2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

evet tepki alıyorum tabi ki gerçekten şunu anlamıyorum benim bebeğimi benden çok düşünüyo olmaları mümkün mü ben en sevdiğim şeylerden (türk kahvesi kola vs.) vazgeçtim sırf bebeğim için nefret ettiğim (ceviz yumurta vs) şeyleri yemeye içmeye başladım ama bu allahın cezasından kurtulamıyorum ve psikolojim mahvoluyo malesef

üzülme canım ya bazı doktorlar öle işte anlayışsız olabiliyor. ne olur baksan sanki ?zaten stresli ve değişik ruh hallerine oluyoruz bu zamanlarda

aynı duygular içindeyiz canım benki hergün 3-4 fincan türk kahvesi içen biriydim içmiyorum gel gelelim bu derde dur diyemiyorum

Allaha emanetiz inş. Bende öyle içiyorumdur günde 2-3 tane. Rabbim içime ver soğukluğunu diyorum verecek inş. :)) Bazı drlar (benimki dahil)günde 3 tane içebilirsin diyor hatta 5e kadar izin verenler duydum. Ne diyelim Rabbim meleklerimizi korusun inş.

amin inşallah malesef diyorum bak malesef ben de hiç mide bulantısı tiksinti falan olmadı hiçbirşeye karşı hatta aksine sigarayı daha çok istiyor şimdi canım herhalde içimemeliyim düşüncesi kasıyor bu kadar. rabbim bizim gibi olan herkesi kurtarsın bu pislikten:26:

ben dr ye söyledim okadar içiyosan hiç içme dedi :S içme demesi kolay rabbim korusun bebişlerimizi... Allahım bu vicdan azabını kimseye yaşatmasın bizide kurtarsın inşallah

Merhabalar ben 17+4 günlük hamileyim. Dün amniyosentez yaptırdım.ultrasonda bebeğin kol ve bacak boyu kısa,burun kemiği küçük çıktı.prenatoloji uzmanı yaptı amniyosentezimi. Bu durumlarla karşılaşan var mı ? Yani normalden farklı uzuvları çıkan var mı

topikte duymadım çıkan yok sanırım :S dr bu durum için ne dedi :/

sağolasın canım akşam biraz araştırtım eymen ismini bizde beğendik anlamıda çok güzel bakalım hayırlısı içime sinen birşey olsun dedik...mecbur böyle yapmak zorundaydım malesef eşimin ailesi kırılmış ama belli etmiyorlar görümcem dedi bizede eşimin daha kötü olmasını istemedim babamın ismini koysaydık daha çok kızarlardı o yüzden vazgeçtik ailem anlayışla karşıladı sağolsun...

Allah yardımcınız olsun canım inşallah hiç bir sorun çıkmaz konuyla alakalı çok bilgim olmadığı için yorum yapmak istemiyorum İnşallah sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip olur. sonuçlarınızda da bi sorun çıkmasın inşallah.

kızlar bişey sorucam eşinizle aranız nasıl yani şey kem küm :26: benim ki bişey olucak die yaklaşmıyo diyorum bişey olmaz die ama taktı ilk üç ay yasaktı sonradan dr yasağı kaldırdı ama eşim olmaz dio başka bişey demiyo

banada benim sormadığım birisi ismi şu olsun deyince çok sinirleniyorum, erkek olsaydı kv nin babasının ismini koyacaktık yani ortada hamilelik yokken kv öyle istemişti, bizde 2. ismi başka koyarız dedik sonra cinsiyeti öğrenip tlf açtık haber vermek için 2. ismide koymuşlar erkek olsaymış :/ kız içinde eltimin küçük kızı elif diyor derlerken banaaaaaaa bende birdenbire bi ismide bana bırakın artık dedim :/// bu arada eltimde hamile, geçen gün hep beraber yemek yerken kp birdenbire neden kv ismini koymuyosunuz dedi, herkes bana baktı bende o zaman anneminde adını koyarım yanyana güzel olmaz dedim, gereksiz tepki veriyorum belki ama çok hassasım bu konuda öneri sunduklarında kendimi kapana kısılmış hissediyorum. bu arada benim kv dünya iyisidir, birde kötü bir kv olsaydı nasıl düşünürdüm Allah bilir.

Yaa cok haklisinnn cok farkli olcak hayatimiz. Bende diyorum ki ayyy onun nufus cuzdaninda bizim adimiz mi yazcak cok degisik yaa
Bütün erkek anneleri bebeklerinin adını ramazan koysun malum ramazanda doğacak hepsi kısmetse :))))
Yaa tabii ben acilisi yapiim bari

Bize dr hic yasaklamadi bizde hic ara vermedik canim. En az haftada bir oluyo esim de doktor yasaklamadigi icin rahat, bende iliskiyle bebege bisey olacagini dusunmuyorum acikcasi

aynı şekilde canım geçen gün bi deneyelim dedik sonra ne onun içi rahat etti ne de benim yarıda kestik ama galiba ben bile özledim biraz acaba kocacığım nasıl dayanıyo YOKSA

hehehhh bizde yasak olmadı hiç haftada bir falan ama bebişte şimdi kist çıkınca yanaşmıyo bana korkuyoruz bişey olacak die

bizde 4 ayda 1 kez oldu ozamanda ben kandırdım bişey olmaz diyorum anlamıyo :26: hatta doğum bile daha kolay oluyomuş düzenli olanda diye duydum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…