hoşbulduk canım aynen doktorda artmazsa kanım bu ay iğne vercekmiş canım aç değilde tok içsem olurmu ben aç karnına tiroid hapı içiyorum 30-45 dk bekleyip yemek yiyebiliyorum kasıklarımda çok ağrıyo hatta yürümekte zorlanıyorum korkuyorum
papatya kaçar sonra yine uğrarım
ne yesem diye azıcık dusunucem sonra yemeye calısıcamda
uzatın bakim yanakları
kızlar yarın kontrolüm var oğluşumu görcem inşallah çok özledimmama şeker yüklemem de var korkuyorum inşallah yüksek çıkmaz kocam daha şimdiden bişey yedirmiyor bana bi de o çıkarsa tamamen aç kalıcam herhalde:18: dua edin bana yaaaa
günde kac tane içiyorsun tıroıd hapını ..eger kanın yukselırse yurumekte o kadar cok zorluk cekmezsın bnm cok basım donuyordu kanım azken sakın ıhmal etme
hadi bakalım inş çok guzel haberlerle dön cnm sen git sonrada biz gidelimm
yap yap =))))) valla çok özledim, yazın düşün falan olunca gidememiştik ya, e bu yaz da malum doğum.... ömrü billah bir ilk yaşanıyor! yazları Bursasız!!!! hiç aklıma gelmezdi. hem de 2 yıl üst üste........Ayy canin mi cekti bursaaa:26: senin icin tophanede cay da icerim, bi de heykel turu yaparim icin rahat olsunnnn
zamane gençliği yardım edermikinem bilemedim simdiaşka bak bea dayanamadınızmı gun içinde birbirinize hasret kalmayada aynı okula geldiniz vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar yarın kontrolüm var oğluşumu görcem inşallah çok özledimmama şeker yüklemem de var korkuyorum inşallah yüksek çıkmaz kocam daha şimdiden bişey yedirmiyor bana bi de o çıkarsa tamamen aç kalıcam herhalde:18: dua edin bana yaaaa
yap yap =))))) valla çok özledim, yazın düşün falan olunca gidememiştik ya, e bu yaz da malum doğum.... ömrü billah bir ilk yaşanıyor! yazları Bursasız!!!! hiç aklıma gelmezdi. hem de 2 yıl üst üste........
ederler bee kıyamazlar! hele 11'lik ikizler var yaaa onlar bi taneee! aslında 2 de neyse =))))
bu arada anla işte AŞK'ı ! o derece!
inşallah güzel çıkar canım ben yeni yaptırdım güzel çıktı
canım yaaaa ediyosundur tabi ama ne yapıcan miden almadıktan sonra iğne vurul derim bn bana çok yaradı o iğneler dr n verirse iğne vurul bayada ilaç kullanıyormussun Allah yardımcımız olsunsabah 1 tane 100mg alıyorum beneksol b12 günde 2 tane decavit 1 tane kan hapı 1 tane canım ihamal etmiyorum yemeğide 1 aydır yiyebiliyorum doktorda yemiyorsun ondan dedi galiba midem almıyor pek 2 kilo aldım daha
amin canım saolasın senin de yarın mı kontrol. çok korkuyorum bu hafta nerdeyse hiç ekmek yemedim bi ara gizlice mantı yedim tek kaçamağım bu oldu bu hafta inşallah fazla kilo almamışımdır :18: ve inşallah tosuncuk oğluş da bu hafta daha usturuplu kilo almıştır.
yok cnm benim yarın değil nısanın 7 sınde nasipse..ahhh benimkide oldu tosuncuk 20 lerde 460 gr dı senınkı ne kadarı bakalım bıdahakıne ne olacak bekle ki gelsin nisan
Yaa cok zor olur valla dusunuyorum da :26: biz cok uzak degiliz neyse ki, 6-7 saatte gidiyoruz. Yazin da toparlaninca bayrama gitcez insallahh
maşallah senin tosuncuğuna dabenimkinin 130 gr fazlası vardı teyzesi 500 gr olması gerekirken 630 gr dı doktor teyze de kızdı bize. offff 7 nisana çok var daha
canım yaaaa ediyosundur tabi ama ne yapıcan miden almadıktan sonra iğne vurul derim bn bana çok yaradı o iğneler dr n verirse iğne vurul bayada ilaç kullanıyormussun Allah yardımcımız olsun
amin canım hepimizin iğne verirse kullanırım 1 ay böle iççem bakalım yeni verdi bunlarıda 1 ay sonra kontrole gitcem bakalım o zamana kadar bişeyler yiyerek arttırmaya çalışcam
valla 7 nisana cok var yaaaa ama haftaya sağlık ocağına gıtcem cnm 2.doz tetnoz aşım için bakalım o zaman da kalbini dinlerim kelebeğimin
canım yaaaa ediyosundur tabi ama ne yapıcan miden almadıktan sonra iğne vurul derim bn bana çok yaradı o iğneler dr n verirse iğne vurul bayada ilaç kullanıyormussun Allah yardımcımız olsun
amin canım hepimizin iğne verirse kullanırım 1 ay böle iççem bakalım yeni verdi bunlarıda 1 ay sonra kontrole gitcem bakalım o zamana kadar bişeyler yiyerek arttırmaya çalışcam
hadi inş cnm bebeğin sağlıklı olsunda artık katlanıcaz :)
Canimm kiyamamm. Bebisler dogsun da gezelim bol bol az kaldibenide götüüürr çok sıkıldım işteeeenn
Hayırlı cumalar arkadaşlar. 21+4 günlük olduk çok şükür bu haftaya kadar folik asit kullanıyodum. Pazartesi kontrole gittim ilacımı değiştirdi. Ferrum fort ve magvital diye bi ilaç verdi biri kan ilacı biri magneezyummuş. Ama ben kan ilacını içince bende karın ağrısı yapıyor. Aranızda bu ilaçları kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?