2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
oh be şeker testindende kurtulduk açlık 58 şeker den sonra 114 çıktı kasık ağrısı için muhtemelen enfeksiyon oluşmuştur dedi perşembe doktor kontorolümüz var ozaman bakılcak artık :)))

Tünaydınlar Cicişlerrrr.......
Nasılsınız kaç gundur boluk porcuk geldim. Evdeki işler bitmiyor ama ben bittim halada tam bıtmedı işler. ne bel kaldı bende ne tansiyon..
Üstelik daha temizliğin T.si yok ortada. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun güç kuvvet versin işlerimizi yapmaya.

Canım cok zormuş durum.. sanırım bence en mantıklısı öğretmenle konuşmak. ama bence telefon açma yuzyuze gorus daha etkılı olur. mudure falan taşınmak işin boyutunu değiştirebilir.

canım benimde ayak bileklerim değilde, ayaklarım ve ellerim şişiyor. cok su ıcıyorum ama suanki duruma yetmiyor sanırım. doktoruma sormuştum yeşil çay içebilirmiyim diye. günde 2 taneye izin verdi. ben yeşilçay içerek dengelemeye çalışıyorum. tavsıye ederım ıyı geliyor.

Canımm Allah yardımcın olsun. taşınmak için zor zaman.. sen yorma kendını göster soyle esın yapsın. hayat müşterek.. ustelık keyfı değil durumumuz bebişlerimizi riske atamayız. yerleşinde bir an once bir ohh diyip güle güle oturun inşallah..

Amin inşallah :):) 2 hafta önce annemlerin yanına gitmiştik, annem çikolata almış torununa:) eşim yedi onu da, diyo ki galiba onun çikolatasını yedim diye küstü bana :):) hey allam yaa :):)

ayyy bu gırtlak eşler yok mu.. doktor gecen kontrolde bebiş şekil değiştirsin diye çikolata ye dedi. adam benle bir çikolata yıyor durmadan. bu gıdısle benden once dogurucak

bir de marketlerde komık bır halımız var. kendı canının ıstedıklerını bana soyluyor sana sunu alayım mı bunu alayım mı dıye :) yok ıstemıyorum dıyorum.
yok yok alayım dıyor. evde hapur hupur yıyor onları

benim kokoşta sallamıyor sanırım çikolatayı. bu hafta bası deli gıbı cıkolata yedım. hareket etsın dıye tık yok.. :) nieeehhhhh diyor heralde içerden :)))))

canım güzel haberler al inşallah... oğluşlada bol bol hasret gıder

canım ferrum ilk zamanlar bıraz karıştırıyor vücudu :) ama sonra normale donuyorsun. vücut alışıyor heralde. sen almaya devat et doktoruna güven.

canım stres yapma. bende hissetmiyorum diye kabuslar görmeye başlamıştım. Ama detaylıdaki doktor cok güzel izah etti bu durumu. her hamilelikte farklıymış ''eş''in yeri bunun artısı eksisi yok. ama on duvarda olanlar daha gec hıssetmeye baslarmıs. benım kızım kıpır kıpırdı ultrasonda ama o eş duvar vazıfesı goruyor ve hareketlerını ben hıssedemıyorum. artık maşallah kılolanıyorlar ve guclenıyorlar :) bizde hıssetmeye baslıcaz ınsallah..

ayyy bu gırtlak eşler yok mu.. doktor gecen kontrolde bebiş şekil değiştirsin diye çikolata ye dedi. adam benle bir çikolata yıyor durmadan. bu gıdısle benden once dogurucak

bir de marketlerde komık bır halımız var. kendı canının ıstedıklerını bana soyluyor sana sunu alayım mı bunu alayım mı dıye :) yok ıstemıyorum dıyorum.
yok yok alayım dıyor. evde hapur hupur yıyor onları

benim kokoşta sallamıyor sanırım çikolatayı. bu hafta bası deli gıbı cıkolata yedım. hareket etsın dıye tık yok.. :) nieeehhhhh diyor heralde içerden :)))))

Benimki atlattı o aşermeleri çok şükür, arada tatlı krizleri tutuyo, normaldebana tatlı yedirmeyen adam birden tatlı ısmarlayım sana hadi demeye başlıyo :) başlarda çok aşeriyodu, millet de ben aşeriyom sanıyodu, 6. Aya girdik aşermenin a sı yok daha :):)

ama deli eden bir durum ya :) bırde bızı kullanıyorlar canın cekmıstır alayım dıye. benım sayılı oldu aşermem. şimdilerde zaten abur cuburla aram hıc yok. butun derdım meyve. ama eve torba torba abur cubur gırıyor. ve en hızlısından tukenıyor.

Ooo senin kociş göbek bağladı o zaman :) benimki de canım çekmesin diye almıyo eve hiçbişi, olunca yemek istiyorum, benle rejim yapıyo garibim, kilo verdi o da :) fit baba olcam diye diye dolanıyo :)

Ooo senin kociş göbek bağladı o zaman :) benimki de canım çekmesin diye almıyo eve hiçbişi, olunca yemek istiyorum, benle rejim yapıyo garibim, kilo verdi o da :) fit baba olcam diye diye dolanıyo :)

tabi canım hemde nasıl göbek. kızıp duruyorum böyle mı çıkacaksın kızımızın karsına dıyorum.. ben ona uysam yarım dünyalık hamıle olurdum heralde :) bıde dıyorum ben doğumdan sonra patır patır verıcem ınsallah sen napıcaksın.. diye..

Selam annişler..

şeker yüklememi yaptırdım sabah.. açlık 80 tokluk 106 çıktı çok şükür, normalim gayet :)

doktora ya bugün ya yarın sabah gitçem duruma göre inşallah bugün olur oğluşumu özledim vallahi :)

Gözün aydın,darısı henüz yaptırmamış olanlara :) gör oğluşunu da inşallah:) ben de gün sayıyorum,haftaya bugün hem şeker yüklemesi,hem aşı,hem oğluş olcak inşallah :):)

Bende yaptırıcam yarın şeker yüklemesi ama çok endişeliyim içimde bir korku var nasıl birşey bu şeker yüklemesi :18:

Bende yaptırıcam yarın şeker yüklemesi ama çok endişeliyim içimde bir korku var nasıl birşey bu şeker yüklemesi :18:

Korkmani gerektirecek.bisey yok ac karnina gidip kan veriyosun, sonra sana verdikleri bol sekerli suyu icip 1saat bekleyip tekrar kan veriyosun, bitiyor

Endiseye gerek yok cnm.ac karnina kan alacaklar sonra bir bardak kadar sekerli su iccen 1 saat sonra tekrar kan alacaklar.ac karnina olunca mide biraz etkileniyor o kadar.benim mide hassas çok ona ragmen iyi dayandim biraz limon kokusu vardi olmasa hayatta icemezdim.

Ay çok güldümmmmmm gerçekten de öyle oluyor:))))))))))))))))

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inş. canım, sen tecrübeli olduğundan daha rahatsındır aslında :) Benim şimdi her şeyim sürekli meak araştırma ile geçiyor :)
yok canım yaa ilk bebeğimde rahattım bu bebişte hergün hastanelerdeyim sağ salim sağlıkla kucağımıza alsaydık bizden iisi yok

Bana da magnezyum karın ağrısı ve aşırı bağırsak hareketi yaptı.İshal de yapabiliyormuş.Nefret ede ede içiyorum.

Arkadaşlar ben de bebeğin cinsiyetini net olarak öğrenemedim. Pazartesi ayrıntılı usg var. Acaba o zaman netleşiyor mu?

ay abur cuburlar netcek bizi bilmem dün babamla markete gittik kasada utandım ay o kadar çok abur cubur işe yarıcak bişey almamışız babam da diyo evde çocuk yok rüzgar geldimi artık bu abur cuburları kaç katı alcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…