bende öyle düşünüyom kuşum, millet pek bi istiyor şekilsiz ortada gezinmemi.. en çokta doğum yapmış, kilolarını verememiş hatunlar diyor daha alırsın bu ne kisen napıyonn yağmuuur, paşalarımız nasııll?
herkese günaydınn
son 1 buçuk ayımız.. şimdiye kadar 10 kilo aldım, acaba son ayda çok alırmıyım ? kilomu sorun etmem de, her gören daha şimdiden sonra alacaksın diyor, tecrübeliler nagiiii, bernoşşş siz ne diyonuz bakimm
Once sen dogurursun canim, benimkinin hic niyeti yok gibi gelmeye) senin ogluslar cikip rahatlasinlar benimki daha donemedi bilee
Bencede artik gelsinleeeeerr, ben istemedgi kadar oynarim onunla
benide 30 40kilo almami beklediler ikiz diye 13kilo kapak oldu catliyolar kilo aliyim diye hastaneye yattim karsi komsu gecmis olsun bile demeden serum sisirir artik seni diyip guldu:) iyim sayilir agri sanci uykusuz geceler heycan korku cok az kaldi sukur pasalarim cok iyi teyzesi seninki nasil
herkese günaydınn
son 1 buçuk ayımız.. şimdiye kadar 10 kilo aldım, acaba son ayda çok alırmıyım ? kilomu sorun etmem de, her gören daha şimdiden sonra alacaksın diyor, tecrübeliler nagiiii, bernoşşş siz ne diyonuz bakimm
kismet belki supriz yapar sana sezeryanla almasalar benimkilerinde hic niyeti yok :)
günaydın fıstık!
Valla ben de 9-10 kilo falan aldım işte...
Ama yaklaşık son 2 aydır kilom aynı... 9-10 arası gidip geliyor.
Bebek aldıkça alıyor, ben verdikçe veriyorum, dengeliyoruz
Arya'da 33 kilo almıştım veeee evdeydim o zaman. çalışmanın faydası diyelim...
He bu arada yine de çok yiyorum!
ayy ne zlemesi bebek büyüdükçe göstermiyor bu drler yada bana numunelikler denk geliyorbenim içim çok rahat nurgülcüm sadece tedbir bizden tevekkül Allah'tan diye ben muayenemi olayım yoksa ne zaman doğar falan değil derdim
hahahaaa sen öyle san!Canım bence almazsın en fazla taş çatlasın 5 kg cıkk:) Bazı deneyimli hamileler der ki biz son ay fazla almadık. İnşallah onlara benzerizz
berna 33 kilodan benim gördüğüm haline gelebildiysen maşaallah kız, bunda doğumdan çıkar çıkmaz incecik olursun o zaman. Canım sabahtan beri benim kızdan ses yok normal mi, ilk olunca böyle hemen telaş yapıyoruz.
berna 33 kilodan benim gördüğüm haline gelebildiysen maşaallah kız, bunda doğumdan çıkar çıkmaz incecik olursun o zaman. Canım sabahtan beri benim kızdan ses yok normal mi, ilk olunca böyle hemen telaş yapıyoruz.
hahahaaa sen öyle san!
kız sen şu alıntı yapılan mj larını bi kontrol et bakiim önce
merak etme eder, uyuyordur. geçen benim de öyle oldu.. sonra coştu bekle az biraz daha
yarın doktora gidicem çatlaklar canımızı çok sıktı kızlar çokkkk acıyoda karnımın altı çok mu kilo almışım ben şişko bi hamilemiyim dün akşamki fotograflar onlarr((
di mi yaa ben de öyle yatıyorum, başlıyor kıp kıp kıpraşmaya =) parmaklarını gezdiriyor falan.. feci gıdıklıyor canavarNormal valla geçen gün neler yedim içtim, tık yok. Konuştum olmadı, müzik dinledim olmadı. Yapmadığım şey kalmadı. Sonra kızdım, moral bozukluğu ile yattım uyudum. Sanırım birazcık yan yatarken fazla yan yatmışım. Bizimki vuruyor. Anneee kalk, anneeee fazla yan yattın. Dedim sana oh olsun cadıSonra tabi sırt üstü elim mahkum cadıma:)
hah hah hahhhhHayallerimi yıktın bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(((((((( Herkes benimde öküz gibi olmamı istiyor. Az kg aldım diye bi mutluydum. Naptın yaaaa
Oley oley çikolata yedim Avzem uyandı, tekmemizi yedik sonunda.Kız Berna neyi yanlış yapmışım baktım baktım anlamadım, kafa güzel benim uykusuzluktan kusura bakkma.
şimdiye kadar maşallah iyi gittik bende şeker acıcık fazla çıktı her şeye dikkat ediyorum ama bu çatlak oluşuyor diyenleri önemsemedimya başıma geldi inşallah geçer ya mosmor bildiğin morrrrrDalgamı geçiyon :) Gayet zayıf bir hamilesin. Bünyeye göre değişiyor o çatlaklar takma kafanaaaaa. Hamileliğin tadını çıkar
Canım bence almazsın en fazla taş çatlasın 5 kg cıkk:) Bazı deneyimli hamileler der ki biz son ay fazla almadık. İnşallah onlara benzerizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?