selam kızlar 2 gündür çok hastayım bademciğim şişmiş sinüzitim var yetmiyormuş gibi bide ev temziliği yaptım minnoşumda yoruluyor mudur içim hiç rahat değil cuma günü şeker yüklemesi var kaç saat sürüyor bi bilginiz var mı? bide 2 kilo 700 gr almışım. iyi ilerliyoruz değil mi...
selam kızlar 2 gündür çok hastayım bademciğim şişmiş sinüzitim var yetmiyormuş gibi bide ev temziliği yaptım minnoşumda yoruluyor mudur içim hiç rahat değil cuma günü şeker yüklemesi var kaç saat sürüyor bi bilginiz var mı? bide 2 kilo 700 gr almışım. iyi ilerliyoruz değil mi...
sende mi daha önce böyle birşey yaşamıştın canım?off çok zor olsa gerek ben 2 tane düşük yaptım birinin kalbi durmuştu ben onları bile çok zor atlattım.
bende etraftan hep daha çok erken duyumları alıyorum ama bir yandanda herşey nasip kısmet diyip hamişliğin tadını çıkarmak,aldıklarımla oğlumu içlerinde hayal edip mutlu olmak istiyorum kendimi frenleyemiyorum yani.aynı korku bende de var ama allaha tevekkül etmek lazım.öyle düşünecek olursak bizlerin yarını görebileceği ne malum?bizlerin ne kadar riski varsa bebeklerinde o kadar diye düşünüyorum allaha tevekkül ediyorum.rabbim kullanmayı nasip etsin.amin canım cümlemize.
Ben de 2 bebek kaybettim. Biri erken doğumdu, diğerinin de kalbi durdu. 3 senedir hamilelik yaşıyorum. Bunda da var bir hayır. Umarım oğluşumu elime alırım. Haraketlerini hissediyorum, her kontrole gittiğimde şeklini görüyorum ve her geçen gün daha çok bağlanıyorum. Rabbim hemizden hayırlısı ise bebeklerimizi kucağımıza almayınasip eder ve acılarını hiç bir zaman göstermez.
Ya alan arkadaşların heveslerine özeniyorum ama bende şimdilik çok bir heves yok. Arkadaşlarım da bebeklerine aldıkları eşyaları büyük bir mutluluk ile gösteriyorlar ben de onların mutluğunu paylaşıyorum acaba ben de birşeyler alsam mı diyorum ama sonra biraz daha bekle diyorum.sen bence hevesini kaybetme, bu çok güzel çünkü.
merhaba kızlar
dün doktordaydık oğluşum 900 gr olmuş her şey yolunda çok şükür ve ben 10 kilo aldım 58 dim 68 oldum boyum 168 çok kötü durmuyor ama yinede insan kendini çirkin hissediyor bazen.............
Maşallah oğlunu büyürmüşsün. Bende çok kilo aldım ve kendimi çirkin hissediyorum. Ağzımve burnum sanki çok büyüdü. Ama. Belki seneye eski halimize döneceğiz. Geçici bir çirkinlik diyelim biz buna. Ay çok mu polarına oldum.
Kızlar bugün ayrıntılımız vardı, çok şükür sonuçların hepsi harika hiç bir şeyimiz yok,kızım büyümüş 26 cm 450 gr olmuş 21.haftadayız doktorlar her şeyin normal ve kızımın da sağlıklı olduğunu söyledi.Ben kilo alımından dolayı diyetisyen ile görüştüm bir program yapacağız hamileliğin ve doğumun zor geçmemesi için.onun dışında kramp ve elde olan uyuşmalarım vardı onlar için magnezyum verdi.süt ve yoğurt çok tüketmek gerekiyormuş bu ayda bebekler kemikleşeceği için anneden gerekli magnezyumu alıyorlarmış. Kızımı görmek harikaydı çok özlemişim :=))))
Gözün Aydın canım. Kaç kilo aldın ki? Ya ben de çok yoğurt tüketmiyorum ama çok peynir yiyorum bir de sabahları süt içiyorum. Magnezyumu içmeye başladın mı? Şikayetlerinde azalma var mı?
günaydınnn yeni haftamız iyi geçer inşallah.
sabah servise yetişmek için baya koştum çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum hızlı yürüyorum yada koşuyorum. şimdide vicdan azabı çekiyorum eşim hergün tembihliyor ama unutuyorum ufff.
günaydınnn yeni haftamız iyi geçer inşallah.
sabah servise yetişmek için baya koştum çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum hızlı yürüyorum yada koşuyorum. şimdide vicdan azabı çekiyorum eşim hergün tembihliyor ama unutuyorum ufff.
selam canım ben de bazen temizlik yaparken unutuyorum,yaruluyom,sonradan aklıma geliyooo,yatarken debeleniyomuşum karnımın üstünde,hehe daha aklmız havada :52
iyiyim cnm nasıl olayım geldik yine kürkçü dükkanına pazartesiden cuma hayali kuruyorum sinir bozucu bir ekiple çelşınca böyle oluyo sanırım
sen nasılsın
günaydınlaaaaaar :) bebişler nasıl sizler nasılsınız? bende sonunda evime geldim. kocişim saolsun 1 haftada ev, darmadağan etmiş temizlik lazım :/ ama hiç içimden temizlik yapmak gelmiyo yorgunum sanki. kocişe sırnaşmaya gerek yokmuş meğerse 1 hafta özlemesi yetmiş azcık yordu beni pfff daha markete gitmem lazım.... bende haberler boyle bu arada benim göbik kocaman olmaya başladı sizde durumlar nasıl
iyiyim cnm nasıl olayım geldik yine kürkçü dükkanına pazartesiden cuma hayali kuruyorum sinir bozucu bir ekiple çelşınca böyle oluyo sanırım
sen nasılsın
uww ağır misafir hadi geçmiş olsun aynen asıl sıkıntı bende sanırım kim ne dese batıyo
bugün bir tanıdığın bebek mevlütü var kv elli kere sordu yetmiyo sabah yine sordu gelicen mi diye yaww nasıl gideyim babamın işyerimi tamam oda gelinide gelsin orda azıcık cakalansın istiyo ama perşembe kontrolüm var 2 kere izin istemek istemiyorum açıkçası hiççte işime gelmiyo zira burda bebek mevlütleri çok şatafatlıdır tak takıştır sür sürüştür modunda geçer benide görsen pespayeliğim üstümde saç baş o biçim hiçç gidemem
:)))))
Biz nasıl aynı seyleri yaşıyoruz ya. Eşlerde bir model oluyor heralde :)
canım benım doktorum cınsıyet soyleme konusunda.bana cinsiyet sormayın dıyıp duruyordu, soylemedı de zaten.
o soylemeyınce gecen ay 17+larda başka bır doktora gıttık sırf cınsıyetı ogrenelım dıye o zaman ogrendık. ama bebişlerin durusuda onemlı tabı öğrenmek için. lakın %99 ogrenırsın sanırım detaylıda. cunku detaylı ultrason normale gore daha farklıymış. bende 2 gun once gırdım detaylıya.
eyvahhh :))) rüzgarla abur cubur kavgası yapmayında :)) abur cuburunu ye ama bol bol meyveni, cevizini bademinide ye canımcım.
aa bilgecim bu arada bu ayın 21'de Bim e cok güzel penye takımı (%100pamuk) gelecek aklında olsun. alt üst takım 7.50tl.. birde bebek oyun ortusu var 15tl oda %100 pamuk. ama ebatları ne bılmıyorum. simdiden soyliyim sonra unutuyorum. hımm ikili biberon takımı da var ama biberon konusunda bende cok bilgisiz ve kararsızım daha ıyı mı değilmi bilmiyorum. 9.50tl 2lisi. aktüel urunlere bakarsın bır ara.
canım bebiş ve sen sağlıklı olduktan sonra kilo + - önemli değil. yalnız senın boyun kaç ?
canımcım evet annemde bakmış bu cuma gelicekmiş o ürünler bim e aklımızda bizimde bakıcaz bakalım nasıl ürünler cuma sabah 9* da bakar haber veririm sanada hemen
günaydın güzel anneler hayırlı haftalar olsun hepinize inş en cabuk biteninden
bugün aşağıda sekreter bayanın yerindeyim kız izinli sabah patronda erkenden geldi aman bir sinir bir sinir herkeze bağırıyo
cuma c.tesi 2 gün rapor aldım dünlendim pazar günü oğluşumun odasını boşaltık duvar kağıdı yapmaya karar verdik beğendik bakalım hafta içi alıcaz hafta sonu da yapmayı planlıyoruz inş mobilyalarda yapılıyo son gaz devam inş herşey güzel olucak hepimiz için
2 3 gün girmedim özlemişim sizleri beee sizlerden ne var ne yok