Nedense bende hep 3 istiyorum:)) bunlari biraz buyutelim insallah, 3-4 yil sonra ikinci nasip olsunn. Sonra bi 8-10 sene dinlenip ustalik doneminde de 3.yü yaparizz, dukkani kapatiriz
yaptıktan sonra çıkış yap tekrar gir belki öyle düzelir :26:
dur ben bunu bi kv sorayım
kız benim kv saçmalaması bu ya kendi isminde de z harfi var
yahu ben hamilelikte dondurmayla bozdum kafayı hergün yesem doymuyorum hasta olcam diye korkuyorum artık
benim kv düşünüyodur dicem ama pek düşünüpte konuşulcak laf ta etmez kendisi bende bilmiyorum
valla isteyen istediğinin adını koysun benim kv kp adını koymucağım büyük bir gerçek eltimde ne istiyosa onu koysun eşimde zaten gerekli cevabı vermiş kv daha da yapcak bişeyimiz yok ki inan ben kp adını koyalım desemde eşim kabul etmez
nasıl bişey meselaaaaKizzzzz benim ismimde de z var, bisey olur muyum beeenn
kız ben de baya acıktıydım aklıma o zıkkım gelmesin diye sakız çiğniyom 1 saattir,daha da acıktım,neyseki öğlen yemeğinde kuru varmış hüpletirim artıkkkacıktımmmm gerçi zaten hep açımda şuan çok acıktım çok
dur ben bunu bi kv sorayım
kız benim kv saçmalaması bu ya kendi isminde de z harfi var
yahu ben hamilelikte dondurmayla bozdum kafayı hergün yesem doymuyorum hasta olcam diye korkuyorum artık
benim kv düşünüyodur dicem ama pek düşünüpte konuşulcak laf ta etmez kendisi bende bilmiyorum
valla isteyen istediğinin adını koysun benim kv kp adını koymucağım büyük bir gerçek eltimde ne istiyosa onu koysun eşimde zaten gerekli cevabı vermiş kv daha da yapcak bişeyimiz yok ki inan ben kp adını koyalım desemde eşim kabul etmez
Bi dondurmaci dahaaa) bende hergun yiyorum, esim de elinde bi bardak suyla pesimde geziyo sonra da karnim agrisa dondurmaya bagliyooo, ama cok guzel yaa, yazin bu kadar dondurma yememistim ben
senin ağzına biber süreriiiiimmmmmmmmmmmDondurma ye) benim canim istedi
Tatlım geçmiş olsun,elbet hepimizin ayrı ayrı dikkatli olması gerekir,lütfen bozma moralini,Rabbim taz zamanda sağlıcakla doğmalarını nasip etsin
senin kayınvalide ömürlükmüş valla canım :) bende yeni doğmuş bebeğe o kadar güzel isim varken anne baba isimlerinin konulmasına karşıyım. heleki kendi annem babam dururken kv kp ismini hayatta koymam zaten kimse de teklif etme cürretinde bulunmadı :)
Az kaldi canim 2-3 hafta daha sabretçok şükür canım,ben de cadıyı hissetsem iyi hissetcem de bakalım nazlanıyo daha sen nasılsın bakalım
hayırlısıyla 28i bir devirseniz o zaman daha iyi olur güzel düşün cnm doktorun ne diyosa yap kalkma boşver
kız nerden bulayım şimdi aaa burası mahrumiyet bölgesi gerçi sezonu açtım ben kornet aşerdim eşim bulamadı mahalle bakkalına gittim aaaaa ne göreyim ucuz oluyo diye dolabı şimdiden doldurmuş çeşit çeşit yaza kadar ben bitirirm sanırım
son 20 dk bugün biraz erken gideyim bari bu açlığa ancak olur
nasıl bişey meselaaaa
kız ben normalde de dondurmayı çok seviyodum yaz kış devamlı da yerdim ama şimdi hasta olcam diye de korkuyorum dayanamıyorumda geçen hafta heemn hemen hergün yedim tabak dondurma alıyorum bide bitirene kadar yiyorum cubuklular kesmiyo beni hemen bitiyo onlar
Dondurma konusunda topikce yaniyoruz galibaa:) ayse sende ye kizz bisey olmazz bol bol su icsenin ağzına biber süreriiiiimmmmmmmmmmmkaç zamandır bir vişneli dondurma fikridir,kendime güvenip yemiyomm,nerden düşürdün aklıma yineee
yaptım yine olmadı.
Az kaldi canim 2-3 hafta daha sabreticerde dans etcek senin cadi
Dondurma konusunda topikce yaniyoruz galibaa:) ayse sende ye kizz bisey olmazz bol bol su icbende viennetta aliyorum simdilik pasta gibi olandan. Kornete magnuma tam olarak gecis yapmadim
hayırlısıyla 28i bir devirseniz o zaman daha iyi olur güzel düşün cnm doktorun ne diyosa yap kalkma boşver
kız nerden bulayım şimdi aaa burası mahrumiyet bölgesi gerçi sezonu açtım ben kornet aşerdim eşim bulamadı mahalle bakkalına gittim aaaaa ne göreyim ucuz oluyo diye dolabı şimdiden doldurmuş çeşit çeşit yaza kadar ben bitirirm sanırım
son 20 dk bugün biraz erken gideyim bari bu açlığa ancak olur
Asilarin ilk dozlarini olduk cogumuz. Yaptirmayan var mi bilemiyorum.
Az kaldi canim 2-3 hafta daha sabreticerde dans etcek senin cadi
Dondurma konusunda topikce yaniyoruz galibaa:) ayse sende ye kizz bisey olmazz bol bol su icbende viennetta aliyorum simdilik pasta gibi olandan. Kornete magnuma tam olarak gecis yapmadim
Ben dün yaptırdım ilk aşımı.Ama çok fazla ağrı yapıyor bu bir kaç gün daha böyle geçecek sanırım
adıyla yaşasınlar ortak bir karara varırsınız mutlaka daha yolun yarısındayız ama ismiyle seslenmekte güzel oluyo
son zamanlarda çok garip garip isimler türedi bazısı gerçekten de hiç isme benzemiyo komşumuzun kızı oldu geçen aylarda adamın adı ali sırf kendine uysun diye alin koydu kızının adını alin ismi bile bi garip yani gerek yok bence değişik isim olsun derken insanlar gariplemeye başlıyo artık
Selam kızlar ben de yeni katıldım aranıza inşallah ben de sizler gibi temmuzda kavuşucam oğluşuma.... evet bi erkek te benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?