2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar ben oğlumun isminin bi tanesine galiba kesin karar verdim, Emre istiyorum yavrumun ikinci adını:) Ama başına da uyumlu ve şöyle güzel bi isim istiyorum. Uyumlu olarak neler önerirsiniz? Mesela Mustafa Emre, Sarp Emre vs.. gibi..

Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Ben 5 gün önce ilk vuruşlarını hissettim ama son 2 gündür hissedemiyorum :S 2 gün önce hep aynı yere vurup duruyordu :) şimdi hareket yok gibi.Bu normal mi acaba ? Sizler ne sıklıkla hareketlerini hissediyorsunuz?

normal canım. Bende ilk önce günde iki günde üç günde bir hissediyordum. şimdi hergün hissediyorum. Nazar değmesin prensesime.

canım zaten bu hislerle kafayı yicez yakında biz normaldir bence çünkü benim dr 20. haftadan önce hissetmen imkansız demişti hissediyorum diyosanda emin ol bağırsak hareketleri o demişti 20 hatta ilkte 22 haftayı bulurmuş hissetmemiz bende c.tesiden beri bişeyler hissediyorum artık ama düzenli değil sadece akşam yemekten sonra uzanırsam oöyle anlayabiliyorum henüz düzenli hareket hissedemeyiz zaten hiç kendini sıkıntıya sokma hele bir iki hafta daha geçsin o zaman düzenli olur heralde

Ben öyle bir şey hissetmedim umarım korkulacak bir şey yoktur. İçinizi ferah tutup doktorunuza danışın. erken doğumu falan düşünmeyin..

maşallah prensese bu arada konuşmuşsun patronla çok sevindim gözün aydın

nagişimmmmmmmmm napıyonnnnnnn öğleden sonra görünmedinnnnn ay iyiki bu siteyi kurmuşlar ve iyiki nektar bu topiği açmış birbirimizi tanımadığımız halde hepinizin ayrı yerdi oldu valla hayatımda
İYİ Kİ VARSINIZ GÜZEL ANNELER derttaşlarımız

Ateşcim o kadar güzel duygu ki insan sürekli hissetmek istiyor :)) bebişimin minik tekmeleri dışarıdan bile görünüyordu hatta eşime de gösterdim işte o gün bugündür çok net hissedemiyorum sanırım yer değiştirdi .. önceden hep sağ tarafıma vuruyordu şimdi sanki karnımın yukarısına vuruyor gibi ama çok da emin değilim :S inşallah dediğin gibidir .Umarım bebişlerimizin gümbür gümbür vuruşlarını da görürüz yakın bir zamanda :))

Ates hakli, once arada oluyor hareketler benim 4-5 gundur
duzenli. Hatta saatlerini bile tahmin etcem yakinda yarin 23 e basliyorum

canım benim öncelikle aile apartmanında olarak en baştan beri böyle bir yol çizmeniz bence de çok mantıklı eşinin dediği de çok doğru o onların evladı sen ne kadar iyide olsan gelinsin gözlerinde ufacık bi lafın batar onlara
konu çok mu ciddi yani eşini çokmu fazla kızdırıcak bi konu gidip kavga falan edicekse alıştıra alıştıra anlat tartışmasın en azından
şöle ki benim eşimde nişanlılık döneminden buyana özellik askerdeyken bana yemin billahlarla herşeyi anlattırıyodu sonra kv kp arayıp onlara çatıyodu sonra da tabi benim adım çıkmıştı herşeye anlatıyom oğullarıyla aralarını açıyorum diye yani sende bu duruma düşme
olayı en saf haliyle anlat madem eşine hem git anlat madem ya medem ki eşinle aile olarak böyle bir karar aldınız sende uycan yapcak bişey yok

Ates hakli, once arada oluyor hareketler benim 4-5 gundur
duzenli. Hatta saatlerini bile tahmin etcem yakinda yarin 23 e basliyorum

ay bizde yarın 21 gircez Allah nasip ederse bugünden heycanlıyım valla yarın 21. gebelik haftasını araştırcaz her hafta çarşamba günü girdiğimiz haftayo araştırıyorum Rabbim bize bugünleride gösterdi ya inş en yakın zamanda tekmelerinde tadını tattırır

konu oğlumla ilgili aslında şöyle benim koydugum kuralları yok saymaları,özellikle anneni boşver sen tavrı gibi gibi ben üstüne titriyorum psikolojisi etkilenmesin diye sürekli bir bilene danışarak yol aldım bugüne dek,ama böyle olunca iki farklı kişilik oluşacak endişem var konunun özü bu 2 gündür kreşe gitmekle ilgili sıkıntı okulda çok mutlu ve ben maymuna dönüyorum sabahları onu uykudan mutlu uyandırayım vs diye giyinip aşağı indiriyorum orda bir çift laf çocuğu tepe taklak ediyo başlıyo gitmesem olmaz mı annelere

cnm ben 14. haftadan beri diş tedavisi görüyorum bir dişime dolgu diğerinede şimdi kanal tedavisi yaptırıyorum hatta antibiyotik bile kullandım tabi doktoruma danıştım sende danış öyle yaptır ne olur ne olmaz

canım bence anlat konuyu eşine tatlı dinle şikayet eder gibi değilde fikir sunarmış gibi eşinde annesine gidip bu çocuk ne olursa olsun kreşe gidicek havası yaratır belki o zaman oğluşun aklına girmez
ne gıcık bu kv ler ya valla çok haklısın kızmaktan sen gözünün içine bakıyosun aman diyosun sanki kv senden çok düşünüyo havalarına girer bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…