günaydın cancazlarım herkeze hayırlı günler olsun
ben şifayı iyice kapmak üzereyim
Günaydın canım benmm,ben hiiç başladığını bile hatırlamıyom,artık netten bakarız
tatlım sana da günaydın beyaaa,hayırdır inşallah,ağlak bağaşrısı noldu gülüm bee,kötü bişey yok inşallah
Ayy bende anlamadim valla. Bu aralar is stresi var pasamizinn, sanirim onun sinirini cikardi benden. Sonra ozur diledi gonlumu almaya calisti ama ben ve hormonlarim coktan aglamaya baslamistik zatenn
Gunaydinn. Mide yanmalari hepimizde oluyor arada. Yemeklerden sonra hemen uzanma, baharatli acili tursu gibi seyler yeme cok. Bana dr un soyledkleri buna benzer seylerdi. Bir de bazilarina ilik sut, bazilarina da sade soda iyi geliyor.
canım benim,süt filan getireydin,çayocağında ısıtırdın gülüm be,meyve getiriyon mu yanında?günaydın cancazlarım herkeze hayırlı günler olsun
ben şifayı iyice kapmak üzereyim
Öncelikle hepinizin gözü aydın kızlaR bende haftaya girecem detaylı usg'ye çok heyecanlıyım aynı gün şeker yüklemesini de yaptırıcam nasip olursa,benim çok mide yanmam başladı 2 gündür bişey yiyemiyorum sanki midem fokur fokur kaynıyo gibi oluyo napıcaz böyle???
Bilgee sen hepten yakalanmadan rapor al canim. İyice kotu olursan yatsan bile zorlar seeni. Evde kendine iyi bi bakim yaparsin limon ihlamur zencefil vs..
Yukarda anlattim balim. Rahat batiyo benim adama
off off tedbir alsaydın cnm vitaminin falan vardır içseydin,portakal suyu,nane limon,içine 1 limon sıkılmış sade soda
ben bu ara eski formuma döndüm son bir haftadır 12yi görüyorum saat kadranında
sen ve hormonların iyiymiş
ahh ahh birde yağlı sabah sabah bana iyi gelmediğini ve beni mahfettiğini bildiğim bir hamur işinden epeyce yedim şimdiden başladı geri tepmaya hak bana demi
canım benim,süt filan getireydin,çayocağında ısıtırdın gülüm be,meyve getiriyon mu yanında?
haklısın valla canım geçende 2 gün raporla düzeldim bugün akşam sölicem işyerindekilere yarında böyle kalkarsam gelmicem sağlık ocağına giderim 2 gün rapor alırım p.tesiye kadar evde dinlenirim inş iyice sarmadan da atlatırım
off off tedbir alsaydın cnm vitaminin falan vardır içseydin,portakal suyu,nane limon,içine 1 limon sıkılmış sade soda
ben bu ara eski formuma döndüm son bir haftadır 12yi görüyorum saat kadranında
sen ve hormonların iyiymiş
ahh ahh birde yağlı sabah sabah bana iyi gelmediğini ve beni mahfettiğini bildiğim bir hamur işinden epeyce yedim şimdiden başladı geri tepmaya hak bana demi
size ne anlatıcam bu annem arada beni delirtiyo kız olduğunu öğrendiğimizden beri annemde başladı isim varken isim aramayın vs (kv ismini kast ediyo)
şakayla karışık konuşuyoruz bir haftadır aralıksın hergün aynı mevzu yok anneannem anneme kp ismini koymazsan hakkımı helal etmem demişte anne hak hukuk karıştırma koymucam dedim,senmisin kaynana,kaynanam mı anlamadım onun sesi çıkmıyo dedim (kaldıki yakındır ) ilk öğrendiğimiz gün sordu adı ne olacak diye düşünmedik dedim
adı güzel kötü değil ama ben emri vaki sevmiyorum inadına koymayasım var,iki isimden hiç hoşlanmıyorum,eşim kv ismi teklifinde bulunursa hayır derim ama çokta ısrarcı olamam kırmak istemiyorumbu durumda mutlaka 2. isim eklerim
haa bide şu var birinin ismini vermek için o insanı çok çok seviyor olman ve sende emeği olması gerekir diye düşünüyorum inş eşim böyle bir teklif sunmaz şuan hiç oralı değil bakalım
size ne anlatıcam bu annem arada beni delirtiyo kız olduğunu öğrendiğimizden beri annemde başladı isim varken isim aramayın vs (kv ismini kast ediyo)
şakayla karışık konuşuyoruz bir haftadır aralıksın hergün aynı mevzu yok anneannem anneme kp ismini koymazsan hakkımı helal etmem demişte anne hak hukuk karıştırma koymucam dedim,senmisin kaynana,kaynanam mı anlamadım onun sesi çıkmıyo dedim (kaldıki yakındır ) ilk öğrendiğimiz gün sordu adı ne olacak diye düşünmedik dedim
adı güzel kötü değil ama ben emri vaki sevmiyorum inadına koymayasım var,iki isimden hiç hoşlanmıyorum,eşim kv ismi teklifinde bulunursa hayır derim ama çokta ısrarcı olamam kırmak istemiyorumbu durumda mutlaka 2. isim eklerim
haa bide şu var birinin ismini vermek için o insanı çok çok seviyor olman ve sende emeği olması gerekir diye düşünüyorum inş eşim böyle bir teklif sunmaz şuan hiç oralı değil bakalım
Erkek tarafi tmm da bizimkiler niye cosuyo anlamiyorumbenim de anneannem erkek oldugunu duydugunda kp nin ismini koy kizim demisti
Yaa ben sacma buluyorum isim olayini zaten, saygim ismini koyunca mi belli olcak, kendi babamin da ismini koymam ki ne gerek var.
İnsallah seninki boyle sessiz kalmaya devam eder canim
offf nagişim ya açma şu konuları hastayım zaten koyma kv ismini niye koycaksın ki benim fikrim bu valla bana analık babalık yapmayanın adını ben niye evladıma vereyim aynı konu bizde de oldu kv laf arasında kp adını sıkıştırdı bende eşime gittim açık açık dedim valla eğer ki babamız büyüğümüz diye baba adı koycaksak benim babamın adını koymak yakışır 7 senedir beraberiz hangi gün bize babalık yaptıda annen babanın adını sunuyo bize dedim eşimde hiç sesini çıkarmadı öyle söledi işte boşver koymıcaz tabi dedi geçti şimdi eltimde hamile 3 hafta geride benden onun cinsiyet belli değil ama büyük ihtimal erkek demiş doktor oda hem kendi babasının adını hem kp adını koycakmış iki isim kız olursada annelerinin adını koycaklarmış iki isim hiç umrumda değil eşimde kv demiş al işte kocanın adı koncak bi sülalede iki tane aynı isim olmaz çok mutlu oldum demiş sende kv karşı bi sempatin yoksa koymucan nagiş bu sizin evladınız hiç sevmiyorum bu konuları kimine ya benim çocuğum bu istediğim ismi koyarım
hiç sanmıyorumoğlumda bir isim önerilmişti eşim tepkisini koymuştu
bunda da mutlaka eskisi gibi dolaylı yoldan çaktırmadan öneride bulunulacaktır sanki eşimde 5 sene öncesine nazaran bu konuda yumuşadı gibi
hiç kimse bana koy demese belki kendiliğimden koyarım ama böyle olunca ön yargılı oluyo insan
babamız REYYAN istiyo ısrarla ama ben onuda beğenmiyorum bari REYHAN olsun ya :26:
Esin neden takmis ki reyyan a. Aslinda kulaga cok hos geliyor sen neden begenmiyosun
ben istemiyorum bilgecim ama eşimi herkes gibi çok çok seviyorum gerçekten istiyorum koyalım gibi bir teklifle gelirse aramızda nasıl bir konuşma geçer hiç bilmiyorum hiç kırmak istemiyorum eşimi hayırlısı inş teklif etmez :26:
HERKESE GUNAYDINNNNN
evet yeni bir gun benim bacağım ağrıyor yahu bıktınız benden biliyorum ama napim bende böyle hamileyim
dun sağlık ocağından aradılar gelin diye ben sizin bildiğiniz hamilelere benzemem dedim nasıl yani dedi guldu hemşire sonra anlatınca aman sen gel bir kere ben seni hic bekletmem diyor (acıdı kadın bana ve bilindik hamilelerden değil kısmınada katıldı)
söylenmesi zor zaten çocuk hep düzeltmek zorunda kalacak herkes reyhan dicekiyisimi başından reyhan olsun eşimde diyoki muacırlar zaten h leri yutuyo reyhanda koysan reyyan dicekler diyo
önceki yorumuma ek yapmıştım buraya da yazayım
tabi ki ama ben eşim için nelere katlandım nelere göğüs gerdim ailesi konusunda halan daha kv kp yüzüne bakıp saygıda kusur etmiyosam eşimi sevdiğim ona değer verdiğim kocamın annesi babası bunlar dediğim içindir ama eşim kırılmasın ben kocamı seviyorum diye de kalkıpta ömür boyu kv kp ismini kendi evladımda yaşatamıcam kusura bakmıcak bu konuda kimse Allah a çok şükür hamileiğimiz yolunda bin kere şükür ama bak hergün neler düşünüyoruz evlatlarımız için her dr kontorlüne nasıl gidiyoruz kv kp bizim bu yaşadıklarımızı yaşamayı anlamayı bırak zerre destek oluyolar mı hayır eee o zaman neyin savaşı bu
günaydın onlarda sıkılmıştır bilindik hamilelerdensenin gibi orjinali her ebeye nasip değil hayatım git bir göster gül cemalini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?