- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
Gunaydin herkesleree :)
Netten 35. Haftayi okudum beyin sinir hücreleri tamamlaniyomus bu haftalarda bol omega3 alin diyordu, bende semizotu koydum simdi pissinde yiyim bakalim en çok omega 3 onda varmis :)
Sizde de genel anlamda haberler iyi gibi, sertleşme ve uykusuzluk hepimiDe ayni zaten :) allah bütün hamilelerin yaedimcisi olsun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
keyfini çıkartın o zaman kızlar
az önce altını kirletti diye banyo yaptırdım, baktım şimdi yine yapmış , yine temizlendik
daha birini bezden kurtaramadan 2. bebiş geliyor
Allah kolaylik versin cnm.ben nasil bakcam die düşünüyorum :-( hayranim boyle cok cocuklu annelere masalalh
Valla bravo birinin altindan kalkabilckmiyim diye simdiden dusunuyorum ben...
bizim 2012 ekim anneleri topiğinde 2 yıl önce bizde aynı muhabbetleri yapıyorduk kızlar, hatta daha önce de yazmıştım kucağına hiç bebek almamış bir insan olarak nasıl emzircem, nasıl banyo yaptırcam vs. diye videolar izlerdim
şimdi 2012 ekim anneleri sırayla hamile kalıp 2.leri doğurmaya başladı bile
rabbim sabrını da, kolaylığını da veriyor şükür
ne ağlardı oğlum akşam 7de başlar gece 12-1e kadar gaz sancısından hiç durmadan bağırırdı
tv'de son ses müzik açıp kucağımızda dans ederek uyuturduk
21. ayına geldi hep ayakta salladım şimdiye kadar, bebek doğmaya yakınlaştı maşallah öğrendi 10-15 gündür kendi kendine uyumayı
hepimiz bir şekilde altından kalkıcaz inşallah
Aglamaktan icim disima cikti.karnim mi midem mi bilemedigim bi yerim agriyo.annem dun ameliyat olmus bana haber vermemisler.kardesim bile baska sehirden cikip gelmis.dun konusdugumuzda megersem ameliyata girmeden aramis beni.ablam yanindaymis.bende mal gibi dun oturdum ütü yaptim kocamla oynastim.dusundukce cildircak gibi oluyorum.ya bisey olsaydi napaRdim ben.annem herkese tembihlemis sakin soylemeyin erken doguruverir diye.isin kotusu suan da gidemiyorum yanina.ankara gbi bi yerde Allahin dag koyunde ogretmenlik yapiyorum.saat 3 bucuk olmadan ankaraya ulasma sansim da yok.daha 1 bucuk saatte yol gidicem.su an herkese herseye cok sinirliyim.
geçmiş olsun Allah şifa versin
dur telaşe yapma, korkmuşlardır senin için
Aglamaktan icim disima cikti.karnim mi midem mi bilemedigim bi yerim agriyo.annem dun ameliyat olmus bana haber vermemisler.kardesim bile baska sehirden cikip gelmis.dun konusdugumuzda megersem ameliyata girmeden aramis beni.ablam yanindaymis.bende mal gibi dun oturdum ütü yaptim kocamla oynastim.dusundukce cildircak gibi oluyorum.ya bisey olsaydi napaRdim ben.annem herkese tembihlemis sakin soylemeyin erken doguruverir diye.isin kotusu suan da gidemiyorum yanina.ankara gbi bi yerde Allahin dag koyunde ogretmenlik yapiyorum.saat 3 bucuk olmadan ankaraya ulasma sansim da yok.daha 1 bucuk saatte yol gidicem.su an herkese herseye cok sinirliyim.
bende aradan muhabbete dalıveriyorum işte arasıra
var mı seninde başka çocuğun?
Seni cok iyi anliyorum bende daha 3 aylik hamileyken.annem ameliyat olmuş hemde burnumun dibinde kolu gidiyormus nerdeyse.bana soylememisler esimde dahil.o gunler hastaliktan kalkip gitmiyordum bile 3 ay bana bakti gitti ben gidememistim haberim bile yoktu tesadif gittigimde şoka girmistim bayilmisim.aglamaktan öldüm. Bide tek kiziyim yaninda olamadim hastayin die bana soyletmemis.uzulme cnm anne yüreği işte. Allah sifa versin cnm.
Canım işine karışmak gibi olmasın tabi de sanki çiğ tüketsen daha mı iyi ne,ben doğrayıp yğurda katarım cacık gibi,içine taze fezleğen yada nane bile eklrim,hani vitamini de gitmemiş olur,ceviz de tüketebilirsin...
buarada bebişlerin resimleri eklenmişti geçtiğimiz sayfalarda. maşallah ikisine de
insan özeniyor doğuversin istiyor biran önce
Annesi bu ne tatli birsey maşallah yaasenin şimdiki de erkekmiydi?
Amin sagol.zamanda gecmek.bilmiyo
Konustum.dun ameliyat olmus bugun soylediler.iyiymis cok sukurSakin ol bak su anda herşey yolundadır zaten annenle konuştum dimi ameliyat sonras?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?