2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canlar beyaa c tesi kotrole gittim bizim zilli 10 gündür durduğu yerde duruyo,pozisyonu popo üstü oturan bebişinki gibi,sancı yapıyo haliyle,ne inattır arkadaş,bizimki kalan zamanlarda da böle takılırsa diye aklımdan geçmiyo değil

biz de özledik canım,nasıl oldun diye de merak ettim,ama dinlndiysen kendine geldiysen çok iyi,sen yine de kendini yoracak bişeyler yapmaa

Günaydın canlar,nasılsınız bakalım

günaydınnn mutlu, huzurlu, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum

Günaydın kızlar. Bende bugün staja gidicem boludayim. Inş hoca esnek davranırsa gitmem staja

günaydıııınnn annişlerr

günaydın cnm aman bi hafta mı bnve fazla yorma kendini evdesin nasılsa yavaş yavaş yap relax

günaydın cnm ohhh birazda olsa iyi gelmiştir dinlenmek bn yine pazarım bi tanecik pazarım nasıl geçti anlamadım hiç dinlenmedim sankii...hadi bakalım oğluşunun odası şimididen hayırlı olsun sağlıkla gelsin kullansın inş..heyecan verici duygular bunlaaarr

biz de özledik canım,nasıl oldun diye de merak ettim,ama dinlndiysen kendine geldiysen çok iyi,sen yine de kendini yoracak bişeyler yapmaa

sağol canım benim dinlendik ya c.tesi eşimde gitmedi işe gezdik durduk nerde ne var oğluşa perde duvar kağıdı lohusa bardakları bir sürü yer gezdik yorulduk ama olsun çok mutlu oluyorum oğluşa alışveriş yapınca pazarda evde yorulduk biraz ama inan evde olmanın piskolojisi bile yetiyo ya çok sıkılmışım ben çalışmaktan sabahta patron sinirli geldi 2 gün rapor aldım diye laf etti ağrıma gitti ama umrumda değiller

sağol canım iyi geldi tabi ama 3 gün evde oluncada alışıverdik hemen sabah hiç işe gelesim yoktu valla temmuz gelsede oğluşlarla evin sefasını sürsek ne güzel olur

ayy nesine laf ediyomuş görende 20gün rapor aldın sanır ne gıcık bu adamlar ya
yine dinlenmemişsin ama gezmiş durmuşsun bizimde bu haftasonu bir düğün bir sünnet var :18: sezon açılıyo yavaş yavaş gitsin altınlar :18:

sağol canım iyi geldi tabi ama 3 gün evde oluncada alışıverdik hemen sabah hiç işe gelesim yoktu valla temmuz gelsede oğluşlarla evin sefasını sürsek ne güzel olur

ahhh bilgem yaa vallahi bendensin ahada gözlerimi böyle açmış bekliıyorum izne cıkacağım oğluşumu kucağıma alacağım gunu Rabbim sağlıcaklar göstersin o günleri inşalaaahh..sende iyi yapmışsın cnm ohh olsun patronuna sefan olsuunn..

aayy bu patronlarınız ne kadar gıcıklarmış sonucta sağlık bu siz ne yapasınızki insan istemezmi iyi olsun hastane yolundan bile geçmesin ama bunu anlacak beyin kimsde yok siz takmayın aman deyip geçin çatlasınlar

kızlar yarın 2.doz tetenoz aşım var kanda vericem bebişimin kalbinide dinliycem inş ...inş ilk doz un ki gibi ağrı yapmaz yapsada katlanırım artıkın naapimm ..iki hafta sonrara şeker yüklemesi inşallaahhh

Günaydın canlar,nasılsınız bakalım

günaydınnn mutlu, huzurlu, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum

Günaydın kızlar. Bende bugün staja gidicem boludayim. Inş hoca esnek davranırsa gitmem staja

bütün annişlere gùnaydınn

Günaydınnnn.... Güzel bir hafta olsun inşallah. Sağlıklı, mutlu ve ağrısız sızısız...

canımcım evet annemde bakmış bu cuma gelicekmiş o ürünler bim e aklımızda bizimde bakıcaz bakalım nasıl ürünler cuma sabah 9* da bakar haber veririm sanada hemen

evet bizde sabahtan hemen gidelim diye plandayız. hemen kapış kapış gıdıyorlar yetişmeyince.

günaydın canımcım.. aminnnnn.....
aa nasıl kağıt begendınız merak ettım. bosver patronu pazartesi uyuzluğu tutmuştur

bizde alışverişe bir fiil devam ediyoruz :) maşallahh çok tatlı bır duyguymuş bu alısverıs işi yaaa :) ama aldıkça zaman bıtmek bılmıyor. temmuz gelsede bıdıklarımıza kavuşsak

:))))) canım benım cimcimede tam tersi popoyu havaya dıkmıstı en son detaylıdaki doktora sordum hatta ''aaa ters mı duruyor doğum pozisyonu değil mi o'' diye. yok dedı korkmayın sımdı sureklı sekıl degıstırıyor zaten tehlıkelı bır durum yok dedi.
senın tontıs çoktan sekıl değiştirmiştir belki. şimdi yerleri rahat rahat dört donuyorlar son dönemlerde yer daralıcak

canım benım göbekte bayag buyudu. hatta boyuta alışamadım dar yerlerde çarpıyorum bıraz :)))) yalnız göbekten oturma kalkma bayag zor olmaya başladı. belim desen yıkılıyor yok böyle bır agrı. ama göbekte büyüdükçe kızım buyuyor dıye havasındayım :))))

ben aşıdan yırttımda sevgicim şeker yüklemem bu perşemde dr zamanı dedi ama bana erken gibi geliyo çünkü 23+4 oluyorum :44:

yok gülüm ya hissediyotum hep aynı yeri dürtükleyip duruyo cadı ,binada boyanan oda var nefesim kesildi artık gidip izin alcam ya

ben aşıdan yırttımda sevgicim şeker yüklemem bu perşemde dr zamanı dedi ama bana erken gibi geliyo çünkü 23+4 oluyorum :44:

evet cnm bı aynıyız senınle benimm taa nisanın 7 sınde yanı 25+3 oluyo benimde Allahın izniyle gerçi dr dan dr a değişiyo sanki bazıları erken bazıları gec aynı ayrıntılıda oldugu gibi :44::44::44:

canım sen en son ne zaman gittin kontrole ,bi de bebişin kaç gram söledi mi dr

yok gülüm ya hissediyotum hep aynı yeri dürtükleyip duruyo cadı ,binada boyanan oda var nefesim kesildi artık gidip izin alcam ya

onlar rahat ve sıkıntı olmadığı surece takılsınlar kafalarına gore :) doğum zamanı keçilik yapmasında cadılar. :)
benim cadı detaylıda inat etti. o minicik eliyle nasıl kapatıyor yuzunu. kaltık dolandık bır daha gırdık hanımefendi yüzünü açsın diye.

aman canım boya vs hoş değil. ben bizim boyada bile cok durmadım. soluma boyayı.

aman bilmiyorum cnm ya saldım gitti dr ne derse uydum imama misali

canım sen en son ne zaman gittin kontrole ,bi de bebişin kaç gram söledi mi dr

geçen çarşamba hem detaylıya hem kendı doktoruma gıttım. detaylıda 437gr dedı doktor. kendi doktorum 470 dedi. ama sanırım detaylı daha doğrudur.benım fıstık maşallah 5-6 gun onde gıdıyormus teyzesi. iki doktorda aynısı söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…