- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
ben şuan sadece dogum odakliyım dogum kısmını düşünmekten öteye geçemedim henüz
En cok onem tasiyan noktadasin ben orayada gelemedim hala hastane cantasindayim:what:
Ben daha o noktaya bilem gelemediminsallah haftasonu hazirlicam ))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hazirladimda noldu ki hala bisiler eksik gibi off off annemi istiyorum yaa... Bide hic dusunmeden pat diye dogurmk istiyorm. Ne cok sey istiyorm ben yaaa
bernaaaaaaaaaaaaa bak bak duy duy ne yazdı gör gör:)
Canım kusura bakma geriye dönük buldum okudum iletilerini. Biliyorsundur belki evde internet yok, iş yeride malum yoğun çalışıyoruz sürekli giremiyorum. Patnos'ta polen şenliği başladı, rahatsız ediyor. Benim de sinüzit tuttu zaten yine kötü haldeyim nefes almak iyice zorlaştı. Bu arada farkındaysan tercihlere çok az kaldı ayın 16'sında açılıyor. Inan zaman yaklaştıkça iyice karmakarışık oldum ben. Stres yapıyorum 15 günlük bebekle tayinin çıktığı yerde ne yaparım bilmiyorum, daha çok küçük olacak hava değişimi felan aaay düşünmek istemiyorum bile.
Uzat yanağını öpelim de küsme bize
Bütün günüm nasil olacak diye düşünmekle geciyor of hicbirseyde yapmiyorum.benimde annem gelsin öyle yapcam :-(
Sanirim öyle olacak uykusuzluga da hic tahammulum yok insallah yiyen ve uyuyan bi cocuk olur.hepimizinki
İiihhh dusunme bence sonu yok cunku yasamadan nasil olacagi bilinmiyor ee bu dusuncelerlede kafalar catliyor oyy oyyy annemin gelmesine 20 gun var daha icinden cikilmayasi bir durum gibi ozetledim saniyorum konustukca batiyorum:what:
Benim annem yakinda ztn.ben annemdeydim evime geldim sinirlerim hopladi.oda esya dolu hersey ortalikta.kolum kalkmiyor gozlerim acilmiyor sanki.haftasonu annem gelicek yapsakda kaafam rahatlasa.seninki uzakta sanirim :-(
Cok sanslisin.. Annem istanbulda ben konyada..
Annem gelince yapilmak uzere bekletilen islerim var benimde ayrica temizligim var ben oturmus tv izliyorum.. Yemekte yok aksama
günaydın güzel anneler
hızınıza yetişilmiyor maşallah, okuyup çıkıyorum genelde
malum afacan bir oğlan daha olunca her saniye ne yaramazlık yapçak diye peşinde dolanmak gerekiyor
Aynen bende güzelim yetişemiyorum, maşallah herkes çok aktifben böyle arada laf atabiliyorum herkes kanka oldu (
Aynen bende güzelim yetişemiyorum, maşallah herkes çok aktifben böyle arada laf atabiliyorum herkes kanka oldu (
bende aradan muhabbete dalıveriyorum işte arasıra
var mı seninde başka çocuğun?
Tabi yetisemezsiniz kizlar muhtemelen is guc yapan insanlarsiniz bizim gibi isler dururkn yan gelip yatmiosunuzdur kesin:)
iş güç
çamaşırlar dün toplandı, sepetin içinde katlanmak için bana bakıyolar hala
yemek yok ortada
dün üstünden bir süpürge tuttuğum ev oğlum sayesinde yine alt üst durumda
2-3 bulaşık vardı onları yıkadım, oğluşa banyo yaptırdım o kadar
işin kötüsü iş yaapmazken de yatamıyorum çünkü benim canavar hemen üstüme çıkıp zıplamaya başlıyor yada hemen başka bir odaya koşup yaramazlık peşine düşünüyor
mesela şuan gözümün önünde tv ünitesine tırmanıp tvnin yanında oturuyor
iş güç
çamaşırlar dün toplandı, sepetin içinde katlanmak için bana bakıyolar hala
yemek yok ortada
dün üstünden bir süpürge tuttuğum ev oğlum sayesinde yine alt üst durumda
2-3 bulaşık vardı onları yıkadım, oğluşa banyo yaptırdım o kadar
işin kötüsü iş yaapmazken de yatamıyorum çünkü benim canavar hemen üstüme çıkıp zıplamaya başlıyor yada hemen başka bir odaya koşup yaramazlık peşine düşünüyor
mesela şuan gözümün önünde tv ünitesine tırmanıp tvnin yanında oturuyor
Sonuc olarak bisiler yapiosun canim bak cocugun varmis en buyuk is o zatn daha ne olsun..
Sonuc olarak bisiler yapiosun canim bak cocugun varmis en buyuk is o zatn daha ne olsun..
Bencede yani.biz ne cocuk ne is yan gel yat)))
keyfini çıkartın o zaman kızlar
az önce altını kirletti diye banyo yaptırdım, baktım şimdi yine yapmış , yine temizlendik
daha birini bezden kurtaramadan 2. bebiş geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?