- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
Ayni durumlar 3 gündür var bende.cok fenalardayim.hicbise yapamiyorum.:-(((((
Ayni durumlar 3 gündür var bende.cok fenalardayim.hicbise yapamiyorum.:-(((((
Canim bende de aynı sertlesme olmuştu 28. Hafta da nStye girmediğim halde sadece sert olduğu için kasılma önleyici ilaca başladım suan 35 haftalik olduk hala daha kullanıyorum ama yine sertlesmeler oluyo yine de ihmal etme doktorunu görme Şansın varsa bi git derim
cnim hareket ediyolar die bebeklerimin iyi oldugunu dusundugumu belirttim bebeklerimin oynamasa hemen gderdim nst yanlis cikmaz bnim karnimda sertlesiyo muanelerde sanci yok o yuzdn simdide gitmiyorum hemen doktorun gerek yok dediyse endiselenme yine cok kasilirsa nstye gir bol bol dinlen
Bu sertlesmeler hiç geçmiyor. Bakalım sırada kim var doğum yapacak? Ben sertleşme için ilaç felanda kullanmıyorum. Bakalım bundan ötürü doğuran olursa o zaman hepimiz anlarız erken doğum riski.belirtisi kasilmalarin deriz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde hazirda biseyler olsa cok iyi olacak ya ramazan ramazan annem oruclu onlarla ugrasmasa ama kim yapacak bakalim :-(((Bide dun cok kalabalikta gorumcem geldi komsular geldi dogumdan sonra bebek gormeye gelen cok oluyor diye komsular toplandi kv falan uzum yapragi topladi birazda disardan aldi bi dunya yaprak sardilar hep birlikte posetledk attik dondurucuya iyi oldu ama bende yoruldum hersene yaparz yaprak isini ama bu sene fazla yaptk hazir olsn diye bide kurabiye yapip koysam iyi olcak bizde besik mevlutu yapilmiyo oyuzden catkapi geliyo insanlar hazirda biseyler olunca rahat oluyor...bugunde sabah kv cagirdi kahvaltiya biraz yardim ettim kahvaltidan sonra cocuguda ona biraktim eve indim aksama kadar uyudum
Benimde hazirda biseyler olsa cok iyi olacak ya ramazan ramazan annem oruclu onlarla ugrasmasa ama kim yapacak bakalim :-(((
Kizlar kk programi yukledim alinti nasil yapiliyo yaa yapamadim :-(
Yapcaz bakalim temizlige bi baslayabilseydik.annemin temuzligi bitti hafta icide benimkine baslicaz canta felan hazirlicam ondan sonrada boğaza bakicees
teşekkürler cvp için,bencede artık başlayabiliriz abartmadan yemek koşuluyla bi hamile için gerekli her şey varmış içinde die biliyorum hz.meryem sadece hurma yemiş mesela.
son zamanlarda bende doğumla ilgili endişelenmeye başladım,drla daha hiç konuşmadık bu konuyu ama bende vaji.sorunu var o yüzden normal doğuma cesaretim yok umarım dr bana bırakmazda net bişey söyler bu konudaböyle bi sorunu olan var mı?
Bende son 10 gündür çok var sertlesmeler ama son kontrolde önemli değil akintidan dedi ve fitil Verdi nst de hiç bişey yoktu ama bende korkuyorum bu sertlesmelerden. ilk gebeligimde hiç böyle olmamıştı..CanTam bile hazır değil dahaBu sertlesmeler hiç geçmiyor. Bakalım sırada kim var doğum yapacak? Ben sertleşme için ilaç felanda kullanmıyorum. Bakalım bundan ötürü doğuran olursa o zaman hepimiz anlarız erken doğum riski.belirtisi kasilmalarin deriz.
canım çok geçmiş olsun aman dikkat et minişlere...kizlar karnim tas gbi ya bebeklern hareketlrni hissediyorum 2kere yattim hastanede acile gitmeye korkuyorum yatirirlar diye
Bende son 10 gündür çok var sertlesmeler ama son kontrolde önemli değil akintidan dedi ve fitil Verdi nst de hiç bişey yoktu ama bende korkuyorum bu sertlesmelerden. ilk gebeligimde hiç böyle olmamıştı..CanTam bile hazır değil daha((
Allah hiç kimseyi babaevine dönmek zorunda bırakmasın. Hele su durumda karnimda evlarimla bunlari yaşıyorum ya hiç hakkımı helal etmiyorum sebep olanlara. 8 ay ve şimdi nazimla oynayan tek.bir insan olmadı. Ben aglasam benim durumuma benden cok ağladılar yada daha cok.beni.üzüldüler. Gözümden her gün her gece Pitir Pitir yaşlar dökülüyor. Yavruma nasil bakicam bu durumda hiç bilmiyorum. Yarın evimin anahtarını alayimda biran önce evime gitmek istiyorum. Yanlız kalayım oğlumla ben bakar büyütürum. Rabbim kimsenin minnetine bırakmasın napayim bunca açıdan sonra birde koştur koştur çalışıp sonrada oğluma bakti diye.bir ömür annemin minnetini çekmek istemiyorum. Riski.veren Allah evimde bir bardak su.içer sukreder susar oğluma bakarım. Kimseyi kimseyi görmek istemiyorum. Evimin kirası elektrik suyu birde oğlumun bezini.felan alsın baskada birşey istemiyorum. Cok doldum cok yoruldum aylardır orda burda belim agriya agriya yatmaktan minnet tripten bıktım. Herkes kendine göre iyi kendine göre mükemmel ama kimse anlamıyor ki bu kız hamile ve bu adamdan evliyken bile neler çekti neler yaşadı neler yaşıyor. Allah oğlumu da beni de kimseye muhtaç etmesin. Ya yol göstersin yada evladimi da beni de kimsenin umuduna birakmadan emanetini alsın.
Allah hiç kimseyi babaevine dönmek zorunda bırakmasın. Hele su durumda karnimda evlarimla bunlari yaşıyorum ya hiç hakkımı helal etmiyorum sebep olanlara. 8 ay ve şimdi nazimla oynayan tek.bir insan olmadı. Ben aglasam benim durumuma benden cok ağladılar yada daha cok.beni.üzüldüler. Gözümden her gün her gece Pitir Pitir yaşlar dökülüyor. Yavruma nasil bakicam bu durumda hiç bilmiyorum. Yarın evimin anahtarını alayimda biran önce evime gitmek istiyorum. Yanlız kalayım oğlumla ben bakar büyütürum. Rabbim kimsenin minnetine bırakmasın napayim bunca açıdan sonra birde koştur koştur çalışıp sonrada oğluma bakti diye.bir ömür annemin minnetini çekmek istemiyorum. Riski.veren Allah evimde bir bardak su.içer sukreder susar oğluma bakarım. Kimseyi kimseyi görmek istemiyorum. Evimin kirası elektrik suyu birde oğlumun bezini.felan alsın baskada birşey istemiyorum. Cok doldum cok yoruldum aylardır orda burda belim agriya agriya yatmaktan minnet tripten bıktım. Herkes kendine göre iyi kendine göre mükemmel ama kimse anlamıyor ki bu kız hamile ve bu adamdan evliyken bile neler çekti neler yaşadı neler yaşıyor. Allah oğlumu da beni de kimseye muhtaç etmesin. Ya yol göstersin yada evladimi da beni de kimsenin umuduna birakmadan emanetini alsın.
amin cnm, neler yaşadığını tam olarak bilmesem de her zaman herşeyin daha beteri vardır, böyle düşünürsek şükretmeliyiz. Dönecek bir babaevin olmayabilirdi, arkanda durmayan bir ailen olabilirdi, annen ve baban hayatta olmayabilirdi mesela, hiç sahipsiz olabilirdin. Onların hayatta olması bile farkında olmasanda sana güç veriyor. Bence bir insanı hayatta karşılık beklemeden seven sadece anne-babasıdır (tabi istisnalar hariç)
Ayrıca diyorsun ki, evimin kirası, elk, suyu, oğlumun bezini felan alsınlar başka da birşey istemiyorum. Kusura bakma da başka ne kaldı isteyecek? bunları karşılamak az şey mi? :26:
Ne olur beni yanlış anlama, ne yaşadığını tam olarak tabiki bilemem ama ailene haksızlık etmemen gerektiğini düşündüm, duygularımı paylaştım.
Bana kızma lütfen :112:
sarma sarin sigara boreqi sarin kurabiye yapin atin dolaba gerci gelenlerde oruclu olur hazirda olursa cok rahat edersiniz bizde daha hazirlamadik gerci bu hafta temizlik olcak milfoy hamuruda al koy oda cabucak hazirlaniyo
Bunlari ailem değil avukatım mahkeme eşime odettirsin. Herşey maddi değil kızlar cok yoruldum. Minnet altında kalmak inanın aç kalmaktan zor geliyor biraz. Hamile depresyonuna girdim belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?