2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydın Temmuz anneleri nasılsınızz?Bebikleri nasıllll?
Benim bugün kasık ağrım biraz daha az sanki,magnesium verdi doktor belki onun etkisidir ama mide bulantısı yapıyor,tabi yine de içiyorum

gecmis olsun canim dikkat et kendine nane limon tavsiye ederim iyi geliyo baya mide bulantisinada birebir bebisler gelince duramiyoruz illa bir iki bisey orelim diyoruz :)

Walla gece olu gibi uyudum ama 6 saat uyku yetmiyo.bide nobetciyim bugun.tam bi iskence cekiyorum

2 gece yatili misafirim vardi gece 1 e dogru yatip sabah 6 bucukta kalktim ama bugun iflas ettim artik
aman cnm yaaa o zaman daha kotu aslında ne yalan söylim şu hamilelikte misafir ağırlamak zor valla dunde bnde vardı 11:30 da gıttıler etrafı topla derken saat olmus 12:30 1 gıbı yattım bnde sonra sabah kalk gel işe
al cnm al valla bak ihmal etme sonra sende bebişinde daha kotu olmayın zaten havalarda bi oyle bi böylebnm de burnum akıyo ama gecer benımkı arada yokluyo o kadar

el emegi goz nuru olunca kiymeti artiyo bencede ben hala battaniyemi yastigimi sakliyorum bebeklikten kalma annemin elinden cikinca cok kiymetli tabi :)

ne güzel işte cnm senin kızın da saklar inş

Günaydın Temmuz anneleri nasılsınızz?Bebikleri nasıllll?
Benim bugün kasık ağrım biraz daha az sanki,magnesium verdi doktor belki onun etkisidir ama mide bulantısı yapıyor,tabi yine de içiyorum
gunaydin tatlim. o agridan bende de var kasigima bisey saplaniyomus gibi oluyo kizcemde saolsun hala basasagi duruyo sol yanima yatmaktan omzum agrimaya basladi. ufaklik hareket ettikce anliyorum donmedigini :/

aman canım sende dikkat et kendine hamileyiz hem iş hem ev bi yerde patlak veriyo gerçekten normalde grip oldumu hatırlamam bu sene iki oldu bak bünye dayanmıyo eskisi gibi değiliz şuan aman dikkat edelim kendimize

gunaydin tatlim. o agridan bende de var kasigima bisey saplaniyomus gibi oluyo kizcemde saolsun hala basasagi duruyo sol yanima yatmaktan omzum agrimaya basladi. ufaklik hareket ettikce anliyorum donmedigini :/

Cnm benim bebik de baş aşağı duruyordu bayadır,sonra geçen hafta garip hareketlenmeler hissettim ama bebek hareketlerini de tam ayırt edemediğimden anlam veremedim.İşte bu hafta doktorda bir baktık bu sefer popoyu vermiş aşağı herhalde dönüşünü hissettmişim.Geçen hafta niye başı aşağıda diyordum,şimdi de ya bir daha dönmezse diyorum.:)

aman canım sende dikkat et kendine hamileyiz hem iş hem ev bi yerde patlak veriyo gerçekten normalde grip oldumu hatırlamam bu sene iki oldu bak bünye dayanmıyo eskisi gibi değiliz şuan aman dikkat edelim kendimize

Çok geçmiş olsun cnm en kısa zamanda iyileşirsin inş

bn sana dıyorum cnm ama burda cnm cıktı ama izin almadım nefret ediyorum bunlardan ızın almaktan normal dr kontrolume bıle ne kadar surcek ofıs bos kalmasın carttı curttu o yuzden grıpte olsam almam heralde ızın bunların cenesını dınlıyecegıme

canım diyoruz ki aman çenelerini çekmeyelim zaten hamileyiz mecburi dr kontorllerinde izin alıyoruz fuzuli şeylere de izin almayalım vs. vs. bende böle diyorum hepte inan naparsak yapalım göze mi giriyosun hep göze batıyosun zaten hamilesin yani onların gözünden o kadar idare ettim bilmem naptım ne oldu gözemi girdim o yüzden hiç gerek yok aslında böle düşünmemize istedikleri kadar çene çalsınlar ben ve benim evladım herşeyden önemlisi şuanda gerisi ne derse desin naparsa yapsın şu iş yerinde işe değer vermemem gerektiğini anladım artık son yaşadığım olaylarda

haklısın ne diyim cnm sen ne zamana kadar çalışcan ne zaman çıkacaksın dogum ıznıne

Ben altı haftalık hamileyken kanamam olmuştu ve rapor almıştım.Nöbete de gitmedim dolayısıyla,orada kendini bilmez bir uzman neden gelmiyor,gebe mi gerçekten,eğer ki gebe değilse gösteririm ona gününü,eğer gebe değil bir de gelmediyse görecek o deyip durmuş.Ne gösterecek merak ediyorum!Bu gebelikten sonra birşey söyleme hatasında bulunsa da ben göstersem dünya kaç bucak ya,ne gıcık ve kötü niyetli insanlar var.Aklıma geldikçe sinirim tepeme çıkıyor.

Son düzenleme:
haklısın ne diyim cnm sen ne zamana kadar çalışcan ne zaman çıkacaksın dogum ıznıne
doğum iznine doğuma yakın ayrılmak istiyorum Allah nasip ederse herşey yolunda giderse doğumdan sonra çalışıp çalışmıcağım şuan kesin belli değil birkaç beklentilerimiz var eğer onlar olursa çalışmıcam olmazsa mecbur çalışcam en azından doğumdan sonra oğluşla daha uzun zaman geçireyim istiyorum

kendini bilmez insan çok etrafımızda sanki onların eşleri kızları kardeşleri vs. hiç hamile kalmadı sanki bilmiyolar hamile insanın halini daha çok üstüne geliyolar insanın hele ben şurda hamile kaldığımdan beri neleri idare ettim neler yaptım ne fedakarlıklarda bulundum karşılığında ne gördüm kocaman bir hiç o yüzden anladım artık bazı şeyleri nasıl davranmam gerektiğini gerçi anladım da ne oldu ptesidn beri hasta oldum olcam gidip iki rapor alsam evde dinlensem belki iyice kötü olmadan atlatcam ama yinede aman belki toplarım belki düzelirinm diyorum kaç gündür

kızlar bende temmuz annesi olcam aranıza yeni katıldım bende kansızlık çıktı geçen ay 12 iken şimdi 9,7 düşmüş kan ilaçı ve b12 vitamini bebeksol alıyorum et tavuk balık yiyemiyorum hala kusuyorum kiloda almadım ama bebeğin gelişimi iyimiş kansızlık için ne yiyerek arttırabilirim

oha yaa cnm afedersin ne aptal bi insanmış o hatta insan da değil mahlukat kendinde nasıl buluyorsa bunu soyleme hakkını sen sinirlenme cnm aman boşver ulur ulur durur kendi kendine

hee dogru cnm sen doguma yakın cıkcaktın Allah gonlunde olanı versın ne dıyım baska bı iş araştıramaz mısın c.tesi gunu olmayan

cnm hoşgeldın bnde hamıle kadıgımda kanım 6 ydı dr bana nasıl ayakta duruyorsun dedı 9 tane iğne yedim her sabah 9 -10 kasık ac karnına pekmez yedim işe gelmeden önce 9 a sonrada 12 ye cıktı haftaya yıne yaptırcam kan testı suan sadece demır kullanıyorum sende ıhmal etme cnm gercekten erken doguma nenden olabılıyormus

hahahhaha sen yaz bestesi bana ait artıkın!
sabret kuzum yarın taşınıyorum =) inşallah bi de sağlıkla yerleşeyim de huzura erip daha sık uğrayacağım...
evet ddurumunu da farkettim =) yalnız hala kusuyon mu sen yaaa? bebeğin nasıl? cinsiyet noldu? en son belirgin değildi hiçbirimizin...

Herkese merhaba kızlar

Oğluşuma Philips Avent yeni doğan biberon seti almayı düşünüyorum, bugün baktım da bir kaç sitede indirimde, acaba önceden kullanan ve memnun kalan var mı aranızda?

4 Klasik biberon (2x 125 ml ve 2x 260 ml), bir biberon ve biberon emziği fırçası ile 0-6 aylık bebekler için uygun beyaz şeffaf emzikten oluşan kullanışlı Philips AVENT hediye seti

herkes öğle yemeğinde miiiiiii??

Avent ürünlerini kaliteli buluyolar ama kararsız kaldım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…