2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

biz böyle kaşınıyoruz işte evde değilken off evde olsam yatsam deriz evdeyken de hemen ya misafir davet eder ya biz biyerlere gider bişeyler yaparız. otur di mi bi totonun üstüne yok kurtluyuz biz valla

biz böyle kaşınıyoruz işte evde değilken off evde olsam yatsam deriz evdeyken de hemen ya misafir davet eder ya biz biyerlere gider bişeyler yaparız. otur di mi bi totonun üstüne yok kurtluyuz biz valla

aynen öyle valla canım ya ama napalım bizde haftaiçi çalıştığımızda aman bir gün evdeysek iyi değerlendirelim diyoruz ama dediğin gibi işteykende evde olsamda yatsam bütün gün diyoruz senelerdir çalışırım hiç koymamıştır çalışmak aksine evde oturabilen bi tip değilim ama şu hamilelikte çalışmak feci koydu bana inş bebişler sağlıklan gelsinde onlar geldimi bari evde oturabilelim

,
evet canım kasılma bendede sık oluyor erken doğumu tetikliyor dikkat etmek lazım ama senin nasıl bir sertlik belli bir bölgemi göbek çevresimi ağrılımı

canım şu bahsettiğiniz kasılmalar nasıl oluyo yani benimde akşamları uzandığım zaman oğluşu sevmeye başlıyorum içerde hareket ettiğini hissediyorum önce sonra böle bi yerde toplanıyo gibi kolunu bacağını çıkartıyo gibi oluyo ama birkaç saniyelik bişey ben onu tamamen bebiş olduğunu düşünüyorum birde karnım benim sert yani öyle yumuşak falan değil normalde de benim etim çok sıkı heryerim taş gibi sert olurdu şuanda da göbiş büyüyo ama yumuşak değil bilgilendirirseniz bizde bilinçli olalım dr falan soralım

canım benim çook geçmiş olsun,değerlendir zamanı,annen de işte diye,kendini yoracak bişey yapma,dinlenerek geçer kırgınlığın,evden girersin artık

Göbek çevresi normalde sadece akşamları değil gündüzde sık sık taş gibi olup geriliyosa kasılma rahim uterus toplanıyormuş canım sende olsa rahatsızlık verirsi

sorma valla ben de hacı bekler gibi doğum iznini bekliyorum izne çıkayım temmuz gelsin bebişimi yatırayım göğsüme koklaya koklaya yatayım istiyorum offf çok yoruldum iyi ki annem var o da olmasa yanmışım yani. şuan evde temizlik yapıyorlar kadınla en azından bu hafta sonu temizlik derdim yok

canım benim çook geçmiş olsun,değerlendir zamanı,annen de işte diye,kendini yoracak bişey yapma,dinlenerek geçer kırgınlığın,evden girersin artık

sağol canım ya valla evde olmanın verdiği rahatlıktan inş toparlarım kendimi dediğin gibi annemde çalıştığı için haftasonları yetişmeyen işlerimizi yapmaya kalkışırım ben şimdi ama yapmıcam bu defa bşey sadece o istediğim yemeği yapıcam bide babaşimin yanına gitcem iyi hissedersem kendimi

ı al uza
bırak işi gücü 10-11 kadar yatakta oyalan kalk bi güzel kahvaltı yap televizyonun karşısına geç uzat bacakların elinede meyva tabağına al canın sıkılana kadar mızmızlan benim hayalim tabi benimde aklımda zor bi yemek var onu tencere dolusu yapıp eşime göstermeden 1 hafta yemek eşim gizliden yiiyebilir
bende haftaya ropor almayı planlıyordum iş güvenliği zımbırtısı çıktı bütün planlarım suya düştü

,
evet canım kasılma bendede sık oluyor erken doğumu tetikliyor dikkat etmek lazım ama senin nasıl bir sertlik belli bir bölgemi göbek çevresimi ağrılımı
Benim böyle tenis topu gibi bişey bi yerde toplaniyo gibi oluyo bende masaj yapiyorum dagiliyo.kasilma bu mu simdi.benim bebek asagida zaten erken dogumdan korkuyorum

Benim böyle tenis topu gibi bişey bi yerde toplaniyo gibi oluyo bende masaj yapiyorum dagiliyo.kasilma bu mu simdi.benim bebek asagida zaten erken dogumdan korkuyorum
evet canım bende doktora sordum rahim kasılıyormuş bende sık olduğundan bu hafta tedavi düzenleyecek bukadar sık olması rahimi zamanla kasa kasa açılma yapıyormuş ALLAH korusun benimde bebek aşağıda erken doğum riskim var şimdide şekerim çıktı

Yaaa benim zaten asagida oldugu icin 2 aydir progestan kullaniyorum her ihtimale karsi doktorum verdi.ama bu bütün hamilelerde olan bişey degilmi yaa:-( bu arada seker icin gecmis olsun dikkat et çok

Evet bakalım aynı gün doğum yapabilecek miyiz güzelim :))) Cinsiyeti neydi seninkinin ? Bende İstanbulluyum evlenip Kütahyaya geldim hangi semttesin?
ben bahçelievler canım bebeğimiz erkek benim sezaryan canm senin ilk bebekmi belki erken alırlar benim bebişi bir 7 aya girseydik hayrlısıyla nezaman giricektik

Yaaa benim zaten asagida oldugu icin 2 aydir progestan kullaniyorum her ihtimale karsi doktorum verdi.ama bu bütün hamilelerde olan bişey degilmi yaa:-( bu arada seker icin gecmis olsun dikkat et çok
Evet canım benimde kanamam oldu progestan bide depot iğne verdi ama progestan bende çok başdönmesi mide bulantısı yaptığı için bıraktım cumartesi kontrolum ver nidilattan bahsedicem doktoruma sağol canım şeker içinde diyet yapıyorum şuanlıuk rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin tamamına erdirsin

Gercekten artik zaman aksin istiyorum herseyeden korkat oldum.zor geciyor.allah hepimizin yardimcisi olsun.saglikla kavusalim inşallah

Kizlar bugün bebegimi gormeye gittim ayrintili cektirdik.... sevincden agladim allah herkeze sağlıklı ewlat nasip etsin saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…