inş canım ya valla dört gözle mobilyamızı bekliyorum bende gerçi daha odanın duvarlarını halletmedik ama oda bu hafta olucak inş. şeker yüklemesinde kaç kez kan alıyolar öyle ya bana doktor sabah aç karnına gel dedi önce bi kan alıcaz dedi sonra glukozu içcen tekrar kan alcaz dedi anemmm iğneden nefret ediyorum ya
yok canım geç kalmış olmazsın bence bizimde mart sonu yada nisan başı gelicek mobilyalarımız yapılıyo şuanda ben erken istedim biraz galiba nisan mayız idaal mobilyalar için mayısında sonuna kalma bence çünkü ağırlaşcaz ve havalar ısıncak zorlaşcak bizim için herşey biz dedik gelsin mobilya yerleştirelim hazirana Allah nasip kısmet ederse hazır şekilde girmek istiyorum sıcaklardan hiç bişey yapamıcaz gibi geliyo hazır olsun dedik
iyiyim canim arada sirt agrim tutuo nefes alamiyorum kolum igneden kolayi agriyo sali gunu oldum ama bu ikinci doz daha zor oldu sanki... En iyisi 5doza tamamlayip tamamen kurtulmak sen nasilsin
Benimde cevremden kimse bir igne almadı daha.... Insan bekliyo ister istemez kucuk bi parca bile gonlumuzu alir ama yok... Esim abisinin cocuguna hersey almis bekarken ilk amca olmanin heyecaniyla.... Kaynimda ilk kez amca oluyor ama iste fark... Birde esim israrla abisinin ismini koymak istiyo gelde sinir olma
hamdolsun canım,ben de yine uçukladım,ağız içinde de var,yemek yerke acıyo,açım anlayacağın,onca magnezyuma rağmen geceleri uyurken ellerimde uyuşma ve ağrı oluyo,pikeyi üstüme çekemedim gece eşimi uyandırdım üstümü ört diye,bi yerler pörtlüyo baksanaiyiyim canim arada sirt agrim tutuo nefes alamiyorum kolum igneden kolayi agriyo sali gunu oldum ama bu ikinci doz daha zor oldu sanki... En iyisi 5doza tamamlayip tamamen kurtulmak sen nasilsin
bi corap bile mutlu olmaya yeter ki biz sadece onemsenmek istiyoruz dimi
Benimde cevremden kimse bir igne almadı daha.... Insan bekliyo ister istemez kucuk bi parca bile gonlumuzu alir ama yok... Esim abisinin cocuguna hersey almis bekarken ilk amca olmanin heyecaniyla.... Kaynimda ilk kez amca oluyor ama iste fark... Birde esim israrla abisinin ismini koymak istiyo gelde sinir olma
benim çevremdende sadece eşim bn bide kv aldı işte gerçi doğduktan sonra alırlar diğerleri..aman cnm sende sakın koyma abisinin ismini sanki onlar cocuklarına koydular mı peki...gerçekten ama ufakta olsa bişey almaları insanı mutlu ediyor bn hep almışımdır ama bundan sonra yok öyle
canim agiz ici yara icin karbonatla gargara hap yada dut receli ye faydasi olur ins.... Bende agri icin magnezyum kullaniyorum faydasi cok az ya
hayırlı cumalar canim benimmm
hamdolsun canım,ben de yine uçukladım,ağız içinde de var,yemek yerke acıyo,açım anlayacağın,onca magnezyuma rağmen geceleri uyurken ellerimde uyuşma ve ağrı oluyo,pikeyi üstüme çekemedim gece eşimi uyandırdım üstümü ört diye,bi yerler pörtlüyo baksana
bi corap bile mutlu olmaya yeter ki biz sadece onemsenmek istiyoruz dimineyse canlari sagolsun....isim konusunda hic anlasamiyoruz niye abisinin adini koyayim ki cok sacmaa yaaa sinir oluyorum sinir
ahhh ahhb cok derin mevzulara girdik
benim çevremdende annem hariç bir çöp alan olmadı ilk bebeğimde,bunda da hiççç beklentim yok aldıklarıma aay çok güzelmiş bile diyen yok o derece yani
ama insan özeniyomu özeniyo oğlumda kimse bişey almadığı gibi eşimin amcaları 20 tl bile takmadılar,geçen ay amcanın gelini doğum yaptı özellikle dikkat ettim diğer amca hnmı altın taktı içerledim mi evet neden derseniz ailenin en kıymetli oğlu eşimdir zaten tek,her hastaya her işe güce eşim koşar ee kıymetin değeri buysa cemiyete,hastalığa vs vs gelmeyen gitmeyen daha kıymetli ben bunu bilir bunu söylerim arkadaş tırnağın varsa başını kaşıcaksın o kadar
cnm koymak istemediğini söyledin mi peki öyle saçma şey mi olur sen onca acı çek strese gir yorul evladını düşün heran senin yanında senin olan bi varlığı ohh ne ala memleketbi corap bile mutlu olmaya yeter ki biz sadece onemsenmek istiyoruz dimineyse canlari sagolsun....isim konusunda hic anlasamiyoruz niye abisinin adini koyayim ki cok sacmaa yaaa sinir oluyorum sinir
benim çevremdende annem hariç bir çöp alan olmadı ilk bebeğimde,bunda da hiççç beklentim yok aldıklarıma aay çok güzelmiş bile diyen yok o derece yani
ama insan özeniyomu özeniyo oğlumda kimse bişey almadığı gibi eşimin amcaları 20 tl bile takmadılar,geçen ay amcanın gelini doğum yaptı özellikle dikkat ettim diğer amca hnmı altın taktı içerledim mi evet neden derseniz ailenin en kıymetli oğlu eşimdir zaten tek,her hastaya her işe güce eşim koşar ee kıymetin değeri buysa cemiyete,hastalığa vs vs gelmeyen gitmeyen daha kıymetli ben bunu bilir bunu söylerim arkadaş tırnağın varsa başını kaşıcaksın o kadar
ayyy oyle insanlar hic cekilmiyo
bizler hep böyle madur olanlarmıyız ya benim eşimde öyledir kendi akrabalarını geçtim benim akrabalrım arasında damat değil o bizim oğlumuz derler bakalım bizim ilk doğum görcez kim ne yapcak doğumda ben tekim kardeşim yok benim babamda tek amca hala yok ama annem babam bugüne kadar kimsenin düğününü takısını atlamadı kendi düğünümde karşılığını aldım mı evet şöleki teyzemin üç çocuğu var ikisi evli annem ikisinede yaptı ama o sadece biri bana yaptı eee nolcak böle hep biz mi enayi oluyoruz
kaynımda düğünde herşeyi yapcaktı tek lira yardımı olmadı kardeşi evlendi çeyrek altın bile takmadı ilk defa bi faydasını gördük oğluşun mobilyasını aldı nasıl aldı hala şaşkınlık içindeyim görümcemde düğünde hiç bişey yapmadı şimdi oda diyo bizde alcaz bişeyler acele etmeyin almayın artık ama kendi annem kaç kere görümceme dedi oğlumun bi halası var başkada yok halasısın sana çok iş düşüyo oğlumun herşeyine yanında olcan bak vs. diye utandılar galiba ama kv kp halan hiç bişey yapmadı ev hediyesi de çaydanlık almıştı eşimde diyo doğumda alır bi biberon gelir bişey bekleme onlardan olay dediğiniz gibi ihtiyac değil insan bekliyo benim annem babam ne kadar yapıyosa onlarında torunu onlar niye yapmıyolar
her seferinde bastıra bastırsa söylüyorum esim inat ediyo ya abimin ismi ya dedemin ismi diye ikisinide istemiyorummm hatta ben boyle diyince dedesinin babasinin ismini dedi neymis hocaymista
her seferinde bastıra bastırsa söylüyorum esim inat ediyo ya abimin ismi ya dedemin ismi diye ikisinide istemiyorummm hatta ben boyle diyince dedesinin babasinin ismini dedi neymis hocaymistaahh ben nerelere gidemmm daglara mi cikaamm
bende karsiyim yakin ismi koymaya off sen ikinci ismi istedigini koy dio dur bende bizim taraftan birini diyim bakalim ne tepki verecek
Kızlar nektar ve bebisleri iyi miii bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?