2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar sabahtan beri avzem tekme atmadı daha, telaşlandım biraz normal mi ki? Sinüzitim tuttu yine, burnum tıkalı nefes almak iyice zorlaştı, uyku namına bir şey kalmadı. Iş yerinde sürünüyorum resmen, gözler şiş şiş dolaşıyorum.
Tek güzel haber bu ayın 16'sında tayin istiyoruz inşallah, bugünlerde tesellim bu... Bir de bebişin iyi olması tabiki.

benide 30 40kilo almami beklediler ikiz diye 13kilo kapak oldu catliyolar kilo aliyim diye hastaneye yattim karsi komsu gecmis olsun bile demeden serum sisirir artik seni diyip guldu:) iyim sayilir agri sanci uykusuz geceler heycan korku cok az kaldi sukur pasalarim cok iyi teyzesi seninki nasil

günaydın fıstık!
valla ben de 9-10 kilo falan aldım işte...
ama yaklaşık son 2 aydır kilom aynı... 9-10 arası gidip geliyor.
bebek aldıkça alıyor, ben verdikçe veriyorum, dengeliyoruz

Arya'da 33 kilo almıştım veeee evdeydim o zaman. çalışmanın faydası diyelim...
he bu arada yine de çok yiyorum!

Once sen dogurursun canim, benimkinin hic niyeti yok gibi gelmeye ) senin ogluslar cikip rahatlasinlar benimki daha donemedi bilee

Bencede artik gelsinleeeeerr, ben istemedgi kadar oynarim onunla

kismet belki supriz yapar sana sezeryanla almasalar benimkilerinde hic niyeti yok :)

ayyy millete de bak yaa!!!

Allah korusun böylelerinden, maşallah sana!
harbi kapak olmuş....

Canım bence almazsın en fazla taş çatlasın 5 kg cıkk:) Bazı deneyimli hamileler der ki biz son ay fazla almadık. İnşallah onlara benzerizz

berna 33 kilodan benim gördüğüm haline gelebildiysen maşaallah kız, bunda doğumdan çıkar çıkmaz incecik olursun o zaman. Canım sabahtan beri benim kızdan ses yok normal mi, ilk olunca böyle hemen telaş yapıyoruz.

Canım tekrar bir git baktır için rahat etsin. Ama içini ferah tut onlar baş popo, bacak bişeyi yanlış ölçmüştür. Zaten benimki artık boyunu posunu söylemiyor. Direk kiloya giriyor. Kafaya bakıyor, Yüzünü dönmedi diyor postalıyor:)) Bu arada gaye den aldıgım safari ve diğer takım geldi. Yıkadım bile öyle tatlılar ki teşekkürler canım. Çok beğendim iyi ki de almışımmmm, 40,00 tl ye iki tane takım aldım

Canım bence almazsın en fazla taş çatlasın 5 kg cıkk:) Bazı deneyimli hamileler der ki biz son ay fazla almadık. İnşallah onlara benzerizz
hahahaaa sen öyle san!

kız sen şu alıntı yapılan mj larını bi kontrol et bakiim önce
merak etme eder, uyuyordur. geçen benim de öyle oldu.. sonra coştu bekle az biraz daha

Normal valla geçen gün neler yedim içtim, tık yok. Konuştum olmadı, müzik dinledim olmadı. Yapmadığım şey kalmadı. Sonra kızdım, moral bozukluğu ile yattım uyudum. Sanırım birazcık yan yatarken fazla yan yatmışım. Bizimki vuruyor. Anneee kalk, anneeee fazla yan yattın. Dedim sana oh olsun cadı Sonra tabi sırt üstü elim mahkum cadıma:)

hahahaaa sen öyle san!

kız sen şu alıntı yapılan mj larını bi kontrol et bakiim önce
merak etme eder, uyuyordur. geçen benim de öyle oldu.. sonra coştu bekle az biraz daha

Hayallerimi yıktın bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((( Herkes benimde öküz gibi olmamı istiyor. Az kg aldım diye bi mutluydum. Naptın yaaaa

Oley oley çikolata yedim Avzem uyandı, tekmemizi yedik sonunda. Kız Berna neyi yanlış yapmışım baktım baktım anlamadım, kafa güzel benim uykusuzluktan kusura bakkma.

eşim oğlumuzu her sabah öper bu sabah morarmış dedi ödüm koptu aynayı getirdi bir de ne göreyim karnımın alt kısımlarında iki yanda mor çatlaklar hüngür hüngür ağladım 3 kg aldım ben ya doğum başından beri neden böle oldu acaba iri bebek olucak demişti doktor yavrum karnıma sığmıyor mu kiii moralim çok bozukkk(( geçer mi bu mor çatlaklar...

yarın doktora gidicem çatlaklar canımızı çok sıktı kızlar çokkkk acıyoda karnımın altı çok mu kilo almışım ben şişko bi hamilemiyim dün akşamki fotograflar onlarr((

yarın doktora gidicem çatlaklar canımızı çok sıktı kızlar çokkkk acıyoda karnımın altı çok mu kilo almışım ben şişko bi hamilemiyim dün akşamki fotograflar onlarr((

Dalgamı geçiyon :) Gayet zayıf bir hamilesin. Bünyeye göre değişiyor o çatlaklar takma kafanaaaaa. Hamileliğin tadını çıkar

di mi yaa ben de öyle yatıyorum, başlıyor kıp kıp kıpraşmaya =) parmaklarını gezdiriyor falan.. feci gıdıklıyor canavar
Hayallerimi yıktın bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((( Herkes benimde öküz gibi olmamı istiyor. Az kg aldım diye bi mutluydum. Naptın yaaaa
hah hah hahhhh
kötüyüm kızım ben!!!!!!!
Oley oley çikolata yedim Avzem uyandı, tekmemizi yedik sonunda. Kız Berna neyi yanlış yapmışım baktım baktım anlamadım, kafa güzel benim uykusuzluktan kusura bakkma.

sana belki 5-6 kere yazdım, özelden değil ama buradan... hiçbirine cevap yazmadın!
sen de kk'cı oldun ya hadi hayırlısı ..
cevap vermeyen tayfa

Dalgamı geçiyon :) Gayet zayıf bir hamilesin. Bünyeye göre değişiyor o çatlaklar takma kafanaaaaa. Hamileliğin tadını çıkar
şimdiye kadar maşallah iyi gittik bende şeker acıcık fazla çıktı her şeye dikkat ediyorum ama bu çatlak oluşuyor diyenleri önemsemedimya başıma geldi inşallah geçer ya mosmor bildiğin morrrrr(bide kaşınıo acıyorr(naz yapcak kimsem yok keşke annem burda olsaydı acıcık ağlardım onaaa ühühühühühühü

Evt cnm son 4hafta kilo alimi duruyor genelde 5kg bile cok fazla bence 3 kg anca

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…