ya doktorlar daha ilk kontrolde kesin bi tavırla salam sucuk sosis yasak diyor ya tırstım ben de
du bakalım belki de bu sefer sana gelir, gerçi kardeşinin kuzu kaç yaşında bilmiyorum ama. bu arada çooooooook güldüm yorumlara yaaaa bizde de var şive değişikliği hatta baya baya terimler değiştiriliyorAHH BERNA AHH evlenirken ayy seviyorum zaten ailemden ayrıyım diyosunda çoluğa çocuğa karışınca keşke yakında olsalar diyosun anam ankarada,ama 1 yıldır istanbulda kardeşimin bebeğine bakıyo belki bu yaz döner evine :44:
görümce fikri şuan cidden mantıklı sözümden de çıkmaz,bişey yapmadan eşimin yada benim fikrimi alır ama çocuk işi bambaşka bakıcaz artık kısmet :44: senin işin daha zor babanne nasıl yetiştirirse çocuklar zehir gibi kapıyolar hemen,çocuğa bakan aklı başında olmazsa zor Allah yardımcımız olsun sonra benim sıpa gibi soğana suvan diyebilirkaldıki nadir gördüğü halde
afiyet olsun!ben kaçar yemeğe
teşekkür ederim nagicimmm inşallah hayırlısıyla Allah ödeme gücü versin :)
Allah herkese kolaylık versin! bizim de 15. taksit bitti çok şükür! 7 yıl çekmiştik...... Allah ödeme kolaylığı versin.canım ne zamandır sorcam unutuyorum evi nerden aldınız yakınmıyız acaba
bu arada Rabbim ödeme gücünü de verir bi bakmışsınız bitmiş borç bak bizim 14 ay bitti bile zaman geçiyo sanki daha dün gibi
he kıııııızzz, maşallah duracell halt etmiş yanında!kusura bakamsın, kışın bile halı yıkamayı, koltuk çekmeyi fln biliyosa bebeğe hayli hayli bakar..
hatta 10 bebeğe bakar o kv.. enerjisi çok galiba.
Konu yine açılırsa söylersin sen de, "bebek sana meşkale olur hem bu sayede CAN SIKINTISINDAN eşyaların yerleriyle oynamazsın" türü bir şey.
Ayy gerçi bişi de denmiyo bunlara ama sus sus da insan kendine dert ediyo
inş vazgeçer bu huyundan bir an önce :26:
hep süper ilerlesin hamilelik süreciniz inş
biz gün sayıyoruz derken, 28. haftayı hedefliyor ya doktorum, 16 gün kaldı riskli dönemi atlatmaya..
sonraki hedef 30, ve en fazla verdiği zaman 32. hafta... çok bişi kalmadı bize yani..
inş şaşırtır kuzular bizi de 34. haftayı beklerler.. çok muallaktayız biz...
kardeşim de babannemden duyup soğana suvan, patatese kompir, bibere böber derdicidden duyduğunu kapıyor bu sıpalar
ya kızlar aranızda pizza yiyen var mı? ben yemek istiyorum ama cesaret edemiyorum.
hahahhahaa bebeğe de bak canı pizza çekiyormuş =) yürü git! el kadar bebek pizzayı nereden bilecekcanım abartmamak şartıyla ben herşey yiyorum valla canın çektiyse ye bişeycik olmaz alt tarafı bi dilim pizza bebişin canı istiyodur hem belki
canım abartmamak şartıyla bi zararı olcanı düşünmüyorum birde iyi pişirmen lazım diye biliyorum benim ilk zamanlar o dediklerini canım istedi yemedim sonra dedim belki bebişin canı istiyo aldım kendim evde pişirdim yedim sandiviç içinde de yedim pizza da yedim ama dediğim gibi 6 ay da toplasan 3 4 kez yemişimdir abartmadan bişey olmaz rahat rahat ye bence dr zaten bazen ne yasaklıcaklar bilmiyolar benim dr hiç yeme falan demedi sadece yemem gereken şeyleri her seferinde söylüyo
ya sorma valla ben doğuluyum annem nasıl kızıyo bana biz 9 ay boyunca çiğköfte yedik abarttınız iyice diyor ama ne bilim işte şeytan sonra acaba onu yedim ondan mı oldu demek yerine kendini tutmayı tercih ediyor insan ama ben bu akşam pizza yicem koydum kafaya
nagim bişey sorcam sana sen bilirsin bu konuları
şimdi benim uhtemel doğum tarihi 15 temmuz ya mayıs ortasında 8 hafta kalmış oluyo inş herşey yolunda olursa son 3 haftaya kadar rapor uzatılıyo ya öyle yapmayı düşünüyorum şimdi ben mayıs ta dr gitcem herşey iyiyse raporu alcam dr 15 temmuz u mu baz alıcak son üç haftayı hesaplamak için ve 15 temmuz u baz aldı diyelim o zaman haziranın son haftası rapora çıkcam oldu da doğum 15 temmuz değilde 1 2 hafta daha önce oldu o zaman benim o 1 2 haftam yancak mı yoksa doğum sonrasına aktarılırmı tahmini me göre aktarılmıcak nette araştırmama göre sadece 5 haftayı doğum sonrası 8 haftaya ilave ediyolar bide ben şuan için sezeryan istiyorum ya o zaman 15 temmuz beklenmez en azndan 1 hafta daha önce olur doğum gerçi doğum şeklini çok düşünmek istemiyorum şuan için normalden çok korkuyorum ama hep dua ediyorum inş herşey yolunda olur ve Rabbim normal doğum için son anda güç verirde normal olur diye
valla geçiyo zaman dediğin gibi bizde iki ayrı kredi çektik biri 3 yıllık diğeri 6 ayıllıktı ama 3 yıl ola yüksek hatta baya yüksek rakam çok şükür 2 yıldan az zaman kaldı 3 yıllığı bitirdik mi gerisi kolay Allah izin verirse Rabbim herkeze nasip etsin kendi evini almayı oturmayıdu bakalım belki de bu sefer sana gelir, gerçi kardeşinin kuzu kaç yaşında bilmiyorum ama. bu arada çooooooook güldüm yorumlara yaaaa bizde de var şive değişikliği hatta baya baya terimler değiştiriliyor
mesela bezle sileyim yerine bez vurayım
bant yapıştırmaya bant vurayım... ben hala konuştuklarını anlamam. mal mal bakarım öyle anlamadığım için....
kelimelere anlam yükleyemiyorum. çünkü bazıları hakikaten mecaz anlam dışında falan da kullanılıyor....
afiyet olsun!
Allah herkese kolaylık versin! bizim de 15. taksit bitti çok şükür! 7 yıl çekmiştik...... Allah ödeme kolaylığı versin.
bi de huzur içinde oturmayı nasip etsin!
bi de tüm isteyenlere nasip etsin!
he kıııııızzz, maşallah duracell halt etmiş yanında!
ay bak Nigar sinirim zıpladı yine, büyük ihtimal bebeğe bakmak için bize gelecek!
ayyyy nerden hatırladım ama bu sefer aklımda senin sözler olacak ve pat pat çat çat yapıştırıcam =)))))))))
ay Nigar doğurucan sandım haaa =)))))) harbi çok bişi kalmadı yaaaa! he bu arada doğumuna gelemicem şekerim kusura bakma malum hamileyiz
anneannem de rahmetli ya "h" harfi eklerdi ya da var olan "h" harflerini çıkarırdı
ayvaya Hayva derdi mesela
hahahhahaa bebeğe de bak canı pizza çekiyormuş =) yürü git! el kadar bebek pizzayı nereden bilecek
bu arada şaka bi yana ben çok yedim, ye , bişicik olmaz! sakınan göze çöp batar!
he gidip de abuk subuk balıktır bozuk şeylerdir falan da yememek lazım
mesela dün okulda çiğk... yaptık hapur hupur yedim.... ye bacım, afiyet olsun!
Nagime sormuşun ama ben yaşadım aynısını hem de MEB meeemuru olaraktan,
aralık ilk haftası bekleniyordu 24 Kasım'da doğurduk sezaryenle
ve sadece dediğin gibi 5 haftamı attılar,
kısacası yandı :26:
Canlar bebis hareketleri konusulmus benim oglusumu bi kac gundur daha az hissediyorum :26::26::26: niye ki
valla geçiyo zaman dediğin gibi bizde iki ayrı kredi çektik biri 3 yıllık diğeri 6 ayıllıktı ama 3 yıl ola yüksek hatta baya yüksek rakam çok şükür 2 yıldan az zaman kaldı 3 yıllığı bitirdik mi gerisi kolay Allah izin verirse Rabbim herkeze nasip etsin kendi evini almayı oturmayı
kız çeker çeker çocuğun canı biz görüyoz onlar öğreniyo valla ilk zaman ben çok piypirikliydim sonra annem kızdı sakınan göze çöp batar yapma böyle dedi aklım başıma geldi birazda şimdi canım ne istiyosa yiyorum tabi fazlasıyla zararlı olduğunu düşündüğüm şeyleri yemiyorum asla bide sebze meyve yeemyen ben deli gibi sebze meyve yiyorum her gün tam 1 lt süt içiyorum yoğurdumu tabak tabak yiyorum inş faydalarını da görürürüz 10 kilo aldım boru mu boncuk mu
hadi ya bende öyle tahmin ediyodum zaten de tüh o zaman mutlaka ki arada 1 2 haftamız yanıcak bizim yeni günü günü de doğum olucğını sanmıyorum hayırlısı artık ya napalım geçende müdürüme sordum bu soruyu sen bunlara çok takılma dedi doğum raporun bitince işe hazır hissetmezsen kendini dr tekrar rapor alırsın falan dedi bide 1 ay senelik iznim var onuda kullancam rapor bitince 5 6 ay evde kalsak süper olcak ya bakalım
bende vurdugunu gozumle goruyodum hatta esim bile gordu su son günler hafif bi kipirti oluyo o kadar... Onceden arka arkaya gelirdik hareketler simdi bi tık tamam
kızlar herkese hayırlı akşamlar! Yarın görüşmek üzere
aykara, ben seni unutmadım ama sen bana cevap yazmadın =)
kız ben çiğ köfte de yedim valla tam hatırlamıyorum ama 3 4 kez yedim acı acı hemde ama o kıymasız olanlardan yedim napayım oğlum istiyo
Allah a emanetler canım biz ne kadar dikkat etsekte etmesekte için rhat olsun akşamda ye pizzanı mis gibi
ben iki kez yedim canim cok cekti napim
du bakalım belki de bu sefer sana gelir, gerçi kardeşinin kuzu kaç yaşında bilmiyorum ama. bu arada çooooooook güldüm yorumlara yaaaa bizde de var şive değişikliği hatta baya baya terimler değiştiriliyor
mesela bezle sileyim yerine bez vurayım
bant yapıştırmaya bant vurayım... ben hala konuştuklarını anlamam. mal mal bakarım öyle anlamadığım için....
kelimelere anlam yükleyemiyorum. çünkü bazıları hakikaten mecaz anlam dışında falan da kullanılıyor....
afiyet olsun!
Allah herkese kolaylık versin! bizim de 15. taksit bitti çok şükür! 7 yıl çekmiştik...... Allah ödeme kolaylığı versin.
bi de huzur içinde oturmayı nasip etsin!
bi de tüm isteyenlere nasip etsin!
he kıııııızzz, maşallah duracell halt etmiş yanında!
ay bak Nigar sinirim zıpladı yine, büyük ihtimal bebeğe bakmak için bize gelecek!
ayyyy nerden hatırladım ama bu sefer aklımda senin sözler olacak ve pat pat çat çat yapıştırıcam =)))))))))
ay Nigar doğurucan sandım haaa =)))))) harbi çok bişi kalmadı yaaaa! he bu arada doğumuna gelemicem şekerim kusura bakma malum hamileyiz
anneannem de rahmetli ya "h" harfi eklerdi ya da var olan "h" harflerini çıkarırdı
ayvaya Hayva derdi mesela
hahahhahaa bebeğe de bak canı pizza çekiyormuş =) yürü git! el kadar bebek pizzayı nereden bilecek
bu arada şaka bi yana ben çok yedim, ye , bişicik olmaz! sakınan göze çöp batar!
he gidip de abuk subuk balıktır bozuk şeylerdir falan da yememek lazım
mesela dün okulda çiğk... yaptık hapur hupur yedim.... ye bacım, afiyet olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?