2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

kusura bakamsın, kışın bile halı yıkamayı, koltuk çekmeyi fln biliyosa bebeğe hayli hayli bakar..
hatta 10 bebeğe bakar o kv.. enerjisi çok galiba.
Konu yine açılırsa söylersin sen de, "bebek sana meşkale olur hem bu sayede CAN SIKINTISINDAN eşyaların yerleriyle oynamazsın" türü bir şey.
Ayy gerçi bişi de denmiyo bunlara ama sus sus da insan kendine dert ediyo
inş vazgeçer bu huyundan bir an önce :26:

nasıl gün sayıyoruz yaa belli mi doğum tarihi?
biz iyiyiz çok şükür =) aslında her şey yolunda şu konu da dünn yaşandı da ondan biraz gerildim haliyle....
yoksa süper her şey

hep süper ilerlesin hamilelik süreciniz inş

biz gün sayıyoruz derken, 28. haftayı hedefliyor ya doktorum, 16 gün kaldı riskli dönemi atlatmaya..
sonraki hedef 30, ve en fazla verdiği zaman 32. hafta... çok bişi kalmadı bize yani..
inş şaşırtır kuzular bizi de 34. haftayı beklerler.. çok muallaktayız biz...

kardeşim de babannemden duyup soğana suvan, patatese kompir, bibere böber derdi cidden duyduğunu kapıyor bu sıpalar

canım benim hep böyle titreme hareketine gelince doktora sordum calsiyum eksikliği yapar dedi

kızlar son 100 gün hayırlısıyla hamile olarak banada bi dua edin vakti zamanında gelsin inş erken gelmesin:)))))))))))))))

senin bebiş ters mi duruyo acaba yani ayaklar aşağıda mı ki benim ilk bugün oldu böyle benhep yukardan hissediyorum tekmeleri baris ayaklarıyla vuruyo mideme yakın yerlerden ama sabahtan beri işte hep aşağıdan geldi tekmeleri ters döndü heralde titremede vurduğu zamanda oldu aman sağ salim gelsinlerde bizde tecrübe ediniyoz işte aslında herşeyde piypiriklenmek istemiyorum ama işte insanız anneyiz :)))
maşallah canım az kaldı valla şaka maka inş zamanında gelicek hepimizin bebişler dualarımız hepimiz için sizlerde bizleri eksik etmeyin dualarınızdan

Benimki de genelde asagidan vuruyodu kontrolde gordum ayaklari asagidaymis dedigin gibi. Simdi yeri bol oldugu icin sık donebilir dedi doktor. Yani pozisyon almasini beklemiyoruz simdiden dedi su iki gundur hareketlerini daha farkli hissediyorum bende, cok fazla ve kuvvetli buyudukce daha guzel olacakk tabi iyice buyuyunce zorlarlar bizi ama napalim

zaman ilerledikçe hareketlerin şiddeti artıyo tabi iki hafta var aramızda senin daha kuvvetlidir ama bizimde bazen çok kuvvetli geliyo bazen daha sakin oluyo özellikle sabahları ayakları midemin oralardan bir vuruyo eşime diyorum yakalıcam bigün ayağını :))) tabi mümkün değil böle bişey
zamanlıca sağlıkla gelsinlerde bizlerde yicez artık tekmeleri napalım yeterki vuran bebişler olsun herşeye razıyız

Oyle tabiki canimm, ilk aylar az delirmedik bi hissetsek artik diye ayy ben bugun 26+0 olmanin heycaniyla hafta bilgilerini okudum yine heryerden.3.trimestere ulastiniz diyo, sevindirik oldum

Kuzum gitmedm dktra suan gecti iyiyim ama yoktu yani boyle bi sanci omrumde gormedim hic pek bi ilac vercklerini sanmiyorm rennide mide yanmasi reflu icin faydasi olmazki

canım ben de aynı dertten son derece muzdaribim artık ne rennıe ne gaviscon ne de talcid bana mısın demiyor doktor bu gidişimde bana rabiza diye bi ilaç verdi ama onda da hamileyseniz kullanmayın yazıyor. ben de cesaret edip kullanamadım. gerçi kadın doğum doktoru yazdı ilacı ama yine kıyamadım oğluşuma onun yerine ben yanıyorum

evet benim şuan aşağıda ayaklar tekmikler bolca vajinamın hemen üstünde bazen çıkacakmış gibi oluyo aşağıyı sanki tırmalıo
bende herkese dua ediyorum
bazen içim çekiliyomuş gibi oluyo midem bulanıyo dönerken

Oyle tabiki canimm, ilk aylar az delirmedik bi hissetsek artik diye ayy ben bugun 26+0 olmanin heycaniyla hafta bilgilerini okudum yine heryerden.3.trimestere ulastiniz diyo, sevindirik oldum

ayyy özgeee valla bi hissetsek diye diye ne günlerdi valla bak nasıl geçiyo zaman artık çok rahat günün her saati hissedebiliyoruz çok şükür Rabbime bize bu günleri gösterdi sağ salim kavuştuğumuz günleride görürüz inş. 3.trimestere girdin demek hadi bakalım ne kaldı şurda

ya kızlar aranızda pizza yiyen var mı? ben yemek istiyorum ama cesaret edemiyorum.

kardeşim de babannemden duyup soğana suvan, patatese kompir, bibere böber derdi cidden duyduğunu kapıyor bu sıpalar

daha neler var neler yuvarlandı yerine tekerlendi falan diyo düzeltiyorum her seferinde

ya kızlar aranızda pizza yiyen var mı? ben yemek istiyorum ama cesaret edemiyorum.

ben yiyorum cnm ne isterse yiyorum kasmaya gerek yok

canım abartmamak şartıyla ben herşey yiyorum valla canın çektiyse ye bişeycik olmaz alt tarafı bi dilim pizza bebişin canı istiyodur hem belki

Yasarken cok yavas geldi ama simdi geriye donuyorum da 6ay ne ara gecmis diyorumhareketler de baslaynca hepten rahatladk son gittigimde dr 4hafta sonra hatta dayanirim dersen 6hafta sonra gel dedi. Simdi ona bile dayanmayi dusunuyorum onceden olsa normal kontrol gununu bekleyemiyoduk.

ulukent tarafından aldık canım. sizin bornovaydı yanlış hatırlamıyorsam. uzak gibi geliyor kulağa ama annemler karşıyakada oturuyor 15 dk da annemlere varıyoruz. evimiz yol üzerinde ,arabada olduğu için ulaşım sorunumuz yok.

daha neler var neler yuvarlandı yerine tekerlendi falan diyo düzeltiyorum her seferinde

ben yiyorum cnm ne isterse yiyorum kasmaya gerek yok

nagim bişey sorcam sana sen bilirsin bu konuları
şimdi benim uhtemel doğum tarihi 15 temmuz ya mayıs ortasında 8 hafta kalmış oluyo inş herşey yolunda olursa son 3 haftaya kadar rapor uzatılıyo ya öyle yapmayı düşünüyorum şimdi ben mayıs ta dr gitcem herşey iyiyse raporu alcam dr 15 temmuz u mu baz alıcak son üç haftayı hesaplamak için ve 15 temmuz u baz aldı diyelim o zaman haziranın son haftası rapora çıkcam oldu da doğum 15 temmuz değilde 1 2 hafta daha önce oldu o zaman benim o 1 2 haftam yancak mı yoksa doğum sonrasına aktarılırmı tahmini me göre aktarılmıcak nette araştırmama göre sadece 5 haftayı doğum sonrası 8 haftaya ilave ediyolar bide ben şuan için sezeryan istiyorum ya o zaman 15 temmuz beklenmez en azndan 1 hafta daha önce olur doğum gerçi doğum şeklini çok düşünmek istemiyorum şuan için normalden çok korkuyorum ama hep dua ediyorum inş herşey yolunda olur ve Rabbim normal doğum için son anda güç verirde normal olur diye

Slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm guzel annisler ve tontik godikleri

evet ya geriye baktık mı 6 ay bitti çok şükür ama yaşarken dediğin gibi zaman geçmiyor şimdi önümüzdeki 3 ay bize çok uzun bi zamanmış gibi geliyo da bebişlere kavuştuk mu nasılda geçti 9 ay dicez inş. hareketler rahatlattı bizi doğru sölüyosun ben ilk 4 ay her 10 günde bir dr gittim 10 gün geçmiyodu dayanamıyodum piskolojikman hasta oluyodum gidip oğluşu gördüm mü 1 hafta rahattım sonra yine huzursuzlanmaya başlıyodum geçen ay 1 ay görmedim en son 3 martta gittim 1 ay sonra gel dedi dr sabrettim yine çok şükür önümüzdeki hafta gitcem ama artık kurtlanmaya başladım 1 2 nisan gibi inş hem şeker yüklemesi yapılcak hem oğluşu göreyim bi rahatlayım zaten 33 den sonra sanırım 15 günde bir çağırcakmış dr öle sölemişti

evet canım biz bornova dayız dediğin gibi kulağa uzak geliyo ama artık ulaşım eskisi gibi değil araba olmasada metroyla ulaşım kolaylaştı sadece iş çıkış saatlerine denk gelmemek lazım trafiğe takılmamak için Rabbim huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…