Kızlar nektar ve bebisleri iyi miii bilginiz var mi
uzun zamandır görmedim de merak ettim amann iyi olsunlar rabbim korusun herkesi ve yawrularimizi
uzun zamandır görmedim de merak ettim amann iyi olsunlar rabbim korusun herkesi ve yawrularimizi
Benimde cevremden kimse bir igne almadı daha.... Insan bekliyo ister istemez kucuk bi parca bile gonlumuzu alir ama yok... Esim abisinin cocuguna hersey almis bekarken ilk amca olmanin heyecaniyla.... Kaynimda ilk kez amca oluyor ama iste fark... Birde esim israrla abisinin ismini koymak istiyo gelde sinir olma
evet cok tatliii ...aminnn canim amin....
çok güzel sorular tecrübeli anneler cvplarsa bende çok mutlu olcam
Günaydın temmuz anneleri nasılsınızz
Ya bayanlar birşey sorucam göğüs pompası,biberon ısıtıcı ve sterilizatör almayı düşünüyor musunuz? Bana pompa önemliymiş gibi geliyor diğerlerine o kadar ihtiyaç var mı karar veremiyorum.internette de kimi anne çok işime yaradı demiş,kimi gereksiz demiş.biberon iki tane Dr brown 120 ml kolik önleyici ve emzik nuk silikon almaya karar verdim.ilerde daha farklıları gerekirse eklerim diyorum.sizler ne düşünüyorsunuz?
Bir de kaç hastane çıkış seti aldınız?ilk bir iki ay onları giyiyorlarmış malum,kimi demiş 2 tane yeter ,kimi demiş sadece hastaneye 3 set lazım,kimi demiş küçülüyor hemen,kimi demiş küçülüyor diye alamayınca da yetmiyor ay kafam karıştı.
Son soru da bebikleri yazın nasıl giydirmeyi düşünüyorsunuz?ilk bir hafta body üzerine zıbın özellikle giyerler herhalde ama hava çok sıcak olunca sadece kısa kollu body ve patikli alt giydirirsiniz çocuk ısısını ayarlayamaz pişer dedi annem ama şimdi ilk aylar için uzun kollu tulum,body az mı alsam zıbın üstleri yeter mi,çoğu zaman kısa kollu mu giydiririz acaba?
Amma soru sordum ama kafama takılanlar bunlar hepp,öpücükler kocaman tüm anne ve bebiklereee
Tünaydın... banada göğüs pompası gerekli gibi geliyor ama biberon ısıtıcı ve sterilizatör almayı düşünmüyorum...çünkü bebeği emzirmeyi düşünüyorum... olurda sütüm gelmezsede eski tarz kaynatma yöntemi ile steril etmeyi düşünüyorum... kıyafete gelincede yaz bebeği olacağı için bende hep kısa kollu badi aldım ve patikli alt aldım... hastane çıkışı da bir tane aldım ikinciye gerek yok bence almayı düşünmüyorum ben ama tabi herkesin kendi bileceği iş... bide ben bol bol çorap aldım ince pamuklu çünkü yazda osa ayaklarını üşütürsek bebişler gaz dolar...
çok güzel sorular tecrübeli anneler cvplarsa bende çok mutlu olcam
bizler hep böyle madur olanlarmıyız ya benim eşimde öyledir kendi akrabalarını geçtim benim akrabalrım arasında damat değil o bizim oğlumuz derler bakalım bizim ilk doğum görcez kim ne yapcak doğumda ben tekim kardeşim yok benim babamda tek amca hala yok ama annem babam bugüne kadar kimsenin düğününü takısını atlamadı kendi düğünümde karşılığını aldım mı evet şöleki teyzemin üç çocuğu var ikisi evli annem ikisinede yaptı ama o sadece biri bana yaptı eee nolcak böle hep biz mi enayi oluyoruz
kaynımda düğünde herşeyi yapcaktı tek lira yardımı olmadı kardeşi evlendi çeyrek altın bile takmadı ilk defa bi faydasını gördük oğluşun mobilyasını aldı nasıl aldı hala şaşkınlık içindeyim görümcemde düğünde hiç bişey yapmadı şimdi oda diyo bizde alcaz bişeyler acele etmeyin almayın artık ama kendi annem kaç kere görümceme dedi oğlumun bi halası var başkada yok halasısın sana çok iş düşüyo oğlumun herşeyine yanında olcan bak vs. diye utandılar galiba ama kv kp halan hiç bişey yapmadı ev hediyesi de çaydanlık almıştı eşimde diyo doğumda alır bi biberon gelir bişey bekleme onlardan olay dediğiniz gibi ihtiyac değil insan bekliyo benim annem babam ne kadar yapıyosa onlarında torunu onlar niye yapmıyolar
valla kızlar hepimizin derdi aynı galiba. ben geçen gün kv konuşuyorum. ben ne yapcam bilmiyorum dedim bebeği kime bırakcam bakıcılar hem çok pahalı hem de güvenemem dedim. 1000 tl bakıcı parası bana kalıyo 250-300tl maaşımdan, bunun için mi bebeği elin kadınına bırakıcam dedim ama çalışmasam da ev kredisi falan çok zorlanıcaz falan anlatıyorum buna. dönüp ne desin bana VALLA BEN DE BURSAYA TAŞINMAYI DÜŞÜNÜYORUM ABLANIN ÇOCUĞUNA BAKICAM KİMSE BENM GİBİ BAKAMAZ ONA GÜVENEMEM KİMSEYE dedi yabenim karnımdaki de senin torunun değil mi ya komşunun çocuğumu bu? ayrıca benim görümcemin maaşı çok iyi bakıcı da tutar kreşe de verir ama bizim ki kızının derdine düşmüş bizim halimizi soran yok
Şok oldum ya bari bir sene size bakayım demiyor kadın,ama bu kv hep aynı kızları daha kıymetli oluyor galiba anlamış değilim kimi ısrarla bakmak ister kimi kaçar ,benimkide eltine oile takımı diktirmiş eskiden,şimdi bana ne dese,çok pahalanmış kusura bakmıycakmışım diktiremiyecekmiş.kaldım senin Pikene töbe töbe.sorun yok dedim benim bebeğim sağlıkla geldinde ben hiçbirşey istemem😑😑😑
ayyy oyle insanlar hic cekilmiyo
Aslaaaaaa olmaz diyorum da ne olacak sonuç bilmiyorum isim mevzusu olunca sinirden kuduruyorum resmennnn kiz okursa hatice dedi tmm ikinci isim koyariz kv nin isminin yanina dedim anlastik... Eltim gorumcem kaynim tek isim olsun dediler sukur oglum olacak diye sevinirken bu sefer herif abimin ismi diye tutturduu
amiiin hayırlı cumalar cümlemiz inş..sende kendine dikkat et cnm dua ederiz senin içinde ne demek Allah ım korusun evlatlarımızıkızlar hayırlı cumalar
rabbim cümlemize şifa geçim sağlık sıhhat versin insanlar
cuma gününün yüzü suyu hürmetine bende bebeğimi vakti zamanında sağ salim kucağıma alayım inş banada dua edin kızlar sıkıntılarım var birde ilk bebeğim erken doğdu ya korkuyorum daha küçüğüz hayırlısıyla 7. ayı görseydik devamıda gelir inş
Selam! Acil yazıyorum...
Umarim hepiniz iyisinizdir
Bebisi gördük yüzünü de gösterdi masallaaah :)))
Kalp atısı 120-180 olmalı dedi..
Yani 160 normal. Benim de 142 çıktı. Ilk defa öğrenmiş oldum...
23+1 ölçümlerimiz de
602 gr
29 cm civarı :))))))
Hepinizi öpüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?