Herkese Günaydın bebeklerimızin hareketleriyle geçecek yüzümüzü sık sık güldürecek bol tekmeli bi gün olsun inşallah:)bebeğin hareketlerini günde kaç kez hissediyorsunuz benim günü gününü tutmuyo
nisanın 6 pazara geliyor cnm pazar gunu yapılıyomu senın orda ..hayırlı haberler alırız inş hepimiz
hoşgeldin cnm inş düzelmiştir bol bol dua et Allah şifa versin beterinden korusun inş
günaydın kızlaaarrrr
bugün c.tesi ve yine bi iş günü yine stres poffffff yaaa neyse sabah oğluşumun tekmeleriyle uyanmak ve suana kadar hissetmek guzel iki gundur pek bi sessizdi ataga gectii.yaniruhefza cım bellı olmuyo
Sanada günaydın canım. Bizim kızımızada hiç belli olmuyor kıpır kıpır genelde ama akşamcı bizimki akşam oldu evde ayaklarımı uzattımmı başlıyo tekmelere:) Bazen daha sakin oluyor kıpırdamayınca korkuya kapılıyorum hemen tatlı bişeyler atıyorum ağzıma ancak öyle hanımefendi harekete geçiyor :) sennki nasıl?
Dün ilk kez kızımı hissettim.çok muhteşem ve değişik bir duyguymuş.rabbim yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
Ben dün sordum doktoruma ağrı sancı nasıl olursa gelmeliyim,pazar günü kıvrandım yürüyemedim çok korktum dedim..eğer kanama varsa ya da su geliyosa ya da sancılar ağrılar düzenliyse( mesela 10 dkya bir sancı gelip 4-5 saat düzenli olarak devam ediyosa) hemen gel dedi,yoksa günde 5-6 kere sancı girdi çok ağrıdı sonra geçti önemli değil onlar dedi..tabi aylardır benim hamileliğimi takip ediyo,en başından beri hep ağrım vardı benim onu da göz önünde bulundurun..ayrıca hareketleri bazen aşağıda bazen yukarıda hissetmek normalmiş,yerleri boş şimdi raht hareket ediyolar,elleri ya da ayakları aşağıda olduğunda onu hissediyosundır ve ağrıya bu da yani aşağıya baskı yapması da sebep olabilirmiş..
Benim agrilarim idrar yolu enfeksiyonundanmis ve sag bobrekte buyume varmis hastaneye yatis verdi( enfeksiyon etken doguma sebep oluyormus moralim feci bozuldu (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah şifa versin canım benim moralini bozma yine de..enfeksiyon olduğ idrar tahliliyle mı çıktı? Yaptırmak lazım demekki..
Saol canim tak ederim. Evet tahlille cikri böbreklerede ultrasonla bakildi falan ..benim tahlillerim düzenli yapiliyor sende mutlaka yaptir cnim.
bitane oglum var ikincisi kiz olcak insallah ama daha agir geciyor hamileligim oglumda bu kadar cekmemistimgeçmiş olsun canım bebişin erkek miiiii
jel kullanabilirsin sonuçta dışardan uygulama.
bende de geçen gün aşırı bir bacak ve bel ağrısı oldu kıvranıyordum parol içtim ancak düzeldim.
egzersiz yapmaya çalış bel kasları için. benim de yaramaz bir oğlum var 1.5 yaşında
merhaba canlar nasılsınız hayırlı haftasonları bebişleriniz genelde nerede hareket ediyorlar 2 gündür brnimki resmen aşağıyı tırmalıyor çok aşağıda hissediyorum sizinkiler nasıl
merhaba canlar nasılsınız hayırlı haftasonları bebişleriniz genelde nerede hareket ediyorlar 2 gündür brnimki resmen aşağıyı tırmalıyor çok aşağıda hissediyorum sizinkiler nasıl
canım aşağıda oynarken karnında seyirmesinde rahminde uyarılıyormu benim birden sanki rahmim açılcakmış gibi olup kapanıyorMrb benim oglusumda hep asagida yukari hic cikmadi. Alistim artik asagida olmasina.
canım bende kızımda rahattım ama bu oğluşta sıkıntılı rabbim tamamına erdirsinde çekicezbitane oglum var ikincisi kiz olcak insallah ama daha agir geciyor hamileligim oglumda bu kadar cekmemistim
canım aşağıda oynarken karnında seyirmesinde rahminde uyarılıyormu benim birden sanki rahmim açılcakmış gibi olup kapanıyor
Benim zaten kasilmalar surekli var. Alistim cnm asagida hareket ediyo rahim kasiliyo. Doktor sorun olmaz dedi. Bi de son gunlerde bir tarafa toplaniyo asil o zaman sanci yapiyo baya rahatsiz ediyo
aynı cnm benimde ağrılı sertleşmeler oluyor ama benim erken doğum riskim var 32 haftayı bekliyıruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?