2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benim agrilarim idrar yolu enfeksiyonundanmis ve sag bobrekte buyume varmis hastaneye yatis verdi( enfeksiyon etken doguma sebep oluyormus moralim feci bozuldu(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun canım inşallah düzelir bir an önce...

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

herkese ii geceler bayanlarrr benim bi sorum olcak 20 martta ayrintili ultrasyona girdik 21+2 gunlukken bebegimin herseyi normalmis cok sukur hic bi sikinti cikmadi 400 gram olmus boyuda 25 cm nasil sizce sizlerinki nasildi

Neden erken doğum riskin var? Benim ilk bebeğim erken doğum oldu. Doktorum bana da ilk hedefimiz 32 hafta dedi. İnşallah 36 haftayı aşarız.

Benimde ilk bebeğim erken oldu onun haricinde canım sıkıntılarımız var sağ böbrek genişlemiş suyum fazla rahimde yara var enfeksiyon başlı başına zaten erken d riski şekerim çıktı diyet yapıyorum birde sertleşmeler bende fazla oluyor kasılmaymış inş hayırlısıyla ikimizde 30 lu haftaları görürüz inş canım senin neyin var ilk bebeğin kaç aylık doğu

Kasilma lar için ilaç vermedi mı canım Doktorun bende de oldu bir kutu ilaç bitti doktor bi bırak devam ederse yine basla dedi dün adet ağrısı gibi ağrım oldu ondan tekrar başladım ve magnezyumu ihmal etme oda çok iyi ve su kasılmalari azaltıyor kasılmayla gelen hastaya bi serum takıyoruz vücutta sıvı arttığı için evine iyi dönüyor dedi

hastalara geçmiş olsun diyorum
bende iki gun istifra etmedim ama emin olun evvelsi gundern beri o iki gunun acısını fazlasıyla çıkardık mahfoldum resmen gece geçmiş sabaha karsı 4 de bile hala istifra eden biri durumundaydım içim dışıma cıktı yani acıgı kapattık yine hala aynı tipde biriyim

cnm şeker yüklemesi yapıcağı zaman aç mı gitmek gerekiyo doktor bir sonraki kontrolde yapılcak dedi ama aç gel fln demedi

Tesekkür ederim canim cevabın icin doktora sormayi unutuyorum sonrada kendi kendime kuruntu yapiyorum icim rahatladi şimdi. Ben elimi karnima koyunca hissetmiyorum ama icerden hareketlerini cok net hissedebiliyorum. Maşallah minigimde cok haraketli tabi alanda genis hic durmuyor

doktorun bulantı için ilaç vermedi mi. ben zofran kullandım muhteşem bi ilaç ama kutusu 40 lira içinde 10 tane var doktorunla görüş bence hala istifra etmen zor bir durum çünkü

doktorun bulantı için ilaç vermedi mi. ben zofran kullandım muhteşem bi ilaç ama kutusu 40 lira içinde 10 tane var doktorunla görüş bence hala istifra etmen zor bir durum çünkü

canım bana ilaç vermiyorlar alerji problemim var ve evet cooook zor hala istifra etmek agız tadıyla yemek yemeyi özledim temmuz ayı nerdesinnnnnnnnn

canım bana ilaç vermiyorlar alerji problemim var ve evet cooook zor hala istifra etmek agız tadıyla yemek yemeyi özledim temmuz ayı nerdesinnnnnnnnn

bence bu ilacın ismini bi kenara ya ve doktoruna sor derim. çünkü kanser gibi bi çok hastaların tedavilerindeki bulantıları önlemek için kullanılıyo belki sende alerji yapmaz. allah yardımcın olsun hiç kolay değil durumun

canım büyük ihtimal gün verir ertesi güne felan evet aç gidiliyor hatta bir önceki gün 23:00 den sonra birşey yemiyosun

teşekkür ederim cnm. geçenlerde aşı için aile hekimime gitmiştim. açmısın açlık şekerine bakalım dedi. evet ama bi şeker yedim dedim.
olsun yapalım yüksek çıkar biraz ama dedi.
açlık kan şekerim şeker yemiş olmama rağmen 61 çıkmıştı

kızlar sağ tarafımda müthiş bir sancı var acilede gitmek istemiyorum haftasonu pratisyenlerin elinden çok çektim aklıma takıldı apandisit olmasın ya:////////

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…