2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

aaaa şaka mı bu kadın :26:
ben de acaip sinir olurdum, ki bulaşık makinesi boşalırken bile kaşığın tabağın farklı yere koyulması canımı sıkar, perde, koltuk hiççç düşünemiyorum!!!
defalarca söylendiği halde ne diye devam ediyor, inadına yapıp saf ayağına yatar gibi :s
Canım sen hiç bişi deme kv sonuçta eşin demiş diyeceğini, ve bu defa epey ağır konuşmuş yazmışsın, umarım tekrarlamaz..
sen polemiğe girme, oğlunun dediği değil senin dediğin batar hanıma.. bırak eşin halletsin...

canım ya hakikatten çok sinir bozucu bi durum bu bence eşinin annesine söylemesi fayda etmiyorsa kendin al kv yi karşına güzel güzel anlat annecim durum böyle böyle bak ben çalışıyorum yoruluyorum benim kendime ait bir düzenim var sağol yardımcı olmaya çalışıyosun ama senin yaptıklarını düzelterek ben daha çok yoruluyorum biz genciz bırak bizi kendi halimize vs. vs. desen belki anlar kalbini kırmadan güzelce anlatmaya çalışsan ama yani Allah sabır versin sana ben böyle birşeye tahammül edemezdim heralde değil kv kendi annem bile yapsa rahatsızlık verirdi bana dedim ya benim kendi ailem üst katımda evimin anahtarları annemde babamda vardır bişey gerektimi evime girerler ama asla hiç bişeye dokunmazlar bile kaldıki yerini değiştircekler ha ben annemin evinde gayet rahatımdır istediğimi istedğim yere koyarım değiştiririm ama o benim kendi annem yani çok başka anne ile kv ne diyim canım ya çok sinir yapmısşın artık bu duruma ama bi çare bulmak lazım

sevgicim çok geçmiş olsun inş tekrarı olmaz üşüttün falan mı acaba :44:

toprakateş evi taşımış yerleşmişsin bile hayırlı olsun

bernacım Allah sabır versin sana evet belki kötülükten yapmıyo ama insan kafayı yer sende benim gibi takıntılısın anladığım kadarıyla aynı yazdığın gibi fincanımın kulpu dönse anlarım yanlız kendimize yapıyoruz olan bizim sinirlere oluyo sakin ol cnm eşinide üzme adamlar arada kalıyo yazık
benim kvde de toplamda 40 dk bakıyo ve sonra servise veriyo ben üstünü giydirip,kahvaltısını ettirmiş oluyorum ona rağmen her akşam o kadar çok dertleniyoki yok ağladı yok şöyle yaptı artık ne yapacağımı bilemez durumdayım haziran gelsede kuzumla evimizde otursak ana oğul

Son düzenleme:

valla Nigar, çok doldum! öyle böyle değil hani artık gözüm kapalı kalp kırabilecek kıvama geldim.
eşim dün çok üzüldü... laf anlamıyor Berna, diyor. teyzesi ile de konuşmuş o da aynı şeyleri söylüyor... bi hayal dünyasında Allahım giremiyoruz ama biz o dünyanın içine!

ya o halle halı yıkayıp balkonun demirine asıyor tek başına yaaa..... kışın bile yapıyor bunu. Allahaşkına nasıl bir kafa bu?
çocukları konuşa konuşa bi hal oldu ama anlamıyor. ben napayım da artık elini ayağını çeksin benden ama yaa vallahi yeter! gına geldi. düşünsene sürekli eve girdiğinde bir şeyler değişmiş..... çok tartıştık eşimle. çok aramız bozuldu. napayım diyordu. artık o da dayanamıyor. ben bu hamile halimle düşün 210 mt kare evi tek başıma yerleştirdim. hiç yardım da almadım kadın bile tutmadım temizliğe.... adam da farkında ve itinayla döşediğim evi değiştirmesi artık onu da bozuyor. ay valla çok dertliyim ya! bi de ben bu kadına bebeğimi emanet edicem yaa!

geçen ne diyor bak, önce şunu söyleyeyim hep Diyarbakır'a gelin, biz bakarız çocuğa falan diyorlardı. geldik ama bakalım yani nolacak?!
he şunu dedi, annem doğuma gelmesinmiş, ben işe başlayınca gelsinmiş... niye? çocuğa bakacak ya annem.... zaten 5 yıldır annem Ağrı'da sürünmüş. ben senin lafına güvenip buralara hiç istemezken tayin istemişim bi de kusura bakma ama 1 km varken aramızda ben kalkıp da anneme , annecim gel bebek baki diyemem! bunu ona da dedim. valla kusura bakma, kadın 5 yıldır Arya'ya bakıyor diyarbakırdayken anneme kalk gel diyemem, dedim. bir şey de diyemedi.... nasıl bi rahatlık yaa!!! taa Bursa'dan kadını çağırtıcam!
he Allah var gelse süper de olur ya!

senin yazdığını okuyodum Bernoş
bebelerim iyi sanırım, gün sayıyoruz 56 dan geriye..
senin kızçeler nasıl
nasıl gün sayıyoruz yaa belli mi doğum tarihi?
biz iyiyiz çok şükür =) aslında her şey yolunda şu konu da dünn yaşandı da ondan biraz gerildim haliyle....
yoksa süper her şey

ya valla rüyalarımda bile konuşur halde buldum kendimi.... ay bi açılsa konu ben de açılacam da benim çok sivri dilim ortam yok maalesef ve kalp kırarım diye korkuyorum. ama böyle de ben mahfoluyorum yaaa! bana da yazık at at içime içime yeter... hele eşim arada kalıyor hakkaten. o da rahatsız artık bu durumdan ama....

ay sağol şekerim, amin! ama ne varsa anneannede var yaa, babaanneler neden böyleeeeee :26:
kendimize yapıyoruz ama elimde değil ki.... hangi kazak hanki kazağın altında ona kadar aklımda kalıyor... yapabilecek bir şey yok. ama kimse de kalkıp evime de burnunu sokmasın artık yeter yaaaaaa hakkaten yeter!

kızlar bi de ne demiş yaaa
e büyükler bazen böyle şeyler yapar, küçükler de uymazsa yine istediklerini yaparlar gibi laf etmiş tabi kelimesi kelimesine böyle değil de hani büyükler yapacağını yapar küçük beğenmezse yine değiştirir..

e benim ömrüm senin bozduklarını düzeltmekle mi geçecek ya?!

bernaa senin kv yaptığını benim annem yapıyor inan ona ses çıkaramayınca daha sinir bozucu oluyor. her şeyi yerleştirdi sağolsun ama şunu şuraya koy bunu böyle yap. yatak odamın dolabını nie öyle koymuşum uygun bi zaman bulunca değiştirecekmiş. perdelerimin asılışını beğenmedi. sonra değiştirirken kornişler düştü. ben baya bozuldum annem anladı . artık müsade et dedim. iyi ya da kötü ben karar vermek istiyorum dedim üzülecek diye bişey de demek istemiyorum. şu hamilelelik döneminde resmen bana bebek gibi baktılar eşim den çok yanımdaydılar ama bunaldım valla şimdi bana deme se de kardeşimin eşine diyormuş değişmesi gerekenleri. Allahtan onlarda benden yana büyükler bizim yaptıklarımızı beğenmiyorlar anacım napıcam

nagieymen canım sağol. yerleştim çok şükür :) bi oğluşumun odası kaldı onuda bu ay sonunda tamamlamayı düşünüyorum.

peki 75likte değerin kaç çıkmıştı maşallah ya helal olsun sana bana 100lük yapcak direk keşke ilk 75lik yapsaydı da hiç yormayaydı beni beceriksiz doktor:)))

canım devlet hastanelerinde artık tek tip 75 özellerde normal şeker seviyene göre 50 veya 100 lük yapabiliyorlar benim 200 çıktı 1.saat 10 gün şeker ölçtüç açlık tokluk sabah öğle akşam bide spor diyet verdi diyete uydum ama erken doğum tehlikem var diye spor hiç yapmadım pazartesi gittim herşey yolundaydı ama diyete devam şeker yemiyorum meyve meyve suyu

he yaaaa, kız 2 kere geldi Allahım 2 dakka susmadı, hep oğluyla konuşuyor bi de...
oğlum bu burada mı duracak, burada hiç olmamış şuraya koyun
bende bilmem ne var onu vereyim şuraya takın...
sürekli iç işlerinden sorumlu devlet bakanı yaa, her şeye karışıyor! ben de hiç oralı olmuyorum sonuçta oğlu ile muhattap bana mı diyor sanki?
ama bi gün fena patlıcam allah sonumu hayır etsin. git kendi evinle uğraş ya kızının eviyle acaba bu kadar uğraşsa nolur?! anasını satayım benim evim mi onun evi mi bilemedim ya?

he senin annen kavga da etsen barışırsın ama KV öyle olmuyor! al başına belayı mimleniyorsun bi kere....:26:

ahh anneanneler ahh onlar olmasa halimiz nice olur basma yarama bernacım eşim bile ben anlamam doğuma annen mutlaka gelecek diyo o derece yani
kızımada nasipse bakıcı tutucam o konuda da çok kararsızım küçük görümcem ben bakarım diyo,eşimde ablam bakamaz mı dedi 3 çocuğu var hepsi büyüdü 38 yaşında parayada ihtiyacı var severim görümce mi hem bebeğe bakar hemde her işimi yapar bir tanedir büyüğe benzemez
gelelim sadede kv alt katta ben bakayım sen şu işimi yapı bitmez biliyorum eşim o konuyu dert etme çıkamazlar,işinede karışamazlar yabancı bakıcı nasılsa şartlarımı anneme koyarım dedi,birde aramız iyiyken kötü olmakta var ben çocuklarım konusunda çok hassasım sesim yükselir bişey olur ilişkiler bozulur bir yandanda kanıcanı ondan iyi kim bakar diyorum bilemedim ki ogünler gelsin tekrar düşünücem enine boyuna :44:

anne kaynana gözüyle​

Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.
Hal hatır sormuşlar.
Sıra çocuklarına gelmiş.
"Senin oğlan nasıl, evlendi mi?" diye sormuş biri.
"Evlendi." demiş öteki, "evlendi ama ah, sorma, öyle bir gelin çıktı ki, felâket!.."

"Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor. Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor. Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok"

"Vah vah" demiş arkadaşı, "peki kızın nasıl, o da evlendi mi?"
"O da evlendi" demiş arkadaşı, ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok"

benim durumla pek alakalı değil ama aklıma geldi bu yazı paylaşayım dedim... inşallah biz böyle olmayız kızlar!!!!

he dün de yazdım, eşim çay dolduracak olsa hayatta ona yaptırmaz.
bir keresinde ay olsun oğlum yorulmasın dedi de
ben de , e ben yapınca yorulmuyor muyum sanki?! diye lafı yapıştırmıştım....

biz hizmetçiyiz ya anasını stayım...

bizde böyle hayat müşterek ikimiz de yapıyoruz, dedim. artık pek bir şey diyemiyor.
ama eşime de hayatta iş yaptırmam çünkü arkasından bi daha yapmak zorunda kalıyorsun
ama anası yanındayken özellikle şunu yapar mısın canım diye ricada bulunuyorum...... gıcıklık işte!

Nagi, senin annen nerde yavrum ya? becayiş yapalım hazır anam oradayken senin kıza baksın seninki de buraya gelsin hahaha =))))))

görümce işi iyimiş ama haa aklında tut bence bu ihtimali

vallca canım bu hormonlarla yine iyi sabrediyosun bence gerçekten tahammülü zor bir durum bu bende ani çıkışlar yapıp ağır konuşan bi tipim ama şimdiye kadar onca şey yaşamış olmamıza rağmen kv kp karşı sakin davranmaya çalıştım hep zaten biz düşünüyoruz aman kötü olmayalım diyoruz biz böyle yaptıkçada onlar tepemize çıkıyolar dediğin gibi kendi annen baban oldumu durum farklı oluyo onlar hem seni anlayabiliyolar ben bu yaşıma kadar anneme babama asla sesimi yükseltmedim ama hamilelikte yükselttiğim oldu sonra çok pişman oluyorum ama sağ olsunlar annemde babamda durumun farkında öle bişeyde ahhh bilge elbet doğurcan sen bu çocuğu o zaman görcem ben senin nazını cilveni falan diyip takılıyolar şaka ya vurmaya çalışıyolar olayı. sende çok kasma valla kendini bebişlerde bizlerle beraber geriliyolar rahatları kaçıyo onlarında bence içinden geldiği gibi davran ve kv en mütevazi halinle konuşmaya çalış bu olay tekrarlanırsa dediğin gibi ömrün onun arkasını toplamaklamı geçicek bide iki çocuk ev iş eş sanada yazık günah

Nagi, senin annen nerde yavrum ya? becayiş yapalım hazır anam oradayken senin kıza baksın seninki de buraya gelsin hahaha =))))))

görümce işi iyimiş ama haa aklında tut bence bu ihtimali

AHH BERNA AHH evlenirken ayy seviyorum zaten ailemden ayrıyım diyosunda çoluğa çocuğa karışınca keşke yakında olsalar diyosun anam ankarada,ama 1 yıldır istanbulda kardeşimin bebeğine bakıyo belki bu yaz döner evine :44:

görümce fikri şuan cidden mantıklı sözümden de çıkmaz,bişey yapmadan eşimin yada benim fikrimi alır ama çocuk işi bambaşka bakıcaz artık kısmet :44: senin işin daha zor babanne nasıl yetiştirirse çocuklar zehir gibi kapıyolar hemen,çocuğa bakan aklı başında olmazsa zor Allah yardımcımız olsun sonra benim sıpa gibi soğana suvan diyebilir kaldıki nadir gördüğü halde

teşekkür ederim nagicimmm inşallah hayırlısıyla Allah ödeme gücü versin :)

canım ne zamandır sorcam unutuyorum evi nerden aldınız yakınmıyız acaba
bu arada Rabbim ödeme gücünü de verir bi bakmışsınız bitmiş borç bak bizim 14 ay bitti bile zaman geçiyo sanki daha dün gibi

canım benim hep böyle titreme hareketine gelince doktora sordum calsiyum eksikliği yapar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…