2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

yarın doktora gidicem çatlaklar canımızı çok sıktı kızlar çokkkk acıyoda karnımın altı çok mu kilo almışım ben şişko bi hamilemiyim dün akşamki fotograflar onlarr((

Sakin kiloluyum deme cok iyisn olsn catlak falan hicbisi olmaz yavrun kucagindayken unutursun gayet fit gayet guzel bi hamilesin massallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın hanımlar.. Sabah sabah sinir kat sayım tavan yaptı aylardır kullandığım insülinin yanlış olduğunu öğrendim salak Dr. Sisteme girdiği ile reçeteye yazdığı yanlışmış bu gün tesadüfen öğrendim aylardır yanlış iğne yapıyormuşum çıldırmamak elde değil valla bir de tr nin en iyi hastanesi olacak.. Şimdi sabah kan verdim sonuçlarını gösterip çıkacağım bebeğimde gerildi herhalde kımıl kımıl durmuyor yerimde

Sakin kiloluyum deme cok iyisn olsn catlak falan hicbisi olmaz yavrun kucagindayken unutursun gayet fit gayet guzel bi hamilesin massallah :)

sağol canımmm bi an korktum sığmıomuki karnıma diye güzel sözlerin için teşekürler Allah ebişlerimizi ve bizi korusunn..

Canım kusura bakma geriye dönük buldum okudum iletilerini. Biliyorsundur belki evde internet yok, iş yeride malum yoğun çalışıyoruz sürekli giremiyorum. Patnos'ta polen şenliği başladı, rahatsız ediyor. Benim de sinüzit tuttu zaten yine kötü haldeyim nefes almak iyice zorlaştı. Bu arada farkındaysan tercihlere çok az kaldı ayın 16'sında açılıyor. Inan zaman yaklaştıkça iyice karmakarışık oldum ben. Stres yapıyorum 15 günlük bebekle tayinin çıktığı yerde ne yaparım bilmiyorum, daha çok küçük olacak hava değişimi felan aaay düşünmek istemiyorum bile.
Uzat yanağını öpelim de küsme bize

sağol canımmm bi an korktum sığmıomuki karnıma diye güzel sözlerin için teşekürler Allah ebişlerimizi ve bizi korusunn..

2tane mor catlakmi kendi halime bakarak guldum sana hc dert etme cnim benim karnim tam dunya haritasi catlamadk yerim kalmadi ilk bas bende cok aglamstm doktora gdince karnimi acmaya utaniyrm ama yapick bise yok senin yine iyi ben napiyim

2tane mor catlakmi kendi halime bakarak guldum sana hc dert etme cnim benim karnim tam dunya haritasi catlamadk yerim kalmadi ilk bas bende cok aglamstm doktora gdince karnimi acmaya utaniyrm ama yapick bise yok senin yine iyi ben napiyim

benim daha yeni oldu ama çoğalıcak gibi duruyor karnım otururken bile geriliyor artık bide yolculuk üzerine eklendi mi yandığımın resmidir. artık kremler mremler hamilelikten sonra geçirmeye çalışırız demi ama yaa ühühühühühühü((

günaydın güzel anneler

hızınıza yetişilmiyor maşallah, okuyup çıkıyorum genelde

malum afacan bir oğlan daha olunca her saniye ne yaramazlık yapçak diye peşinde dolanmak gerekiyor

çatlakların genetik olduğu söyleniyor. annelerinizde de çatlak olmuş mu kızlar hamileyken?

benim annemde teyzelerimde falan hiç olmamış, benimde ilk hamileliğimde olmamıştı ki o zaman bebeyağı kullanmıştım

bu sefer ne krem ne yağ hiçbişey sürmedim yine çatlamadı maşallah

aa hiç duymadım böyle bişey, hatasını da kendi mi fark etti canım, bu ne ya, bişey olmadı Allahtan.. hayır herşeyde hata telafi edilir de, sağlığın telafisi, özrü olmaz.

Simdi gordum yazini bebisin kilosu nekadar cikti..bide bende dun gittim kontrole 35haftalik cikti ama 32.haftadayiz daha aslinda ben pek inanmiyorm usg olcumlrrine

Evet anneminde çatlakları var demekki ondan of of maşallah iyi ki sende olmuyor

Gerizekali doktor biz bitane agri kesici icerken 50sefer dusunuyorz oda yanlis igne veriyor..hayirlisiyla dikkat et kendine hatta yerinde olsam bashekimlige sikayet ederdm ve aninda degistirirdim paraya verdikden sonra doktor cok ama iste rabbim iyilerle karsilastrsn

Kizlar ya cok halsizim yaaa :-( niye böyle? Sizde boylemisiniz offf

son haftalar zor olur derler ya işte o haftalardayız :) bikaç hafta sonra burda bu çocuk beni uyutmuyor diye söyleniyo olcaz galiba

son haftalar zor olur derler ya işte o haftalardayız :) bikaç hafta sonra burda bu çocuk beni uyutmuyor diye söyleniyo olcaz galiba

Sanirim öyle olacak uykusuzluga da hic tahammulum yok insallah yiyen ve uyuyan bi cocuk olur.hepimizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…