inş canım rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin bacak arası ağrılarım var magnezyum bile fayda etmiyo erken başladı bu seferInsallah zamaninda dogar. Bol bol ayak altina yastik koyup uzan az da olsa yukari cikiyo o sekilde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş canım rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin bacak arası ağrılarım var magnezyum bile fayda etmiyo erken başladı bu sefer
senle aynı haftalarımız sen nerden canım
Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin. Gerekirse hic ayaga kalkma yat. Ben mersinden.
Kizlar bisi sorcam size marincap balik yagi hapi kullananiz varmi aranizda
Merhaba canim benim ultrason kagıdımdada plasenta anterior yerlesimlidir yaziyor doktorum bununla ilgili bisey söylemedi genel olarak ultrason sonucumun iyi oldugunu söyledi ama bende bunun ne oldugunu bir problem olup olmadigini merak ettim doktorada sormayi unuttum o heyecanla bunun anlami ne rica etsem banada söylermisin ama ben bebegin hareketlerini cok net ve sık sık hissedebiliyorum
canım benimde yüksek çıktı diyet evrdi doktorum 1 hafta ölçüp tekrar gidicem pazartesi 10 gün oluyor bakalım ne diyecek50grlık şeker yüklemesinin sonucu açlık96 tokluk 159 çıktı doktor fazla çıktı dedi''''' çok çok ağladım haftaya 100grlık yükleme yapılacak moralim çok bozuk sadece 3 kg aldım hamileliğim boyunca neden böyle oldu anlamıyorum. bebiş de 700gr olmuş her şeyi normal dedi ama şeker tehlikeli dedi. özele de gidemiyorum aptal Hakkaride özel hastane yok hatta 200 hastaya 2 doktor var bu ne ya ''''''''''''''''''
amin canımmm tanıştığıma memnun oldum çalışıyormusun
nisanın 6 pazara geliyor cnm pazar gunu yapılıyomu senın orda ..hayırlı haberler alırız inş hepimiz
hoşgeldin cnm inş düzelmiştir bol bol dua et Allah şifa versin beterinden korusun inş
günaydın kızlaaarrrr
bugün c.tesi ve yine bi iş günü yine stres poffffff yaaa neyse sabah oğluşumun tekmeleriyle uyanmak ve suana kadar hissetmek guzel iki gundur pek bi sessizdi ataga gectii.yaniruhefza cım bellı olmuyo
Selam kızlarrr bende araniza katilmak istiyorumm ALLAH (C.C) hayirlisiyla saglikla bebislerimiz kucagimiza almayi nasip etsin.. :) Ihiranurum sende d.bakirli misin mahmut erdemogluna mi gidion.. ?
Iki gundur aynn kasik agrim var otururkn yatark bisi yok yürürken canim gidiyor bu gun doktora gidicm inşallah bisy yoktur cok korkuyorum.
canım benimde yüksek çıktı diyet evrdi doktorum 1 hafta ölçüp tekrar gidicem pazartesi 10 gün oluyor bakalım ne diyecek
canım ama bana diyet vermedi haftaya 100grlık yapcaz dedi zaten burdaki doktorlar tam ilgilenemiyorlar
Ben bugun acile gittim.ve bobreklerimden kaynaklaniyomus pzt urolojiye gitcem.kum olma ihtimali varmis.doktorum hep sag tarafa yattigim icin bobregin genislemis dedi.
Geçmiş olsun canım boş bol su içmeye çalış..inşallah atlatırsın çabucak...
Inanki zorla 2 lt su icmeye calisiyordum bu defa 3lt cikarman gerek dedi.nasil iccem 3 lt.normalde su icmoyodum ztn hersey ondan basima geliyor.valla cekmedigim kalmadi diycem ama demiyim hep arkasi geliyo.insallah son olur cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?