2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

günde kac tane içiyorsun tıroıd hapını ..eger kanın yukselırse yurumekte o kadar cok zorluk cekmezsın bnm cok basım donuyordu kanım azken sakın ıhmal etme

hadi bakalım inş çok guzel haberlerle dön cnm sen git sonrada biz gidelimm

günde kac tane içiyorsun tıroıd hapını ..eger kanın yukselırse yurumekte o kadar cok zorluk cekmezsın bnm cok basım donuyordu kanım azken sakın ıhmal etme

sabah 1 tane 100mg alıyorum beneksol b12 günde 2 tane decavit 1 tane kan hapı 1 tane canım ihamal etmiyorum yemeğide 1 aydır yiyebiliyorum doktorda yemiyorsun ondan dedi galiba midem almıyor pek 2 kilo aldım daha

hadi bakalım inş çok guzel haberlerle dön cnm sen git sonrada biz gidelimm

amin canım saolasın senin de yarın mı kontrol. çok korkuyorum bu hafta nerdeyse hiç ekmek yemedim bi ara gizlice mantı yedim tek kaçamağım bu oldu bu hafta inşallah fazla kilo almamışımdır :18: ve inşallah tosuncuk oğluş da bu hafta daha usturuplu kilo almıştır.

Ayy canin mi cekti bursaaa:26: senin icin tophanede cay da icerim, bi de heykel turu yaparim icin rahat olsunnnn
yap yap =))))) valla çok özledim, yazın düşün falan olunca gidememiştik ya, e bu yaz da malum doğum.... ömrü billah bir ilk yaşanıyor! yazları Bursasız!!!! hiç aklıma gelmezdi. hem de 2 yıl üst üste........

zamane gençliği yardım edermikinem bilemedim simdi aşka bak bea dayanamadınızmı gun içinde birbirinize hasret kalmayada aynı okula geldiniz vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ederler bee kıyamazlar! hele 11'lik ikizler var yaaa onlar bi taneee! aslında 2 de neyse =))))
bu arada anla işte AŞK'ı ! o derece!

inşallah güzel çıkar canım ben yeni yaptırdım güzel çıktı

Yaa cok zor olur valla dusunuyorum da :26: biz cok uzak degiliz neyse ki, 6-7 saatte gidiyoruz. Yazin da toparlaninca bayrama gitcez insallahh

sabah 1 tane 100mg alıyorum beneksol b12 günde 2 tane decavit 1 tane kan hapı 1 tane canım ihamal etmiyorum yemeğide 1 aydır yiyebiliyorum doktorda yemiyorsun ondan dedi galiba midem almıyor pek 2 kilo aldım daha
canım yaaaa ediyosundur tabi ama ne yapıcan miden almadıktan sonra iğne vurul derim bn bana çok yaradı o iğneler dr n verirse iğne vurul bayada ilaç kullanıyormussun Allah yardımcımız olsun

yok cnm benim yarın değil nısanın 7 sınde nasipse..ahhh benimkide oldu tosuncuk 20 lerde 460 gr dı senınkı ne kadarı bakalım bıdahakıne ne olacak bekle ki gelsin nisan

yok cnm benim yarın değil nısanın 7 sınde nasipse..ahhh benimkide oldu tosuncuk 20 lerde 460 gr dı senınkı ne kadarı bakalım bıdahakıne ne olacak bekle ki gelsin nisan

maşallah senin tosuncuğuna da benimkinin 130 gr fazlası vardı teyzesi 500 gr olması gerekirken 630 gr dı doktor teyze de kızdı bize. offff 7 nisana çok var daha

maşallah senin tosuncuğuna da benimkinin 130 gr fazlası vardı teyzesi 500 gr olması gerekirken 630 gr dı doktor teyze de kızdı bize. offff 7 nisana çok var daha

valla 7 nisana cok var yaaaa ama haftaya sağlık ocağına gıtcem cnm 2.doz tetnoz aşım için bakalım o zaman da kalbini dinlerim kelebeğimin

Hayırlı cumalar arkadaşlar. 21+4 günlük olduk çok şükür bu haftaya kadar folik asit kullanıyodum. Pazartesi kontrole gittim ilacımı değiştirdi. Ferrum fort ve magvital diye bi ilaç verdi biri kan ilacı biri magneezyummuş. Ama ben kan ilacını içince bende karın ağrısı yapıyor. Aranızda bu ilaçları kullanan varmı

Ya kızlar bugün saat 16 da ayrıntılım var lütfen bana dua edin. O kadar stres yaptımki günler geçmek bitmedi. Haraketleri de kaç gündür çok az hissediyorum. Allahım inşallah hepimizin sevincini tamamına eriştirir.:18::18::18:

benide götüüürr çok sıkıldım işteeeenn
Canimm kiyamamm. Bebisler dogsun da gezelim bol bol az kaldi

Folik asiti daha yeni mi biraktinn hepimiz 12-13.haftalarda basladin kan ilaclarina, kan ve vitamin haplari kabizlik bulanti vs yapiyo, zamanla ya bunyen alisir ya sen alisirsin merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…