banada benim sormadığım birisi ismi şu olsun deyince çok sinirleniyorum, erkek olsaydı kv nin babasının ismini koyacaktık yani ortada hamilelik yokken kv öyle istemişti, bizde 2. ismi başka koyarız dedik sonra cinsiyeti öğrenip tlf açtık haber vermek için 2. ismide koymuşlar erkek olsaymış :/ kız içinde eltimin küçük kızı elif diyor derlerken banaaaaaaa bende birdenbire bi ismide bana bırakın artık dedim :/// bu arada eltimde hamile, geçen gün hep beraber yemek yerken kp birdenbire neden kv ismini koymuyosunuz dedi, herkes bana baktı bende o zaman anneminde adını koyarım yanyana güzel olmaz dedim, gereksiz tepki veriyorum belki ama çok hassasım bu konuda öneri sunduklarında kendimi kapana kısılmış hissediyorum. bu arada benim kv dünya iyisidir, birde kötü bir kv olsaydı nasıl düşünürdüm Allah bilir.
aynı şekilde canım geçen gün bi deneyelim dedik sonra ne onun içi rahat etti ne de benim yarıda kestikama galiba ben bile özledim biraz acaba kocacığım nasıl dayanıyo YOKSA
bizde 4 ayda 1 kez oldu ozamanda ben kandırdımbişey olmaz diyorum anlamıyo :26: hatta doğum bile daha kolay oluyomuş düzenli olanda diye duydum :/
hehehhh bizde yasak olmadı hiç haftada bir falan ama bebişte şimdi kist çıkınca yanaşmıyo bana korkuyoruz bişey olacak die
Kesmeyin kiz yarida niye kesiyonuz:)) korkmayinn;paynı şekilde canım geçen gün bi deneyelim dedik sonra ne onun içi rahat etti ne de benim yarıda kestikama galiba ben bile özledim biraz acaba kocacığım nasıl dayanıyo YOKSA
bişey olacak olsa dr yasaklamazmıydı :/ bizde yasak falan yok kociş kaçıyo ben kovalıyorum yakalarım nasıl olsa bi daha
kızlar bişey sorucam eşinizle aranız nasıl yani şey kem küm :26: benim ki bişey olucak die yaklaşmıyo diyorum bişey olmaz die ama taktı ilk üç ay yasaktı sonradan dr yasağı kaldırdı ama eşim olmaz dio başka bişey demiyo
kızlar bişey sorucam eşinizle aranız nasıl yani şey kem küm :26: benim ki bişey olucak die yaklaşmıyo diyorum bişey olmaz die ama taktı ilk üç ay yasaktı sonradan dr yasağı kaldırdı ama eşim olmaz dio başka bişey demiyo
Amniyosentez ilk aşama dedi down sendromu belirtileri olduğu için, ama o temiz bile çıksa bakılması gerek dedi.gen uzmanı ile çalışmamız gerekecek galiba.ama iç organlar ense kalınlığı normal. Belirsizlik çok zor
Sen formalarini giy, sahaya atla bence
bizim dr da ilk üç ay önermiyorum dedi nette yazılanlara bakmayın ilk üç ay olmaz dedi bi riskte yoktu aslında
eşim zaten başından beri olmaz diyo doğuma kadar bende bazen ağzını yokluyorum zararı yokmuş hatta doğum için faydası varmış diyorum ama Allah korusun diyo zevkim için bebeği tehlikeye atamam bişey olsa onun vabelini nasıl kaldırırım ben diyo zaten korkarak yapılan şeyden zevk mi alınır ikimizde tedirgin ve korkak olcaz diyo doğru da diyo aslında ne kadar zararı yok deselerde eşimde bende korkuyoruz
bişey olacak olsa dr yasaklamazmıydı :/ bizde yasak falan yok kociş kaçıyo ben kovalıyorum yakalarım nasıl olsa bi daha
bizim ilk aylar yasağımız vardı şimdilerde de benim hiçç aklıma gelmiyo,eşimde sağ olsun anlayışla yaklaşıyo bişey demiyo
saha çalışmasına başlıyım ben tekrar
bi kerecik kandırdım bişey olmadı. normal doğum düşündüğüm için gaza getirmek için herşeyi yapıyorum azcık faydası dokunsun doğuma
bizim doktorda hiç yasak koymadı ilk aylarda düşük tehlikesi için konuluyor yasak bizdede sıkıntı yok adamları mahrum etmeyin inin sahalara:)))kızlar
bizim doktorda hiç yasak koymadı ilk aylarda düşük tehlikesi için konuluyor yasak bizdede sıkıntı yok adamları mahrum etmeyin inin sahalara:)))kızlar
ay kız o beni mahrum ediyo peşinde koşar oldum
ay kız o beni mahrum ediyo peşinde koşar oldum
korkunun ecele faydası yok aman salıverin ay açıldım birden:))
ben kocişe bir bacak gösteriyom anam olduda bitti gitti:))
hahaha sende kandır bizimki çabuk kanıyor sonrada diyo beni kandırdın sen bende ben mi kandırdım hadi ordan diyom:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?