valla Nigar, çok doldum! öyle böyle değil hani artık gözüm kapalı kalp kırabilecek kıvama geldim.
eşim dün çok üzüldü... laf anlamıyor Berna, diyor. teyzesi ile de konuşmuş o da aynı şeyleri söylüyor... bi hayal dünyasında Allahım giremiyoruz ama biz o dünyanın içine!
ya o halle halı yıkayıp balkonun demirine asıyor tek başına yaaa..... kışın bile yapıyor bunu. Allahaşkına nasıl bir kafa bu?
çocukları konuşa konuşa bi hal oldu ama anlamıyor. ben napayım da artık elini ayağını çeksin benden ama yaa vallahi yeter! gına geldi. düşünsene sürekli eve girdiğinde bir şeyler değişmiş..... çok tartıştık eşimle. çok aramız bozuldu. napayım diyordu. artık o da dayanamıyor. ben bu hamile halimle düşün 210 mt kare evi tek başıma yerleştirdim. hiç yardım da almadım kadın bile tutmadım temizliğe.... adam da farkında ve itinayla döşediğim evi değiştirmesi artık onu da bozuyor. ay valla çok dertliyim ya! bi de ben bu kadına bebeğimi emanet edicem yaa!
geçen ne diyor bak, önce şunu söyleyeyim hep Diyarbakır'a gelin, biz bakarız çocuğa falan diyorlardı. geldik ama bakalım yani nolacak?!
he şunu dedi, annem doğuma gelmesinmiş, ben işe başlayınca gelsinmiş... niye? çocuğa bakacak ya annem.... zaten 5 yıldır annem Ağrı'da sürünmüş. ben senin lafına güvenip buralara hiç istemezken tayin istemişim bi de kusura bakma ama 1 km varken aramızda ben kalkıp da anneme , annecim gel bebek baki diyemem! bunu ona da dedim. valla kusura bakma, kadın 5 yıldır Arya'ya bakıyor diyarbakırdayken anneme kalk gel diyemem, dedim. bir şey de diyemedi.... nasıl bi rahatlık yaa!!! taa Bursa'dan kadını çağırtıcam!
he Allah var gelse süper de olur ya!
nasıl gün sayıyoruz yaa belli mi doğum tarihi?
biz iyiyiz çok şükür =) aslında her şey yolunda şu konu da dünn yaşandı da ondan biraz gerildim haliyle....
yoksa süper her şey
AHH BERNA AHH evlenirken ayy seviyorum zaten ailemden ayrıyım diyosunda çoluğa çocuğa karışınca keşke yakında olsalar diyosun anam ankarada,ama 1 yıldır istanbulda kardeşimin bebeğine bakıyo belki bu yaz döner evine :44:
görümce fikri şuan cidden mantıklı sözümden de çıkmaz,bişey yapmadan eşimin yada benim fikrimi alır ama çocuk işi bambaşka bakıcaz artık kısmet :44: senin işin daha zor babanne nasıl yetiştirirse çocuklar zehir gibi kapıyolar hemen,çocuğa bakan aklı başında olmazsa zor Allah yardımcımız olsun sonra benim sıpa gibi soğana suvan diyebilirkaldıki nadir gördüğü halde
canım benim hep böyle titreme hareketine gelince doktora sordum calsiyum eksikliği yapar dedi
kızlar son 100 gün hayırlısıyla hamile olarak banada bi dua edin vakti zamanında gelsin inş erken gelmesin:)))))))))))))))
senin bebiş ters mi duruyo acaba yani ayaklar aşağıda mı ki benim ilk bugün oldu böyle benhep yukardan hissediyorum tekmeleri baris ayaklarıyla vuruyo mideme yakın yerlerden ama sabahtan beri işte hep aşağıdan geldi tekmeleri ters döndü heralde titremede vurduğu zamanda oldu aman sağ salim gelsinlerde bizde tecrübe ediniyoz işte aslında herşeyde piypiriklenmek istemiyorum ama işte insanız anneyiz :)))
maşallah canım az kaldı valla şaka maka inş zamanında gelicek hepimizin bebişler dualarımız hepimiz için sizlerde bizleri eksik etmeyin dualarınızdan
Benimki de genelde asagidan vuruyodu kontrolde gordum ayaklari asagidaymis dedigin gibi. Simdi yeri bol oldugu icin sık donebilir dedi doktor. Yani pozisyon almasini beklemiyoruz simdiden dedisu iki gundur hareketlerini daha farkli hissediyorum bende, cok fazla ve kuvvetli buyudukce daha guzel olacakk tabi iyice buyuyunce zorlarlar bizi ama napalim
zaman ilerledikçe hareketlerin şiddeti artıyo tabi iki hafta var aramızda senin daha kuvvetlidir ama bizimde bazen çok kuvvetli geliyo bazen daha sakin oluyo özellikle sabahları ayakları midemin oralardan bir vuruyo eşime diyorum yakalıcam bigün ayağını :))) tabi mümkün değil böle bişey
zamanlıca sağlıkla gelsinlerde bizlerde yicez artık tekmeleri napalım yeterki vuran bebişler olsun herşeye razıyız
Kuzum gitmedm dktra suan gecti iyiyim ama yoktu yani boyle bi sanci omrumde gormedim hic pek bi ilac vercklerini sanmiyorm rennide mide yanmasi reflu icin faydasi olmazki
senin bebiş ters mi duruyo acaba yani ayaklar aşağıda mı ki benim ilk bugün oldu böyle benhep yukardan hissediyorum tekmeleri baris ayaklarıyla vuruyo mideme yakın yerlerden ama sabahtan beri işte hep aşağıdan geldi tekmeleri ters döndü heralde titremede vurduğu zamanda oldu aman sağ salim gelsinlerde bizde tecrübe ediniyoz işte aslında herşeyde piypiriklenmek istemiyorum ama işte insanız anneyiz :)))
maşallah canım az kaldı valla şaka maka inş zamanında gelicek hepimizin bebişler dualarımız hepimiz için sizlerde bizleri eksik etmeyin dualarınızdan
Oyle tabiki canimm, ilk aylar az delirmedik bi hissetsek artik diyeayy ben bugun 26+0 olmanin heycaniyla hafta bilgilerini okudum yine heryerden.3.trimestere ulastiniz diyo, sevindirik oldum
kardeşim de babannemden duyup soğana suvan, patatese kompir, bibere böber derdicidden duyduğunu kapıyor bu sıpalar
ya kızlar aranızda pizza yiyen var mı? ben yemek istiyorum ama cesaret edemiyorum.
canım abartmamak şartıyla ben herşey yiyorum valla canın çektiyse ye bişeycik olmaz alt tarafı bi dilim pizza bebişin canı istiyodur hem belkiya kızlar aranızda pizza yiyen var mı? ben yemek istiyorum ama cesaret edemiyorum.
ayyy özgeee valla bi hissetsek diye diye ne günlerdi valla bak nasıl geçiyo zaman artık çok rahat günün her saati hissedebiliyoruz çok şükür Rabbime bize bu günleri gösterdi sağ salim kavuştuğumuz günleride görürüz inş. 3.trimestere girdin demek hadi bakalım ne kaldı şurda
canım ne zamandır sorcam unutuyorum evi nerden aldınız yakınmıyız acaba
bu arada Rabbim ödeme gücünü de verir bi bakmışsınız bitmiş borç bak bizim 14 ay bitti bile zaman geçiyo sanki daha dün gibi
daha neler var neler yuvarlandı yerine tekerlendi falan diyo düzeltiyorum her seferinde
ben yiyorum cnm ne isterse yiyorum kasmaya gerek yok
ben iki kez yedim canim cok cekti napim
ben yiyorum cnm ne isterse yiyorum kasmaya gerek yok
canım abartmamak şartıyla ben herşey yiyorum valla canın çektiyse ye bişeycik olmaz alt tarafı bi dilim pizza bebişin canı istiyodur hem belki
evet ya geriye baktık mı 6 ay bitti çok şükür ama yaşarken dediğin gibi zaman geçmiyor şimdi önümüzdeki 3 ay bize çok uzun bi zamanmış gibi geliyo da bebişlere kavuştuk mu nasılda geçti 9 ay dicez inş. hareketler rahatlattı bizi doğru sölüyosun ben ilk 4 ay her 10 günde bir dr gittim 10 gün geçmiyodu dayanamıyodum piskolojikman hasta oluyodum gidip oğluşu gördüm mü 1 hafta rahattım sonra yine huzursuzlanmaya başlıyodum geçen ay 1 ay görmedim en son 3 martta gittim 1 ay sonra gel dedi dr sabrettim yine çok şükür önümüzdeki hafta gitcem ama artık kurtlanmaya başladım 1 2 nisan gibi inş hem şeker yüklemesi yapılcak hem oğluşu göreyim bi rahatlayım zaten 33 den sonra sanırım 15 günde bir çağırcakmış dr öle sölemiştiYasarken cok yavas geldi ama simdi geriye donuyorum da 6ay ne ara gecmis diyorumhareketler de baslaynca hepten rahatladk son gittigimde dr 4hafta sonra hatta dayanirim dersen 6hafta sonra gel dedi. Simdi ona bile dayanmayi dusunuyorum onceden olsa normal kontrol gununu bekleyemiyoduk.
ulukent tarafından aldık canım. sizin bornovaydı yanlış hatırlamıyorsam. uzak gibi geliyor kulağa ama annemler karşıyakada oturuyor 15 dk da annemlere varıyoruz. evimiz yol üzerinde ,arabada olduğu için ulaşım sorunumuz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?