Yapcaz bakalim temizlige bi baslayabilseydik.annemin temuzligi bitti hafta icide benimkine baslicaz canta felan hazirlicam ondan sonrada boğaza bakicees
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mozaik pastada yapip buzluga atabilirz aslnda eskidrn cok yapiyodum
günaydın canım benim de ayaklarım geri geri gidiyii de zor da yürüyom geldim işte,öle ağır iş yapacak durumda değilim zaten sabaha kadar o doğumhane senin bu benim sezeryan ,wc nöbeti,safsalak bi ruh haliyle uyanıp gelmek birazgünaydın kızlar artık hiç çalışasım yok
günaydın kızlar artık hiç çalışasım yok
kızlar dün evin temizliği bitti ama gelen kadınında canı çıktı zavallı kadın sabah 9 da geldi akşam 8,30 da çıktı evimden dip köşe mahvolmuşama çok şükür bitti...
kızımın odasını yerleştirdim... çikolatası şekeri lohusa bardağı madem kavanozu yapıldı şimdi tek tek resimlerini size atıcam :)
vay anasını bana da gönder sen o ablayı bizim burda 17den sonra bağlasan durmaz yardımcı kadınlar
güle güle kirlenin ben bir 15 gün daha beklicem temizlik için zaten cumartesi günü çamurlu yağmur suyu bastı evi duvarın biri tekrar boyanacak falan iş çok
vay anasını bana da gönder sen o ablayı bizim burda 17den sonra bağlasan durmaz yardımcı kadınlar
güle güle kirlenin ben bir 15 gün daha beklicem temizlik için zaten cumartesi günü çamurlu yağmur suyu bastı evi duvarın biri tekrar boyanacak falan iş çok
vallahi sağolsun işini bitirmeden gitmedi ama sürekli aldığım kadın dı eskiden şimdi yine iki haftada bir alıcam mecbur hiç bir iş yapamıyorum ütü dışında
kız nagicanım günaydın ,dün faceden de yazdım ev işi nasıl oldu diye,kız siz daha yeni boyattınız,sildir duvarları silinse olmuyo mu
önce kocaman bir maşallah 41 kere
herşeyi süper olmuş iyi günlerde kullanın inş,3 ikramlık mı yaptın ben sanki öyle gördüm çikolata,şeker kavanozu ve lolipop mu kurabiye mi onu kestiremedimbenim kızın hep krem ağırlıklı oldu sanki kıyafetleri
kız maşallah özeilmiş,çok da güzel olmuş,ben bi bebek hediyesi hazırliim dedim elimde karpal sendr çıktı ya,uyuşuyo,hiiç bişi yapamıyom,anca çamaşırlar yıkandı ütülendi o kadar,güzel günlerde kullanın...
Allah hiç kimseyi babaevine dönmek zorunda bırakmasın. Hele su durumda karnimda evlarimla bunlari yaşıyorum ya hiç hakkımı helal etmiyorum sebep olanlara. 8 ay ve şimdi nazimla oynayan tek.bir insan olmadı. Ben aglasam benim durumuma benden cok ağladılar yada daha cok.beni.üzüldüler. Gözümden her gün her gece Pitir Pitir yaşlar dökülüyor. Yavruma nasil bakicam bu durumda hiç bilmiyorum. Yarın evimin anahtarını alayimda biran önce evime gitmek istiyorum. Yanlız kalayım oğlumla ben bakar büyütürum. Rabbim kimsenin minnetine bırakmasın napayim bunca açıdan sonra birde koştur koştur çalışıp sonrada oğluma bakti diye.bir ömür annemin minnetini çekmek istemiyorum. Riski.veren Allah evimde bir bardak su.içer sukreder susar oğluma bakarım. Kimseyi kimseyi görmek istemiyorum. Evimin kirası elektrik suyu birde oğlumun bezini.felan alsın baskada birşey istemiyorum. Cok doldum cok yoruldum aylardır orda burda belim agriya agriya yatmaktan minnet tripten bıktım. Herkes kendine göre iyi kendine göre mükemmel ama kimse anlamıyor ki bu kız hamile ve bu adamdan evliyken bile neler çekti neler yaşadı neler yaşıyor. Allah oğlumu da beni de kimseye muhtaç etmesin. Ya yol göstersin yada evladimi da beni de kimsenin umuduna birakmadan emanetini alsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?