2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
iyi canim yavaş yavaş basladi sikayetler ama senin de dediğin gibi binlerce kez şükür iki uç gündür oğlum çok az hareket ediyordu şükür bugün normale döndü öyle korktum kii...

Daha bisey almadim desem yeridir bi kac cit citli falan... Ben ilcedeyim burda dandik kalitesiz seyleer var ve cesit yok 4magaza gezdim baskada yok zaten ile merkeze bakip topluca alcam ins

kızzzz deli gelecen madem sölesene bi kahve içerdik beraber şöyle 100.yıl parkında püfür püfür ohhhhhh,eğer zamanın olursa beklerim canımmm,adreste anlaşırıkkk

çok sağol canım düşünmen yeterli fazla zamanım yok geri döneceğiz pazar günü birde ilçedeyiz biz merkeze bir saat yani...
inşallah yazın bebişlerle buluşuruz

şuan başka bir şehirde özel bir hastanede yaptırıyorum takibimi. doğumu kısmetse ege üniversitesinde yapacağım. sizler hangi hastanede düşünüyorsunuz
canım ben karataş hastanesine gidiyorum Allah nasip ederse doğumuda karataş ta istiyorum dr çok memnunum[/QUOTE]

orası uzak biraz ama nasıl gidip geliyosun. bi tanıdığım da orada doğum yapmıştı fiyatları yüksek geldi bana. . .[/QUOTE]

eşimle gidiyorum eşimin seyahatleri oluyo bazen burda olmuyo o zamanda babamla gidiyoruz ama evimize metro yakın metroyla konağa gidip ordan hastane zaten 5 dakika kadar mesafede kalıyo araba olmasada metroyla kolay olur ulaşım
ücretlerde şöle eskiden çok fazla yüksekti rakamlar sanıyorum 2 yıl kadar önce türkler aldı hastaneye ve sgk kapsamına girdi
geçen hafta bi arkadaşım doğum yaptı karataşda benim doktorumda sezeryan oldu toplamda hastaneye 900 tl ödedi herşey içinde çokta memnun kaldı zaten bana tavsiye eden de o arakadaşımdı normal doğumda da 250 300 tl kadar daha yüksek sezeryandan
doğumhaneye fotorafçı da sokabiliyosun ve hastane yenilendi yaklaşık 1 aydır yeni doğumhane katı oldu odalar yeni üst kata alındı sıfırdan yapıldı herşey çok güzel ve temiz şuanda benim aklıma takılan tek şey hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi olmayışı belki şu tadilat aşamasında olur diyodum ama sormadım haftaya doktora sorucam yapıldımı diye inş tabi gerek kalmaz o tür şeylere en sağlıklı şekilde gelir bebeklerimiz ama düşünüyoruz işte yine de

annemgilden sizi takipliyorum bırakmadım sizi...
şimdiklik konuyu açmadılar canım hayırlısı bakalım
BERNACIM eline alabilirsin kaynanamgili bencede gerdiler iyice bizi
geçmişe bakmadım acele yazıyorum gelince görüşmek üzere by

normali zaten doğumla çekilen sancıyla vs gelmesi değilmi hep böyle duyduk? normal doğum olunca hemen sezeryan olunca bikaç gün sonra gelir derler hep..
Ayrıca küçükler diye üzülme annemdede bendede hiç yok nerdeyse, hamileliktede büyüme olmadı denecek kadar az amaaa annemin sütü fışkırıyomuş sık sık mendil koyup değiştirmesi gerekiyormuş ve çok emzirmiş bizi.. bende öyle düşünüyorum inşallah benimde çok olcak sütüm rahat rahat emzircem :) kafanıza takmayın sakın büyüdü büyümedi geldi gelmedi hayırlısıyla görcez inşallah o günleride :) hep iyi düşünün olumlu düşünün

Sıkıntı yok yani benim de daha bende çok korktum burda okuyunca peki doğuma kadar gelmezse doğumdan sonra nasıl geliyormuş ?

vücut hazır olduğunda başlıcak zaten süt üretmeye, hele bi doğuralım nasıl gelcek sütümüz görcez :) inşallahhh

dimii

hamdolsun idare ediyorum canım sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar nasıl aldıklarının resmini yolla bana

çok şükür dediğin gibi yaa o tekmeleri hissetmek ne güzel bi duygudur Rabbim herkese nasip etsin

ahh cnm yaa tadını çıkar lütfen moral olsun sana ve bebişineee

kızlar süt konusunda bildikleriim kendi yaşadığımla kısıtlı ilk çocukta 5 aylık hamileyken falan gelmeye başladı göğsüm hiç büyümemişti dr a sorduğumda sadece sıkma yeter dedi sezeryan oldum yarım saat içinde bebeğimi emzire bildim ama hamileyken gelen sıvı gibi değildi sap sarı akıyordu 20 gün kadar sarı aktı daha sonra süt rengini aldı şimdide sütüm geldi ama ben artık bildiğim için endişelenmiyorum o kendilinliğinden akıyor hamileyken herkezin gelecek diye bişey de yok doğumdan hemen sonra sütü gelipde çok olanlarda var bu benim yaşadığım sadece rabbim onları rızıksız bırakmaz

Slmmmm guzel annisler naber
slm güzel anneee senden naber

ayy cnm ne güzel yazmıssın amin inş ...

kızlar her hamilede süt gelecek diye b,r şey yok doğum olunca vücut zaten ayarlıyor onu ve sütünüz gelmeye başlıyor...benim hamileliğimde hiç süt gelmedi ama çok sütüm vardı hatta fazlalığını sağıp buzluğa koyardım ayrıca göğüslerimde küçük...hatta lüzumsuz bir komşumuz ilk doğum yaptığım günlerde bu göğüsten süt mü çıkar demişti:) kafaya takmayın olacak inşallah

çok sağol canım düşünmen yeterli fazla zamanım yok geri döneceğiz pazar günü birde ilçedeyiz biz merkeze bir saat yani...
inşallah yazın bebişlerle buluşuruz

eveett ilçe olduğunu unuttum canım,artık dediğin gibi bir dahaki sefere

inşallah dediğin gibi olur.. bende şu an süt falan gelmiyor. bebiş doğunca sütüm gelir inşallah.. bazen ya gelmezse diye düşünüyorum sonra hemen toparlıyorum kendimi, olumsuz düşünce yok

inşallah dediğin gibi olur.. bende şu an süt falan gelmiyor. bebiş doğunca sütüm gelir inşallah.. bazen ya gelmezse diye düşünüyorum sonra hemen toparlıyorum kendimi, olumsuz düşünce yok

kesinlikle hep pozitif çünkü anne sütünü arttıran en önemli şey moral su ve uyku:) benim sütüm ilk başlarda çok azdı bu yüzden kızıma mam vardim 40 ından sonra çünkü ilk ay kilo alamadı bu da o dönem yaşadığım olumsuz şeylerdendi....daha sonra sütüm çok arttı moral çok öenmli

günaydin kızlar bol tepikli gunler diliyorum sizlere. uzun zamandir yazamadim. esim artik evde işi bırakti bendeki moralde yerlerde herseyin hayirlisini versin rabbim insallah. bu arada her sabah felaket bir bel ağrısiyla uyaniyorum sanki kopacak ikiye ayrilacakmisim gibi midem zaten kendinden gecmis durumda yaniyor yaniyor yaniyoooor hayirlisiyla su temmuz gelsede bebisleri alsak kucagimiza :)

canım ben karataş hastanesine gidiyorum Allah nasip ederse doğumuda karataş ta istiyorum dr çok memnunum

orası uzak biraz ama nasıl gidip geliyosun. bi tanıdığım da orada doğum yapmıştı fiyatları yüksek geldi bana. . .[/QUOTE]

eşimle gidiyorum eşimin seyahatleri oluyo bazen burda olmuyo o zamanda babamla gidiyoruz ama evimize metro yakın metroyla konağa gidip ordan hastane zaten 5 dakika kadar mesafede kalıyo araba olmasada metroyla kolay olur ulaşım
ücretlerde şöle eskiden çok fazla yüksekti rakamlar sanıyorum 2 yıl kadar önce türkler aldı hastaneye ve sgk kapsamına girdi
geçen hafta bi arkadaşım doğum yaptı karataşda benim doktorumda sezeryan oldu toplamda hastaneye 900 tl ödedi herşey içinde çokta memnun kaldı zaten bana tavsiye eden de o arakadaşımdı normal doğumda da 250 300 tl kadar daha yüksek sezeryandan
doğumhaneye fotorafçı da sokabiliyosun ve hastane yenilendi yaklaşık 1 aydır yeni doğumhane katı oldu odalar yeni üst kata alındı sıfırdan yapıldı herşey çok güzel ve temiz şuanda benim aklıma takılan tek şey hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi olmayışı belki şu tadilat aşamasında olur diyodum ama sormadım haftaya doktora sorucam yapıldımı diye inş tabi gerek kalmaz o tür şeylere en sağlıklı şekilde gelir bebeklerimiz ama düşünüyoruz işte yine de[/QUOTE]

AA evet orasi ermeni hastanesiydi deme. Cnm uygunmus fiyatlari da valla. Aklina öyle şeyler getirme inş hic gerek kalmaz öyle şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…