2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
herkeze günaydın güzel bir c.tesi sabahından
bugün işyerinde aşağıdayım izinli arkadaşlar var patronda heran gelir yani çok sıkıcı bir gün
ammmmaaa saat 4 gibi mobilyalarımız gelicek nasip olursa çok heycanlıyıkkk oğluşumla

orası uzak biraz ama nasıl gidip geliyosun. bi tanıdığım da orada doğum yapmıştı fiyatları yüksek geldi bana. . .

eşimle gidiyorum eşimin seyahatleri oluyo bazen burda olmuyo o zamanda babamla gidiyoruz ama evimize metro yakın metroyla konağa gidip ordan hastane zaten 5 dakika kadar mesafede kalıyo araba olmasada metroyla kolay olur ulaşım
ücretlerde şöle eskiden çok fazla yüksekti rakamlar sanıyorum 2 yıl kadar önce türkler aldı hastaneye ve sgk kapsamına girdi
geçen hafta bi arkadaşım doğum yaptı karataşda benim doktorumda sezeryan oldu toplamda hastaneye 900 tl ödedi herşey içinde çokta memnun kaldı zaten bana tavsiye eden de o arakadaşımdı normal doğumda da 250 300 tl kadar daha yüksek sezeryandan
doğumhaneye fotorafçı da sokabiliyosun ve hastane yenilendi yaklaşık 1 aydır yeni doğumhane katı oldu odalar yeni üst kata alındı sıfırdan yapıldı herşey çok güzel ve temiz şuanda benim aklıma takılan tek şey hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi olmayışı belki şu tadilat aşamasında olur diyodum ama sormadım haftaya doktora sorucam yapıldımı diye inş tabi gerek kalmaz o tür şeylere en sağlıklı şekilde gelir bebeklerimiz ama düşünüyoruz işte yine de[/QUOTE]

AA evet orasi ermeni hastanesiydi deme. Cnm uygunmus fiyatlari da valla. Aklina öyle şeyler getirme inş hic gerek kalmaz öyle şeylere.[/QUOTE]

evet canım ermenilerindi türkler aldı fiyatlarda çok uygun geldi bize de eskiden çok yüksekti ama fiaytlar
tabi canım tek temennimiz bebişlerin en sağlıklı şekilde gelmesi ama insan düşünüyo yinede inş hiç birimiz için öyle bişeye gerek kalmaz

Günaydın kızçeleerr ve bebişleriii :)

bugün az kişiyiz tabi, çalışan sayımız az :)) inşallah bizde cumartesisi tatil olan işler buluruz bebişlerden sonra, yada eşlerimizin daha iyi kazançları olur da oturur gönül rahatlığıyla bebişleri büyütürüz :)

günaydın canım sabah sabah ağzından bal damlıyo valla inşşş dediğin gibi c.tesi tatilli işler buluruz
ay benim eşimin önümüzdeki ay zam ayı dört gözle zammı bekliyoruz beklediğimiz rakamı alırsa eğer doğumdan sonra çalışmayabilirim
inş herşey gönlümüze göre olur hepimizinde sağ salim bebişlerimize kavuşalımda geriside artık şansımıza bakalım

canım mide yanması bendede var hata bu gece saat 2 de o yüzden istifra ettim ama rahatlamadım midem diye diye kıvrandım

esine gelince sakın kendine dert etme başka iş bulur bebişin rıskıyla gelir hiiic endişen olmasın
uzat bakim yanağını

sagol bebisimmmm sizin gobusler ne alemde ben 3kilo aldim sadece ama gobus bole

benim gobisde buyudu bayağı 1.5 kilo civarı aldım bende sağlık ocağındaydım bu hafta oda cok alamamamı söyledi zaten

zaten hala pek birsey yiyemiyorum kı
benim kilom vardı biraz birde bacak sorunum olunca kilo alırsam baskı artar daha zor olur benim için o yüzden dikkatli kilo alımı lazım

rabbim nefes verdiyse rızkımızıda verir allahin izniyle bu gunleride atlaticam saolasin canim moral oldun :)

geceleri bende ayni durumdayim uyku die bisey kalmadi hayalet gibiyim gece midem yaniyo uyusam bile uyaniyorum midemin yanmasindan sabahta bel agrisindan erkenden uyaniyorum 6-7 arası bebis geldiginde zorluk cekmicem uykuya direncli hale geldim tekmelerimizde artti kuzum napiyosa hareket etmeye baslayinca karnimin ici sızliyo.bizde seni opuyoz kizimla

Günaydın kızlar nasılsınız? Hazırlıklar hızlanmış az kaldı nisanda geldi bakalım ilk kim doğuracak topikten merak ediyorum. Benim oğlan cok yaramaz kasığıma iniyor vuruyor hep ağrı yapıyor oda. Bel ağrılarimda başladi geçen gun üzüntüden yalancı saçı girdi belinden kasiklarimdan doğum baya zorlayacak sanirim ama böyle ne ağrı gibi sancı rahatsız ediyor böyle alta itiyor rahmi öyle gibi. Doktora da gitmedim sinirden.neyseki geçti. Mahkeme yaklaşıyor işte cuma günü az kaldı bakalım ne çıkacak sonuç.

günaydın ah sorma o bel agrısı bndede var hamlıelıgımın basından beri resmen batıyor..bu arada eşin işten çıkmış üzüldüm sen çalışyormuydun nasıl olacak
aayy cnm hadi bakalım yine heyecanlı bir bekleyiş dikkat et adamlara falan çarpık çurpuk getırmesınler

amiiiinnn inş c.tesi olmayan bi iş ne güzel olur...gerçi bn tamamen çıkıcam nasipse ama hayat belli olmaz tekrar çalışcam

Günaydın canım. benimde kızımın ayaklar aşağıda olduğu için güm güm patlatıyor aşağı doğru tekmeleri :)mahkemeden senin ve oğluşun için inşallah en hayırlı sonuç çıkar canım.

gunaydin canim sanada bende pek bi hazirlik yok benim yerime annem ablam yapiyo sanki ben dogurmucamda onlar dogurcak aman kuzum dikkat et stres yapma Allahim hayirlisini nasip etsin. dr ye soyle durumu dicemde ayni sancilar bazen bende de oluyo kimseye bisey demiyorum moralini bozma kendini strese sokma rahat olmaya bak bebegin ve senin icin herseyin en guzelini diliyorum canim

canım günaydın. benim doktorum karataş hastanesi tadilatta yaklaşık 1 yıl orada doğumu önermiyorum dedi. yanlışmı anladı acaba. sen karataşa mı gidiyorsun. hastanenin durumu ne şu anda?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…