Slmmmm guzel annisler naber
iyi canim yavaş yavaş basladi sikayetler ama senin de dediğin gibi binlerce kez şükür iki uç gündür oğlum çok az hareket ediyordu şükür bugün normale döndü öyle korktum kii...
kızzzz deli gelecen madem sölesene bi kahve içerdik beraber şöyle 100.yıl parkında püfür püfür ohhhhhh,eğer zamanın olursa beklerim canımmm,adreste anlaşırıkkk
canım ben karataş hastanesine gidiyorum Allah nasip ederse doğumuda karataş ta istiyorum dr çok memnunum[/QUOTE]şuan başka bir şehirde özel bir hastanede yaptırıyorum takibimi. doğumu kısmetse ege üniversitesinde yapacağım. sizler hangi hastanede düşünüyorsunuz
girme zaten cnm aman böşver zaten bnm en anlamadıgım konu bu senın doguracagın cocuga baskasının isim vermesi bunu gectim ustune birde alınmaları ıyyyy
slm cnm sen nasılsın
keske öğlen yemeğinden sonra 1 saat falan uyusak gerçi bi uyusam 5 e kadar uyurum ama ...kızz evdeykende uykum gelmiyor benim hiç dun evdeydım sabah 8 bucukta kalktım sonrada uyuyamadm uyumaya çalıştım ama cıks yok tv izledim hep uzandım ohhh miss
insan ister istemez acaba diye düşünüyor valla kendi kendime diyorum bazen ya emziremezsem benim cicikler buyudu ama pek değil yaniiiüzüşlerdeyim
hoşgeldin cnmzamnala öğrenirsin bnde bilmiyordum kurdu oldum sordum sorusturdm
Sıkıntı yok yani benim de daha bende çok korktum burda okuyunca peki doğuma kadar gelmezse doğumdan sonra nasıl geliyormuş ?
prolaktin hormonlarıyla alakalı bi durum. Allahın mucizelerinden biri olarak nitelendiriyorum doğuma kadar gelmesede doğumdan sonra illaki gelio.
tabi istisnalar varmış her şeyde olduğu gibi. bazılarında doğumdan hemen sonra bazılarında 7-10 güne kadar geliyomuş stres yapmamak şart allah büyük nasıl olsa gelecek diyorum
hamdolsun idare ediyorum canım sen nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar nasıl aldıklarının resmini yolla bana
ahh cnm yaa tadını çıkar lütfen moral olsun sana ve bebişineeeannemgilden sizi takipliyorum bırakmadım sizi...
şimdiklik konuyu açmadılar canım hayırlısı bakalım
BERNACIM eline alabilirsin kaynanamgili bencede gerdiler iyice bizi
geçmişe bakmadım acele yazıyorum gelince görüşmek üzere by
normali zaten doğumla çekilen sancıyla vs gelmesi değilmi hep böyle duyduk? normal doğum olunca hemen sezeryan olunca bikaç gün sonra gelir derler hep..
Ayrıca küçükler diye üzülme annemdede bendede hiç yok nerdeyse, hamileliktede büyüme olmadı denecek kadar az amaaa annemin sütü fışkırıyomuş sık sık mendil koyup değiştirmesi gerekiyormuş ve çok emzirmiş bizi.. bende öyle düşünüyorum inşallah benimde çok olcak sütüm rahat rahat emzircem :) kafanıza takmayın sakın büyüdü büyümedi geldi gelmedi hayırlısıyla görcez inşallah o günleride :) hep iyi düşünün olumlu düşünün
vücut hazır olduğunda başlıcak zaten süt üretmeye, hele bi doğuralım nasıl gelcek sütümüz görcez :) inşallahhh
inşallah bakalım görücez nasipse...ahanda dört gözle bekliyorumm
dimii
çok şükür dediğin gibi yaa o tekmeleri hissetmek ne güzel bi duygudur Rabbim herkese nasip etsin
slm güzel anneee senden naberSlmmmm guzel annisler naber
kızlar süt konusunda bildikleriim kendi yaşadığımla kısıtlı ilk çocukta 5 aylık hamileyken falan gelmeye başladı göğsüm hiç büyümemişti dr a sorduğumda sadece sıkma yeter dedi sezeryan oldum yarım saat içinde bebeğimi emzire bildim ama hamileyken gelen sıvı gibi değildi sap sarı akıyordu 20 gün kadar sarı aktı daha sonra süt rengini aldı şimdide sütüm geldi ama ben artık bildiğim için endişelenmiyorum o kendilinliğinden akıyor hamileyken herkezin gelecek diye bişey de yok doğumdan hemen sonra sütü gelipde çok olanlarda var bu benim yaşadığım sadece rabbim onları rızıksız bırakmaz
Kizlar bakin cok guzell
çok sağol canım düşünmen yeterli fazla zamanım yok geri döneceğiz pazar günü birde ilçedeyiz biz merkeze bir saat yani...
inşallah yazın bebişlerle buluşuruz
kızlar her hamilede süt gelecek diye b,r şey yok doğum olunca vücut zaten ayarlıyor onu ve sütünüz gelmeye başlıyor...benim hamileliğimde hiç süt gelmedi ama çok sütüm vardı hatta fazlalığını sağıp buzluğa koyardım ayrıca göğüslerimde küçük...hatta lüzumsuz bir komşumuz ilk doğum yaptığım günlerde bu göğüsten süt mü çıkar demişti:) kafaya takmayın olacak inşallah
inşallah dediğin gibi olur.. bende şu an süt falan gelmiyor. bebiş doğunca sütüm gelir inşallah.. bazen ya gelmezse diye düşünüyorum sonra hemen toparlıyorum kendimi, olumsuz düşünce yok
canım ben karataş hastanesine gidiyorum Allah nasip ederse doğumuda karataş ta istiyorum dr çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?