2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Iyi aksamlar bnde kullanmiyodum ama iki haftadır kasilmalarim basladi dr.a sordum vitamin eksikliginden dedi. Kan ilaci kullanmıyorum degerlerim iyiymis. Sende kasilma falan var mı ne kadarlıksin?

22+0 gunluguz bugun kasilmalarim yok ama midem agriyo benim oda artik bebek yukari ciktigi icinmis

hhahaha yerim onun giyme diyen ağzını
evet canım sanırım sonra yapacağım bende :)

Ah canim ne laflar var bizde biduysan yatarsin yerlere gulmekten kardesi tekme atinca karnima elini koyuyor anne tamam dövdü dövdü diyor :) cocuk kardesini sivi zannediyor anne eslem mira yi elime dök diyor bende doker gibi yapiyorm hayali gezdirip karnima tekrar koyuyor :) cnm oda icin acele etme hem borclarinda varmis ilerde daha iyisi daha guzelini yaparsin bence oyun parklari baya is goruyor

ben ikisinide kullanmiyorum ne vitamin ne kan ilaci acaba vitamin etkilyo mu ki

Cnm mutlaka kullan kan ilacini ilerde sikinti yasarsin kan takviyesi yaparlar zor olur..vitamin anneye kilo yapiyor dktr oyle dedi ama bebiye yapiyomu bilmiyorm bence azda olsa fayda ediyodur sonucta oda bizden besleniyor..ama sakin ihmal etme kan ilacini ben bi ara surekli sabah aksam kullaniyodum bu bikac gundur bulantim var gunde bitane aliyorm..cunku ilk bebegimde son 15gun resmen kansiz kalmisim gunde 3taneye cikarmislardi ve dediki dktr kan dgerin az olursa normal dogum sikintili olur demisti

Ay kiz ölüyodum 4gundur mide agrisindan resmen bicak sokuyolar gibiydi bebek yukari ciktigi icinmiymis bende mide icin dktra gitcektm

Gecmiş olaun bende sabaha kadar uyuyamadım,Dr ne öneririrki banada yazar mısın ,aynı bıçak saplanıyor gibi.rennie şurup bemişti Dr dün gece o bile bana mısın demedi .😞

Günaydın Temmuz anneleriii
Sabah sabah bile bir insanın canı pasta ister mi,her öğün pasta yemek istiyorum beeen

herkeslere günaydınn iyi sabahlar. uykudan gözümü açamıyorum hep uyusan ne güzel olur

Gecmiş olaun bende sabaha kadar uyuyamadım,Dr ne öneririrki banada yazar mısın ,aynı bıçak saplanıyor gibi.rennie şurup bemişti Dr dün gece o bile bana mısın demedi .😞

Kuzum gitmedm dktra suan gecti iyiyim ama yoktu yani boyle bi sanci omrumde gormedim hic pek bi ilac vercklerini sanmiyorm rennide mide yanmasi reflu icin faydasi olmazki

güzel anneler hepinize günaydın hayırlı günler
çarşambaları çok seviyorum yeni haftanın heycanı bir başka oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…