- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
biz de özledik canım,nasıl oldun diye de merak ettim,ama dinlndiysen kendine geldiysen çok iyi,sen yine de kendini yoracak bişeyler yapmaagünaydın güzel anneler hayırlı haftalar olsun hepinize inş en cabuk biteninden
bugün aşağıda sekreter bayanın yerindeyim kız izinli sabah patronda erkenden geldi aman bir sinir bir sinir herkeze bağırıyo
cuma c.tesi 2 gün rapor aldım dünlendim pazar günü oğluşumun odasını boşaltık duvar kağıdı yapmaya karar verdik beğendik bakalım hafta içi alıcaz hafta sonu da yapmayı planlıyoruz inş mobilyalarda yapılıyo son gaz devam inş herşey güzel olucak hepimiz için
2 3 gün girmedim özlemişim sizleri beee sizlerden ne var ne yok
Günaydın canlar,nasılsınız bakalım
günaydınnn mutlu, huzurlu, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum
Günaydın kızlar. Bende bugün staja gidicem boludayim. Inş hoca esnek davranırsa gitmem staja
günaydın cnm aman bi hafta mı bnve fazla yorma kendini evdesin nasılsa yavaş yavaş yap relaxgünaydınlaaaaaar :) bebişler nasıl sizler nasılsınız? bende sonunda evime geldim. kocişim saolsun 1 haftada ev, darmadağan etmiş temizlik lazım :/ ama hiç içimden temizlik yapmak gelmiyo yorgunum sanki. kocişe sırnaşmaya gerek yokmuş meğerse 1 hafta özlemesi yetmiş azcık yordu benipfff daha markete gitmem lazım.... bende haberler boyle bu arada benim göbik kocaman olmaya başladı sizde durumlar nasıl
günaydın güzel anneler hayırlı haftalar olsun hepinize inş en cabuk biteninden
bugün aşağıda sekreter bayanın yerindeyim kız izinli sabah patronda erkenden geldi aman bir sinir bir sinir herkeze bağırıyo
cuma c.tesi 2 gün rapor aldım dünlendim pazar günü oğluşumun odasını boşaltık duvar kağıdı yapmaya karar verdik beğendik bakalım hafta içi alıcaz hafta sonu da yapmayı planlıyoruz inş mobilyalarda yapılıyo son gaz devam inş herşey güzel olucak hepimiz için
biz de özledik canım,nasıl oldun diye de merak ettim,ama dinlndiysen kendine geldiysen çok iyi,sen yine de kendini yoracak bişeyler yapmaa
günaydıııınnn annişlerr
günaydın cnm aman bi hafta mı bnve fazla yorma kendini evdesin nasılsa yavaş yavaş yap relax
günaydın cnm ohhh birazda olsa iyi gelmiştir dinlenmek bn yine pazarım bi tanecik pazarım nasıl geçti anlamadım hiç dinlenmedim sankii...hadi bakalım oğluşunun odası şimididen hayırlı olsun sağlıkla gelsin kullansın inş..heyecan verici duygular bunlaaarr
sağol canım benim dinlendik ya c.tesi eşimde gitmedi işe gezdik durduk nerde ne var oğluşa perde duvar kağıdı lohusa bardakları bir sürü yer gezdik yorulduk ama olsun çok mutlu oluyorum oğluşa alışveriş yapınca pazarda evde yorulduk biraz ama inan evde olmanın piskolojisi bile yetiyo ya çok sıkılmışım ben çalışmaktan sabahta patron sinirli geldi 2 gün rapor aldım diye laf etti ağrıma gitti ama umrumda değiller
sağol canım iyi geldi tabi ama 3 gün evde oluncada alışıverdik hemen sabah hiç işe gelesim yoktu valla temmuz gelsede oğluşlarla evin sefasını sürsek ne güzel olur
Günaydın canlar,nasılsınız bakalım
günaydınnn yeni haftamız iyi geçer inşallah.
sabah servise yetişmek için baya koştum çoğu zaman hamile olduğumu unutuyorum hızlı yürüyorum yada koşuyorum. şimdide vicdan azabı çekiyorum eşim hergün tembihliyor ama unutuyorum ufff.
günaydınnn mutlu, huzurlu, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum
Günaydın kızlar. Bende bugün staja gidicem boludayim. Inş hoca esnek davranırsa gitmem staja
günaydınlaaaaaar :) bebişler nasıl sizler nasılsınız? bende sonunda evime geldim. kocişim saolsun 1 haftada ev, darmadağan etmiş temizlik lazım :/ ama hiç içimden temizlik yapmak gelmiyo yorgunum sanki. kocişe sırnaşmaya gerek yokmuş meğerse 1 hafta özlemesi yetmiş azcık yordu benipfff daha markete gitmem lazım.... bende haberler boyle bu arada benim göbik kocaman olmaya başladı sizde durumlar nasıl
bütün annişlere gùnaydınn
canımcım evet annemde bakmış bu cuma gelicekmiş o ürünler bim e aklımızda bizimde bakıcaz bakalım nasıl ürünler cuma sabah 9* da bakar haber veririm sanada hemen
günaydın güzel anneler hayırlı haftalar olsun hepinize inş en cabuk biteninden
Eki Görüntüle 1026260 Eki Görüntüle 1026261
canlar beyaa c tesi kotrole gittim bizim zilli 10 gündür durduğu yerde duruyo,pozisyonu popo üstü oturan bebişinki gibi,sancı yapıyo haliyle,ne inattır arkadaş,bizimki kalan zamanlarda da böle takılırsa diye aklımdan geçmiyo değil
günaydınlaaaaaar :) bebişler nasıl sizler nasılsınız? bende sonunda evime geldim. kocişim saolsun 1 haftada ev, darmadağan etmiş temizlik lazım :/ ama hiç içimden temizlik yapmak gelmiyo yorgunum sanki. kocişe sırnaşmaya gerek yokmuş meğerse 1 hafta özlemesi yetmiş azcık yordu benipfff daha markete gitmem lazım.... bende haberler boyle bu arada benim göbik kocaman olmaya başladı sizde durumlar nasıl
kızlar yarın 2.doz tetenoz aşım var kanda vericem bebişimin kalbinide dinliycem inş ...inş ilk doz un ki gibi ağrı yapmaz yapsada katlanırım artıkın naapimm ..iki hafta sonrara şeker yüklemesi inşallaahhh
:))))) canım benım cimcimede tam tersi popoyu havaya dıkmıstı en sondetaylıdaki doktora sordum hatta ''aaa ters mı duruyor doğum pozisyonu değil mi o'' diye. yok dedı korkmayın sımdı sureklı sekıl degıstırıyor zaten tehlıkelı bır durum yok dedi.
senın tontıs çoktan sekıl değiştirmiştir belki. şimdi yerleri rahat rahat dört donuyorlar son dönemlerde yer daralıcak
ben aşıdan yırttımda sevgicim şeker yüklemem bu perşemde dr zamanı dedi ama bana erken gibi geliyo çünkü 23+4 oluyorum :44:
sağol canım dün gittim şuanlık herşey yolunda desede diken üstündeyim rabbim sağ salim tamamına erdirsin hepimizin bebeklerini
canım sen en son ne zaman gittin kontrole ,bi de bebişin kaç gram söledi mi drcanım benım göbekte bayag buyudu. hatta boyuta alışamadım dar yerlerde çarpıyorum bıraz :)))) yalnız göbekten oturma kalkma bayag zor olmaya başladı. belim desen yıkılıyor yok böyle bır agrı. ama göbekte büyüdükçe kızım buyuyor dıyehavasındayım :))))
yok gülüm ya hissediyotum hep aynı yeri dürtükleyip duruyo cadı ,binada boyanan oda var nefesim kesildi artık gidip izin alcam ya
evet cnm bı aynıyız senınle benimm taa nisanın 7 sınde yanı 25+3 oluyo benimde Allahın izniyle gerçi dr dan dr a değişiyo sanki bazıları erken bazıları gec aynı ayrıntılıda oldugu gibi :44::44::44:
canım sen en son ne zaman gittin kontrole ,bi de bebişin kaç gram söledi mi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?