geçmiş olsun genelde 1-2 günde geçiyomuş o ağrı :/
Magnum da iyi iste cabuk kesiyor az yiyosunkornettir,vienettadır bunların şeker oranı bana kafi geliyo birde krem şanti gibi eriyik olması bademciklerimi katletmiyo ama magnum aşırı tatlı geliyo
İlk bi kac gun oluyo agri dedigin gibi. Sonra bseyin kalmaz canim.Ben dün yaptırdım ilk aşımı.Ama çok fazla ağrı yapıyor bu bir kaç gün daha böyle geçecek sanırım
şimdiden böyle yana yana dondurma yiyosak mayıs gibi dondurma yetmez bize
Selam kızlar ben de yeni katıldım aranıza inşallah ben de sizler gibi temmuzda kavuşucam oğluşuma.... evet bi erkek te benden
Magnum da iyi iste cabuk kesiyor az yiyosun
İlk bi kac gun oluyo agri dedigin gibi. Sonra bseyin kalmaz canim.
Buzlugu doldurcaz o zaman da yapcak bisey yok
hoşgeldin cnmsağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah :)
ben şimdiden dolaba koymaya başladımyanıyorum sabah akşam yiyorum biraz öncede bi kase yedim okuyunca dayanamadım arada bi hapşuruyorum :2: inşallah hasta olmam kızımda çok seviyo sanırım yiyince tepik atıyo
Dur bende yiyim :)) oglumun cani cekmistir simdikesinin yaninda hapsurma dilinden kurtulamazsin:))
Dur bende yiyim :)) oglumun cani cekmistir simdikesinin yaninda hapsurma dilinden kurtulamazsin:))
inşallah canım hepimize. ama ben çok sabırsızlanıyorum bi an önce temmuz gelsiiiiinnn
Ayy benimki biliyo ya ayagim takilsa dondurmadan diyo artikafiyet olsunonun yanında yemiyorum hapşursamda dondurmadan olduğunu bilmediği için bişey demiyo :))
ay valla iice canımı çektirdiniz benimde iş yerindiyim gidip alma şansımda yok akşama kadar dayancaz artık
ben bu aralar algida nın tabak dondurmaları varya 1000ml onlara sardım yeni çıkmış sanırım karamel vanilya ve böğürtlen vanilya favorim bunlar iki günde bi tabak yiyorum akaşm olsun oğluşunda canı çekti yaaa
eşim de çok sabırsızlanıyo artık doğsun diyo
Ayy benimki biliyo ya ayagim takilsa dondurmadan diyo artik
Kiyamam yaaa.gecen bende onun anteplisini aldim hosuma gitmedi bogurtleni deniim bi
ay valla iice canımı çektirdiniz benimde iş yerindiyim gidip alma şansımda yok akşama kadar dayancaz artık
ben bu aralar algida nın tabak dondurmaları varya 1000ml onlara sardım yeni çıkmış sanırım karamel vanilya ve böğürtlen vanilya favorim bunlar iki günde bi tabak yiyorum akaşm olsun oğluşunda canı çekti yaaa
ay bizim kocalar bizlerden daha sabırsız benim eşimde sürekli eee hadi gelsin artık oğlum totsunu ısırcam her yerini öpcem hadi artık daha çok var ama bende kızıyorum oğluşu erken getircen Allah korusun deme öyle diyorum
zamanında sağlıkla gelsinler inş ilk bebiş olnalar için özellikle hayatımızın değişim noktası olucak renk katıcaklar ailemizi tamalıcaklar inş Allah izin verirde temmuz da gelicek elbet
En iyisini yapmissin canim. Dengesiz insanlar bizim de dengemizi bozuyolar.uzak olsunlar o yuzdenn.
Hakkaten tuhafmis seninki
Su genclerin de anne baba ismi merakini anlamiyorum yaa noluyo yani koyunca saygi mi duymus oluyosunn.. Benim bi arkadasim kayinpederine yarancam diye ufacik bebegin ismini gitti ramazan koydune gerek varsa
Doktor bana tavır yaptı resmen.
Cumartesi günü hastaneye gittim ( Özel bi hastane ) nöbetçi doktor vardı ama sadece. Muayne oldum bebek cinsiyetini göstermedi.
Bende kaç gündür merak ediyorum Bu gün sabah erkenden bu soğuğa rağmen evden çıktım tekrar hastaneye gittim. Kontrol hakkımı kullanmak istemiştim.
Doktora karşı dürüst davrandım. Kendimi iyi hissediyorum ebeğimin cinsiyetini görebilmek için geldim dedim.
Oda bana kızdı. Biz burda zevk için bakmıyoruz dedi. Zevk değil merak ediyorum o gün göstermemişti ondan dedim ama yinede tepki gösterdi bana. 1 ay sonra gel dedi yolladı beni. Çoooook üzgünüm şimdihemde merağımda geçmedi....
Evet zaman hem çok çabuk geçiyo gibi hem de donup kalmış gibi ama oğluma kavuşmayı dört gözle bekliyorum
ya kızlar benim bi problemim var hala sigaraya bi dur diyemedim çok denedim öyle zamanlar oldu ki içtikten sonra oturup ağladım ama yapamıyorum benim eşim çok geç saatlere kadar çalışıyor işyerinde de yalnızım iki sohbet edecek bi allahın kulu yok sıkıntıdan hemen aklıma sigara geliyor günde 2-3 tane içiyorum ama kahroluyorum
Evet zaman hem çok çabuk geçiyo gibi hem de donup kalmış gibi ama oğluma kavuşmayı dört gözle bekliyorum
ya kızlar benim bi problemim var hala sigaraya bi dur diyemedim çok denedim öyle zamanlar oldu ki içtikten sonra oturup ağladım ama yapamıyorum benim eşim çok geç saatlere kadar çalışıyor işyerinde de yalnızım iki sohbet edecek bi allahın kulu yok sıkıntıdan hemen aklıma sigara geliyor günde 2-3 tane içiyorum ama kahroluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?