2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım gavisconun şurubu iyi geliyor ve kullanım alanında gebelik reflüsü yazıyor. yani hiçbir zararı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kendinizi bu acıya mahkum etmenize gerek yok bana doktorum verdi zaten

Nagiii eneemm o şey 4 harfli mi?? Ben de istiyom da korkudan yiyemiyom,diyetisyen mıçıyo ağzıma :/

heee bacağım güzeldir bacım dermişim gerçek ama ağrıyor İnsallah geçer en kısa surede zati kusuyorum hala zati tukurugumu yutamıyorum zatilerim var
zati uzat bakim yanagını

aynen cnm...süpermiş bu yahuu inş sağlıkla içinde uyur sarar sarmalarsın prensesini eline sağlık çok hoş fırfırlı fırfırlı
tesekkurederiz teyzesi ben kendim süslü degilim kizim süslü olsun bari dedim ipciye girdim dugme almak icin battaniyeyi gorunce dayanamadim ip aldim ciktim

heee bacağım güzeldir bacım dermişim gerçek ama ağrıyor İnsallah geçer en kısa surede zati kusuyorum hala zati tukurugumu yutamıyorum zatilerim var
zati uzat bakim yanagını
geçmiş olsun cnm geçer inş geçer bnmde sanki göbeğim yırtılıyo ama ne çare bacamda ağrıyo biraz ama ne çare hele ki belimi uwwwww hiç sorma mağdurum mağdurumda mağdurum tatlıımmm geçcek bu günler ah bi temmuz geleydi eyiyidiii
tesekkurederiz teyzesi ben kendim süslü degilim kizim süslü olsun bari dedim ipciye girdim dugme almak icin battaniyeyi gorunce dayanamadim ip aldim ciktim

iyi yapmışsın cnm inan insanının möagazadan aldıkları bi yana kendi bişey yapınca daha bi kıymatlı oluyor sankimm

Gunaydin.bi hamileye yapilabilecek en buyuk iskence onu uykisuz birakmaktir.

günaydın şekerimm en doğrusun seni tebrik edioyurm bide gece cok kalkan biri olarak devamlı uykum bolunuyor deliksiz uyudugumu hatırlamıyorumm

günaydın şekerimm en doğrusun seni tebrik edioyurm bide gece cok kalkan biri olarak devamlı uykum bolunuyor deliksiz uyudugumu hatırlamıyorumm

Walla gece olu gibi uyudum ama 6 saat uyku yetmiyo.bide nobetciyim bugun.tam bi iskence cekiyorum

sankim uykusuz kalmis gibi gorduk seni hayırdır neden uykunu alamadın (laf aramızda bende uykumu alamadımmmm)
2 gece yatili misafirim vardi gece 1 e dogru yatip sabah 6 bucukta kalktim ama bugun iflas ettim artik

aynen canım ya ha bugünde idare edeyim diye diye iyice sarcam gribi bugün artık izin alcam yarın için p.tesiye kadar vede dinleneyim inş iyice sarmadan atlatırım ayrın sağlık ocağına giderim sabah 2 gün rapor alırım hem oğluşumun kalp atışlarını dinlerim iyi gelir umarım
busefer yukledim sanirim :)
canım çok şirin olmuş geçende komşum örüyodu bunun beyazını çok güzel görünüyo kızçeler için süslü püslü ne güzel bizim de annanemiz örüyo sağ olsun ben bi atkı bere yaptım küçücük daha da öremedim bişey istiyorum ama örmek güzel değişik yükler var onlardan alayım da özendim şimdi senden bende yapayım oğluşu bi battaniye
Günaydın kuzular:):) bilgecim geçmiş olsun canım,vitamin takviyesine başla,bol bol c vitamini al
sağol canım benim akşam nane limon kaynatayım içeyim bari bi zararı yoktur heralde ay benim ilk gittiğim dr bitki çayları kesinlikle içmiyosunuz demişti zararlıymış ya kimi bitki çayları Allah korusun düşük riski yaratıyomuş onu duyduğumdan beri hiç içmedim bitki çayı nane limonun bi zararı olmaz heralde artık valla yarın gelmicem artık işe sıcak sıcak evimde dinlencem Allah nasip ederse yoksa iyice sardırcam kendime gribi

Son düzenleme:
el emegi goz nuru olunca kiymeti artiyo bencede ben hala battaniyemi yastigimi sakliyorum bebeklikten kalma annemin elinden cikinca cok kiymetli tabi :)

Canım ilk3 ay için geçerli sanırım, bana doktor değil diyetisyen yasaklamıştı, maydanoz,nane falan kullanmamıştım hiç...geçenlerde kullanabilirsin dedi ama sonuçta bi kadındoğumcuya sormak lazım..kendi doktorum da daha başlarda haftada 1-2 fincan bitki çayı, çay kahve bişi yapmaz demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…