Kasilma lar için ilaç vermedi mı canım Doktorun bende de oldu bir kutu ilaç bitti doktor bi bırak devam ederse yine basla dedi dün adet ağrısı gibi ağrım oldu ondan tekrar başladım ve magnezyumu ihmal etme oda çok iyi ve su kasılmalari azaltıyor kasılmayla gelen hastaya bi serum takıyoruz vücutta sıvı arttığı için evine iyi dönüyor dedi
Benimde ilk bebeğim erken oldu onun haricinde canım sıkıntılarımız var sağ böbrek genişlemiş suyum fazla rahimde yara var enfeksiyon başlı başına zaten erken d riski şekerim çıktı diyet yapıyorum birde sertleşmeler bende fazla oluyor kasılmaymış inş hayırlısıyla ikimizde 30 lu haftaları görürüz inş canım senin neyin var ilk bebeğin kaç aylık doğu
Benimde ilk bebeğim erken oldu onun haricinde canım sıkıntılarımız var sağ böbrek genişlemiş suyum fazla rahimde yara var enfeksiyon başlı başına zaten erken d riski şekerim çıktı diyet yapıyorum birde sertleşmeler bende fazla oluyor kasılmaymış inş hayırlısıyla ikimizde 30 lu haftaları görürüz inş canım senin neyin var ilk bebeğin kaç aylık doğu
duamızı tam yapalım en az 37 . Haftayı görürüz inşallah. Benim ilk bebeğim 23 haftalık doğdu. şimdi azıcık bir ağrım olsa acaba yine mi erken doğum yapıyorum dedim. Canım ilk bebeğin erken doğum ise riskli doğum uzmanına gitmen gerekiyordu sen nasıl bir doktora gidiyorsun. Senin ilk bebeğin kaç haftalık doğdu? Nedenini bulabildiler mi? Benim problemim ya rahim ağzı yetmezliği ya da miyomumun. Miyomumun hamile kalmadan önce aldırdık.
Dikişim de atıldı ama hala korkularda geçiriyorum hamileliğimiz. Bebeğim sadece8 saat yaşayabildi.senin problemin neydi?canım rahim ağzı yetmezliği varsa dikişli olman gerekirdi ben çapaya gidiyorum dosyam orda bebeğim 34 haftalık geldi suyum bitti 23 haftalık yaşamadı değil mi canım
Dikişim de atıldı ama hala korkularda geçiriyorum hamileliğimiz. Bebeğim sadece8 saat yaşayabildi.senin problemin neydi?
canım rahim ağzı yetmezliği varsa dikişli olman gerekirdi ben çapaya gidiyorum dosyam orda bebeğim 34 haftalık geldi suyum bitti 23 haftalık yaşamadı değil mi canım
dikiş varsa korkma canım yiyecek ekmeği varsa yaşar tamamına erer kader kısmet tedbır bizden takdir alllah tan herzaman derimdikişim de atıldı ama hala korkularda geçiriyorum hamileliğimiz. Bebeğim sadece8 saat yaşayabildi.senin problemin neydi?
evet canım şükür ama kilosu iiydisenin bebeğin yaşayabildi mi?
24. Haftadayım canım? Allah bağışlanmış bebeğini sana. Ilk bebeğin kaç yaşında? Sen kaç haftalık hamilesin?evet canım şükür ama kilosu iiydi
sen kaçıncı haftadasın
Canim ben sezeryan oldum epidural sezeryan sonrasi 4gun ayaga pek kalkamadim ve asiri bel ve bas agrisi yapti ama kisiden kisiye degisiyodur hayirlisi artik hakkimizda yengemde genel anesteziyle olmustu 2.gun ayaklandi ilk dogumunda ikincisinde oda brnim gibi 4gun yattikızlar daha önce sezaryan olan var mı?
Canim ben kullaniyorum. Duzenli balik yemiyorum cunku.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
balıkyağını neden verdi doktorun canım
bende 25 haftadayım sende riskli haftayı aşmışsın çok şükür tamamına erer inş sen hangi perinatolojiye gidiyosun doktorun kim24. Haftadayım canım? Allah bağışlanmış bebeğini sana. ılk bebeğin kaç yaşında? Sen kaç haftalık hamilesin?
canim ben sezeryan oldum epidural sezeryan sonrasi 4gun ayaga pek kalkamadim ve asiri bel ve bas agrisi yapti ama kisiden kisiye degisiyodur hayirlisi artik hakkimizda yengemde genel anesteziyle olmustu 2.gun ayaklandi ilk dogumunda ikincisinde oda brnim gibi 4gun yatti
merhaba canlar nasılsınız hayırlı haftasonları bebişleriniz genelde nerede hareket ediyorlar 2 gündür brnimki resmen aşağıyı tırmalıyor çok aşağıda hissediyorum sizinkiler nasıl
bende 25 haftadayım sende riskli haftayı aşmışsın çok şükür tamamına erer inş sen hangi perinatolojiye gidiyosun doktorun kim
kızım 3 yaşında teyzesi
bu gebeliğinde dikiş yerlerin acıyormu? 3. çocuğun mu
bu gebeliğinde dikiş yerlerin acıyormu? 3. çocuğun mu
sanada iyi pazarlar tatlım benimki hep aşağıda oynuyor bide arada hep titreme yapıyo anlamadım gitti:)Iyi pazarlar canım walla benimki de hiç belli olmuyor genelde göbeğimin sağ tarafında ama bazen aşağıdan geliyor hareket hanımefendi sürekli dönüyor herhalde(
yok tatlim ikinci bebisim simdi..walla inanki ayrintili ultrasonda tansiyonum dustu nerdeyse dikislerimin sancisindan dktr dediki dikisler birbirine yapisiyomus simdide esneme yapiyomus karin buyudukce oyuzden cok aciyomus.
ilki kız canım hangi acıbadem bende medicana +çapaSağ ol . Ilkini büyütmüşsün darısı ikinciyeben Acıbadem'e gidiyorum. 2. Kız mı erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?