[
anammm benim göbüşün yarısı nerdeyse çok mu dobik oldum ne:18: olsun oğluşuma feda olsun2 gün önce rüyamda bikiniyle gördüm kendimi eski fıstık vücutla sonra kocacığıma anlattım uzun bi süre unut sen o vücudu dedii pisss adam gülüyo bi de çok komik sanki hem çocuğunu taşı hem de dalga konusu ol
kullanıcı panelinden sonra nereye giricez göremedim vallahi ya
tatlım belkide bikinilere geçtiğimiz yaz farkında olmadan veda ettik:44:
henüs karnımda falan çatlak belirtim yok ama kesin çatlıcam annemde inadına ohh inş çatlarsın bikini giyemezsin diyip duruyo çokta taktığımdan değil açıckasıda annem kapalı benim bikini giymemden zaten hoşlanmadığı için çatlayım diye dua ediyo resmen kadın
kullanıcı panelinden sonra nereye giricez göremedim vallahi ya
Aaa neden unutcakmissin dogumdan sonra cabucak gider kilolarr. Baktik gitmiyo hemen bi diyet topigi acarizzz
Doktorun dur demedigi surece sismeyi problem etme simdi. Bebekler saglikla gelsin de kilolar gider bi seklde nasilsavalla diyet spor ne kadar topik varsa açalım(keşke sadece topik açmakla zayıflasak) ama ben daha şimdiden çok üşeniyorum bazen diyorum inip iki kulaç atayım sonra üşenip 2 saniyede vazgeçiyorum ve sonuç şiştikçe şişiyorum
ayakta kalınca benimde aynı canım. birde benim sabahları kalktığımda bacaklarımın iç kısmı ağrıyor. baldırımın iç kısmı diye mi tarif edeyim ne diyeyim anlayın işte :)
Emir ve rana dan yana benim oyum:)
sanırım ben senden sonra doğurcam ama kızım da anesına çektiyse erken gelir diyom,yoksa bayram günü ha doğdu ha doğacak diye bekleriz
tatlım belkide bikinilere geçtiğimiz yaz farkında olmadan veda ettik:44:
henüs karnımda falan çatlak belirtim yok ama kesin çatlıcam annemde inadına ohh inş çatlarsın bikini giyemezsin diyip duruyo çokta taktığımdan değil açıckasıda annem kapalı benim bikini giymemden zaten hoşlanmadığı için çatlayım diye dua ediyo resmen kadın
Cümleten günaydın bacılar erik canım yoktun kaç zamandır...bu arada akşam o soğuk şeyden yedim ohhh :131: yüreğime buz değdi sanki
Canim bakiniodum da yazmiodum.okul acildi ya calismaya baslayinca yazmaya firsatim olmadi.aksamlari 7 bucukta uyuyakaliyorum.sen nasilsin yok bi sikintin dimi?
selam canm ben de kendime gelemedim daha,onca aksiyon macera rüyanın ardından reele geçiştezorlanıyom galiba:111:
Doktorun dur demedigi surece sismeyi problem etme simdi. Bebekler saglikla gelsin de kilolar gider bi seklde nasilsa
doktorum bi daha ki gelişinde de gidişatını beğenmezsem aynen diyetisyene yollarım hiç acımam sen de tatsız tuzsuz bi hamilelik geçirirsin diye tehdit etti benihalbuki daha sadece 8,5 kilocuk aldım ben
benim annemde falan hiç çatlak yok ama benim vücut müsait çatlamaya malesef şimdilik deli gibi kremleniyorum bakalım nolcazinşallah çatlamayız kilolarıda veririz hemen yaaa
Kızlar sizin cinsiyetler hala belli değil mi?
tabloya güncellemek için anketi kontrol ediyorum, göremiyorum sizi.
ne nazlı çıktı bu bebişler :26:
yolun yarısı bitti..
yolun yarısı bitti..
yolun yarısı bitti..
Ooo doktor da dediyse en azindan ekmegi makarna pilavi azaltkac kiloyla hamile kaldin pekii
makarnayı azaltmak mı bunu benden istemecümle italyan mutfağını bi öğünde tüketirim ben 65 kiloyla hamile kaldım şimdi (yani 1,5 hafta önce 73,5 olmuştum) ama kimse inanmıyo olamazsın okadar diyorlar malesef ben her tartıya çıktığımda yüzleşiyorum bununla..
benim annemde çatlamış bende ilkimde kremlenmeme rağmen çatladım,bunda karnım büyüdükçe çatlaklarım ortaya çıktı ağlıcaktım geçen gün çok kötü gözüküyo diye eşimde normalde bu kadar gözükmüyo karnın büyüdüğü için belirginleşti falan diye sakinleştirdi beni
aktar bir arkadaşım var benim için bir karışım yaptı ağırlıkla kakao yağı koksada,gün boyu o koku beni delirtiyoyinede sürüyorum
Makarnayla ask yasiyomussun normal bu kadar almanninsallah diyete gerek kalmaz canim. Dogumdan sonra gider zaten de hamilelikte diyet zor olur.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?