2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aslında çok çok seviyolar çocuk onlara gitsin onları sevsin diye her istediğini yapıyolar sorunda burda zaten o zaman çocuğun ayarları bozuluyo mesela en basiti markete gittiğimizde hakkı tektir heee gücüm mü yok tabiki var ama varlığıda yokluğuda bilsin ama orda öyle değil
birde yavrum ben evde olduğum sürece inmez pek özlemini ancak gideriyo sanırım aman bilge böyle işte ya
ben hiçbir zaman körüklemem eşimi hep en yumuşak şekilde anlatırım ama diyorum ya konu oğlu olunca eşim çok katı oluyo ve haklıda bence

Aminn
Ayy aynen bende carsambalari iple cekiyorum telefona da haftalik gebelik takip programi indirdim.her hafta ordan basliyorum okumaya cok guzel yaa

ben ufak ufak toparlanayım kuaföre uğrucam bide ufff
herkese iyi akşamlar yarın sabahtan kontrolüm var dua edin herşey yolunda olsun ve miniğim cinsiyetini göstersin inş

Aminn
Ayy aynen bende carsambalari iple cekiyorum telefona da haftalik gebelik takip programi indirdim.her hafta ordan basliyorum okumaya cok guzel yaa
demi ya özellikle çarşambaları çok keyifli geçiyo aslında hafta ortasında haftayı bitirmek de güzel oluyo p.tesi salı çarşambayı beklyioruz çarşambanın keyfini yaşıyoruz perşembe cuma geçiyo h.sonu eşimle oydu buydu derken zaman gidiyo zaten güzel oluyo inş bu mutlu çarşambalarımız temmuza kadar sürer en keyifli haliyle

ben ufak ufak toparlanayım kuaföre uğrucam bide ufff
herkese iyi akşamlar yarın sabahtan kontrolüm var dua edin herşey yolunda olsun ve miniğim cinsiyetini göstersin inş

ohhh bakım var bugün desene takma bişeyi kafana eşin halleder analt sen ona en yumuşak halinle
hadi bakalım yarın güzel haberlerle gel dualarımızdasınız çok öptük seni oğluşu ve tombişi

Aynen artik zevkli kismina geldik bence ben haziranda dogurcam

Aynen artik zevkli kismina geldik bence ben haziranda dogurcam

bana da hep 29 30 haziran da doğum olcak gibi geliyo nedense sezeryan istediğim için bide 38 hafta doldumu doğum genelde oluyo ya ama en başından beri hep haziran sonu içimde bakalım erken gelmesinler zamanında sağlıkla gelsinlerde bu kadar bekliyoruz birkaç hafta daha bekleriz elbet

İnsallahh canim enn hayirli zamanda gelsinler saglikla

canım peki anestezi olarak ne yapılıyor? dr'um içeriğinde adrenalin olmasın dedi ama senin söyleyebileceğin başka şeyler var mı?

Yaaa ben de aynı durumdan muzdaribim, hormonlarım beni çok fena bi kadın yaptı:26::26::26::26:
Eşime akşamları sırnaşıyorum, fındık fıstık yediriyorum anlasın diye, anlamıyo yaaaa

bugün gözümü kararttım kurtulamaz akşam erken gel dedim izin al diye mesaj attım yazdığı cevap niye misafir mi geliyo oldu işlerine gelmeyeni anlamazlar forma giymek lazım bi meyve tabağı yanınada bol fındık fıstık

Kizlar mrb. Bisey soracaktım butik bebeden alışveriş yapan varmi acaba? Bedenlerden kafam karıştı onu soracaktim? Yardimci olursaniz cok sevinirim

canım peki anestezi olarak ne yapılıyor? dr'um içeriğinde adrenalin olmasın dedi ama senin söyleyebileceğin başka şeyler var mı?

cnm bana hiç uyuşturucu iğne falan yapmadı zaten cnmda hiç acımadı genelde ağrı olursa yapıyor dişçi bendede olmadı bitek dişim iltihaplanmıştı antibiyotik kullandım o kadar

nasılsınız inşallah herkesin sağlığı yerindedir kuzucuklarda iyidir inşallah ben çok girip yazamıyorum ama hergün okumaya çalışıyorum çok şükür bende iyi sayılırım henüz bi hareket hissetmiyorum ama daha erkenmiş sanırım burdan okuduğuma göre bekliycez mecbur bide 4boyutlu ultrasona giden arkadaşlara bişey sormak istiyorum idrara sıkışıkmı gidiyoruz ben en son sıkışık gitmedim ama doktor bişey demedi rahat bi şekilde baktı 4boyutlu içinde bişey demedi zaten başka yerde yaptırıp raporu göstercez BİRDE BURSADA OLAN ARKADAŞLAR VARSA TANIŞMAK VE DOKTOR VS HAKKINDA KONUŞMAK İSTERİM hepiniz aeolun inşallah yavrularımızda en sağlıklı şekilde büyümeye devam ederler ve kucağımıza aldığımız günleride görürüz

Hoşgeldin, beni cagirmadan hemşire WC te gönderdi tamamen bos olması gerekiyormus, güzel dileklerine amin diyorum :)

Kizlar bisi sorcam duyduguma gore terziler eteklere pantolonlara genis penye lastik dikiyolarmis hamile etegi pantalonu gibi oluyomus aranizda yaptiran varmi

kızlar selam..tetanoz aşısı olan var mı aranızda? Sağlık ocağından bu hafta çağırdlar ama ben de içeiğinde yüksek oranda civa olduğunu duymuştum. Doktorum yaptırmak zorunda değilsin dedi ben de yaptırmadım..ilk hamileliğimde de haberim yoktu yaptırmamıştım..sizin fikriniz nedir?

Mrb cnm ben bursadayim.birkac özel hastane ve doktor konusunda tecrubem oldu yardimci olabilirim

selamlar ikimizinde bdt aynı görünüyor ben 14 şubatta yaptırdım, hatta 5 doza tamamlatmayı düşünüyorum, her zaman tetanoz bağışıklığı gerekli Allah korusun elini bıçak kesiyo vs. hem öyle çok derin kesiklerede gerek yok Allah'ım korusun iğne ucundan bile mikrop kapılabiliyormuş, zararlı bişey olsa ilkokullarda yapılmaz herhalde diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…