bende meyve şölenine taktım ye ye doymuyorum birazda ekşimsi tadı kesmiyodayiyebildiğim kadar yiyorum
AAAAAAAAA hamilesin artık içmemen gerekli... niye içiyosun bebeğini hiçmi düşünmüyosun....vb tepkileri fazlasıylada aldığını düşünüyorum aynı dert bende de var içmemek için ne yapacağımı şaşırdım olmuyo olmuyo bırakamıyorum herşeyi unutup sadece kızıma odaklanıyorum 4 gün içmeden durdum aha kurtuldum bundan sonra içmem diye düşünürken beni fazlasıyla üzecek bi olay yaşayıp tekrar içtim ve hala içiyorum 3-4 tane. seni çok iyi anlıyorum inşallah kurtuluruz bu dertten içtikten sonraki pişmanlığı hiç kimsenin anlayacağını sanmıyorum malesef bu bir bağımlılık el ağız ve psikolojik bir bağımlılık....
Doktor bana tavır yaptı resmen.
Cumartesi günü hastaneye gittim ( Özel bi hastane ) nöbetçi doktor vardı ama sadece. Muayne oldum bebek cinsiyetini göstermedi.
Bende kaç gündür merak ediyorum Bu gün sabah erkenden bu soğuğa rağmen evden çıktım tekrar hastaneye gittim. Kontrol hakkımı kullanmak istemiştim.
Doktora karşı dürüst davrandım. Kendimi iyi hissediyorum ebeğimin cinsiyetini görebilmek için geldim dedim.
Oda bana kızdı. Biz burda zevk için bakmıyoruz dedi. Zevk değil merak ediyorum o gün göstermemişti ondan dedim ama yinede tepki gösterdi bana. 1 ay sonra gel dedi yolladı beni. Çoooook üzgünüm şimdihemde merağımda geçmedi....
evet tepki alıyorum tabi ki gerçekten şunu anlamıyorum benim bebeğimi benden çok düşünüyo olmaları mümkün mü ben en sevdiğim şeylerden (türk kahvesi kola vs.) vazgeçtim sırf bebeğim için nefret ettiğim (ceviz yumurta vs) şeyleri yemeye içmeye başladım ama bu allahın cezasından kurtulamıyorum ve psikolojim mahvoluyo malesef
evet meyve şöleni bide karamel rüyası şahane
Allaha emanetiz inş. Bende öyle içiyorumdur günde 2-3 tane. Rabbim içime ver soğukluğunu diyorum verecek inş. :)) Bazı drlar (benimki dahil)günde 3 tane içebilirsin diyor hatta 5e kadar izin verenler duydum. Ne diyelim Rabbim meleklerimizi korusun inş.
Merhabalar ben 17+4 günlük hamileyim. Dün amniyosentez yaptırdım.ultrasonda bebeğin kol ve bacak boyu kısa,burun kemiği küçük çıktı.prenatoloji uzmanı yaptı amniyosentezimi. Bu durumlarla karşılaşan var mı ? Yani normalden farklı uzuvları çıkan var mı
topikte duymadım çıkan yok sanırım :S dr bu durum için ne dedi :/
cnm keşke gönlündeki ismi koysaydın ama bu kv ler karışmasa olmaz bizde geçen oğlumuza düşündüğümüz ismi söledik sölemz olaydık canımız sıkıldı o kadar kv dem kaayınbabamın ismini istiyo mahmut geliyor falan diyor biz zaten itiraz etmedik ama mahmut eymen dedik yok bu eymen neymiş sadece mahmut olsun güzel değil falan dedi bizim kararımız değişmedi ama canımız sıkıldı ........... benimde sana önereceğim isim eymen olabilir bu ismi çok severim anlamıda çok güzel
Amniyosentez ilk aşama dedi down sendromu belirtileri olduğu için, ama o temiz bile çıksa bakılması gerek dedi.gen uzmanı ile çalışmamız gerekecek galiba.ama iç organlar ense kalınlığı normal. Belirsizlik çok zor
Amniyosentez ilk aşama dedi down sendromu belirtileri olduğu için, ama o temiz bile çıksa bakılması gerek dedi.gen uzmanı ile çalışmamız gerekecek galiba.ama iç organlar ense kalınlığı normal. Belirsizlik çok zor
sağolasın canım akşam biraz araştırtım eymen ismini bizde beğendik anlamıda çok güzel bakalım hayırlısı içime sinen birşey olsun dedik...mecbur böyle yapmak zorundaydım malesef eşimin ailesi kırılmış ama belli etmiyorlar görümcem dedi bizede eşimin daha kötü olmasını istemedim babamın ismini koysaydık daha çok kızarlardı o yüzden vazgeçtik ailem anlayışla karşıladı sağolsun...
Yaa cok haklisinnn cok farkli olcak hayatimiz. Bende diyorum ki ayyy onun nufus cuzdaninda bizim adimiz mi yazcak cok degisik yaaay bizim kocalar bizlerden daha sabırsız benim eşimde sürekli eee hadi gelsin artık oğlum totsunu ısırcam her yerini öpcem hadi artık daha çok var ama bende kızıyorum oğluşu erken getircen Allah korusun deme öyle diyorum
zamanında sağlıkla gelsinler inş ilk bebiş olnalar için özellikle hayatımızın değişim noktası olucak renk katıcaklar ailemizi tamalıcaklar inş Allah izin verirde temmuz da gelicek elbet
Yaa tabii ben acilisi yapiim bariBütün erkek anneleri bebeklerinin adını ramazan koysun malum ramazanda doğacak hepsi kısmetse :))))
kızlar bişey sorucam eşinizle aranız nasıl yani şey kem küm :26: benim ki bişey olucak die yaklaşmıyo diyorum bişey olmaz die ama taktı ilk üç ay yasaktı sonradan dr yasağı kaldırdı ama eşim olmaz dio başka bişey demiyo
kızlar bişey sorucam eşinizle aranız nasıl yani şey kem küm :26: benim ki bişey olucak die yaklaşmıyo diyorum bişey olmaz die ama taktı ilk üç ay yasaktı sonradan dr yasağı kaldırdı ama eşim olmaz dio başka bişey demiyo
Yaa cok haklisinnn cok farkli olcak hayatimiz. Bende diyorum ki ayyy onun nufus cuzdaninda bizim adimiz mi yazcak cok degisik yaa
Yaa tabii ben acilisi yapiim bari
Bize dr hic yasaklamadi bizde hic ara vermedik canim. En az haftada bir oluyoesim de doktor yasaklamadigi icin rahat, bende iliskiyle bebege bisey olacagini dusunmuyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?