Cok gergin karnim bugun kontroldede rahim boyunu olctu dktr sezeryan dikisine bastira bastira bayilcam sandim bide 2sefer olctu 36milim dedi ama karnim cok aciyo hala diken batiriyolar dikisime
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hain cok fenasinnnnn sagol beaaa :))))))
Yaaa ne temizlik.yapar ya. Misafir agirlayacak dermanin d.si yok zaten.
son 1 haftadir cok agirlastim (( havada cabasi oldu valla. Hayirlisiyla dogursaydik iyiydi :)))
Cok zormus son haftalar.
Kiiiiz bunun ayibi yoggggg benim yumuşak diken de yapar arada takdir toplamak icin ben de sen bu isi yap sunu ben yaparım derim merak etme ssk sız işçi calistirdigini demem kimseye :)
Yok canm ben kızlara zeynep diyodum burdan yazisirken kime desem ben zeynep değilim diyo hatta acaba kim bu Zeynep dediler meger burnumun dibindeymis :)
Nasil doğum yapicam? Neler olacak? Tek başıma doğumun üstesinden de gelebilecekmiyim? Evladima her sarildigimda aglayacakmiyim yoksa gülecekmiyim? Kafamda deli sorular....
Et beni gibi bişey çıkıyor cnm çok minik te olabiliyor çok büyük te. Olsa zaten eline falan gelirdi mutlaka. Ve eşlerden birinde olunca diğerinde de çıkıyor. Sende olsa eşinde de olurdu kesin. Allah kimsenin başına vermesin çok berbat bi virüsss :18:
amin cnm. sğl, bugün dr a gittim çalışır raporu aldım, kan ve idrar sonucumda temiz çıktı allaha şükür
malum artık sık sık tuvalet ihtiyacımız oluyor, dışarılarda illede wc ye girmeniz gerekirse oradaki tuvalet kağıtlarını bile kullanmayın, çantanızda kendi peçetenizi bulundurun, kapı kollarına aman dikkat ediiinnn, temas yookkk
Nasil doğum yapicam? Neler olacak? Tek başıma doğumun üstesinden de gelebilecekmiyim? Evladima her sarildigimda aglayacakmiyim yoksa gülecekmiyim? Kafamda deli sorular....
Cnm Allah sana o evladi bir mucize olarak gonderdi emin olki onunla birlikte hayatin degisecek yeniden dogmus gibi olacaksin.belkide yaşama onunla daha sıkı baglanacaksin.gonlunu ferah tut lütfen
Kızlar sonunda bende aldım 3 lu takım 120 lira. Gecelik kısa kollu oldu ama sabahligi ve pijama takımım uzun anca buldum. Yıkayıp biran önce çanta hazirlasam artik.fena olmaz.
markasi ne canim sepet cok onemli mi senin icin aynen bebislerimiz icin olunca 50kere dusunuyoruz
Rica ederim canim rabbim sendende razı olsun hatta kaunattiktan sonra buzdolabi posetine koyup oyle cantaya koyucam ... Bebek bezlerini pedleri hasta bezlerini gogus pedlerini buzdolabi posetlerine koydum ben temiz temiz olsun die
Canım vallahi markasını hatırlayamadım ama öğrendiğimde senin için yazarım istersen , sepete gelince pek önemli değil gibi ama bakalım artık alıcı gözüyle incelemedim henüz
Kiiiiz bunun ayibi yoggggg benim yumuşak diken de yapar arada takdir toplamak icin ben de sen bu isi yap sunu ben yaparım derim merak etme ssk sız işçi calistirdigini demem kimseye :)
günaydınlarrr herkese mutlu,huzurlu birgün olsun inş
dosyamı hazırladım evde ne var ne yok gebeliğin başından beri topladım geldim 11:30da randevum var bakalım ne dicek :44:
not: dün mahalledeki tıp merkezine gittim 33+2lik kızım 37+1 çıktı doğum 22 haziran dedi ohaaaa oldum eski usgleri topla gel dedi kesin yanlış ölçtüler ama içime kurt düştü bu konuyu aydınlatmam lazım
Kızlar sonunda bende aldım 3 lu takım 120 lira. Gecelik kısa kollu oldu ama sabahligi ve pijama takımım uzun anca buldum. Yıkayıp biran önce çanta hazirlasam artik.fena olmaz.
günaydınlarrr herkese mutlu,huzurlu birgün olsun inş
dosyamı hazırladım evde ne var ne yok gebeliğin başından beri topladım geldim 11:30da randevum var bakalım ne dicek :44:
not: dün mahalledeki tıp merkezine gittim 33+2lik kızım 37+1 çıktı doğum 22 haziran dedi ohaaaa oldum eski usgleri topla gel dedi kesin yanlış ölçtüler ama içime kurt düştü bu konuyu aydınlatmam lazım
ayy ne zlemesi bebek büyüdükçe göstermiyor bu drler yada bana numunelikler denk geliyor benim içim çok rahat nurgülcüm sadece tedbir bizden tevekkül Allah'tan diye ben muayenemi olayım yoksa ne zaman doğar falan değil derdim