2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

30 lu demişim yanlışlıkla inşallah en az 37. Haftayı görürüz .
Eğer kasılmalarım olursa 32. Haftaya kadar kullanabileceğim bir ilaç verdi. Günde max 3 tane kullanılabiliyor ve 2gün üst üste kullanabiliyorsun. Benim şimdiye kadar bir kere ağrım oldu ve ben ilaç kullanımını yanlış anladığım için kullanmamıştım. Bir de hergün protestan ve magnezyum kullanıyorum. Magnezyumu kullandığımdan beri kasığıma kramp girmiyor.

Duamızı tam yapalım en az 37 . Haftayı görürüz inşallah. Benim ilk bebeğim 23 haftalık doğdu. Şimdi azıcık bir ağrım olsa acaba yine mi erken doğum yapıyorum dedim. Canım ilk bebeğin erken doğum ise riskli doğum uzmanına gitmen gerekiyordu sen nasıl bir doktora gidiyorsun. Senin ilk bebeğin kaç haftalık doğdu? Nedenini bulabildiler mi?

Duamızı tam yapalım en az 37 . Haftayı görürüz inşallah. Benim ilk bebeğim 23 haftalık doğdu. Şimdi azıcık bir ağrım olsa acaba yine mi erken doğum yapıyorum dedim. Canım ilk bebeğin erken doğum ise riskli doğum uzmanına gitmen gerekiyordu sen nasıl bir doktora gidiyorsun. Senin ilk bebeğin kaç haftalık doğdu? Nedenini bulabildiler mi? Benim problemim ya rahim ağzı yetmezliği ya da miyomumun. Miyomumun hamile kalmadan önce aldırdık.

canım rahim ağzı yetmezliği varsa dikişli olman gerekirdi ben çapaya gidiyorum dosyam orda bebeğim 34 haftalık geldi suyum bitti 23 haftalık yaşamadı değil mi canım

canım rahim ağzı yetmezliği varsa dikişli olman gerekirdi ben çapaya gidiyorum dosyam orda bebeğim 34 haftalık geldi suyum bitti 23 haftalık yaşamadı değil mi canım
Dikişim de atıldı ama hala korkularda geçiriyorum hamileliğimiz. Bebeğim sadece8 saat yaşayabildi.senin problemin neydi?

dikişim de atıldı ama hala korkularda geçiriyorum hamileliğimiz. Bebeğim sadece8 saat yaşayabildi.senin problemin neydi?
dikiş varsa korkma canım yiyecek ekmeği varsa yaşar tamamına erer kader kısmet tedbır bizden takdir alllah tan herzaman derim
benim suyum azaldı 26 haftada 34 haftaya kadar gelebildik şükür ama doktorlar sebebini bulamadılar yaz ayına sıcaklığa çalışmama bağlamışlardı

kızlar daha önce sezaryan olan var mı?
Canim ben sezeryan oldum epidural sezeryan sonrasi 4gun ayaga pek kalkamadim ve asiri bel ve bas agrisi yapti ama kisiden kisiye degisiyodur hayirlisi artik hakkimizda yengemde genel anesteziyle olmustu 2.gun ayaklandi ilk dogumunda ikincisinde oda brnim gibi 4gun yatti
Canim ben kullaniyorum. Duzenli balik yemiyorum cunku.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

balıkyağını neden verdi doktorun canım

bu gebeliğinde dikiş yerlerin acıyormu? 3. çocuğun mu

merhaba canlar nasılsınız hayırlı haftasonları bebişleriniz genelde nerede hareket ediyorlar 2 gündür brnimki resmen aşağıyı tırmalıyor çok aşağıda hissediyorum sizinkiler nasıl

Iyi pazarlar canım walla benimki de hiç belli olmuyor genelde göbeğimin sağ tarafında ama bazen aşağıdan geliyor hareket hanımefendi sürekli dönüyor herhalde (

bu gebeliğinde dikiş yerlerin acıyormu? 3. çocuğun mu

yok tatlim ikinci bebisim simdi..walla inanki ayrintili ultrasonda tansiyonum dustu nerdeyse dikislerimin sancisindan dktr dediki dikisler birbirine yapisiyomus simdide esneme yapiyomus karin buyudukce oyuzden cok aciyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…