2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
aman bizimde mayısta başlıyo düğünler full yine bu yaz o düğün senin bu düğün benim gezcez durcaz
kız hem ne laf etti nasıl canımı sıktı gerçi bozuldum ama çokta sıkılmadım herkeze sırayla bağrındı bide diyoki bana
ooo diyo doktor saba hapşursan rapor yazar diyo böle zırp pırt rapor alcaksan 1 sene ücretsiz izne çıkarayım ben seni diyo
6 ay bitcek nerdeyse dedim bir kere grip oldum 2 gün rapor aldım birde şimdi 2 oldu dedim ben zırt pırt rapor almıyorum dedim ayrıca dediğiniz gibi doktor her gittiğimde rapor yamak istiyo ben kabul etmiyorum dedim uyuzcuk
amin canım inş sağ salim o günlere de gelcez inş

ahahahaah aynen valla bnde oyleyım dr ne derse o..cnm sen ne zaman çıkıyorsun izne

ooo çok var çok teeee haziranı bitiriyoruz

seninki numunelikmiş memur olmanın avantajıda bu kimse rapora laf edemiyo o bugün tersinden kalkmış anlaşılan şimdiden laf ediyosa senin patronla işin var bilgem :18:

Cnm mrb benimde daha ilk doz yarin.gercekten ağrı yapiyormu ya ve millet 2. Dozu vuruluyo benim daha ilk doz.

aynen aldıkca zaman geçmiyor gibi geliyo sanki ama geçiyo bak 6 aylık olduk çok şükür Rabbim e 6 haftalıkta kalp atışlarını duymaya gidicektik kontrole nasıl başka bi duygu içindeydik
ya duvar kağıdının resmini çekmek aklıma gelmedi hiç ama şöle anlatayım beyaz üstünde mavi küçücük yıldızlar var aralıklı olarak

aynen canım bugün sabah sinirli geldi herkezin burnundan getirdi şuan 2 kişi istifa etmek üzere sabah ki gerginlikten ötürü ağza alınmıcak dengesizce laflar ediyo manyak adam hiçte umrumda değil bugün geçsinde

aa adama bak be tam kaşıntı. benim eşimin çalıştığı yerde biri doğum yaptı 6 ay ızın dışında 3 ayda rapor aldı. nerdeyse 1 sene yok takır takır alıyor maaşı. bır de 3 aylık hamıle bır kız var daha sımdıden 1 haftayı gecmıstır aldığı ızın (bulantı vs ıcın)

senın patron bulmuş bunuyor.
iki kişilik çalışmaya gelince bal kaymak, 2 gun izine pabuç kadar dil. hiç sallama bilgecim. gayet güzelde vermıssın zaten cevabını

en çokta ona deli oluyorum ya canım tek başına yıl sonu yıl başı işlerini yaptım o arada kaç denetleme raporu evrakları hazırladım 3 4 ay yanlız çalıştım hamile halimle ses etmedim 2 gün rapor almışım diye çene çalışıyo valla istediği kadar konuşsun çarşamba günü de sabahtan sağlık ocağına gitcem aşım var mecburum gitmeye

Cnm mrb benimde daha ilk doz yarin.gercekten ağrı yapiyormu ya ve millet 2. Dozu vuruluyo benim daha ilk doz.

aaaaa senın neden bu kadar geçe kaldı ki cnm bendende ondesın dr na sordun mu...ağrı meselesine gelince herkeste aynı etkiyi yapmıyormus cnm ben sabah vuruldum aksama kadar rahattım gece bi başladı kolumu kımıldatamadım valla inş senin ağrın olmaz

Tunaydin dunyanin enguzel anneleri ve kucuk melekleri :) biz bugun 21+0 olduk kizimla..gecengun kontrolumuz vardi dktrla dogum isini konustuk temmuz 28de gunum doluyor sezeryan olcagi icin 38.haftda alinmasi lazim diye biliyodm 39.hafta alicakmis yani bayrama 2tane bayram sekerim olcak :) biraz zor olcak tam bayram uzeri ama olsun kizim saglikli olsunda yeter

yaaa doğru dıyorsun valla dun gıbıydı dımı :) minnacık mercımek gıbıydıler simdi Rabbim o tatlı yuzlerını gormeyı nasıp ettı. Rabbım hayırlısıyla kavustursunda hepimizi inşallah. sen oyle dıyınce ıcım bır tuhaf oldu :)

aa cok cici deseni hem goz yormaz hemde dümdüz olmaz. tabı renkler gözümde tam canlanmadı tonları nasıl. aldığınızda cekte koy buraya :)

hoş hala daha alınan cıcılerın resımlerını koymadın. bana ne yaaa ben rüzgarın cicilerini görmek istiyorummmm:84:

canım ya ben telden atamıyorum pc ye eşimi kıstırmam lazım birgün çekelim hepsini de öyle ekleyebilcem eşimde seyahatlere gidiyo ya bu ara yoğun oda baya evdeykende ben unutuyorum koşturmacadan odayı yapalım her aşamasının resmini çekmek istiyorum zaten bakalım aksilik olmazsa önümüzdeki c.tesi pazar duvar kağıtları ve boyasını yapmayı planlıyoruz
canım duvar kağıdının zemin rengi beyaz üstünde de açık mavi gölgeli gibi küçücük yıldızlar var bebek odası için hoş olur diye düşündük 1 yada 2 duvarı yapıcaz duvar kağıdı diğer duvarları beyaz boyucaz sence nasıl olur

ben hiç bir şey anlamadım aşıdan. ne ağrı ne harekette sıkıntı. hiç olmamışım gıbı oldu. senınde oyle olur ınsallah canım.

aman bırak yaa. hep dıyorum yıne dıyorum.. bu insanlar geçici.. sallama zaten ilersi için bile emin değilsin. inşallah eşin sağlam zam alırda, izin sonrası dönmek zorunda kalmazsın canım. oğlusunla mınnos mınnos evde beraber olursunuz.

ee beklicez bıraz daha yanı napalım bekleriz paşanın odası yapılsında :)

yıldız desen olarak cok güzel secım olmuş. bence gayet güzel olur. ozellikle 2 duvarın beyaz olması harıka. isim yazmak ıstersenız ya da ekstra sus yapmak ıstersenız alanınız kalacak.
desenli kâğıdın ustune başka süsleme yorucu olurdu. ayy yakında olsak gelır bende yardım ederdım ben sabırsızlandım :)

sağol canım benim ya duvar kağıdı koçtaş tan beğendik netten baktım şimdi resmini eklicem bak

mavisi yok nette bunun aynısının mavi yıldızlısı aslında tek duvara istiyorum ama bi duvar sonradan kapandı alçı yapılıd ama ustalar sağolsun yamuk yuluk yağmış duvarı o duvarıda kapatmak için yapabilirim gerçi o duvara dolabı koymayı düşünüyoruz ama model falan değişirse açıkta kalırsa o duvar kötü durmasın diye yapabiliriz bakalım ya biliyosun ya çok şata fatlı şeylerden hoşlanmıyoruz biz sade ve şık şeyler daha çok hoşumuza gidiyo bakalım fikrimiz değişmezse bu duvar kağıdı alıcaz

Cnm sormuştum doktoruma 20.haftadan sonra heruangi bi zamanda yaptirabilirsin dedi.ama 6 aylik olduk.saglik ocagi tee 1 ay once yarina gün vermisti.insallah agrimaz biktim zatrn igneden.

desen cok cici. yalnız canım o eğri duvara kağıt hiç girişmeyin bence. kağıt ziyan olur orda tutmaz. ya dediğin gibi dolapla kapatın. tam kapanmıyorsada dolabın acık kalan bolumune cici raflar alıp kamufule edebilirsiniz.(oyuncak çerçeve falan koyup kaybolur duvar)
yada direk sıva çekmek kalıyor.
ama kağıtla kapanmaz. kabarcık kabarcık durur ve atar kağıdı duvar.

Merhaba kızlar bugün cok mutluyuz ayrıntılı ultrasonomuza girdik çok şükür herseyimiz iyiymis benim bebis bugün costu yerinde duramiyo kıpır kıpır içimi bi hoş etti

Gözün aydın,darısı henüz yaptırmamış olanlara :) gör oğluşunu da inşallah:) ben de gün sayıyorum,haftaya bugün hem şeker yüklemesi,hem aşı,hem oğluş olcak inşallah :):)

oğluiumu gördüm ama iki koluyla kapamış suratını göstermedi bize yüzünü, çenesini oynatıyodu sürekli o kadar gördüm :) hafta içi tekrar gel bakmaya çalışırız gene dedi doktor bakalım idrar kültürüde istemişti onunda sonucu çıksın onu götürünce tekrar deneriz :) 667 gram olmuşuz bu aradaa :) vee ben topladmda 6 kilo almışım içim rahatlıyo arayı çok açmamış olursam tartıda, rahat rahat yiyorum :)))

Bende yaptırıcam yarın şeker yüklemesi ama çok endişeliyim içimde bir korku var nasıl birşey bu şeker yüklemesi :18:

ben tekrar girene kadar sen yaptırmışsındır gerçi ama aç karna kan alıyolar sonra bi pet şekerli su içiyosun, 1 saat sonra tekrar kan alıp bakıyolar sonra özgürsün.. herkes şekerli suya kötü diyo ama bana öyle kötü zorlayıcı bişey gibi gelmedi inş hepiniz hayırlısıyla atlatırsınız..

Son düzenleme:
Cnm sormuştum doktoruma 20.haftadan sonra heruangi bi zamanda yaptirabilirsin dedi.ama 6 aylik olduk.saglik ocagi tee 1 ay once yarina gün vermisti.insallah agrimaz biktim zatrn igneden.
cnm bn 18.haftamda yaptırdım aşımı burda hep yazışıyorduk sen yokmuy dun gerçi bnce sağlık ocağını ara sor yarına bile randevu verebilir yapda cıksın aradan ..bnde cok iğne vuruldum cnm 9 tane kan iğnesi yok kan aldır yok başka bişey zor yani ama bebişler için katlanacağız artık
Merhaba kızlar bugün cok mutluyuz ayrıntılı ultrasonomuza girdik çok şükür herseyimiz iyiymis benim bebis bugün costu yerinde duramiyo kıpır kıpır içimi bi hoş etti

gözün aydın cnm darısı tüm hamişlerin başına ...hamileliğin en güzel tarafı galiba TEKMELERİNİ hissedebilmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…