eşim oğlumuzu her sabah öper bu sabah morarmış dedi ödüm koptu aynayı getirdi bir de ne göreyim karnımın alt kısımlarında iki yanda mor çatlaklar hüngür hüngür ağladım 3 kg aldım ben ya doğum başından beri neden böle oldu acaba iri bebek olucak demişti doktor yavrum karnıma sığmıyor mu kiii moralim çok bozukkk(( geçer mi bu mor çatlaklar...Eki Görüntüle 1142579
Eki Görüntüle 1142580
yarın doktora gidicem çatlaklar canımızı çok sıktı kızlar çokkkk acıyoda karnımın altı çok mu kilo almışım ben şişko bi hamilemiyim dün akşamki fotograflar onlarr((
Günaydın hanımlar.. Sabah sabah sinir kat sayım tavan yaptı aylardır kullandığım insülinin yanlış olduğunu öğrendim salak Dr. Sisteme girdiği ile reçeteye yazdığı yanlışmış bu gün tesadüfen öğrendim aylardır yanlış iğne yapıyormuşum çıldırmamak elde değil valla bir de tr nin en iyi hastanesi olacak.. Şimdi sabah kan verdim sonuçlarını gösterip çıkacağım bebeğimde gerildi herhalde kımıl kımıl durmuyor yerimde
Canım kusura bakma geriye dönük buldum okudum iletilerini. Biliyorsundur belki evde internet yok, iş yeride malum yoğun çalışıyoruz sürekli giremiyorum. Patnos'ta polen şenliği başladı, rahatsız ediyor. Benim de sinüzit tuttu zaten yine kötü haldeyim nefes almak iyice zorlaştı. Bu arada farkındaysan tercihlere çok az kaldı ayın 16'sında açılıyor. Inan zaman yaklaştıkça iyice karmakarışık oldum ben. Stres yapıyorum 15 günlük bebekle tayinin çıktığı yerde ne yaparım bilmiyorum, daha çok küçük olacak hava değişimi felan aaay düşünmek istemiyorum bile.
Uzat yanağını öpelim de küsme bize
2tane mor catlakmi kendi halime bakarak guldum sana hc dert etme cnim benim karnim tam dunya haritasi catlamadk yerim kalmadi ilk bas bende cok aglamstm doktora gdince karnimi acmaya utaniyrm ama yapick bise yok senin yine iyi ben napiyim
2tane mor catlakmi kendi halime bakarak guldum sana hc dert etme cnim benim karnim tam dunya haritasi catlamadk yerim kalmadi ilk bas bende cok aglamstm doktora gdince karnimi acmaya utaniyrm ama yapick bise yok senin yine iyi ben napiyim
benim daha yeni oldu ama çoğalıcak gibi duruyor karnım otururken bile geriliyor artık bide yolculuk üzerine eklendi mi yandığımın resmidir. artık kremler mremler hamilelikten sonra geçirmeye çalışırız demi ama yaa ühühühühühühü((
Günaydın hanımlar.. Sabah sabah sinir kat sayım tavan yaptı aylardır kullandığım insülinin yanlış olduğunu öğrendim salak Dr. Sisteme girdiği ile reçeteye yazdığı yanlışmış bu gün tesadüfen öğrendim aylardır yanlış iğne yapıyormuşum çıldırmamak elde değil valla bir de tr nin en iyi hastanesi olacak.. Şimdi sabah kan verdim sonuçlarını gösterip çıkacağım bebeğimde gerildi herhalde kımıl kımıl durmuyor yerimde
aa hiç duymadım böyle bişey, hatasını da kendi mi fark etti canım, bu ne ya, bişey olmadı Allahtan.. hayır herşeyde hata telafi edilir de, sağlığın telafisi, özrü olmaz.
günaydınlarrr herkese mutlu,huzurlu birgün olsun inş
dosyamı hazırladım evde ne var ne yok gebeliğin başından beri topladım geldim 11:30da randevum var bakalım ne dicek :44:
not: dün mahalledeki tıp merkezine gittim 33+2lik kızım 37+1 çıktı doğum 22 haziran dedi ohaaaa oldum eski usgleri topla gel dedi kesin yanlış ölçtüler ama içime kurt düştü bu konuyu aydınlatmam lazım
Simdi gordum yazini bebisin kilosu nekadar cikti..bide bende dun gittim kontrole 35haftalik cikti ama 32.haftadayiz daha aslinda ben pek inanmiyorm usg olcumlrrine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gerizekali doktor biz bitane agri kesici icerken 50sefer dusunuyorz oda yanlis igne veriyor..hayirlisiyla dikkat et kendine hatta yerinde olsam bashekimlige sikayet ederdm ve aninda degistirirdim paraya verdikden sonra doktor cok ama iste rabbim iyilerle karsilastrsn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.