2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Nedense bende hep 3 istiyorum:)) bunlari biraz buyutelim insallah, 3-4 yil sonra ikinci nasip olsunn. Sonra bi 8-10 sene dinlenip ustalik doneminde de 3.yü yaparizz, dukkani kapatiriz

inş canım gönlümüzdeki gibi olur bende 2 sene aralıklarla olsun istiyorum yaşların yakın olur anlaşmaları için hem beraberce büyürler tabi ben şimdi böyle konuşuyorum diye bana hep bi doğurda sonra görcez seni deniyo bende oğluşun gelmesini bekliyorum artık o zaman ne düşüncem bakalım

Bi dondurmaci dahaaa) bende hergun yiyorum, esim de elinde bi bardak suyla pesimde geziyo sonra da karnim agrisa dondurmaya bagliyooo, ama cok guzel yaa, yazin bu kadar dondurma yememistim ben

dondurmayla kafayı yiyen bi değilmişim hergün yiyorum bende yemeyince içim yanıyo sanki bi dondurma geçiriyo. eşin gerekeni söylediyse kafaya takacak birşey yok oğullarından red yiyince susarlar

Bi dondurmaci dahaaa) bende hergun yiyorum, esim de elinde bi bardak suyla pesimde geziyo sonra da karnim agrisa dondurmaya bagliyooo, ama cok guzel yaa, yazin bu kadar dondurma yememistim ben

kız ben normalde de dondurmayı çok seviyodum yaz kış devamlı da yerdim ama şimdi hasta olcam diye de korkuyorum dayanamıyorumda geçen hafta heemn hemen hergün yedim tabak dondurma alıyorum bide bitirene kadar yiyorum cubuklular kesmiyo beni hemen bitiyo onlar

hahah :) valla benim eşim ilk adı Mehmet koymak istiyorum erkek olursa dedi kp ismi iyi dedim bende Allahtan güzel isim :)
ikinciyide ben seçtim sayılır bi kaç isim seçtim bunların arasından dedim kuzey dedik. bizimki Karadenizlide kuzey trabzonu hatırlatıyormuş hahahhahah

çok şükür canım,ben de cadıyı hissetsem iyi hissetcem de bakalım nazlanıyo daha sen nasılsın bakalım
Az kaldi canim 2-3 hafta daha sabret icerde dans etcek senin cadi

nasıl bişey meselaaaa

senin ağzına biber süreriiiiimmmmmmmmmmm kaç zamandır bir vişneli dondurma fikridir,kendime güvenip yemiyomm,nerden düşürdün aklıma yineee
Dondurma konusunda topikce yaniyoruz galibaa:) ayse sende ye kizz bisey olmazz bol bol su ic bende viennetta aliyorum simdilik pasta gibi olandan. Kornete magnuma tam olarak gecis yapmadim

kornettir,vienettadır bunların şeker oranı bana kafi geliyo birde krem şanti gibi eriyik olması bademciklerimi katletmiyo ama magnum aşırı tatlı geliyo

bende açtım sezonu kaşık kaşık yiyom akşamları

şimdiden böyle yana yana dondurma yiyosak mayıs gibi dondurma yetmez bize

alin yükselen ışık demekmiş :)

Selam kızlar ben de yeni katıldım aranıza inşallah ben de sizler gibi temmuzda kavuşucam oğluşuma.... evet bi erkek te benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…