2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
herkes öğle yemeğinde miiiiiii??

Avent ürünlerini kaliteli buluyolar ama kararsız kaldım :44:

ben de çıkıcam şimdi gitmeden yazayım dedim avent gerçekten çok iyi ama bak set yerine tekli al bence çünkü yeni doğanlar için tam meme şeklinde biberonlar çıkmış hem daha az gaz yapıyormuş hem de bebek daha kolay emiyormuş. zaten bebek inşallah 6 ay boyunca sadece süt emecek 4 biberon fazla ilk 6 ay için süt sağıp verecek olsan diye 1 tane yetiyormuş benim görümcem 3 ay önce doğum yapmış o demişti.... ayyyyy çok konuştumm

CANIMCIM , ben bunun natural olanını aldım, gazı falan da azaltıyor. bir de bunlarda delik sayısı muhabbeti var. yani emmek için çekmesi gerekiyor böylece memeden soğumuyor... aksi halde çok akıtan biberondan gani gani süt gelince bebiş memede yorulduğu için memeyi bırakıyor.
set uygunsa al ama ben set almadım yaz tatili itibari ile 3 ay zaten evdeyim. o yüzden küçük biberona pek ihtiyacım olmayacak. direk ikili 260 ml'likten aldım natural olandan.... bir de yine philips avent'in 20li süt saklama gurme bardakları var ondan aldım. yazın sağıp sağıp buzluğa atıcam inşallah

evet canım bende bu 4 lü olunca dedim fazla mı olur? fuzuli kullanılmaz falan.. ama bunlar zaten senin dediğin gibi gazı engelleyen cinstenmiş, bebek emer mi onu da bilmiyorum ki başımıza ne gelcek şimdiden kestiremiyoz ama şimdiden ufak ufak da almazsak birikecek sonraya

Evet bernacım aynen bende 3-4 ay kesin yanındayım bebeğimin, seti 69,90 mış.. bana da uygun geldi ondan sorayım dedim.. zaten 125 ml. olanlar hiç kullanılmayacak gibi, ilk 6 ay yanındaysam sonrası için daha büyük gerekecek.. tekli almak daha mantıklı o zaman

jokerden ikiliyi 41'e almıştım. fiyatı uygunmuş aslında hani su falan koyarsın olmazsa ileride.... emzik fırça derken yine fiyat olarak karlı... sadece kullanacak mısın onu düşün. yoksa fiyat açısından kaçmaz...

he bir de tekrarlıyorum natural bir tık daha iyi bundan.... sınıftayım bir avent natural biberon diye gir google'a gör istersen...

deneyiminizden faydanalım bunlar cam demi daha hiç elime biberon almadım cam olmalımı bide yavaş akımı hızlı akış olanımı almalı aldığınız ürünün kodunu yazarsanız sevinirim bide bu markanın emziği nasıl emziğide doğmadan almalımı

eğer anne sütü vereceksen cam önerilmiyor. ,içindeki bir madde ile anne sütü gelin - kaynana gibiymiş =)
yok mama veririm diyorsan sen bilirsin ama cam olsun plastikten daha sağlıklı oluru da çürüttüler. camda mikro çatlaklar oluşuyormuş. kısaca meme gibi değil hiç biri =))))))
günümüz teknolojisinde en iyisi sarı renkli bal renkli dedikleri BPA içermeyen bu biberonlar işte.....
zaten naparsan yap baz istasyonu, gdo'lu domates derken zaten 4-4lük koruyamayacağız bebişleri... bu kadar evhamlanmamak lazım.

avent natural benim bahsettiğim biberon
bir de süt saklamak için kesinlikle 20li gurme setini öneririm. ilerde bebiş büyüyünce tavuk suyu için bile kullanırsın =)

benim kocacık alışveriş siteleriyle iş yapıyor geçen gün gitmiş bi tanesine ne bulduysa toplayıp getimiş 7 tane biberon 2 tane suluk 9 tane emzik tırnak bakım setleri taraklar abartmış ta abartmış galiba benim koca niyeti bozdu beş altı çocuk yapacak onlara temel hazırlıyo şaka bi yana bebiş hangisini beğenirse onu kullansın diye almış

minnoşum bugün kıpır kıpır kızlar allah isteyen herkese yaşatsın çok güzel bir şey bu

kızlar yarın için izin aldım sağlık ocağına gideyim 2 gün rapor alayım p.tesi ye kadar dinleneyim evde gerçi hemen evde neler yapcamın planını yaptım bile çalışınca evde olmak çok başka oluyo illa o günü hasta da olsan değerlendirmek istiyo insan ne zamandır istediğim bi yemek vardı yapması zahmetli hazır evdeyken bolbol ondan yapayım diyorum sonracıma babacım yarın hastanede olcak arkadaşları beni merak ediyomuş ne zamandır sölüyodu babamı ziyarete gideyim mutlu olur ooo sözde hastayım işte napayım

Merhaba canlarrrr bugün kişisel temizlik vardı karın büyüdükce bikini bölgesinin temizligide zorlasmaya basladi şimdiye kadar epilasyon yapıyordum ama karnımdan dolayi bugun epey zorlandıgımı farkettim artık baska çözümler bulmak gerekiyor sanirim. Sizler bikini bölgesi temizliginizi nasil neyle yapıyorsunuz?

minnoşum bugün kıpır kıpır kızlar allah isteyen herkese yaşatsın çok güzel bir şey bu

Maşallah ona annesi hep öyle kıpır kıpır olsun inşallah bizimkide 2 gündur babasının sesini duyar duymaz çoşuyor bana pek pas vermiyor ama babasinin sesini duyunca çıldırıyor o içerde çosuyo hareket ettikce babasida disarda cosuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…