2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ewet vakitlice minnoşlarımızın herşeyini hazır etmemiz lazım :)

benim çevremdende sadece eşim bn bide kv aldı işte gerçi doğduktan sonra alırlar diğerleri..aman cnm sende sakın koyma abisinin ismini sanki onlar cocuklarına koydular mı peki...gerçekten ama ufakta olsa bişey almaları insanı mutlu ediyor bn hep almışımdır ama bundan sonra yok öyle

iyiyim canim arada sirt agrim tutuo nefes alamiyorum kolum igneden kolayi agriyo sali gunu oldum ama bu ikinci doz daha zor oldu sanki... En iyisi 5doza tamamlayip tamamen kurtulmak sen nasilsin
hamdolsun canım,ben de yine uçukladım,ağız içinde de var,yemek yerke acıyo,açım anlayacağın,onca magnezyuma rağmen geceleri uyurken ellerimde uyuşma ve ağrı oluyo,pikeyi üstüme çekemedim gece eşimi uyandırdım üstümü ört diye,bi yerler pörtlüyo baksana

benim çevremdende annem hariç bir çöp alan olmadı ilk bebeğimde,bunda da hiççç beklentim yok aldıklarıma aay çok güzelmiş bile diyen yok o derece yani
ama insan özeniyomu özeniyo oğlumda kimse bişey almadığı gibi eşimin amcaları 20 tl bile takmadılar,geçen ay amcanın gelini doğum yaptı özellikle dikkat ettim diğer amca hnmı altın taktı içerledim mi evet neden derseniz ailenin en kıymetli oğlu eşimdir zaten tek,her hastaya her işe güce eşim koşar ee kıymetin değeri buysa cemiyete,hastalığa vs vs gelmeyen gitmeyen daha kıymetli ben bunu bilir bunu söylerim arkadaş tırnağın varsa başını kaşıcaksın o kadar

heyyyy salma kendini doğuma kadar perte çıkıcaz benimde dudağım uçuk uçukladığına yanmamda oğluşumu öpemiyorum günlerdir ona yanarım

bi corap bile mutlu olmaya yeter ki biz sadece onemsenmek istiyoruz dimi neyse canlari sagolsun....isim konusunda hic anlasamiyoruz niye abisinin adini koyayim ki cok sacmaa yaaa sinir oluyorum sinir

aynen sadece önemsenmek istiyoruz anam hergün arar sorar,ama çok yakınımda olmalarına rağmen başka kimse nasılsın,bebek nasıl bile demez ammaaa bir misafir falan gelirse bir topluma girilirse benden kıymetlisi yok bende bu ikileme gıcığım

ayy hicran ben olsam hır çıkarırım niye vercekmişim abi ismi baba olsa bir derecede bu ne şimdi :44:

bizler hep böyle madur olanlarmıyız ya benim eşimde öyledir kendi akrabalarını geçtim benim akrabalrım arasında damat değil o bizim oğlumuz derler bakalım bizim ilk doğum görcez kim ne yapcak doğumda ben tekim kardeşim yok benim babamda tek amca hala yok ama annem babam bugüne kadar kimsenin düğününü takısını atlamadı kendi düğünümde karşılığını aldım mı evet şöleki teyzemin üç çocuğu var ikisi evli annem ikisinede yaptı ama o sadece biri bana yaptı eee nolcak böle hep biz mi enayi oluyoruz
kaynımda düğünde herşeyi yapcaktı tek lira yardımı olmadı kardeşi evlendi çeyrek altın bile takmadı ilk defa bi faydasını gördük oğluşun mobilyasını aldı nasıl aldı hala şaşkınlık içindeyim görümcemde düğünde hiç bişey yapmadı şimdi oda diyo bizde alcaz bişeyler acele etmeyin almayın artık ama kendi annem kaç kere görümceme dedi oğlumun bi halası var başkada yok halasısın sana çok iş düşüyo oğlumun herşeyine yanında olcan bak vs. diye utandılar galiba ama kv kp halan hiç bişey yapmadı ev hediyesi de çaydanlık almıştı eşimde diyo doğumda alır bi biberon gelir bişey bekleme onlardan olay dediğiniz gibi ihtiyac değil insan bekliyo benim annem babam ne kadar yapıyosa onlarında torunu onlar niye yapmıyolar

bi corap bile mutlu olmaya yeter ki biz sadece onemsenmek istiyoruz dimi neyse canlari sagolsun....isim konusunda hic anlasamiyoruz niye abisinin adini koyayim ki cok sacmaa yaaa sinir oluyorum sinir
cnm koymak istemediğini söyledin mi peki öyle saçma şey mi olur sen onca acı çek strese gir yorul evladını düşün heran senin yanında senin olan bi varlığı ohh ne ala memleket

evet yaa valla özenmez mi tabiki özenir ya gerçekten hani ufak da olsa bişey alsalar yada ne bilim hissettirseler amenna kız bnmde kendi annem hiç bişey almafı ama ondada bi sürü cocuk evime bile zor geliyor Allah tan arıyo soruyo bebeği zaten annmeden fazla beklentim yok

ayyy oyle insanlar hic cekilmiyo

Aslaaaaaa olmaz diyorum da ne olacak sonuç bilmiyorum isim mevzusu olunca sinirden kuduruyorum resmennnn kiz okursa hatice dedi tmm ikinci isim koyariz kv nin isminin yanina dedim anlastik... Eltim gorumcem kaynim tek isim olsun dediler sukur oglum olacak diye sevinirken bu sefer herif abimin ismi diye tutturduu

aman kimse yapmazsa yapmasın ne oldu o amca bana takmadı ben onun torununa en yok zamanımda altınımı taktım,amcanın ayıbını ben mi yükleneyim gelini seviyorum onun hatırına taktım,diğer amcanın kızı evlendi elimden gelen herşeyi yaptım bileziğinide taktım çünkü bende emeği çok ve çokta severim bebeği olsun onada yaparım yani büyüklerin ayıbı kendilerine kalsın birde demekki benim kv yapmadıki onlarda bana yapmadı diyorum
çünkü oğlum 3 aylıktı anneme gittim 15 gün kuzenlerim,halalarım,amcam,teyzelerim,dayım hepsi altın taktılar bende onlara bişey yapmadım annemin dağıttıkları geldi demekki geri döndüğümde de eşim utanmıştı takıları görünce işte o zaman üzülmüştüm,eşime dayanamam ben

her seferinde bastıra bastırsa söylüyorum esim inat ediyo ya abimin ismi ya dedemin ismi diye ikisinide istemiyorummm hatta ben boyle diyince dedesinin babasinin ismini dedi neymis hocaymista ahh ben nerelere gidemmm daglara mi cikaamm

her seferinde bastıra bastırsa söylüyorum esim inat ediyo ya abimin ismi ya dedemin ismi diye ikisinide istemiyorummm hatta ben boyle diyince dedesinin babasinin ismini dedi neymis hocaymista ahh ben nerelere gidemmm daglara mi cikaamm

Sende inat et kız Allah Allah o zaman sen kendi tarafından birirnin ismini koy bnde bunu istiyorum de ne o öyle emrivaki tavırlar ayyy çok sinir oldum şimdi bnm eşim ısrar etse kıyametı koparırım kız şuna bak hamile olan benim strese sokmasın insanı azcık düşünsün bn zaten oldum olası şu tanıdık isim koym mevzusunu anlamamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…