2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

cnm sezeryanami gircek normal dogumami bende sezeryan oluyorm esimin girmesini istiyorm ama korkar bayilir bide onlami ugrascam bide ameliyathanede :))

Boyle dusunmen cok normal ama esin sadece fazla tedirgin zarar verme konusunda. Sogukluk degil aksine ozlem oluyodur

Hadi bakalim bekliyoruz azmin zaferini

Cok guldm kizlar :) aynen demen gibi ozlem oluyor adama haftada ongunde bi yanasiyom 3gun boyunca agzi kulaginda geziyoo :))

[MENTION][/MENTION]
cnm sezeryanami gircek normal dogumami bende sezeryan oluyorm esimin girmesini istiyorm ama korkar bayilir bide onlami ugrascam bide ameliyathanede :))

Sezeryana gircek inşallah :) başta istemedi, o da korkuyo biraz ama hem benim rahatlamam için hem de ilk kez birlikte görüp sesini duyacağımız için kabul etti :) eşim de diyodu ben kötü olurum fln diye ama kesiyi fln görmüyolar, yatarken senin başucunda oluyo, yani o görse sen de görürsün o bakış açısıyla :)

Neydik ne olduk yaa,naza çeken tarafken fırsat kollayan taraf olduk,yazık la bize :/

Kiz yok ben naza ceken tarafim hala vallla öldü benim hormonlar yaslandi :)) ilk bebekte tam tersiydi simdi hic istemiyorm yaa bazen kendime sinir oluyorm adama watsapptan yaziom yaziom cicis cekip yolluom gece olunca icraat yok

Kiz yok ben naza ceken tarafim hala vallla öldü benim hormonlar yaslandi :)) ilk bebekte tam tersiydi simdi hic istemiyorm yaa bazen kendime sinir oluyorm adama watsapptan yaziom yaziom cicis cekip yolluom gece olunca icraat yok

Belki 2. Ye biz de öyle oluruz,şimdilik hormonların esiriyiz

Ben iyiyim canim surekli hayal kurmaya devam ediyorum

Kizz internetten izlerdin sonra). Bizde de dun ic savas cikti, o yuzden uykusuz aglak ve bas agriliyim

hayır olsun ne olduki kv uğurlamak iyi gelmedi mi eşine

günaydın kızlar gününüz güzel olsun her işiniz kolaylaşsın

aminnn inş ama bugün zor dünden kızgınım amirime

Öncelikle hepinizin gözü aydın kızlaR bende haftaya girecem detaylı usg'ye çok heyecanlıyım aynı gün şeker yüklemesini de yaptırıcam nasip olursa,benim çok mide yanmam başladı 2 gündür bişey yiyemiyorum sanki midem fokur fokur kaynıyo gibi oluyo napıcaz böyle???

günaydın cancazlarım herkeze hayırlı günler olsun
ben şifayı iyice kapmak üzereyim

günaydınlarrr güzel anneler merhametin finalini izlicem diye bildiğiniz uykusuzum
Günaydın canım benmm,ben hiiç başladığını bile hatırlamıyom,artık netten bakarız
Ben iyiyim canim surekli hayal kurmaya devam ediyorum

Kizz internetten izlerdin sonra). Bizde de dun ic savas cikti, o yuzden uykusuz aglak ve bas agriliyim
tatlım sana da günaydın beyaaa,hayırdır inşallah,ağlak bağaşrısı noldu gülüm bee,kötü bişey yok inşallah

hayır olsun ne olduki kv uğurlamak iyi gelmedi mi eşine

aminnn inş ama bugün zor dünden kızgınım amirime
Ayy bende anlamadim valla. Bu aralar is stresi var pasamizinn, sanirim onun sinirini cikardi benden. Sonra ozur diledi gonlumu almaya calisti ama ben ve hormonlarim coktan aglamaya baslamistik zatenn

Gunaydinn. Mide yanmalari hepimizde oluyor arada. Yemeklerden sonra hemen uzanma, baharatli acili tursu gibi seyler yeme cok. Bana dr un soyledkleri buna benzer seylerdi. Bir de bazilarina ilik sut, bazilarina da sade soda iyi geliyor.

günaydın cancazlarım herkeze hayırlı günler olsun
ben şifayı iyice kapmak üzereyim
Bilgee sen hepten yakalanmadan rapor al canim. İyice kotu olursan yatsan bile zorlar seeni. Evde kendine iyi bi bakim yaparsin limon ihlamur zencefil vs..

Yukarda anlattim balim. Rahat batiyo benim adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…