- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
ayy ne zlemesi bebek büyüdükçe göstermiyor bu drler yada bana numunelikler denk geliyorbenim içim çok rahat nurgülcüm sadece tedbir bizden tevekkül Allah'tan diye ben muayenemi olayım yoksa ne zaman doğar falan değil derdim
Emzik emdi brnim oglum cok rahat ettim valla susturucu :)) bebek arabasi onden tek tekerlekli ve hani su ucusan fiyatli olanlardn tavsiye etmiyorm ama siz bilirsiniz arkadsm jole diye heralde e bebekten indirmden almis 250tl cok memnun hatta benim 2tane bebek arabam var yinede gozum kaldi :))))
Benimkide wee heralde ya bilmiyorum
Ay o minik hurclardan nrdn aldnz ya bende kucuk karton cantaya koydum rezill :))
Nazar olcan kiz totiyi kasi:)) rabbim neyazdiysa o olur dikkat et kendine allah nigara sabir versin ama hayirlisiyla digrrini aldibkucagina bunada sukur..etkilenirsn tabi benimde ilk bebegimde ayni sey oldu esimin teyzesinin kiziyla bir dogum yapcaktik sonaya girdik onunkinin karninda olum habrrini aldm ve kacgun evden cikamadm kizi arayamadim simdide ikinciye dogum yapti 5aylik 20gun once otizmli oldugu ortaya cikti allah korusun kac gece ruyamda dogum ypmisim ve bebegim rahatsizms oyle gordm esimede anlattim boyna ruyama giriyor diye oda Rabbimin dedigi olur dedi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm Allah sana o evladi bir mucize olarak gonderdi emin olki onunla birlikte hayatin degisecek yeniden dogmus gibi olacaksin.belkide yaşama onunla daha sıkı baglanacaksin.gonlunu ferah tut lütfen
günaydın kızlar herkese mutlu sabahlar :)
günaydınlarrr herkese mutlu,huzurlu birgün olsun inş
dosyamı hazırladım evde ne var ne yok gebeliğin başından beri topladım geldim 11:30da randevum var bakalım ne dicek :44:
not: dün mahalledeki tıp merkezine gittim 33+2lik kızım 37+1 çıktıdoğum 22 haziran dedi ohaaaa oldum eski usgleri topla gel dedi kesin yanlış ölçtüler ama içime kurt düştü bu konuyu aydınlatmam lazım
HERKESE GÜNAYDIIINNNN!!!!
biz bugün 34+0 oldukkkk....
az kaldı. bi yandan heyecan, bi yandan sıcaklarla başa çıkabilecek miyiz korkusu....
Allah yardımcımız olsun!!!!!
ricaaaaa
bu arada pek düzenli pek güzel, ellerine emeğine sağlık!
maşallah çok güzelmiş.... iyi günlerde eskitin.!
günaydın kuzumyanlış ölçülmüştür ya, bariz belli bi hatanın olduğu.. iyi haberlerle gel, prensesini bol bol izle annesi
Gunaydin kizlar
uykusuz bir gece daha bitti. .. Dogumdan once bol bol uyu diynlerin agzini yuzunu yamultasim var..
günaydın canlar,nasılsınız bakalım?herkeste bir uyku sorunudur gidiyooo,ben de gece bi wc ye kalktım daha da uyuyamadımay nazar oldum heralde gece aglayarak uyudum ya kalcam cati kemiqim nasi agridi karnimi desen tas gbi gazmi war ne of of
Ohhhh azcik kalmis ya benim daha 48 ...
benimde 15gunum fln war sanirim kesin gunu cuma alcam
Maşallah maşallah kilonda haftani bilmiyorum ama benden ilerde olduğun kesin ve Süper kilodasin) çok merak ediyorum herkes zayıf mi hamile kaldi ne güzel..bu açıdan kıskanabilirim.
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Gunaydin kizlar
uykusuz bir gece daha bitti. .. Dogumdan once bol bol uyu diynlerin agzini yuzunu yamultasim var..
günaydın canlar,nasılsınız bakalım?herkeste bir uyku sorunudur gidiyooo,ben de gece bi wc ye kalktım daha da uyuyamadımhamileliğin başında sürekli yatıyodum,aha şimdi de herifler fosura fosura yatıyolarrrr eminim bebişlere de zor iki büklüm duruyolar da,heyecanlanıyom artık
:18:
günaydın canlar,nasılsınız bakalım?herkeste bir uyku sorunudur gidiyooo,ben de gece bi wc ye kalktım daha da uyuyamadımhamileliğin başında sürekli yatıyodum,aha şimdi de herifler fosura fosura yatıyolarrrr eminim bebişlere de zor iki büklüm duruyolar da,heyecanlanıyom artık
:18:
Günaydın kızlar musmutlu birgün diliyorum hepimize :)
herkese günaydınn
son 1 buçuk ayımız.. şimdiye kadar 10 kilo aldım, acaba son ayda çok alırmıyım ? kilomu sorun etmem de, her gören daha şimdiden sonra alacaksın diyor, tecrübeliler nagiiii, bernoşşş siz ne diyonuz bakimm
Gunaydinn bugun cok komiktiikk. Kalktim karnimda iki kucuk top olusmusmuhtemelen biri kafa biri popoydu, birini hafif ittiriyorum oteki disari pörtluyo karnim cok sekilsizdii. Esim de diyoki " napiyon yaa oynama cocukla "
Bu aradaaaaaa 29 gune düstüüükk
bilmem ki oğlumda 93le doğuma gittim bunda şimdiden 89umdaha da çok var doğuma 100ü bulmasam bari bir şey de yemiyorum ama kilo aldım garip bir şekilde :44:
Gunaydinn bugun cok komiktiikk. Kalktim karnimda iki kucuk top olusmusmuhtemelen biri kafa biri popoydu, birini hafif ittiriyorum oteki disari pörtluyo karnim cok sekilsizdii. Esim de diyoki " napiyon yaa oynama cocukla "
Bu aradaaaaaa 29 gune düstüüükk
herkese günaydınn
son 1 buçuk ayımız.. şimdiye kadar 10 kilo aldım, acaba son ayda çok alırmıyım ? kilomu sorun etmem de, her gören daha şimdiden sonra alacaksın diyor, tecrübeliler nagiiii, bernoşşş siz ne diyonuz bakimm
gunaydin 10kilo cok iyi almissin 10 20kilo almicagna göre sanmiyorum en fazla 5alirsin oda cok iyi 15olur aman bakma etrafa herseyi cok biliyolar
Once sen dogurursun canim, benimkinin hic niyeti yok gibi gelmeyegunaydin cnim yerim poposunu onun bide benim karni dusunsene:) merak ediyorum once hanqimiz dogurcaz bkalm araya supriz biri girmezse 3.anne sen yada ben
evet fazla bişey yemeden kilo alıyorum bendesorun değil veririz inş. yeter ki sağlıklı olsunlar
hahaşimdiden oyna sen, çıkınca da isteyecek oynamayı oyyy çabuk gelsinlerr ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?