allah yardimcin olsun kuzum. ben evdeyken ahlarim oflarim bitmiyo bide.siz calisanlara allah kolaylik versin2 gece yatili misafirim vardi gece 1 e dogru yatip sabah 6 bucukta kalktim ama bugun iflas ettim artik
gecmis olsun canim dikkat et kendine nane limon tavsiye ederim iyi geliyo baya mide bulantisinada birebiraynen canım ya ha bugünde idare edeyim diye diye iyice sarcam gribi bugün artık izin alcam yarın için p.tesiye kadar vede dinleneyim inş iyice sarmadan atlatırım ayrın sağlık ocağına giderim sabah 2 gün rapor alırım hem oğluşumun kalp atışlarını dinlerim iyi gelir umarım
canım çok şirin olmuş geçende komşum örüyodu bunun beyazını çok güzel görünüyo kızçeler için süslü püslü ne güzel bizim de annanemiz örüyo sağ olsun ben bi atkı bere yaptım küçücük daha da öremedim bişey istiyorum ama örmek güzel değişik yükler var onlardan alayım da özendim şimdi senden bende yapayım oğluşu bi battaniye
sağol canım benim akşam nane limon kaynatayım içeyim bari bi zararı yoktur heralde ay benim ilk gittiğim dr bitki çayları kesinlikle içmiyosunuz demişti zararlıymış ya kimi bitki çayları Allah korusun düşük riski yaratıyomuş onu duyduğumdan beri hiç içmedim bitki çayı nane limonun bi zararı olmaz heralde artık valla yarın gelmicem artık işe sıcak sıcak evimde dinlencem Allah nasip ederse yoksa iyice sardırcam kendime gribi
Walla gece olu gibi uyudum ama 6 saat uyku yetmiyo.bide nobetciyim bugun.tam bi iskence cekiyorum
aman cnm yaaa o zaman daha kotu aslında ne yalan söylim şu hamilelikte misafir ağırlamak zor valla dunde bnde vardı 11:30 da gıttıler etrafı topla derken saat olmus 12:30 1 gıbı yattım bnde sonra sabah kalk gel işe2 gece yatili misafirim vardi gece 1 e dogru yatip sabah 6 bucukta kalktim ama bugun iflas ettim artik
al cnm al valla bak ihmal etme sonra sende bebişinde daha kotu olmayın zaten havalarda bi oyle bi böylebnm de burnum akıyo ama gecer benımkı arada yokluyo o kadaraynen canım ya ha bugünde idare edeyim diye diye iyice sarcam gribi bugün artık izin alcam yarın için p.tesiye kadar vede dinleneyim inş iyice sarmadan atlatırım ayrın sağlık ocağına giderim sabah 2 gün rapor alırım hem oğluşumun kalp atışlarını dinlerim iyi gelir umarım
canım çok şirin olmuş geçende komşum örüyodu bunun beyazını çok güzel görünüyo kızçeler için süslü püslü ne güzel bizim de annanemiz örüyo sağ olsun ben bi atkı bere yaptım küçücük daha da öremedim bişey istiyorum ama örmek güzel değişik yükler var onlardan alayım da özendim şimdi senden bende yapayım oğluşu bi battaniye
sağol canım benim akşam nane limon kaynatayım içeyim bari bi zararı yoktur heralde ay benim ilk gittiğim dr bitki çayları kesinlikle içmiyosunuz demişti zararlıymış ya kimi bitki çayları Allah korusun düşük riski yaratıyomuş onu duyduğumdan beri hiç içmedim bitki çayı nane limonun bi zararı olmaz heralde artık valla yarın gelmicem artık işe sıcak sıcak evimde dinlencem Allah nasip ederse yoksa iyice sardırcam kendime gribi
el emegi goz nuru olunca kiymeti artiyo bencede ben hala battaniyemi yastigimi sakliyorum bebeklikten kalma annemin elinden cikinca cok kiymetli tabi :)
gunaydin tatlim. o agridan bende de var kasigima bisey saplaniyomus gibi oluyo kizcemde saolsun hala basasagi duruyo sol yanima yatmaktan omzum agrimaya basladi. ufaklik hareket ettikce anliyorum donmedigini :/Günaydın Temmuz anneleri nasılsınızz?Bebikleri nasıllll?
Benim bugün kasık ağrım biraz daha az sanki,magnesium verdi doktor belki onun etkisidir ama mide bulantısı yapıyor,tabi yine de içiyorum
aman cnm yaaa o zaman daha kotu aslında ne yalan söylim şu hamilelikte misafir ağırlamak zor valla dunde bnde vardı 11:30 da gıttıler etrafı topla derken saat olmus 12:30 1 gıbı yattım bnde sonra sabah kalk gel işe
al cnm al valla bak ihmal etme sonra sende bebişinde daha kotu olmayın zaten havalarda bi oyle bi böylebnm de burnum akıyo ama gecer benımkı arada yokluyo o kadar
ne güzel işte cnm senin kızın da saklar inş
gunaydin tatlim. o agridan bende de var kasigima bisey saplaniyomus gibi oluyo kizcemde saolsun hala basasagi duruyo sol yanima yatmaktan omzum agrimaya basladi. ufaklik hareket ettikce anliyorum donmedigini :/
aman canım sende dikkat et kendine hamileyiz hem iş hem ev bi yerde patlak veriyo gerçekten normalde grip oldumu hatırlamam bu sene iki oldu bak bünye dayanmıyo eskisi gibi değiliz şuan aman dikkat edelim kendimize
aman canım sende dikkat et kendine hamileyiz hem iş hem ev bi yerde patlak veriyo gerçekten normalde grip oldumu hatırlamam bu sene iki oldu bak bünye dayanmıyo eskisi gibi değiliz şuan aman dikkat edelim kendimize
bn sana dıyorum cnm ama burda cnm cıktı ama izin almadım nefret ediyorum bunlardan ızın almaktan normal dr kontrolume bıle ne kadar surcek ofıs bos kalmasın carttı curttu o yuzden grıpte olsam almam heralde ızın bunların cenesını dınlıyecegıme
Çok geçmiş olsun cnm en kısa zamanda iyileşirsin inş
canım diyoruz ki aman çenelerini çekmeyelim zaten hamileyiz mecburi dr kontorllerinde izin alıyoruz fuzuli şeylere de izin almayalım vs. vs. bende böle diyorum hepte inan naparsak yapalım göze mi giriyosun hep göze batıyosun zaten hamilesin yani onların gözünden o kadar idare ettim bilmem naptım ne oldu gözemi girdim o yüzden hiç gerek yok aslında böle düşünmemize istedikleri kadar çene çalsınlar ben ve benim evladım herşeyden önemlisi şuanda gerisi ne derse desin naparsa yapsın şu iş yerinde işe değer vermemem gerektiğini anladım artık son yaşadığım olaylarda
canım diyoruz ki aman çenelerini çekmeyelim zaten hamileyiz mecburi dr kontorllerinde izin alıyoruz fuzuli şeylere de izin almayalım vs. vs. bende böle diyorum hepte inan naparsak yapalım göze mi giriyosun hep göze batıyosun zaten hamilesin yani onların gözünden o kadar idare ettim bilmem naptım ne oldu gözemi girdim o yüzden hiç gerek yok aslında böle düşünmemize istedikleri kadar çene çalsınlar ben ve benim evladım herşeyden önemlisi şuanda gerisi ne derse desin naparsa yapsın şu iş yerinde işe değer vermemem gerektiğini anladım artık son yaşadığım olaylarda
doğum iznine doğuma yakın ayrılmak istiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda giderse doğumdan sonra çalışıp çalışmıcağım şuan kesin belli değil birkaç beklentilerimiz var eğer onlar olursa çalışmıcam olmazsa mecbur çalışcam en azından doğumdan sonra oğluşla daha uzun zaman geçireyim istiyorumhaklısın ne diyim cnm sen ne zamana kadar çalışcan ne zaman çıkacaksın dogum ıznıne
Ben altı haftalık hamileyken kanamam olmuştu ve rapor almıştım.Nöbete de gitmedim dolayısıyla,orada kendini bilmez bir uzman neden gelmiyor,gebe mi gerçekten,eğer ki gebe değilse gösteririm ona gününü,eğer gebe değil bir de gelmediyse görecek o deyip durmuş.Ne gösterecek merak ediyorum!Bu gebelikten sonra birşey söyleme hatasında bulunsa da ben göstersem dünya kaç bucak ya,ne gıcık ve kötü niyetli insanlar var.Aklıma geldikçe sinirim tepeme çıkıyor.
oha yaa cnm afedersin ne aptal bi insanmış o hatta insan da değil mahlukat kendinde nasıl buluyorsa bunu soyleme hakkını sen sinirlenme cnm aman boşver ulur ulur durur kendi kendineBen altı haftalık hamileyken kanamam olmuştu ve rapor almıştım.Nöbete de gitmedim dolayısıyla,orada kendini bilmez bir uzman neden gelmiyor,gebe mi gerçekten,eğer ki gebe değilse gösteririm ona gününü,eğer gebe değil bir de gelmediyse görecek o deyip durmuş.Ne gösterecek merak ediyorum!Bu gebelikten sonra birşey söyleme hatasında bulunsa da ben göstersem dünya kaç bucak ya,ne gıcık ve kötü niyetli insanlar var.Aklıma geldikçe sinirim tepeme çıkıyor.
doğum iznine doğuma yakın ayrılmak istiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda giderse doğumdan sonra çalışıp çalışmıcağım şuan kesin belli değil birkaç beklentilerimiz var eğer onlar olursa çalışmıcam olmazsa mecbur çalışcam en azından doğumdan sonra oğluşla daha uzun zaman geçireyim istiyorum
kendini bilmez insan çok etrafımızda sanki onların eşleri kızları kardeşleri vs. hiç hamile kalmadı sanki bilmiyolar hamile insanın halini daha çok üstüne geliyolar insanın hele ben şurda hamile kaldığımdan beri neleri idare ettim neler yaptım ne fedakarlıklarda bulundum karşılığında ne gördüm kocaman bir hiç o yüzden anladım artık bazı şeyleri nasıl davranmam gerektiğini gerçi anladım da ne oldu ptesidn beri hasta oldum olcam gidip iki rapor alsam evde dinlensem belki iyice kötü olmadan atlatcam ama yinede aman belki toplarım belki düzelirinm diyorum kaç gündür
kızlar bende temmuz annesi olcam aranıza yeni katıldım bende kansızlık çıktı geçen ay 12 iken şimdi 9,7 düşmüş kan ilaçı ve b12 vitamini bebeksol alıyorum et tavuk balık yiyemiyorum hala kusuyorum kiloda almadım ama bebeğin gelişimi iyimiş kansızlık için ne yiyerek arttırabilirim
hahahhaha sen yaz bestesi bana ait artıkın!AHHH canım benim bende seni cooook özledim yaaa bak olmuyor böyle tasın sonra duzenli gel buralara bari aksamları arada gel,
şekerparem,dilberdudagım,kadınbudu köftesi canım arkadaşım seni daha sık görmek bizleri musmutlu yapar
(ne kadar ac olduğumu ve durumumu anlamıssındır)
sensiz sarkıların tadı olmuyor ama dunki sarkıma bak helen
hamileyim dım dım yar
kusmam diye umdum yar
yatsıya kadar bekledim
kusmam diye umdum yar
hımı hımı hım hım hım hım yar
yinede kustum yar
beyendin mi beyendin miii
birde ozelden mesaj nasıl atılıyor helen anlat bana bari ozeline mesaj atarım
allah yardimcin olsun kuzum. ben evdeyken ahlarim oflarim bitmiyo bide.siz calisanlara allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?