2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yavruuum sen cok dertlisin bu konudaa bu aksam hazirliklari tamamla kos ve yakala

vaalla ne yalan söyliyim dertliyim kandırmak için neler yapıyom bi görseniz romantik komedi filmi çeviriyom resmen dün mesir macunu aldım çok seviyo diye nasıl olsa dayanamayıp yiyecek ozaman ben istemicem görür kociş ozaman

Ayyy cok guldumm komplo mu duzenliyon adama hainnn kadin
Gazozuna ilac at bencee

şu yemekten sonraki uyku hali beni mahfediyo resmen gözlerimi nasıl açık tutuyorum kafam gidiyo resmen oturarak bile uyuyabilirim sanırım şuan evde olmayı çok isterdim kesinlikle battaniyenin altına yatar uyurdum ohhh misss gibi kaç gündür ev temizliği çamaşır ütü çok yorulmuşum artık

off iş bitmiyor zaten benimde ütüm var evi süpürmem lazım ama hiç canım istemiyor zaten geceden beri başım ağrıyor daha yeni geçti anlamadım niye bu kadar uzun sürdü birde hareketlendi bizim yaramaz bazen bıçak gibi vuruyor sanki birden bağırıyorum.
çok ağrım oluyor bazende sizinde öylemi kızlar...

selam kızzlar arada sırada ozellıkle aksamları kasıklarımda yumurta buguklugunde bı sertlık olusuyo bebek kendını okadar bellı edermı yoksa kasılmamı olusuyoda ben anlamıyorum agrım falanda yok erken dogum olmasından cok korkuyorum daha 20 haftalık olduk sızdede varmı boyle bısey

kuşum 1000 ml az de mi toptan alaydın bari öğlen arası yemekten sonra direndim almadım :26: elma yedim,yerini tutar mı ha tutar mıı

kuşum 1000 ml az de mi toptan alaydın bari öğlen arası yemekten sonra direndim almadım :26: elma yedim,yerini tutar mı ha tutar mıı

ye kızım sende bişey olmaz ben baya çok yiyorum zararı varmı diye korkuyodum burda duyunca benşm gibileri rahatladım akşam eve gideyim bi tabağı bi kerede yicem
kız ben bayılcam şimdi kafam durmuyo yerinde gözümden uyku akıyo benim ya

bende yiyoduuuumm kiiiiiiii kaç haftadır sizin canınız çekmesin diye sölemiyodum sizee

bende yiyoduuuumm kiiiiiiii kaç haftadır sizin canınız çekmesin diye sölemiyodum sizee

seni gidiiii seniiiiiii ya bende çok yiyorum da sormuyodum burda bi zararı varmı diye konu açılınca ohhh be dedim herkez yiyomuş şimdi gönül rahatlığıyla giyem hemde bi tabak yicem akşam çok canım çekti bugün

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonuç

ne dedi ne dedi :)

mail attım önce müsait olduğunuzda konuşmak istediğim konu var diye. buyrun gelin şimdi dedi. çok fazla heycanlandım. elim ayağım titredi. lafa girdim ev alıcaz tamamına kredi çıkmıyor. açık olan kısmı tazminatımla demeye kalmadan kendi tamamladı lafı. girdi çıktı yapar veririz tazminatınızı sorun olmaz halledilir siz sıkmayın kendinizi bu kadar dedi. ama doğum izninden sonra bizi bırakmayacaksnız. bizim için değerlisiniz izinde ne yapıcaz diye düşnürken temelli neden kaybedelim.istediğiniz şey normal bir şey dedi. sağolun dedim çıktım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…