2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Günaydın ben iki kez düşük yaptım o zaman anlaşıldı benim hhasimato olduğum. Dr hamilelerde 2 nin altonda olmasi gerekiyor dedi ilk kullanmaya başladığımda cok sinirlerim bozulmuştu. Doz oturana kadar sıkıntılı geçiyor. Bu anne kış hastaligiymis bende çıkınca annem ve kizkwrdesimdede çıktı. Ama diğer kız kardesim ve ablamda yok .neyse allah başka dert vermesin cumlemize

günaydın kızlar.
cuma günü ayrıntılı usg 'um vardı. Bebeği besleyen damarlarından birinde direnç varmış.Plasenta direnci deniyormuş Canım biraz sıkkın 26.haftayı bekleyeceğiz ona göre gerekirse aspirin ve istirahat verilecekmiş.Benim işimde durmadan otur kalk ve yorucu bazı arkadaşlarım rapor al diyorlar bazıları bişey olmaz diyor bilmiyorum.doktorum şimdilik çalışabilirsin dedi ama tedirginim.Bu plasenta direnci ile başlaığı okudum ve moralim bozuldu. Hep bebişleri ya erken doğmuş ve düşük kilolu veya preeklempsi gelişmiş Allah izni ile inşallah sağlıkla kucağıma bebişimi alabilirim...

günaydın canım benim ailede böle bir hastalık yok bende hamile olunca öğrendim önceden değerlerim normaldi hastanede çalışıyordum baktırırdım arada kan değerlerime gebelikte nedense yükseldi şuanada kadar en fazla 1 kere 5 oldu doktorda çok yüksek değil dedi bebeğin gelişimini etkiler die korkuyodum yüksek değil etkilemez dedi bakalım allahım sağlıklı sıhatlı kuçağıma almayı nasip etsin

anneler bebeğiniz için biberon aldınızmı hangi markayı önerirsiniz

daha almadım canım ilk oğluşumda kullanmam gerekirse alırım demiştim ama ben sezaryana girince istemişler mamayla biberon yani mecbur bulundurmak gerekiyor chicco nun biberonu nu kullandım çokda memnundum şimdide ondan alcam inş

Mrb kizlarr bayadir giremiyodm islerm yogun biberondan bahsetmisiniz ben oglumda nuk kullandim anti colic cam biberon anne sutunu vercegim zamanda nuk anticolic normal biberon kullandm cam olmayandan cunku anne sutunu cam biberona koyma demisti hemsire.bide biberonun emzigi anne gogsune benziyodu cok memnun kaldim tavsiye ederim emzikde nuk damakli emzik kullandim..oglum hic gogsumu almadi sutumde cok vardi bende hep elektrkli pompayla sagip verdim 4.ay hic sutum kalmamisti 30cc 40cc anca cikiyodu bende mamaya dondum anne sutunun yaninda

canım senin kilon iyi ben 48 kiloyum 47 ile hamile kaldım 2 kilo verdim şimdi yeni kilo aldım 48 oldum bende zayıfım daha güzel bence :)

Tatlim senin boy kac..ben bugun tartiya ciktim 50.100gr olmusum sanirim kilo almaya basladim :):) bize gore guzel tabi zayif olmak ama cevremizde okadar sacma dusunen insanlar varki dalga gecer gibi konusuyolar sinir bozucular.

merhaba kızlar
dün doktordaydık oğluşum 900 gr olmuş her şey yolunda çok şükür ve ben 10 kilo aldım 58 dim 68 oldum boyum 168 çok kötü durmuyor ama yinede insan kendini çirkin hissediyor bazen.............

maşllh canım Allah sizi nazarlardan korus:nazar benim boyumda 1.68 ama kilom 58 yani daha almam lazım

Ayy masallah kuzuya kacinci haftadasin cnm..boyun uzun bence yakismistir kilo sana hem ben ilk basta cok kilo verdim 6kilo simdi zor toparliyorm bencevermektense almak daha hayirli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…