2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım gittim 17 sinde mr sonuçlarını alıp doktora gösterdim küçülme var dedi doktor. kafana takma bence gayet sağlıklı dedi. aylık rutin kontrole devam edeceğiz :)
Cnm benimde buyuktu kistler cumartesi gittigimde kuculmus dedi doktorum.insallah cnm doguma kadar gecicekler.

Bebek şekerleride var canım

Eklentiler

• $FB,124,11,bebek-bezi-pastasi-41-kere-maasallah-dogum-hediyeleri-first-steps.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $FB,2322,11,bebek-bezi-pastasi-dev-boyutta-dopdolu-bebek-bezi-pastasi-first-steps.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $PELÝNNNN.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Ooff benim de hiç yaptırmadım yok ama önümüzdeki hafta gidicem 75 gr olacak.benim şekerim düşer bir de,umarım 2 . Saatte pat diye düşmem.
Aman hic yaptiramam ugrasamam eskidn analarimiza sekermi yukluyolarmis ben ilkdede kanda baktirmstm problem gormedi simdide yaptirmiycam azcik dikkat ederim olur biter yoksa demen gibi bnde bayilirim oralarda acliktan yada cikartirim
Kv demi cekistirip uzattik biraz :) bende ilk bebide herseyi yaptirdim ama bunda biraz daha rahatim ilkdede sekere kanda baktilar yukleme yapmadilar

bizimkiler mi kucuk kalmis arkadasin ki mi tombis 21+2 gunlukken 420 gramdi

Bilmem dktr normal demisti ama hicbifikrim yok ben vitamin flnda kullanmiyorm sadece aklima geldikce kan ilaci..ama bence seninkide gayet iyi 3000gr dogsun yeter oglumda 3000gr dogdu 37haftalikti 20gun sonra 4bucuk kiloydu :) biz onu ciciklerden gelen sutle besleriz :)

bizimkiler mi kucuk kalmis arkadasin ki mi tombis 21+2 gunlukken 420 gramdi
canım bizimde 20+5 de 386 gr dı doktorumuz haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi bana da o gün az gibi geldi kilosu ısrarla sordum dr gayet iyi olduğunu söyledi bence normaldir bizim bebişlerde

Canim sana gani gani katiliyorm ozellikle kv konusunda :) valla bebek odasinda hic merakim olmadi halen daha yok bende bi oyun parki kucuk besik ve kocamaaan sifonyer yaptirmstm bizim odamizda kaldi oglusum 22aylik olana kadar parkta yatti sonrada odasini bosalttik bi guzel boyattik genc odasi aldik sifonyer komidin 3kapili dolap calisma masasi kendinden bazali yatagi rengide krem vizon cokta guzel duruyor lajivert genc odasindan aldik..zaten belirli bisure odasinda yatiriyosun gece mamasina falan kalkiyolar surekli uyku arasinda bakmak gerekiyor boyna odasinami gidip gelcen sende azdaha buyuyunce yap bence benim pasa 1senedir odasinda yatiyor hatta bu aralar bizi odasina sokmuyor bile :) odama giymeeee :)

canım bizimde 20+5 de 386 gr dı doktorumuz haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi bana da o gün az gibi geldi kilosu ısrarla sordum dr gayet iyi olduğunu söyledi bence normaldir bizim bebişlerde

Demekki normal bizimkilerde problem yok bu iki uc gunde karnim buyumeye basladi bayagi esim bile farketmis dun oglanin yerdeki oyumcaklarini toplamak icin egildim egilme sen zorlanma ben toplarim hatunum dedi :)

Demekki normal bizimkilerde problem yok bu iki uc gunde karnim buyumeye basladi bayagi esim bile farketmis dun oglanin yerdeki oyumcaklarini toplamak icin egildim egilme sen zorlanma ben toplarim hatunum dedi :)

evet büyüyoruz artık benim dikkat ettiğim mart başından beri hergün karnım biraz daha fark ediyo bundan sonrada artık devamlı büyür tam zamanındayız 6 ay bitcek haftaya Allah nasip ederse

hhahaha yerim onun giyme diyen ağzını
evet canım sanırım sonra yapacağım bende :)

Ateşcim makinada yıkıyoruz da düşük derece de değil kıyafetlerin üzerinde yazan son derecede yıkamalıyız en güzeli 40 yada 60

ben ikisinide kullanmiyorum ne vitamin ne kan ilaci acaba vitamin etkilyo mu ki

arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor benım için yasın okurmusunuz kım kaç tane okuyabılırse allah razı olsun

ben ikisinide kullanmiyorum ne vitamin ne kan ilaci acaba vitamin etkilyo mu ki

Iyi aksamlar bnde kullanmiyodum ama iki haftadır kasilmalarim basladi dr.a sordum vitamin eksikliginden dedi. Kan ilaci kullanmıyorum degerlerim iyiymis. Sende kasilma falan var mı ne kadarlıksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…