herkes öğle yemeğinde miiiiiii??
Avent ürünlerini kaliteli buluyolar ama kararsız kaldım :44:
Herkese merhaba kızlar
Oğluşuma Philips Avent yeni doğan biberon seti almayı düşünüyorum, bugün baktım da bir kaç sitede indirimde, acaba önceden kullanan ve memnun kalan var mı aranızda?
4 Klasik biberon (2x 125 ml ve 2x 260 ml), bir biberon ve biberon emziği fırçası ile 0-6 aylık bebekler için uygun beyaz şeffaf emzikten oluşan kullanışlı Philips AVENT hediye seti Eki Görüntüle 1021055
ben de çıkıcam şimdi gitmeden yazayım dedimavent gerçekten çok iyi ama bak set yerine tekli al bence çünkü yeni doğanlar için tam meme şeklinde biberonlar çıkmış hem daha az gaz yapıyormuş hem de bebek daha kolay emiyormuş. zaten bebek inşallah 6 ay boyunca sadece süt emecek 4 biberon fazla ilk 6 ay için süt sağıp verecek olsan diye 1 tane yetiyormuş benim görümcem 3 ay önce doğum yapmış o demişti.... ayyyyy çok konuştumm
CANIMCIM , ben bunun natural olanını aldım, gazı falan da azaltıyor. bir de bunlarda delik sayısı muhabbeti var. yani emmek için çekmesi gerekiyor böylece memeden soğumuyor... aksi halde çok akıtan biberondan gani gani süt gelince bebiş memede yorulduğu için memeyi bırakıyor.
set uygunsa al ama ben set almadım yaz tatili itibari ile 3 ay zaten evdeyim. o yüzden küçük biberona pek ihtiyacım olmayacak. direk ikili 260 ml'likten aldım natural olandan.... bir de yine philips avent'in 20li süt saklama gurme bardakları var ondan aldım. yazın sağıp sağıp buzluğa atıcam inşallah
kızlar seker yüklemesinden geldim şekerim 1 saat 192 yüksek çıktı diyabete yönlendirdi diyet verdi dr seker ölçüm cihazı yazdı 10 gün ölçücem kontrole çağrdı aranızda yüksek çıkan var mı
sağol canım inş insülüne gerek kalmaz diyetle atlatrım sen nasılsınBen haftaya gidicem inş. Düzelir inş. tatlım moralini bozma
evet canım bende bu 4 lü olunca dedim fazla mı olur? fuzuli kullanılmaz falan.. ama bunlar zaten senin dediğin gibi gazı engelleyen cinstenmiş, bebek emer mi onu da bilmiyorum ki başımıza ne gelcek şimdiden kestiremiyoz ama şimdiden ufak ufak da almazsak birikecek sonraya
Evet bernacım aynen bende 3-4 ay kesin yanındayım bebeğimin, seti 69,90 mış.. bana da uygun geldi ondan sorayım dedim.. zaten 125 ml. olanlar hiç kullanılmayacak gibi, ilk 6 ay yanındaysam sonrası için daha büyük gerekecek.. tekli almak daha mantıklı o zaman
CANIMCIM , ben bunun natural olanını aldım, gazı falan da azaltıyor. bir de bunlarda delik sayısı muhabbeti var. yani emmek için çekmesi gerekiyor böylece memeden soğumuyor... aksi halde çok akıtan biberondan gani gani süt gelince bebiş memede yorulduğu için memeyi bırakıyor.
set uygunsa al ama ben set almadım yaz tatili itibari ile 3 ay zaten evdeyim. o yüzden küçük biberona pek ihtiyacım olmayacak. direk ikili 260 ml'likten aldım natural olandan.... bir de yine philips avent'in 20li süt saklama gurme bardakları var ondan aldım. yazın sağıp sağıp buzluğa atıcam inşallah
evet canım bende bu 4 lü olunca dedim fazla mı olur? fuzuli kullanılmaz falan.. ama bunlar zaten senin dediğin gibi gazı engelleyen cinstenmiş, bebek emer mi onu da bilmiyorum ki başımıza ne gelcek şimdiden kestiremiyoz ama şimdiden ufak ufak da almazsak birikecek sonraya
Evet bernacım aynen bende 3-4 ay kesin yanındayım bebeğimin, seti 69,90 mış.. bana da uygun geldi ondan sorayım dedim.. zaten 125 ml. olanlar hiç kullanılmayacak gibi, ilk 6 ay yanındaysam sonrası için daha büyük gerekecek.. tekli almak daha mantıklı o zaman
deneyiminizden faydanalım bunlar cam demi daha hiç elime biberon almadım cam olmalımı bide yavaş akımı hızlı akış olanımı almalı aldığınız ürünün kodunu yazarsanız sevinirim bide bu markanın emziği nasıl emziğide doğmadan almalımı
sağol canım inş insülüne gerek kalmaz diyetle atlatrım sen nasılsın
minnoşum bugün kıpır kıpır kızlarallah isteyen herkese yaşatsın çok güzel bir şey bu
maşallah bebişebizimki de artistik jimnastik yapıyor içerde dönme burgu parende hepsi var
evet bende çok hantalım bu bi haftadır paso yatıyorum doktor yürüyüş 30 dk spor verdi şekerden tetans aşısı kas ağrısı yapan bi aşı kol kalkmaz 1 hafta sen nerdenHamdolsun canım ya walla ağırlaşıyorum gün geçtikçe iiyim ama çok şükür :) bugün 2. tetanos aşımı oldumm
minnoşum bugün kıpır kıpır kızlarallah isteyen herkese yaşatsın çok güzel bir şey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?