- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
benimde uygun degil hadi baslat bi tanede ben eklerim
aaa evet benimde yeni haftam yarin buralarda olursam eklerimbenimde uygun degil hadi baslat bi tanede ben eklerim
Yok kizz kk gecmisinde boyle gorunmeyelim) yarin yeni haftaya basliyorum gel o zaman ekleyelim )
kızlar ben bebek bezi pastası yapıyorum ilgilenenler olursa burdayım...
Cnm benimde buyuktu kistler cumartesi gittigimde kuculmus dedi doktorum.insallah cnm doguma kadar gecicekler.canım gittim 17 sinde mr sonuçlarını alıp doktora gösterdim küçülme var dedi doktor. kafana takma bence gayet sağlıklı dedi. aylık rutin kontrole devam edeceğiz :)
Cnm benimde buyuktu kistler cumartesi gittigimde kuculmus dedi doktorum.insallah cnm doguma kadar gecicekler.
Aman hic yaptiramam ugrasamam eskidn analarimiza sekermi yukluyolarmis ben ilkdede kanda baktirmstm problem gormedi simdide yaptirmiycam azcik dikkat ederim olur biter yoksa demen gibi bnde bayilirim oralarda acliktan yada cikartirimOoff benim de hiç yaptırmadım yok ama önümüzdeki hafta gidicem 75 gr olacak.benim şekerim düşer bir de,umarım 2 . Saatte pat diye düşmem.
Kv demi cekistirip uzattik biraz :) bende ilk bebide herseyi yaptirdim ama bunda biraz daha rahatim ilkdede sekere kanda baktilar yukleme yapmadilarya ilkinde herrrr taramayı, testi bilmem neyi yaptık. Allah sağlık versin tabii ki de ama bu seferkinde sakınan göze çöp misali evham yapmayacağım. 2'liyi bile yapmadım ben sadece iç organlara falan atrıntılı bakıyor sürekli o kadar... gelişimi iyi, ben iyiyim, tamamdır!
daha ne isteyeyim....
şu kv muhabbeti ne yaaa hangi sayfada yazıyor merak ettim!!!!!!!
Massallah kuzuya nazar degmesin ben 20+2 de gittim 370grdi zayif benim kizcem anasi gibi :)
bizimkiler mi kucuk kalmis arkadasin ki mi tombis 21+2 gunlukken 420 gramdi
canım bizimde 20+5 de 386 gr dı doktorumuz haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi bana da o gün az gibi geldi kilosu ısrarla sordum dr gayet iyi olduğunu söyledi bence normaldir bizim bebişlerdebizimkiler mi kucuk kalmis arkadasin ki mi tombis 21+2 gunlukken 420 gramdi
merhabalar sevgili annişler ;
ay ne zamandır giremedim şifremi yenilemem gerekti.
herkese güzel günler diliyorum. kv ler insafa gelsin. kocalar elinde çiçeklerle gelsin. bebişler bol bol tekmiklesin.
bu arada buffy cim çok tatlılar güle güle kullansın prensesin inşallah. benimse ortada hiç bişey yok valla. aldıklarımız bir hurçta duruyor. bebiş odası yeni taşınmamızdan dolayı ıvır zıvır odası durumunda daha toparlanamadık valla :)
zaten bek odası için kara veremedim daha boş odamız var ama ilk zamanlar yanımızda olacak 40 ından sonra kısmet olursa yazlığa gitmeyi planlıyoruz. eylül ortası gibi gelicez .
şimdi evde aldık masraf çok mağlum :) diyorum ekim gibi falan mı girişsem oda işine . şimdilik bir şifonyerimi boşaltırım dedim. Zaten kocaman yeter diye düşünüyorum bakalım ..
canım bizimde 20+5 de 386 gr dı doktorumuz haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi bana da o gün az gibi geldi kilosu ısrarla sordum dr gayet iyi olduğunu söyledi bence normaldir bizim bebişlerde
Demekki normal bizimkilerde problem yok bu iki uc gunde karnim buyumeye basladi bayagi esim bile farketmis dun oglanin yerdeki oyumcaklarini toplamak icin egildim egilme sen zorlanma ben toplarim hatunum dedi :)
Canim sana gani gani katiliyorm ozellikle kv konusunda :) valla bebek odasinda hic merakim olmadi halen daha yok bende bi oyun parki kucuk besik ve kocamaaan sifonyer yaptirmstm bizim odamizda kaldi oglusum 22aylik olana kadar parkta yatti sonrada odasini bosalttik bi guzel boyattik genc odasi aldik sifonyer komidin 3kapili dolap calisma masasi kendinden bazali yatagi rengide krem vizon cokta guzel duruyor lajivert genc odasindan aldik..zaten belirli bisure odasinda yatiriyosun gece mamasina falan kalkiyolar surekli uyku arasinda bakmak gerekiyor boyna odasinami gidip gelcen sende azdaha buyuyunce yap bence benim pasa 1senedir odasinda yatiyor hatta bu aralar bizi odasina sokmuyor bile :) odama giymeeee :)
Bilmem dktr normal demisti ama hicbifikrim yok ben vitamin flnda kullanmiyorm sadece aklima geldikce kan ilaci..ama bence seninkide gayet iyi 3000gr dogsun yeter oglumda 3000gr dogdu 37haftalikti 20gun sonra 4bucuk kiloydu :) biz onu ciciklerden gelen sutle besleriz :)
arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor benım için yasın okurmusunuz kım kaç tane okuyabılırse allah razı olsun
ben ikisinide kullanmiyorum ne vitamin ne kan ilaci acaba vitamin etkilyo mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?