2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Sanada günaydın canım. Bizim kızımızada hiç belli olmuyor kıpır kıpır genelde ama akşamcı bizimki akşam oldu evde ayaklarımı uzattımmı başlıyo tekmelere:) Bazen daha sakin oluyor kıpırdamayınca korkuya kapılıyorum hemen tatlı bişeyler atıyorum ağzıma ancak öyle hanımefendi harekete geçiyor :) sennki nasıl?

Benim de iki gün önce öyleydi dün bugün çok sakin

Dün ilk kez kızımı hissettim.çok muhteşem ve değişik bir duyguymuş.rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

Benim ki muz çok seviy yiyince başlıyor harekete ama su iki gündür çok sakin iz uyku düzeni mı değişti acaba diye düşünüyorum ben uyurken mi uyanık acaba çünkü bende bi yeğen var gündüz 12lere kadar uyur gece 5 lere kadar uyanık

Benim agrilarim idrar yolu enfeksiyonundanmis ve sag bobrekte buyume varmis hastaneye yatis verdi( enfeksiyon etken doguma sebep oluyormus moralim feci bozuldu(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim agrilarim idrar yolu enfeksiyonundanmis ve sag bobrekte buyume varmis hastaneye yatis verdi( enfeksiyon etken doguma sebep oluyormus moralim feci bozuldu(

Allah şifa versin canım benim moralini bozma yine de..enfeksiyon olduğ idrar tahliliyle mı çıktı? Yaptırmak lazım demekki..

Allah şifa versin canım benim moralini bozma yine de..enfeksiyon olduğ idrar tahliliyle mı çıktı? Yaptırmak lazım demekki..

Saol canim tak ederim. Evet tahlille cikri böbreklerede ultrasonla bakildi falan ..benim tahlillerim düzenli yapiliyor sende mutlaka yaptir cnim.

Saol canim tak ederim. Evet tahlille cikri böbreklerede ultrasonla bakildi falan ..benim tahlillerim düzenli yapiliyor sende mutlaka yaptir cnim.

Benim de kan her ay bakılıyor da idrar hiç yaptırmadim pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum

merhaba canlar nasılsınız hayırlı haftasonları bebişleriniz genelde nerede hareket ediyorlar 2 gündür brnimki resmen aşağıyı tırmalıyor çok aşağıda hissediyorum sizinkiler nasıl

geçmiş olsun canım bebişin erkek miiiii
bitane oglum var ikincisi kiz olcak insallah ama daha agir geciyor hamileligim oglumda bu kadar cekmemistim

Onerilerin icin cok sagol cnm bugun biraz daha iyiyim senin pasada cok kucukmus brnimki abi artik 3yssinda valla cocuk olunca hamilelik daha zor geciyor allah yardimcimiz olsn dogursakta rahatlasak bakmasina raziyim hamilelik benim icin kotu geciyor

merhaba canlar nasılsınız hayırlı haftasonları bebişleriniz genelde nerede hareket ediyorlar 2 gündür brnimki resmen aşağıyı tırmalıyor çok aşağıda hissediyorum sizinkiler nasıl

Cnm bizde oyleyiz bazen asagida bazen yukarda dun gece babasinin sirtini tekmeliyor babasida bi hosnutki sorma :) bide surekli gece hareketli bi halde beni uyandiriyor resmen gecen gece yine esime dayamistim karnimi onunda sirti donuk kalK hatun kalk diyor uyku arasinda kalktim demezmi bu kiz cok hareketlendi sen uyuyosun yoksa bisiymi oldu ona icerde megerse adam zannediyomuski ben uyuyunca bebekte icerde uyuyor :):)

Mrb benim oglusumda hep asagida yukari hic cikmadi. Alistim artik asagida olmasina.

canım aşağıda oynarken karnında seyirmesinde rahminde uyarılıyormu benim birden sanki rahmim açılcakmış gibi olup kapanıyor

Benim zaten kasilmalar surekli var. Alistim cnm asagida hareket ediyo rahim kasiliyo. Doktor sorun olmaz dedi. Bi de son gunlerde bir tarafa toplaniyo asil o zaman sanci yapiyo baya rahatsiz ediyo

Ayrica ayaklarinin altina yastik koy oyle uzan daha rahat edersin

aynı cnm benimde ağrılı sertleşmeler oluyor ama benim erken doğum riskim var 32 haftayı bekliyıruz

aynı cnm benimde ağrılı sertleşmeler oluyor ama benim erken doğum riskim var 32 haftayı bekliyıruz

Insallah zamaninda dogar. Bol bol ayak altina yastik koyup uzan az da olsa yukari cikiyo o sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…