- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
mail attım önce müsait olduğunuzda konuşmak istediğim konu var diye. buyrun gelin şimdi dedi. çok fazla heycanlandım. elim ayağım titredi. lafa girdim ev alıcaz tamamına kredi çıkmıyor. açık olan kısmı tazminatımla demeye kalmadan kendi tamamladı lafı. girdi çıktı yapar veririz tazminatınızı sorun olmaz halledilir siz sıkmayın kendinizi bu kadar dedi. ama doğum izninden sonra bizi bırakmayacaksnız. bizim için değerlisiniz izinde ne yapıcaz diye düşnürken temelli neden kaybedelim.istediğiniz şey normal bir şey dedi. sağolun dedim çıktım. :)
mail attım önce müsait olduğunuzda konuşmak istediğim konu var diye. buyrun gelin şimdi dedi. çok fazla heycanlandım. elim ayağım titredi. lafa girdim ev alıcaz tamamına kredi çıkmıyor. açık olan kısmı tazminatımla demeye kalmadan kendi tamamladı lafı. girdi çıktı yapar veririz tazminatınızı sorun olmaz halledilir siz sıkmayın kendinizi bu kadar dedi. ama doğum izninden sonra bizi bırakmayacaksnız. bizim için değerlisiniz izinde ne yapıcaz diye düşnürken temelli neden kaybedelim.istediğiniz şey normal bir şey dedi. sağolun dedim çıktım. :)
yuppiiiiiiiiiii
bakkkk kızçenin şansını görüyomusunnnnnn çok sevindim canım senin adına o parayla ev sahibi olucak olmanız ayrı bi mutluluk
inş herşey gönlünüze göre olur inş kızçemizde yeni evinizde sizlere merhaba der
bize de böyle insaflılar denk gelsin Allahımmçok sevindim canımm hayırlı olsun şimdiden
çok sağolun kızlar ya :) konuşana kadar göbeğim çatladı. konuşmaya grincede ağlayacaktım nerdeyse kalbim ağzımda attı. ama bebişim için ona bir ev alabilmek için kararttım gözümü. sağolsun oda yardımcı oldu rahatlattı beni. allahım güzel bir ev nasip et bize herşey yolunda gitsin aminnnnnnnnnnn
canım bu arada bak bende geçen ay patronla konuşayım girdi çıktı yaptırıp hakkımı alayım diye düşnüyodum patronla konuşmadan önce tanıdık ymmm yi aradım böle böle diye anlattım bana sakın şimdi girdi çıktı yapma dedi rapor paranı alamazsın doğumdan sonra patronuna bu rica bulunursun şuan sakın sgk nı bölme falan dedi sgk çıkışını yaptırmadan önce araştır bence tekrardan bu defa rapor ücreti alamayabilirsin
ya benim hemen boğazım şişiyor normalde böyle değildim şu son günlerde hemen üşütüyorum siz nasıl yiyiyorsunuz dondurmayı ben korkuyorum zaten eşimin dilindende kurtulmam hasta olsam...
Sen formalarini giy, sahaya atla bence
bişey olacak olsa dr yasaklamazmıydı :/ bizde yasak falan yok kociş kaçıyo ben kovalıyorum yakalarım nasıl olsa bi daha
bizim dr da ilk üç ay önermiyorum dedi nette yazılanlara bakmayın ilk üç ay olmaz dedi bi riskte yoktu aslında
eşim zaten başından beri olmaz diyo doğuma kadar bende bazen ağzını yokluyorum zararı yokmuş hatta doğum için faydası varmış diyorum ama Allah korusun diyo zevkim için bebeği tehlikeye atamam bişey olsa onun vabelini nasıl kaldırırım ben diyo zaten korkarak yapılan şeyden zevk mi alınır ikimizde tedirgin ve korkak olcaz diyo doğru da diyo aslında ne kadar zararı yok deselerde eşimde bende korkuyoruz
Yaaaaa kızlar bakın konuda ilk defa sessiz kaldım söyleye söyleye kuruttunuzsaha çalışmasına başlıyım ben tekrar
bi kerecik kandırdım bişey olmadı. normal doğum düşündüğüm için gaza getirmek için herşeyi yapıyorum azcık faydası dokunsun doğuma
bu sıra bende hasta oluyorum çok yatak döşek değilim ilaçda kullanmıyorum ama tam gecti diyorum tekrar başlıyo
Yaaaaa kızlar bakın konuda ilk defa sessiz kaldım söyleye söyleye kuruttunuzbizde de tık yok,yorgunluktanmış diyo herif
onu alınmıyor diye bilmiyorum ben canım. ama eger öyle bir şey varsa onuda rica ederim. doğum parasında ki şart Doğumdan önceki 1 yıl içinde en az 90 gün kısa vadeli sigorta primi bildirilmiş olması ve izne ayrıldığında sigortalılık halini yitirmemiş olmak yeminliler bazen böyle şeyleri karıştırabiliyorlar belki öyle birşeydir
canım rapordan önceki 3 ay yada 4 ay mı ne dedi bana zaten bende tam olarak konuya hakim değilim diye yanlış bişey yapmayım dedim bi ona sordum öle söledi vazgeçtim bende araştırmadım daha fazla ama sen yine de bi araştır çıkıştan önce emin ol
inş bebiş uğurlu gelicektir canım inin çok sevindim
ahhh bende çok sevindim canım. eger öyleysede onuda hallederiz artık ne edek :) allah yardımcımız olsunda alalım şu evi
Doğum parasının şartları İstirahat başladığında sigortalılık niteliğinin sona ermemiş olması doğumdan önceki bir yıllık sürede 90 gün kısa vadeli sigorta primi bildirilmiş olması istirahatli sürede işyerinde çalışılmaması ve doğum olayının gerçekleşmesidir.Peki ne kadar doğum parasının miktarı ve tutarı nedir.
canım senin dediğin gibi okudum bak bende şimdi ahhh şu muhasebecileri hiç anlamıyorum bende muhasebeciyim ama bilmediğim konuyu soruyorum bilene yada araştıryorum bilip bilmeden herekz bi yorum yapıyo baksana ya valla sinir oldum şimdi
anneciler selamdişimin ağrıdığını hissediyorum sanırım çürüdü. hamilelik sırasında dolgu kanal falna yaptıran oldu mu? kadın doğumcunuz ne dedi bu konuda,olduysa ben diş hekimine neler söyleyip nelere dikkat etmeliyim?
benim diş eti kanamalarım aşırı çoğaldığı için diş taşı temizlettim canım. doktorum 3 ayı geçtikten sonra diş tedavisi yaptırabilirsin dedi. ama sanırım uyuşturmadan yapılırsa diye biliyorum. onu araştırmak lazım
ay kız o beni mahrum ediyo peşinde koşar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?