2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bize de böyle insaflılar denk gelsin Allahımm çok sevindim canımm hayırlı olsun şimdiden

yuppiiiiiiiiiii
bakkkk kızçenin şansını görüyomusunnnnnn çok sevindim canım senin adına o parayla ev sahibi olucak olmanız ayrı bi mutluluk
inş herşey gönlünüze göre olur inş kızçemizde yeni evinizde sizlere merhaba der

oooohhhhhhh çok güzel çok sevindimmmm hayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüze göre verdi

ya benim hemen boğazım şişiyor normalde böyle değildim şu son günlerde hemen üşütüyorum siz nasıl yiyiyorsunuz dondurmayı ben korkuyorum zaten eşimin dilindende kurtulmam hasta olsam...

bize de böyle insaflılar denk gelsin Allahımm çok sevindim canımm hayırlı olsun şimdiden

çok sağolun kızlar ya :) konuşana kadar göbeğim çatladı. konuşmaya grincede ağlayacaktım nerdeyse kalbim ağzımda attı. ama bebişim için ona bir ev alabilmek için kararttım gözümü. sağolsun oda yardımcı oldu rahatlattı beni. allahım güzel bir ev nasip et bize herşey yolunda gitsin aminnnnnnnnnnn

canım bu arada bak bende geçen ay patronla konuşayım girdi çıktı yaptırıp hakkımı alayım diye düşnüyodum patronla konuşmadan önce tanıdık ymmm yi aradım böle böle diye anlattım bana sakın şimdi girdi çıktı yapma dedi rapor paranı alamazsın doğumdan sonra patronuna bu rica bulunursun şuan sakın sgk nı bölme falan dedi sgk çıkışını yaptırmadan önce araştır bence tekrardan bu defa rapor ücreti alamayabilirsin

hayırlı bir ev olur inş sizin için bebişler kısmetiyle şansıyla geliyor ne güzel...

onu alınmıyor diye bilmiyorum ben canım. ama eger öyle bir şey varsa onuda rica ederim. doğum parasında ki şart Doğumdan önceki 1 yıl içinde en az 90 gün kısa vadeli sigorta primi bildirilmiş olması ve izne ayrıldığında sigortalılık halini yitirmemiş olmak yeminliler bazen böyle şeyleri karıştırabiliyorlar belki öyle birşeydir

Son düzenleme:
ya benim hemen boğazım şişiyor normalde böyle değildim şu son günlerde hemen üşütüyorum siz nasıl yiyiyorsunuz dondurmayı ben korkuyorum zaten eşimin dilindende kurtulmam hasta olsam...

bu sıra bende hasta oluyorum çok yatak döşek değilim ilaçda kullanmıyorum ama tam gecti diyorum tekrar başlıyo

Sen formalarini giy, sahaya atla bence

bişey olacak olsa dr yasaklamazmıydı :/ bizde yasak falan yok kociş kaçıyo ben kovalıyorum yakalarım nasıl olsa bi daha

saha çalışmasına başlıyım ben tekrar

bi kerecik kandırdım bişey olmadı. normal doğum düşündüğüm için gaza getirmek için herşeyi yapıyorum azcık faydası dokunsun doğuma
Yaaaaa kızlar bakın konuda ilk defa sessiz kaldım söyleye söyleye kuruttunuz bizde de tık yok,yorgunluktanmış diyo herif

canım rapordan önceki 3 ay yada 4 ay mı ne dedi bana zaten bende tam olarak konuya hakim değilim diye yanlış bişey yapmayım dedim bi ona sordum öle söledi vazgeçtim bende araştırmadım daha fazla ama sen yine de bi araştır çıkıştan önce emin ol
inş bebiş uğurlu gelicektir canım inin çok sevindim

ahhh bende çok sevindim canım. eger öyleysede onuda hallederiz artık ne edek :) allah yardımcımız olsunda alalım şu evi

ahhh bende çok sevindim canım. eger öyleysede onuda hallederiz artık ne edek :) allah yardımcımız olsunda alalım şu evi

Doğum parasının şartları İstirahat başladığında sigortalılık niteliğinin sona ermemiş olması doğumdan önceki bir yıllık sürede 90 gün kısa vadeli sigorta primi bildirilmiş olması istirahatli sürede işyerinde çalışılmaması ve doğum olayının gerçekleşmesidir.Peki ne kadar doğum parasının miktarı ve tutarı nedir.
canım senin dediğin gibi okudum bak bende şimdi ahhh şu muhasebecileri hiç anlamıyorum bende muhasebeciyim ama bilmediğim konuyu soruyorum bilene yada araştıryorum bilip bilmeden herekz bi yorum yapıyo baksana ya valla sinir oldum şimdi

evet canım. doğumdan önceki bir yıl içinde 90 gün yeterli. yeminliler ve mali müşavirler ayrıntıları pek bilmiyor. Allahtan net varda açıp öğreniyoruz :) tutarıda brüt maaşın 3/2 canım

Son düzenleme:
anneciler selam dişimin ağrıdığını hissediyorum sanırım çürüdü. hamilelik sırasında dolgu kanal falna yaptıran oldu mu? kadın doğumcunuz ne dedi bu konuda,olduysa ben diş hekimine neler söyleyip nelere dikkat etmeliyim?

benim diş eti kanamalarım aşırı çoğaldığı için diş taşı temizlettim canım. doktorum 3 ayı geçtikten sonra diş tedavisi yaptırabilirsin dedi. ama sanırım uyuşturmadan yapılırsa diye biliyorum. onu araştırmak lazım

ayy uyuşturulmadan yapmak acıtmaz mı canım yaa :18: valla 2.rimesterde yapılabilir diyor dr ama içim yine de rahat değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…