herkeze iyi aksamlar:):)
Eşim de istiyor ben de istiyorum,doktorum da gaza getiriyo eşimi baba olmak kolay değil diye :) ama bikaç arkadaşımın eşi girdi çok güzel bir duygu,ilk anını eşimle irlikte görmek en güzeli..zatn bebek doğana kadar kalıyorlar,bebeği bakım odasına babası götürüyor sonrası doktorla ve ekiple başbaşa :) bakalım kısmet,biz öyle istiyoruz da epidural olcak mı o bile belli değil..bel fıtığım var kimisi etki etmez epidural diyor:/ doktorum da 34-35. Hafada doğumu konuşcaz dedi bekliyoruz sabırla:):)
hadi gözün aydın canım,maşallah
Boyle dusunmen cok normal ama esin sadece fazla tedirgin zarar verme konusunda. Sogukluk degil aksine ozlem oluyodur
Hadi bakalim bekliyoruz azmin zaferini
cnm sezeryanami gircek normal dogumami bende sezeryan oluyorm esimin girmesini istiyorm ama korkar bayilir bide onlami ugrascam bide ameliyathanede :))
Boyle dusunmen cok normal ama esin sadece fazla tedirgin zarar verme konusunda. Sogukluk degil aksine ozlem oluyodur
Hadi bakalim bekliyoruz azmin zaferini
Neydik ne olduk yaa,naza çeken tarafken fırsat kollayan taraf olduk,yazık la bize :/
Kiz yok ben naza ceken tarafim hala vallla öldü benim hormonlar yaslandi :)) ilk bebekte tam tersiydi simdi hic istemiyorm yaa bazen kendime sinir oluyorm adama watsapptan yaziom yaziom cicis cekip yolluom gece olunca icraat yok
Özgeee evren benden yana diiiilmiş, acayip sancım var kasıklarımdabu gece de kaldı kursağımızda
25.haftadan herkese gunaydiiiinnnn
Günaydın canlar,nasılsınız bakalım
Ben iyiyim canim surekli hayal kurmaya devam ediyorumGünaydın canlar,nasılsınız bakalım
günaydınlarrr güzel annelermerhametin finalini izlicem diye bildiğiniz uykusuzum
25.haftadan herkese gunaydiiiinnnn
Günaydın canlar,nasılsınız bakalım
günaydınlarrr güzel annelermerhametin finalini izlicem diye bildiğiniz uykusuzum
Ben iyiyim canim surekli hayal kurmaya devam ediyorum
Kizz internetten izlerdin sonra). Bizde de dun ic savas cikti, o yuzden uykusuz aglak ve bas agriliyim
günaydın kızlar gününüz güzel olsun her işiniz kolaylaşsın
Günaydın canım benmm,ben hiiç başladığını bile hatırlamıyom,artık netten bakarızgünaydınlarrr güzel annelermerhametin finalini izlicem diye bildiğiniz uykusuzum
tatlım sana da günaydın beyaaa,hayırdır inşallah,ağlak bağaşrısı noldu gülüm bee,kötü bişey yok inşallahBen iyiyim canim surekli hayal kurmaya devam ediyorum
Kizz internetten izlerdin sonra). Bizde de dun ic savas cikti, o yuzden uykusuz aglak ve bas agriliyim
Ayy bende anlamadim valla. Bu aralar is stresi var pasamizinn, sanirim onun sinirini cikardi benden. Sonra ozur diledi gonlumu almaya calisti ama ben ve hormonlarim coktan aglamaya baslamistik zatennhayır olsun ne olduki kv uğurlamak iyi gelmedi mi eşine
aminnn inş ama bugün zor dünden kızgınım amirime
Öncelikle hepinizin gözü aydın kızlaR bende haftaya girecem detaylı usg'ye çok heyecanlıyım aynı gün şeker yüklemesini de yaptırıcam nasip olursa,benim çok mide yanmam başladı 2 gündür bişey yiyemiyorum sanki midem fokur fokur kaynıyo gibi oluyo napıcaz böyle???
Bilgee sen hepten yakalanmadan rapor al canim. İyice kotu olursan yatsan bile zorlar seeni. Evde kendine iyi bi bakim yaparsin limon ihlamur zencefil vs..günaydın cancazlarım herkeze hayırlı günler olsun
ben şifayı iyice kapmak üzereyim
Günaydın canım benmm,ben hiiç başladığını bile hatırlamıyom,artık netten bakarız
tatlım sana da günaydın beyaaa,hayırdır inşallah,ağlak bağaşrısı noldu gülüm bee,kötü bişey yok inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?