- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Yarin bursaya gidiyoruuuz.2.5 aydir gitmiyorduk esim izin almis 5 gun. Yuppiiiiiiiiiiiii
Firlatin donlariii benim icinn
evet cnm 2 çok sukurİnş sen tecrübelisin deimi ikinci miydi?
günaydınlarrrr güzel anneler
işe geldiğimden beri kafamda kuruyorum 30-40 dk sonra oğlumun okulunu arıcam ne konuşayım nasıl sakin kalayım yoksa artık ağzıma geleni sayayım mı bilmiyorum
sömestrdan sonra kreşimiz kapanınca devlet anaokuluna verdim tam 1 ay 1 hafta oldu şimdiye dek çocuğun söylediklerini anlattıklarını alışma süreci diye sakinlikle karşıladım,uygun bir dille karşılıklı iletişimle hallederiz sanıp defalarca konuştum öğretmen hnmla her konuşmamda bir sorunumuz yok uyumlu bir çocuk vs vs dedi bende sert çıkmadımki çocuğuma kötü davranılmasın diyedün akşam bereber yattık paşamla o kadar çok şey anlattıki onun yanında kendimi firenledim bişey demedim ama bugün arıcam okul gerçekten iyi devlet diye değil ama öğretmenden yana şanssısız bu saatten sonra yeni kreşe versem çocuğun düzeni yine alt üst doğum iznine çıkar çıkmaz kuzumuda alıcam Allah'ım yardım et çok zor yavrunu ellere emanet etmek şimdi bişey desem bir türlü demesem bir türlü
herkese tekrardan günaydın ya kızlar benim ayak bileklerim çok şişmiş kabullenemedim tanıyamadım bacağımı başkasını bacağı gibi geldikütük gibi olmuş. sebebi nedir normalmi doktora gitmeye gerek varmı önleme yöntemi bilgisi ve deneyimi olan cevap verebilirmi
günaydın herkese!
aman Tanrııımmm 2 gündür üst üste giriyorum!
BERNA IS BACK!!! =)))))
kızlar dün geceye kadar ev topladık... sabah da kalktım 5'te son kolileri hallettim.. hani 1 saatlik ilçedeyiz ya şimdi okula geldik. müdürden de öğrleden sonrası için izin aldık. adamlar şimdi eşyaları kamyona yüklüyor. biz yeni eve gidene kadar yetişmeliyiz onlara ki neyi nereye koyacaklarını söylememiz lazım...
ama en zor kısmı, toplama işi bitti çok şükür. eve bi yerleşsek yavaş yavaş yerleşiriz Allah'ın izniyle....
ama var ya ölüyorum yorgunluktan. haftasonundan beri diğer evi temizle, bu evde eşya topla .... hele eşim , mahfolduk ya! iyi diyorum içimden adam bana iki laf etmedi.... tam tersine sen otur, sen napıyosun diyor.... toplasan 10 kutu/hurç bile yapmamışımdır!
sizler nasılsınız? herkesin keyfi yerindedir inşallah?!
Amin inşallah :):) 2 hafta önce annemlerin yanına gitmiştik, annem çikolata almış torununa:) eşim yedi onu da, diyo ki galiba onun çikolatasını yedim diye küstü bana :):) hey allam yaa :):)
Benimki kafasına göre takılıyo yaa,çikolata çok yemiyom zaten hatta hiç yemiyomseviyesindearada 1-2 parça yediğimde de tık yok, ya yeterligelmiyo sıpaya çikolata ya da ben özgür gencim çikolata umrunda değil havalarında :):)
kızlar yarın kontrolüm var oğluşumu görcem inşallah çok özledimmama şeker yüklemem de var korkuyorum inşallah yüksek çıkmaz kocam daha şimdiden bişey yedirmiyor bana bi de o çıkarsa tamamen aç kalıcam herhalde:18: dua edin bana yaaaa
Hayırlı cumalar arkadaşlar. 21+4 günlük olduk çok şükür bu haftaya kadar folik asit kullanıyodum. Pazartesi kontrole gittim ilacımı değiştirdi. Ferrum fort ve magvital diye bi ilaç verdi biri kan ilacı biri magneezyummuş. Ama ben kan ilacını içince bende karın ağrısı yapıyor. Aranızda bu ilaçları kullanan varmı
Ya kızlar bugün saat 16 da ayrıntılım var lütfen bana dua edin. O kadar stres yaptımki günler geçmek bitmedi. Haraketleri de kaç gündür çok az hissediyorum. Allahım inşallah hepimizin sevincini tamamına eriştirir.:18::18::18:
Benimki atlattı o aşermeleri çok şükür, arada tatlı krizleri tutuyo, normaldebana tatlı yedirmeyen adam birden tatlı ısmarlayım sana hadi demeye başlıyo :) başlarda çok aşeriyodu, millet de ben aşeriyom sanıyodu, 6. Aya girdik aşermenin a sı yok daha :):)
ama deli eden bir durum ya :) bırde bızı kullanıyorlar canın cekmıstır alayım dıye. benım sayılı oldu aşermem. şimdilerde zaten abur cuburla aram hıc yok. butun derdım meyve. ama eve torba torba abur cubur gırıyor. ve en hızlısından tukenıyor.
Ooo senin kociş göbek bağladı o zaman :) benimki de canım çekmesin diye almıyo eve hiçbişi, olunca yemek istiyorum, benle rejim yapıyo garibim, kilo verdi o da :) fit baba olcam diye diye dolanıyo :)
Selam annişler..
şeker yüklememi yaptırdım sabah.. açlık 80 tokluk 106 çıktı çok şükür, normalim gayet :)
doktora ya bugün ya yarın sabah gitçem duruma göre inşallah bugün olur oğluşumu özledim vallahi :)
Selam annişler..
şeker yüklememi yaptırdım sabah.. açlık 80 tokluk 106 çıktı çok şükür, normalim gayet :)
doktora ya bugün ya yarın sabah gitçem duruma göre inşallah bugün olur oğluşumu özledim vallahi :)
Bende yaptırıcam yarın şeker yüklemesi ama çok endişeliyim içimde bir korku var nasıl birşey bu şeker yüklemesi :18:
Endiseye gerek yok cnm.ac karnina kan alacaklar sonra bir bardak kadar sekerli su iccen 1 saat sonra tekrar kan alacaklar.ac karnina olunca mide biraz etkileniyor o kadar.benim mide hassas çok ona ragmen iyi dayandim biraz limon kokusu vardi olmasa hayatta icemezdim.Bende yaptırıcam yarın şeker yüklemesi ama çok endişeliyim içimde bir korku var nasıl birşey bu şeker yüklemesi :18:
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inş. canım, sen tecrübeli olduğundan daha rahatsındır aslında :) Benim şimdi her şeyim sürekli meak araştırma ile geçiyor :)evet cnm 2 çok sukur
ama deli eden bir durum ya :) bırde bızı kullanıyorlar canın cekmıstır alayım dıye. benım sayılı oldu aşermem. şimdilerde zaten abur cuburla aram hıc yok. butun derdım meyve. ama eve torba torba abur cubur gırıyor. ve en hızlısından tukenıyor.
yok canım yaa ilk bebeğimde rahattım bu bebişte hergün hastanelerdeyim sağ salim sağlıkla kucağımıza alsaydık bizden iisi yokRabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inş. canım, sen tecrübeli olduğundan daha rahatsındır aslında :) Benim şimdi her şeyim sürekli meak araştırma ile geçiyor :)
Hayırlı cumalar arkadaşlar. 21+4 günlük olduk çok şükür bu haftaya kadar folik asit kullanıyodum. Pazartesi kontrole gittim ilacımı değiştirdi. Ferrum fort ve magvital diye bi ilaç verdi biri kan ilacı biri magneezyummuş. Ama ben kan ilacını içince bende karın ağrısı yapıyor. Aranızda bu ilaçları kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?