2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ah canim bana bu lafi soyleyenlerden birisini gorsen benim halimden daha zayif kupkuru etek belinde dönüyor biri benden bikac yas buyuk kilodan dugmeleri kapanmiyor yanimda teyze gibi duruyor ama iste donupte denilmiyor sen kendine bak diye gercktn insanin morali bozuluyor..ben zaten dogumdan sonra toparliyorm daha cok bebegimde 20haftalikken gittim 368gr demisti simdi 20+5 400gr olmustr belkide..asiri istahim yok ama zorla yararli seyler yemeye calisiyorm yogurt sut midemi mahfediyor ama yinede her aksam tuketiyorm

benim boyuma gore kilom az boyum 1.67 kilom hamilelikle birlikte 56 57 arasi gidip geliyor bu hafta

bende senin gibi troıd hapı içiyorum aç olarak demiri gece yatarken içiyorum mecburen, ikisi biraraya gelince etkisini azaltıyor gibi bişey okudum prospektüsde

Merhaba kızlar:)

Bende varım Temmuz 2014 anne adayı olarak benimde oğlummm olacak :))))

bende senin gibi troıd hapı içiyorum aç olarak demiri gece yatarken içiyorum mecburen, ikisi biraraya gelince etkisini azaltıyor gibi bişey okudum prospektüsde

evet canım etkisini azaltıyormuş doktorlara sordum ilaç içtikten sonra en az yarım saat birşey yememek lazımmış benim çok yüksek değildi ama düşmedi 100 mg içiyorum şuan 2,49 düştü bende hamilelikte öğrendim bunu haşimatom varmış kan ilaçınıda düzenli içiyorum hatta demirimde güzelmiş ama kanım düşmüş üzüm çekireği yiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…