2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

içini rahatlat canım aynen, sen Sat'ını falan biliyosun aslında ama yine de bu kadar fark çıkması insanın kafasını kurcalar, bebişler büyüdükçe doktorlar bişeye benzemediği için heryerini göstermiyolar ama bana oğlum 2 defadır yüzü dönük, yüzünü görüyorum anne olacağım düşüncesi daha bir pekişiyor öyle görünce

Gunaydin kizlar
uykusuz bir gece daha bitti. .. Dogumdan once bol bol uyu diynlerin agzini yuzunu yamultasim var..

ay nazar oldum heralde gece aglayarak uyudum ya kalcam cati kemiqim nasi agridi karnimi desen tas gbi gazmi war ne of of

Amin canim inşs dediğin gibi olur herşey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar herkese mutlu sabahlar :)

günaydın kuzum yanlış ölçülmüştür ya, bariz belli bi hatanın olduğu.. iyi haberlerle gel, prensesini bol bol izle annesi

Gunaydin kizlar
uykusuz bir gece daha bitti. .. Dogumdan once bol bol uyu diynlerin agzini yuzunu yamultasim var..

ay nazar oldum heralde gece aglayarak uyudum ya kalcam cati kemiqim nasi agridi karnimi desen tas gbi gazmi war ne of of
günaydın canlar,nasılsınız bakalım?herkeste bir uyku sorunudur gidiyooo,ben de gece bi wc ye kalktım daha da uyuyamadım hamileliğin başında sürekli yatıyodum,aha şimdi de herifler fosura fosura yatıyolarrrr eminim bebişlere de zor iki büklüm duruyolar da,heyecanlanıyom artık
:18:

Ohhhh azcik kalmis ya benim daha 48 ...
benimde 15gunum fln war sanirim kesin gunu cuma alcam

54le hamile kaldim cnim bn 34+5gun

Günaydın kızlar musmutlu birgün diliyorum hepimize :)

Kocalarin fosur fosur uyumasi beni ayri deli ediyor zatn..yaninda dogursam haberi olmayacak diye korkuyorum zatn:what:

günaydınlar benim oğluş dün akşamdan itibaren çok az hareket ediyor galiba yeri daraldı son 24 gün kaldı ondan sonra gelsin uykusuz geceler

Günaydın kızlar musmutlu birgün diliyorum hepimize :)

günaydın!

karnımdan birazdan çıkacakmış gibi ....
acıyoooorrrrr

herkese günaydınn

son 1 buçuk ayımız.. şimdiye kadar 10 kilo aldım, acaba son ayda çok alırmıyım ? kilomu sorun etmem de, her gören daha şimdiden sonra alacaksın diyor, tecrübeliler nagiiii, bernoşşş siz ne diyonuz bakimm

bilmem ki oğlumda 93le doğuma gittim bunda şimdiden 89um daha da çok var doğuma 100ü bulmasam bari bir şey de yemiyorum ama kilo aldım garip bir şekilde :44:

Gunaydinn bugun cok komiktiikk. Kalktim karnimda iki kucuk top olusmus muhtemelen biri kafa biri popoydu, birini hafif ittiriyorum oteki disari pörtluyo karnim cok sekilsizdii. Esim de diyoki " napiyon yaa oynama cocukla "

Bu aradaaaaaa 29 gune düstüüükk

gunaydin cnim yerim poposunu onun bide benim karni dusunsene:) merak ediyorum once hanqimiz dogurcaz bkalm araya supriz biri girmezse 3.anne sen yada ben

bilmem ki oğlumda 93le doğuma gittim bunda şimdiden 89um daha da çok var doğuma 100ü bulmasam bari bir şey de yemiyorum ama kilo aldım garip bir şekilde :44:

evet fazla bişey yemeden kilo alıyorum bende sorun değil veririz inş. yeter ki sağlıklı olsunlar

haha şimdiden oyna sen, çıkınca da isteyecek oynamayı oyyy çabuk gelsinlerr ya

gunaydin 10kilo cok iyi almissin 10 20kilo almicagna göre sanmiyorum en fazla 5alirsin oda cok iyi 15olur aman bakma etrafa herseyi cok biliyolar

gunaydin 10kilo cok iyi almissin 10 20kilo almicagna göre sanmiyorum en fazla 5alirsin oda cok iyi 15olur aman bakma etrafa herseyi cok biliyolar

bende öyle düşünüyom kuşum, millet pek bi istiyor şekilsiz ortada gezinmemi.. en çokta doğum yapmış, kilolarını verememiş hatunlar diyor daha alırsın bu ne ki sen napıyonn yağmuuur, paşalarımız nasııll?

gunaydin cnim yerim poposunu onun bide benim karni dusunsene:) merak ediyorum once hanqimiz dogurcaz bkalm araya supriz biri girmezse 3.anne sen yada ben
Once sen dogurursun canim, benimkinin hic niyeti yok gibi gelmeye ) senin ogluslar cikip rahatlasinlar benimki daha donemedi bilee
evet fazla bişey yemeden kilo alıyorum bende sorun değil veririz inş. yeter ki sağlıklı olsunlar

haha şimdiden oyna sen, çıkınca da isteyecek oynamayı oyyy çabuk gelsinlerr ya

Bencede artik gelsinleeeeerr, ben istemedgi kadar oynarim onunla

ruyami hatirladim birden ozel hastaneye gdiodum muayene oluyodum ama param yoktu hc yazdiriyodum:)) we doktor kiz diodu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…