2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yapcaz bakalim temizlige bi baslayabilseydik.annemin temuzligi bitti hafta icide benimkine baslicaz canta felan hazirlicam ondan sonrada boğaza bakicees

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mozaik pastada yapip buzluga atabilirz aslnda eskidrn cok yapiyodum

Mozaik pastada yapip buzluga atabilirz aslnda eskidrn cok yapiyodum

slm

kek yapıp atmayı denediniz mi? oda çok güzel oluyor, çıkarız biraz fırında ısıttınız mı, o anda pişmiş gibi oluyor valla. Bana kalırsa sigara böreği pek randımanlı olmuyor, yufka hamurlaşıyor dolapta ama yinede kurtarıcı tabi, hiç yoktan iyidir

bu arada ben daha hiç hazırlık yapmadım, yiyecek konusunda, bende kek vs. düşünüyorum

arkadaşlar geçmişi biraz okudum da, şu siğil denen şeyi nasıl anladınız ya

bende yada eşimde bugüne kadar öyle birşey olmadı ama artık zaten özel bölgemi göremiyorum ki, sizde göremiyorsunuzdur heralde, nasıl anladınız :26:

acıdı falan mı nedir?

günaydın canlar,hayırlı haftalar olsun...

günaydın kızlar artık hiç çalışasım yok
günaydın canım benim de ayaklarım geri geri gidiyii de zor da yürüyom geldim işte,öle ağır iş yapacak durumda değilim zaten sabaha kadar o doğumhane senin bu benim sezeryan ,wc nöbeti,safsalak bi ruh haliyle uyanıp gelmek biraz yapıo insanıı

günaydın kızlar artık hiç çalışasım yok

günaydın cnmmm al bendende o kadar

34. haftamızdan,yeni bir haftadan ve yeni bir iş gününden herkese merhabalar

sürüne sürüne geldim yine işe cuma günü kontrolüm var bakalım dr teyze ne dicek gelir mi cuma yaww :44:

kızlar dün evin temizliği bitti ama gelen kadınında canı çıktı zavallı kadın sabah 9 da geldi akşam 8,30 da çıktı evimden dip köşe mahvolmuşama çok şükür bitti...
kızımın odasını yerleştirdim... çikolatası şekeri lohusa bardağı madem kavanozu yapıldı şimdi tek tek resimlerini size atıcam :)

vay anasını bana da gönder sen o ablayı bizim burda 17den sonra bağlasan durmaz yardımcı kadınlar

güle güle kirlenin ben bir 15 gün daha beklicem temizlik için zaten cumartesi günü çamurlu yağmur suyu bastı evi duvarın biri tekrar boyanacak falan iş çok

vallahi sağolsun işini bitirmeden gitmedi ama sürekli aldığım kadın dı eskiden şimdi yine iki haftada bir alıcam mecbur hiç bir iş yapamıyorum ütü dışında

kız nagicanım günaydın ,dün faceden de yazdım ev işi nasıl oldu diye,kız siz daha yeni boyattınız,sildir duvarları silinse olmuyo mu

vallahi sağolsun işini bitirmeden gitmedi ama sürekli aldığım kadın dı eskiden şimdi yine iki haftada bir alıcam mecbur hiç bir iş yapamıyorum ütü dışında

cnm inanki ben bu hafta ütüde yapamadım en başa döndüm sanki millet başında çeker ben sonunda felaket mide bulantım vardı son zamanlarda çok oluyo ve sanırım haftasonları çok yoruyorum kendimi cumartesi çok korktum ayaklarım balon gibiydi,mide bulantısı ve vücudumda dengesizlik hat safhadaydı sürekli tansiyon ölçtüm oğluşla uzandık muhabbet ediyoz ben kendi derdime düşmüşken pıt pıt bir ses dönüp bakmamızla klimadan suyun eve boşalması bir oldu canımı falan unuttum ne koşturdum sonra yerlerdeki suları falan temizledim halıyı balkona attım vs vs hırsımdan herkese bağırdım bütün giderleri tıkıyosunuz olacağı bu diye kv,kp,görümce hepsine Allah nasip ederse ilk hedefim taşınmak yetti artık

kız nagicanım günaydın ,dün faceden de yazdım ev işi nasıl oldu diye,kız siz daha yeni boyattınız,sildir duvarları silinse olmuyo mu

istemiyorum ayşe inat mı murat mı boyucak o duvarı yeniden o kadar delirdim ki o gün eşim gece onda geldi hiççç konuşmadım nasıl oldun dedi iyi dedim o kadar hırsımdan sustum hoş adamında bir günahı yokta öyle işte

neyse beterin beteri var ya evde olmasaydım

önce kocaman bir maşallah 41 kere

herşeyi süper olmuş iyi günlerde kullanın inş,3 ikramlık mı yaptın ben sanki öyle gördüm çikolata,şeker kavanozu ve lolipop mu kurabiye mi onu kestiremedim benim kızın hep krem ağırlıklı oldu sanki kıyafetleri

Son düzenleme:

saolll inşallah...
çikolata
sosyete şekeri
badem şekeri
lohusa şerbeti ve
sabun
ikramlar bunlar olucak sabunu daha önce koymuştum...

kızlarr herkese günaydınnnnn ..

hafta sonu biraz uzak kaldım geriye de dönüp bakamadım, öncelikle nektar dan haberi olan varmı ?

sabah zor kalktım ayaklarımın altı acıyor üstüne zor basıyorum sabah tartıldım 13.5 olmuş aldığım kilolar, 1.5 daha yükselmiş 1 haftada off..
yapmam gereken ütüler var örtüleri felan yıkadım bir kısmını ütüledim şimdi geri kalanı kaldı oof ya artık iş yapmak zor geliyor sizde de öyle mi:26:
vee bu gün prensesimi görmeye gideceğim bakalım ne kadar olmuş birde doğum için düşündüüm diğer Dr.a gideceğim ama ona randevu almadım acaba almama gereklimi?

kız maşallah özeilmiş,çok da güzel olmuş,ben bi bebek hediyesi hazırliim dedim elimde karpal sendr çıktı ya,uyuşuyo,hiiç bişi yapamıyom,anca çamaşırlar yıkandı ütülendi o kadar,güzel günlerde kullanın...

amin cnm saolasın bunlar işte içimde bir hevesti yapayım dedim iyice ağırlaşmadan... allah güle güle kullanmayıda nasip eder inşallahhh... amiiinnn....

Durumu tam olarak bilmiyorum cnm ama hakkında hayırlısı olur inşallah...

bayıldım hepside süper olmuş, özenle hazırlanmış inşallah mutlulukla dağıtmak nasip olsun... o minik kavanoza ne koyacaksın badem şekerimi? bende o kavanozların içlerinde reçel bal ve marmelat olanlarını süsledim birde kadehlerin cam mı plastik mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…