yok canım yaa ilk bebeğimde rahattım bu bebişte hergün hastanelerdeyim sağ salim sağlıkla kucağımıza alsaydık bizden iisi yok
Of of of bugun gun vardi ve herkes dediki ayy hic kilo almiyon ay hic karnin yok ben boyleydim bu boyleydi diyorumki 6kilo verdim 3kilo aldm halen daha yok almadin sen cok zayifsin diyolar sanki ben rejim yaptimdami verdim kiloyu 5aydir istifra.tiksinti bende istemezmiyim 6..7kilo alip tombis hamile olmayi ama elimden bisy gelmiyorbiliyorm zayifim ama yapcak biseyim yok 20haftalik bebisim 368gr dktr cok iyi dedi ama insanlara laf anlatmak zor sinir bozucular..yabanci insan olsalar cevabini veririm ama bide en yakinlarimlar..
Of of of bugun gun vardi ve herkes dediki ayy hic kilo almiyon ay hic karnin yok ben boyleydim bu boyleydi diyorumki 6kilo verdim 3kilo aldm halen daha yok almadin sen cok zayifsin diyolar sanki ben rejim yaptimdami verdim kiloyu 5aydir istifra.tiksinti bende istemezmiyim 6..7kilo alip tombis hamile olmayi ama elimden bisy gelmiyorbiliyorm zayifim ama yapcak biseyim yok 20haftalik bebisim 368gr dktr cok iyi dedi ama insanlara laf anlatmak zor sinir bozucular..yabanci insan olsalar cevabini veririm ama bide en yakinlarimlar..
emin ol ne kadar alsanda ayy hiç almamişsın diyorlar o yuzden takma sen ve bebegin sağlikliysa gerisini önemseme
ya sen ne diyosun ben aylardir doymak bilmiyorum evde ne varsa aklim hep onlarda dayanamiyorum kalkip bitirmeden rahatlıyorum sonra ustunede bi gizel uyuyorum:):)Cnm ne takıyorsun boşver ne güzel ben fit bir gebeyim de,bana da göbeğin çıkmamış vs diyorlar valla hoşuma bile gidiyor:)
Gerçi gebeliğin ilk aylarında pasta,çikolata yiyemiyordum ben son on gündür nasıl pasta,çikolata,kurabiye istiyorum.Yemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum.Şekerim falan çıkmasa bari,anne tarafında da şeker var çünkü.
Cnm ne takıyorsun boşver ne güzel ben fit bir gebeyim de,bana da göbeğin çıkmamış vs diyorlar valla hoşuma bile gidiyor:)
Gerçi gebeliğin ilk aylarında pasta,çikolata yiyemiyordum ben son on gündür nasıl pasta,çikolata,kurabiye istiyorum.Yemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum.Şekerim falan çıkmasa bari,anne tarafında da şeker var çünkü.
:) kiz o istahin sebebi vitamin flnmi kullaniyosun banada verde kilo alayim az milletin agzi sussun bari :)ya sen ne diyosun ben aylardir doymak bilmiyorum evde ne varsa aklim hep onlarda dayanamiyorum kalkip bitirmeden rahatlıyorum sonra ustunede bi gizel uyuyorum:):)
Ben hala rahatsizim midemden ama napim 4ay kaldi oyle boyle dayancam artik ama bu moral bozuklugu olunca hepten mahfoluyor insan..inanki hic bulantim olmasaydi suana kadar 7:8kgalsaydm diceklerdiki cok sistin daha 4ay var..kime ne ya dengesizler isteyen alir isteyen verir kilosunu bunu konusmaya bile gerek yok bos laf
aynen öyle bende artik takmiyorum zaten doguma kadar bunun iki kati olucaz son aylar daha cok kilo alınıyor bence normal şimdiki halimiz ama yinde kimseyi memnun edemeyiz ne kadar olmamizi bekliyorlarsa artik:):)
ya sen ne diyosun ben aylardir doymak bilmiyorum evde ne varsa aklim hep onlarda dayanamiyorum kalkip bitirmeden rahatlıyorum sonra ustunede bi gizel uyuyorum:):)
Cnm aynen bende oyle su 10gundur tatli seyler yiyorm allahin izniyle cikmaz ya sekerimiz hamilelik sekeri farkli oluyomus..ya valla bende saklamasi kolay oluyo bebisimi herkes gorup kiskanmasin diye diyorm bu seferde dogumda gorcez diyolar zayif olcakmis guya bebisim valla oglumda 10kilo verdim 52yle hamile kalip 42ye dustum sonra 57yle dogum yaptim 37haftalik dogdu oglum 3kiloydu oyle cok kucuk bi bebis degildi normaldi.
Sen kac kilosun cnm ben 49
.. bende cok kustum hala bile arada yokluyor ama toparlandim yemeye devam :)Ben ilk aylarda 4 kg vermiştim cnm ya hiç midem almıyordu.Şimdi şimdi dürtüyor yemekler,yiyesim geliyor herseyden.:)
Aman neden zayıf olsun ki,bebek normal kiloda olsun diye illa dünyaları yemeye gerek yok.Ben de ilk aylarda 4 kg verdim.midem almıyordu.sen de bak kusmalar yaşamışsın da ondan kg vermişsin.yavaş yavaş alırsın hepsini
sanirim 49 la hamile kldim şimdi 56 kilodaym 22 haftaya girdik
Bende 52yle hamis kaldim 49kiloyum simdi 20gun once 46kiloydum 3haftada 3kilo almisim
bak gordun mü hiç takma bende pek kilolu sayilmam ama biliyorum ki allahin izniyle bu aylarda toparlanmaya başlicaz
İnsallah cnm insallah 5aydan sonra alirsn demisti doktor kilo alalim 60kilo ile dogum yapsm yeter 8kilosu dogumda gider sonra eski kiloma donerim milletde catlasin :) iki cocuk anasi fit bi hatun olurum
Ay çok güldümmmmmm gerçekten de öyle oluyor:))))))))))))))))
Arkadaşlar ben de bebeğin cinsiyetini net olarak öğrenemedim. Pazartesi ayrıntılı usg var. Acaba o zaman netleşiyor mu?
ay abur cuburlar netcek bizi bilmem dün babamla markete gittik kasada utandım ay o kadar çok abur cubur işe yarıcak bişey almamışız babam da diyo evde çocuk yok rüzgar geldimi artık bu abur cuburları kaç katı alcaz bakalım
Bende 52yle hamis kaldim 49kiloyum simdi 20gun once 46kiloydum 3haftada 3kilo almisim
:)))))
Biz nasıl aynı seyleri yaşıyoruz ya. Eşlerde bir model oluyor heralde :)
canım benım doktorum cınsıyet soyleme konusunda.bana cinsiyet sormayın dıyıp duruyordu, soylemedı de zaten.
o soylemeyınce gecen ay 17+larda başka bır doktora gıttık sırf cınsıyetı ogrenelım dıye o zaman ogrendık. ama bebişlerin durusuda onemlı tabı öğrenmek için. lakın %99 ogrenırsın sanırım detaylıda. cunku detaylı ultrason normale gore daha farklıymış. bende 2 gun once gırdım detaylıya.
eyvahhh :))) rüzgarla abur cubur kavgası yapmayında :)) abur cuburunu ye ama bol bol meyveni, cevizini bademinide ye canımcım.
aa bilgecim bu arada bu ayın 21'de Bim e cok güzel penye takımı (%100pamuk) gelecek aklında olsun. alt üst takım 7.50tl.. birde bebek oyun ortusu var 15tl oda %100 pamuk. ama ebatları ne bılmıyorum. simdiden soyliyim sonra unutuyorum. hımm ikili biberon takımı da var ama biberon konusunda bende cok bilgisiz ve kararsızım daha ıyı mı değilmi bilmiyorum. 9.50tl 2lisi. aktüel urunlere bakarsın bır ara.
canım bebiş ve sen sağlıklı olduktan sonra kilo + - önemli değil. yalnız senın boyun kaç ?
Cnm benim boyuma gore normal kilom 50: 52 boyumda tam 1.50cmkisayim yani ama insanlar beni hep 52kiloyla gorduler zayiflayinca boyna laf ediyolar iste.hatta hamile kalmadan bikac ay once 54kiloya kadar cikmistim ozamanda korse almistim eteklerim kiyafetlerim olmuyor diye bosa para vermisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?