2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bizimde kaynana kayınbababa bitti kayınbirader çıktı çok sinir oldum ama yüzlerine birşey demedim zaten ayrı şehirlerdeyiz araya görümcemi soktuk görümcem söyledi isimi. tabi bozulmuşlar ama bize karşı birşey demediler yani bende ses etmiyorum şimdilik dedikleri olmayacak konuşsun dursunlar diyorum.sende ne derlerse aldırış etme kendi bildiğini koyarsın eşinle.

aynı şekilde canım geçen gün bi deneyelim dedik sonra ne onun içi rahat etti ne de benim yarıda kestik ama galiba ben bile özledim biraz acaba kocacığım nasıl dayanıyo YOKSA

biz kesmedik valla bişeycikte olmadı şimdi tekrar kandırma peşindeyim ama yutmuyo ben senin niyetini biliyorum diyo bide utanmadan özledim bebiş bi doğsun demesi yokmu

bizde 4 ayda 1 kez oldu ozamanda ben kandırdım bişey olmaz diyorum anlamıyo :26: hatta doğum bile daha kolay oluyomuş düzenli olanda diye duydum :/

Evet canim normal doguma yarari bile oluyormus. Risk olmadigi surece hic kasmaya gerek yok. Ben son aya kadar iyi oldukca devam diyorum sonra zaten 40 gun lohusalik sonra sendromu derkenn ayri kalcaz

Bence sen yine kandir kocani

hehehhh bizde yasak olmadı hiç haftada bir falan ama bebişte şimdi kist çıkınca yanaşmıyo bana korkuyoruz bişey olacak die

bişey olacak olsa dr yasaklamazmıydı :/ bizde yasak falan yok kociş kaçıyo ben kovalıyorum yakalarım nasıl olsa bi daha

bizim dr da ilk üç ay önermiyorum dedi nette yazılanlara bakmayın ilk üç ay olmaz dedi bi riskte yoktu aslında
eşim zaten başından beri olmaz diyo doğuma kadar bende bazen ağzını yokluyorum zararı yokmuş hatta doğum için faydası varmış diyorum ama Allah korusun diyo zevkim için bebeği tehlikeye atamam bişey olsa onun vabelini nasıl kaldırırım ben diyo zaten korkarak yapılan şeyden zevk mi alınır ikimizde tedirgin ve korkak olcaz diyo doğru da diyo aslında ne kadar zararı yok deselerde eşimde bende korkuyoruz

bizim ilk aylar yasağımız vardı şimdilerde de benim hiçç aklıma gelmiyo,eşimde sağ olsun anlayışla yaklaşıyo bişey demiyo

rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin ama yanılma payı yüksek çıkıyor benim bir arkadaşın çocuğunada aynısını dmişler annenin psikoloji alt üst oldu çocuk doğdu sapasağlamdı ve böyle rahatsız olduğunu duyup aldıran çok kişi var helede bizim burada çok duydum kimi duysam rahatsız diyor hep yanlış yani ben yaptırmadım rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

Sen formalarini giy, sahaya atla bence

saha çalışmasına başlıyım ben tekrar

bi kerecik kandırdım bişey olmadı. normal doğum düşündüğüm için gaza getirmek için herşeyi yapıyorum azcık faydası dokunsun doğuma

korkunun ecele faydası yok aman salıverin ay açıldım birden:))
ben kocişe bir bacak gösteriyom anam olduda bitti gitti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…