2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben daha o noktaya bilem gelemedim insallah haftasonu hazirlicam ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben hazirladimda noldu ki hala bisiler eksik gibi off off annemi istiyorum yaa... Bide hic dusunmeden pat diye dogurmk istiyorm. Ne cok sey istiyorm ben yaaa

Ben hazirladimda noldu ki hala bisiler eksik gibi off off annemi istiyorum yaa... Bide hic dusunmeden pat diye dogurmk istiyorm. Ne cok sey istiyorm ben yaaa

Bütün günüm nasil olacak diye düşünmekle geciyor of hicbirseyde yapmiyorum.benimde annem gelsin öyle yapcam :-(

Gunaydin herkesleree :)

Netten 35. Haftayi okudum beyin sinir hücreleri tamamlaniyomus bu haftalarda bol omega3 alin diyordu, bende semizotu koydum simdi pissinde yiyim bakalim en çok omega 3 onda varmis :)

Sizde de genel anlamda haberler iyi gibi, sertleşme ve uykusuzluk hepimiDe ayni zaten :) allah bütün hamilelerin yaedimcisi olsun..

bernaaaaaaaaaaaaa bak bak duy duy ne yazdı gör gör:)

o polenleri de dediyydiiiiimmmmmm
ahhhh okumuyon ki bacım, hadi kaçırıyon yukarıda bildirimlerde de mi görmüyon
az kaldı evet, yazacak mısın burayı? ya da nerelerde karar kıldınız?
kızar mıyım sana be şaşkoloz!

Bütün günüm nasil olacak diye düşünmekle geciyor of hicbirseyde yapmiyorum.benimde annem gelsin öyle yapcam :-(

İiihhh dusunme bence sonu yok cunku yasamadan nasil olacagi bilinmiyor ee bu dusuncelerlede kafalar catliyor oyy oyyy annemin gelmesine 20 gun var daha icinden cikilmayasi bir durum gibi ozetledim saniyorum konustukca batiyorum:what:

Sanirim öyle olacak uykusuzluga da hic tahammulum yok insallah yiyen ve uyuyan bi cocuk olur.hepimizinki

bende öyle yatsam uyusam dinlensem ama nerde benim yaramaz oğlanla

uykusuzluğa hiç tahammülüm yoktur benimde ama insan anne olunca ne kadar dayanıklı oluyor inanılmaz

hastaneden çıkarken 2 saatte bir emzir diye tembihlemişti doktor, gece de olsa gündüz de mutlaka uyandırın dedi

ilk eve geldiğimiz gece eşim uyurken saati kurdu tam 2 saat sonrasına, hani uyucak ya bizim oğlan deliksiz biz uyandıralım

tam 1,5 saat sonra ayakta bizim canavar emmek için, maşallah hiç de düzeninin bozmadı emdiği sürece aylarca 1,5-2 saatte bir emmek için uyandı

Benim annem yakinda ztn.ben annemdeydim evime geldim sinirlerim hopladi.oda esya dolu hersey ortalikta.kolum kalkmiyor gozlerim acilmiyor sanki.haftasonu annem gelicek yapsakda kaafam rahatlasa.seninki uzakta sanirim :-(

bnm cantalarımda hazır değil daha:) şeker çikolata falanda hazır değil. sonra isme daha karar veremedik. :):)

Cok sanslisin.. Annem istanbulda ben konyada..
Annem gelince yapilmak uzere bekletilen islerim var benimde ayrica temizligim var ben oturmus tv izliyorum.. Yemekte yok aksama

Aynen tatlim.yemek yok is cok ben tv izliyorum yan gelmiş)))

günaydın güzel anneler

hızınıza yetişilmiyor maşallah, okuyup çıkıyorum genelde

malum afacan bir oğlan daha olunca her saniye ne yaramazlık yapçak diye peşinde dolanmak gerekiyor

Aynen bende güzelim yetişemiyorum, maşallah herkes çok aktif ben böyle arada laf atabiliyorum herkes kanka oldu (

Aynen bende güzelim yetişemiyorum, maşallah herkes çok aktif ben böyle arada laf atabiliyorum herkes kanka oldu (

bende aradan muhabbete dalıveriyorum işte arasıra

var mı seninde başka çocuğun?

Tabi yetisemezsiniz kizlar muhtemelen is guc yapan insanlarsiniz bizim gibi isler dururkn yan gelip yatmiosunuzdur kesin:)

Tabi yetisemezsiniz kizlar muhtemelen is guc yapan insanlarsiniz bizim gibi isler dururkn yan gelip yatmiosunuzdur kesin:)

iş güç

çamaşırlar dün toplandı, sepetin içinde katlanmak için bana bakıyolar hala

yemek yok ortada

dün üstünden bir süpürge tuttuğum ev oğlum sayesinde yine alt üst durumda

2-3 bulaşık vardı onları yıkadım, oğluşa banyo yaptırdım o kadar

işin kötüsü iş yaapmazken de yatamıyorum çünkü benim canavar hemen üstüme çıkıp zıplamaya başlıyor yada hemen başka bir odaya koşup yaramazlık peşine düşünüyor

mesela şuan gözümün önünde tv ünitesine tırmanıp tvnin yanında oturuyor

Sonuc olarak bisiler yapiosun canim bak cocugun varmis en buyuk is o zatn daha ne olsun..

Sonuc olarak bisiler yapiosun canim bak cocugun varmis en buyuk is o zatn daha ne olsun..

Bencede yani.biz ne cocuk ne is yan gel yat )))

Bencede yani.biz ne cocuk ne is yan gel yat )))

keyfini çıkartın o zaman kızlar

az önce altını kirletti diye banyo yaptırdım, baktım şimdi yine yapmış , yine temizlendik

daha birini bezden kurtaramadan 2. bebiş geliyor

keyfini çıkartın o zaman kızlar

az önce altını kirletti diye banyo yaptırdım, baktım şimdi yine yapmış , yine temizlendik

daha birini bezden kurtaramadan 2. bebiş geliyor

Allah kolaylik versin cnm.ben nasil bakcam die düşünüyorum :-( hayranim boyle cok cocuklu annelere masalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…