2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım şükret haline evindesin işini gücünü yapabiliyosun ben 4 aydır eşimden ayrı hep sırt ustü yatıyodum yeni yeni ayaklandım

Bende 3:4haftadir saglikli sayilirm ondan once bulanti kusmadan yatiyodum tam 4bucuk ay yatakodasindan cikamadim simdi hala bulaniyorum bide kucuk cocugum var yavrum perisan oldu hep..ama napalim sabredicez

günaydınlar olsun efenimmm,duygusalız,atarlıyız,hep açız yaaa kızımla ne iştir arkadaş

Son düzenleme:
Gunaydn kizlar
Ya bisi sorcam sabah sabah benim mide bulantim geri döndü pek gecmis degildi ama hafiflemisti.bide idrarimi yaparken asiri bi agrim oluyor idrar yollarima baktilar bisi yoktu acaba tekrar baktrsammi

Gunaydn kizlar
Ya bisi sorcam sabah sabah benim mide bulantim geri döndü pek gecmis degildi ama hafiflemisti.bide idrarimi yaparken asiri bi agrim oluyor idrar yollarima baktilar bisi yoktu acaba tekrar baktrsammi

Günaydınlar herkese....bence tekrar baktir canim. Benim surekli bakilir bi onceki kontrolde bişey yokken bi sonra bobrekte genişleme ve idrar yolunda enfeksiyon cikti simdi ağrı cekiyorum kesinlikle atlama. Gecmis olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinnn 26+0 olduk bugun. Ayy gittikce heycanlaniyorum yaa, sabah sabah normal dogum hikayeleri okudum bir suru tabikii keyifli ve olumlu olanlari

Gunaydn kizlar

Günaydınlar herkese....bence tekrar baktir canim. Benim surekli bakilir bi onceki kontrolde bişey yokken bi sonra bobrekte genişleme ve idrar yolunda enfeksiyon cikti simdi ağrı cekiyorum kesinlikle atlama. Gecmis olsun.

Gunaydinnn 26+0 olduk bugun. Ayy gittikce heycanlaniyorum yaa, sabah sabah normal dogum hikayeleri okudum bir suru tabikii keyifli ve olumlu olanlari

günaydınlar canlar,aynı bulantı bana da geliyo bazı sabahlar bir de yediklerimin tadı bir süre sonra ağzımda hissediliyo,mide sorunları da başlıyiiii,kızceler bebişlerin hareketleri dışardan hissediliyo mu sizde ya,eşim anlamadı bişey

Canim bi hafta bile cok farkediyor, yani bi iki hafta sonra esin de hisseder artik. Benim son uc dort gundur kuvvetli vurdugu zaman ve bende sirt ustu yatiyorsam dokunmadan goruluyor karnimin dalgalandigi sen hisset yeter simdilik

günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyoruz kızımla

bugün işler yoğun öğleyi yapsam tamamdır

herkese günaydıınn!!!

arkadaşlar benım 13 yıldır bebegım olmuyor benım için yasın okurmusunuz kım kaç tane okuyabılırse allah razı olsun
okurum tabi bacım, Allah hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin inşallah!

günaydın!
geçmiş olsun... yastığını yükseltip uyumanı tavsiye ederim...
bebiş hareketi de valla baya karnım pörtlüyor benim..
geceleri uyutmamaya başladı. tekmelerle uyanıyorum sık sık....

arkadaşlar geçen hafta bi arkadaşım doğum yaptı dün konuştuk sölediğine göre doğumdan önce bebiş anne karnındayken geceleri sürekl hareketliymiş güzdüzleri pek bi durgun hareketsizmiş şuanda da kızcesi bütün gün uyuyomuş ve tüm gece uyanıkmış yani dediğine göre şuan bizim hareketleri günün hangi saatlerinde hissettiğimiz doğumdan sonra bebişlerin uyku düzenini oluyormuş
ben yaklaşık 21 haftadan bu yana hareket hissediyorum ve bütün gün hareketli akşam 10 dan sonra hareketler duruyo uyuyo sanırım gerçekten doğruysa benim oğluş tüm gece uyucak bütün gün oynucak :))) sizlerde durum nasıl

bilge teyzesi benim kızımda 9 gibi hareketleniyo gün boyu ara ara hareketli akşam 22:30 gibi durgunlaşıyo henüz uykuda hiççç hareket hissetmedim geceleri ana-kız uyuyoruz inş doğuncada öyle olur

Cnm benimkini hissetmemk mumkun degil okadar atarli donmeleri varki kipir kipir zayifimda resmen gecen gun karnimi actim hop bi oyana bi bu yana oynuyor

bilge teyzesi benim kızımda 9 gibi hareketleniyo gün boyu ara ara hareketli akşam 22:30 gibi durgunlaşıyo henüz uykuda hiççç hareket hissetmedim geceleri ana-kız uyuyoruz inş doğuncada öyle olur

:))) uslu olcak bizim bebişler o zaman öyle temmenni ediyoruz yada
ama dediğin gibi bende gece hiç hissetmedim bide geceleri çok uyanıyorum her uyandığımda elim karnımda oluyo piskolojik sanırım bu durum sabahları 7 de kalkıyorum ben eğer 7,30 kadar falan yatakta oyalanırsam başlıyo tekmelemeye bide sabah ilk hareketler baya kuvvetli oluyo :))) bakalım nasıl olcak sağ salim gelsinlerde varsın yaramaz olsunlar

bence alakası yok... Arya da geceleri hareketliydi kaç kere beni gıdıklayarak uyandırdı =)
ama 4 buçuk yaşında yaklaşık ve şimdiye kadar hiç gece uyanmadı doğduğundan beri...
senin gece-gündüz kavramını öğretmenle alakalı bir durum bu.
bebeğe ne öğretirsen o şekilde yaşar...
slllayarak uyumayı öğretirsen sallanarak uyur gibi. hiç sallamadım da... doğumdan bi 2-3 hafta sonra öğretirsin gece-gündüzü, korkma

Kiz bilge ayni seyi ben dusunuyodum gecen gun oglumda hep gunduz hareket vrdi sabah 7bucukta karnimdan beri babayi tekmelerdi cocugum bi dogdu gece massallah uyuyor gunduZ hep uyanik boyna salliycan ilgilencen halen daha dogru duzgun ogle uykusu yoktur..ama bu kizda geceleri sabaha kadar kipir kipir hayirlisi bakalim

bizim ilk tecrebemiz olduğundan böyle duyduklarımızı yorumlamaya çalışıyoruz
bende sallamayı düşünmüyorum seninde dediğin gibi çevremde hep şahit oluyorum nasıl uykuya alıştırırsan öyle gidermiş
çocuk kocaman oluyo yine sallanmadan uyumuyo ilk zamanlar tamam da büyüdükçe ağırlaşıyo sallamakta dert çalışanlar için sallamaya zaman ayırmakta dert oluyo bakalım hayırlısıyla gelsinlerde inş gece gündüz kavramını bizlerde öğretebiliriz kısa zamanda zorlanmadan

ben hiç sallamadım doğduğundan beri ilk başlarda yatağına koydum kendi uyudu,5-6 aylık olunca yan yana yattık battaniyesiyle oynayarak uyudu halada bana ait bir şey olmadan uyumaz her akşam üstümdeki yeleği ister ben kokuyomuş sarılıp uyur
oğlum kolay bir bebekti bir süre gaz sıkıntımız dışında uyumluydu Allah var kızımda acısı çıkarsa diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…