kızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Ben 5 gün önce ilk vuruşlarını hissettim ama son 2 gündür hissedemiyorum :s 2 gün önce hep aynı yere vurup duruyordu :) şimdi hareket yok gibi.bu normal mi acaba ? Sizler ne sıklıkla hareketlerini hissediyorsunuz?
normal canım. Bende ilk önce günde iki günde üç günde bir hissediyordum. şimdi hergün hissediyorum. Nazar değmesin prensesime.
Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Ben 5 gün önce ilk vuruşlarını hissettim ama son 2 gündür hissedemiyorum :S 2 gün önce hep aynı yere vurup duruyordu :) şimdi hareket yok gibi.Bu normal mi acaba ? Sizler ne sıklıkla hareketlerini hissediyorsunuz?
Kızlar ben oğlumun isminin bi tanesine galiba kesin karar verdim, Emre istiyorum yavrumun ikinci adını:) Ama başına da uyumlu ve şöyle güzel bi isim istiyorum. Uyumlu olarak neler önerirsiniz? Mesela Mustafa Emre, Sarp Emre vs.. gibi..
selam kızzlar arada sırada ozellıkle aksamları kasıklarımda yumurta buguklugunde bı sertlık olusuyo bebek kendını okadar bellı edermı yoksa kasılmamı olusuyoda ben anlamıyorum agrım falanda yok erken dogum olmasından cok korkuyorum daha 20 haftalık olduk sızdede varmı boyle bısey
maşallah prensese bu arada konuşmuşsun patronla çok sevindim gözün aydın
canım zaten bu hislerle kafayı yicez yakında biz normaldir bence çünkü benim dr 20. haftadan önce hissetmen imkansız demişti hissediyorum diyosanda emin ol bağırsak hareketleri o demişti 20 hatta ilkte 22 haftayı bulurmuş hissetmemiz bende c.tesiden beri bişeyler hissediyorum artık ama düzenli değil sadece akşam yemekten sonra uzanırsam oöyle anlayabiliyorum henüz düzenli hareket hissedemeyiz zaten hiç kendini sıkıntıya sokma hele bir iki hafta daha geçsin o zaman düzenli olur heralde
normal canım. Bende ilk önce günde iki günde üç günde bir hissediyordum. şimdi hergün hissediyorum. Nazar değmesin prensesime.
Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Ben 5 gün önce ilk vuruşlarını hissettim ama son 2 gündür hissedemiyorum :S 2 gün önce hep aynı yere vurup duruyordu :) şimdi hareket yok gibi.Bu normal mi acaba ? Sizler ne sıklıkla hareketlerini hissediyorsunuz?
canım zaten bu hislerle kafayı yicez yakında biz normaldir bence çünkü benim dr 20. haftadan önce hissetmen imkansız demişti hissediyorum diyosanda emin ol bağırsak hareketleri o demişti 20 hatta ilkte 22 haftayı bulurmuş hissetmemiz bende c.tesiden beri bişeyler hissediyorum artık ama düzenli değil sadece akşam yemekten sonra uzanırsam oöyle anlayabiliyorum henüz düzenli hareket hissedemeyiz zaten hiç kendini sıkıntıya sokma hele bir iki hafta daha geçsin o zaman düzenli olur heralde
canım benim öncelikle aile apartmanında olarak en baştan beri böyle bir yol çizmeniz bence de çok mantıklı eşinin dediği de çok doğru o onların evladı sen ne kadar iyide olsan gelinsin gözlerinde ufacık bi lafın batar onlaraşimdi canlarım akıl akıldan üstündür düşüncesiyle size bişey danışıcam
biz aile apartmanında yaşıyoruz evlendiğimiz ilk gün eşim kurallarımızı kaidelerimizi koymuştu sağ olsun ama yinede arada ufak sorunlar oluyo bu gibi durumlarda da eşim benim hiçbişey söylemememi konu neyse onunla paylaşma mı gerekeni yapacağını en başından söyledi ve yaptıda hatta fazlasıyla yaptı
2 gündür yine bir mevzu var ama şöyleki eşim bu sürecin bir dksına bile şahit olmadı ben ne anlatıyosam ve oğlum okadarını biliyo ve inanın bende en yumuşak şekilde anlatıyorum çünkü eşim söz konusu çocuğumuz olunca gözü dönüyo kırarmıyım üzermiyim diye düşünmez
bu akşamda sen üzülme ben konuşurum dedi ama sanki ben halletmeliyim gibi geliyo böyle olunca doldurup üstümüze salıyo gibi olmaz mı diyiverin bana :26:
eşimde diyoki ben oğullarıyım ne desem küsmezler unuturlar,ama sen söyleyince farklı olur mantığıyla bugüne dek beni hiç muattap etmedi benimde ayarım yoktur bilirim heleki bu aralar ağzımı açarsam kırıcı olurum diye korkuyorum ne yapayım siz söyleyin her zaman ki yönteme devam mı,yoksa kendim mi eteğimdekileri dökeyim :44:
Ates hakli, once arada oluyor hareketler benim 4-5 gundur
duzenli. Hatta saatlerini bile tahmin etcem yakindayarin 23 e basliyorum
yunus emre nasıl
............................................vazgeçiş :)
Ates hakli, once arada oluyor hareketler benim 4-5 gundur
duzenli. Hatta saatlerini bile tahmin etcem yakindayarin 23 e basliyorum
canım benim öncelikle aile apartmanında olarak en baştan beri böyle bir yol çizmeniz bence de çok mantıklı eşinin dediği de çok doğru o onların evladı sen ne kadar iyide olsan gelinsin gözlerinde ufacık bi lafın batar onlara
konu çok mu ciddi yani eşini çokmu fazla kızdırıcak bi konu gidip kavga falan edicekse alıştıra alıştıra anlat tartışmasın en azından
şöle ki benim eşimde nişanlılık döneminden buyana özellik askerdeyken bana yemin billahlarla herşeyi anlattırıyodu sonra kv kp arayıp onlara çatıyodu sonra da tabi benim adım çıkmıştı herşeye anlatıyom oğullarıyla aralarını açıyorum diye yani sende bu duruma düşme
olayı en saf haliyle anlat madem eşine hem git anlat madem ya medem ki eşinle aile olarak böyle bir karar aldınız sende uycan yapcak bişey yok
anneciler selamdişimin ağrıdığını hissediyorum sanırım çürüdü. hamilelik sırasında dolgu kanal falna yaptıran oldu mu? kadın doğumcunuz ne dedi bu konuda,olduysa ben diş hekimine neler söyleyip nelere dikkat etmeliyim?
konu oğlumla ilgili aslında şöyle benim koydugum kuralları yok saymaları,özellikle anneni boşver sen tavrı gibi gibi ben üstüne titriyorum psikolojisi etkilenmesin diye sürekli bir bilene danışarak yol aldım bugüne dek,ama böyle olunca iki farklı kişilik oluşacak endişem var konunun özü bu 2 gündür kreşe gitmekle ilgili sıkıntı okulda çok mutlu ve ben maymuna dönüyorum sabahları onu uykudan mutlu uyandırayım vs diye giyinip aşağı indiriyorum orda bir çift laf çocuğu tepe taklak ediyo başlıyo gitmesem olmaz mı annelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?