inşallah sorunsuzca atlatırsın. mide yanması bendede felaket bana muz iyi geliyor ama muzda kabızlık yapıyor fazla yememk lazım.fındık, ekmek içide biraz hafifletiyor ama kesin çözümü yok ilaç konusunda doktora sormadım kullanmayıda düşünmüyorum.
emek verilen hersey guzeldir canim eminim senin ordugunde cok sirindir canim gule gule kullanin :)
busefer yukledim sanirim :)
off off tedbir alsaydın cnm vitaminin falan vardır içseydin,portakal suyu,nane limon,içine 1 limon sıkılmış sade soda
ben bu ara eski formuma döndüm son bir haftadır 12yi görüyorum saat kadranında
sen ve hormonların iyiymiş
ahh ahh birde yağlı sabah sabah bana iyi gelmediğini ve beni mahfettiğini bildiğim bir hamur işinden epeyce yedim şimdiden başladı geri tepmaya hak bana demi
kızzz ne şirin bişey bu nörüyon bu nedir sanki bu şek,lde tütü de yapılır gibi geldi banabusefer yukledim sanirim :)
aynen canim onuda yapiyolar kalan ipten :) kışlik tutu oluyo oda :))) battaniye olacak insallah :)kızzz ne şirin bişey bu nörüyon bu nedir sanki bu şek,lde tütü de yapılır gibi geldi bana
günaydııınlaarrr
zaten bilge biraz daha rapor almazsan daha kotu olucan dıkkat at yeğenime
aman cnm ya bizdede bi ara vardı ama Allah tan ısrarcı degıller bizim isim de hala belli değil oğluşum oğluşum diye seviyorum
günaydınnnn ne bacakmış beaa hemşireyi yola getireninden
günaydınnn cnm bnde örüyorum battaniye işten sonra aksamları fırsat buldukça kızınki kadar olmasada çokk tadlııı
busefer yukledim sanirim :)
tesekkurederiz teyzesiaynen cnm...süpermiş bu yahuu inş sağlıkla içinde uyur sarar sarmalarsın prensesini eline sağlık çok hoş fırfırlı fırfırlı
ayy cok şirin güle güle kullanın rengide coook tatlı Masallah
geçmiş olsun cnm geçer inş geçer bnmde sanki göbeğim yırtılıyo ama ne çare bacamda ağrıyo biraz ama ne çare hele ki belimi uwwwww hiç sormaheee bacağım güzeldir bacım dermişimgerçek ama ağrıyor İnsallah geçer en kısa surede zati kusuyorum hala zati tukurugumu yutamıyorum zatilerim var
zati uzat bakim yanagını
tesekkurederiz teyzesiben kendim süslü degilim kizim süslü olsun bari dedim ipciye girdim dugme almak icin battaniyeyi gorunce dayanamadim ip aldim ciktim
Gunaydin.bi hamileye yapilabilecek en buyuk iskence onu uykisuz birakmaktir.
Gunaydin.bi hamileye yapilabilecek en buyuk iskence onu uykisuz birakmaktir.
günaydın şekerimm en doğrusun seni tebrik edioyurm bide gece cok kalkan biri olarak devamlı uykum bolunuyor deliksiz uyudugumu hatırlamıyorumm
günaydın şekerimm en doğrusun seni tebrik edioyurm bide gece cok kalkan biri olarak devamlı uykum bolunuyor deliksiz uyudugumu hatırlamıyorumm
2 gece yatili misafirim vardi gece 1 e dogru yatip sabah 6 bucukta kalktim ama bugun iflas ettim artiksankim uykusuz kalmis gibi gorduk seni hayırdır neden uykunu alamadın (laf aramızda bende uykumu alamadımmmm)
saol canim kiz olunca pembis tonlarinda takiliyoruz beyazida cok guzel oluyo ornegi hemen tarif edebilirim cok kolay harosa orup gidiyon bitene kadar 130 ilmekle basladim ben ama 140 olsa daha ii olurmus
aynen canım ya ha bugünde idare edeyim diye diye iyice sarcam gribi bugün artık izin alcam yarın için p.tesiye kadar vede dinleneyim inş iyice sarmadan atlatırım ayrın sağlık ocağına giderim sabah 2 gün rapor alırım hem oğluşumun kalp atışlarını dinlerim iyi gelir umarımgünaydııınlaarrr
zaten bilge biraz daha rapor almazsan daha kotu olucan dıkkat at yeğenime
aman cnm ya bizdede bi ara vardı ama Allah tan ısrarcı degıller bizim isim de hala belli değil oğluşum oğluşum diye seviyorum
günaydınnnn ne bacakmış beaa hemşireyi yola getireninden
günaydınnn cnm bnde örüyorum battaniye işten sonra aksamları fırsat buldukça kızınki kadar olmasada çokk tadlııı
canım çok şirin olmuş geçende komşum örüyodu bunun beyazını çok güzel görünüyo kızçeler için süslü püslü ne güzel bizim de annanemiz örüyo sağ olsun ben bi atkı bere yaptım küçücük daha da öremedim bişey istiyorum ama örmek güzel değişik yükler var onlardan alayım da özendim şimdi senden bende yapayım oğluşu bi battaniyebusefer yukledim sanirim :)
sağol canım benim akşam nane limon kaynatayım içeyim bari bi zararı yoktur heralde ay benim ilk gittiğim dr bitki çayları kesinlikle içmiyosunuz demişti zararlıymış ya kimi bitki çayları Allah korusun düşük riski yaratıyomuş onu duyduğumdan beri hiç içmedim bitki çayı nane limonun bi zararı olmaz heralde artık valla yarın gelmicem artık işe sıcak sıcak evimde dinlencem Allah nasip ederse yoksa iyice sardırcam kendime gribiGünaydın kuzular:):) bilgecim geçmiş olsun canım,vitamin takviyesine başla,bol bol c vitamini al
el emegi goz nuru olunca kiymeti artiyo bencede ben hala battaniyemi yastigimi sakliyorum bebeklikten kalma annemin elinden cikinca cok kiymetli tabi :)geçmiş olsun cnm geçer inş geçer bnmde sanki göbeğim yırtılıyo ama ne çare bacamda ağrıyo biraz ama ne çare hele ki belimi uwwwww hiç sormamağdurum mağdurumda mağdurum tatlıımmm geçcek bu günler ah bi temmuz geleydi eyiyidiii
iyi yapmışsın cnm inan insanının möagazadan aldıkları bi yana kendi bişey yapınca daha bi kıymatlı oluyor sankimm
aynen canım ya ha bugünde idare edeyim diye diye iyice sarcam gribi bugün artık izin alcam yarın için p.tesiye kadar vede dinleneyim inş iyice sarmadan atlatırım ayrın sağlık ocağına giderim sabah 2 gün rapor alırım hem oğluşumun kalp atışlarını dinlerim iyi gelir umarım
sağol canım benim akşam nane limon kaynatayım içeyim bari bi zararı yoktur heralde ay benim ilk gittiğim dr bitki çayları kesinlikle içmiyosunuz demişti zararlıymış ya kimi bitki çayları Allah korusun düşük riski yaratıyomuş onu duyduğumdan beri hiç içmedim bitki çayı nane limonun bi zararı olmaz heralde artık valla yarın gelmicem artık işe sıcak sıcak evimde dinlencem Allah nasip ederse yoksa iyice sardırcam kendime gribi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?