2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canım işine karışmak gibi olmasın tabi de sanki çiğ tüketsen daha mı iyi ne,ben doğrayıp yğurda katarım cacık gibi,içine taze fezleğen yada nane bile eklrim,hani vitamini de gitmemiş olur,ceviz de tüketebilirsin...

keyfini çıkartın o zaman kızlar

az önce altını kirletti diye banyo yaptırdım, baktım şimdi yine yapmış , yine temizlendik

daha birini bezden kurtaramadan 2. bebiş geliyor

Valla bravo birinin altindan kalkabilckmiyim diye simdiden dusunuyorum ben...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kolaylik versin cnm.ben nasil bakcam die düşünüyorum :-( hayranim boyle cok cocuklu annelere masalalh

Valla bravo birinin altindan kalkabilckmiyim diye simdiden dusunuyorum ben...

bizim 2012 ekim anneleri topiğinde 2 yıl önce bizde aynı muhabbetleri yapıyorduk kızlar, hatta daha önce de yazmıştım kucağına hiç bebek almamış bir insan olarak nasıl emzircem, nasıl banyo yaptırcam vs. diye videolar izlerdim

şimdi 2012 ekim anneleri sırayla hamile kalıp 2.leri doğurmaya başladı bile

rabbim sabrını da, kolaylığını da veriyor şükür

ne ağlardı oğlum akşam 7de başlar gece 12-1e kadar gaz sancısından hiç durmadan bağırırdı

tv'de son ses müzik açıp kucağımızda dans ederek uyuturduk

21. ayına geldi hep ayakta salladım şimdiye kadar, bebek doğmaya yakınlaştı maşallah öğrendi 10-15 gündür kendi kendine uyumayı

hepimiz bir şekilde altından kalkıcaz inşallah

İste benin idolum boyle anneler darisi basimiza o zmn ne diyelim...

buarada bebişlerin resimleri eklenmişti geçtiğimiz sayfalarda. maşallah ikisine de

insan özeniyor doğuversin istiyor biran önce

Aglamaktan icim disima cikti.karnim mi midem mi bilemedigim bi yerim agriyo.annem dun ameliyat olmus bana haber vermemisler.kardesim bile baska sehirden cikip gelmis.dun konusdugumuzda megersem ameliyata girmeden aramis beni.ablam yanindaymis.bende mal gibi dun oturdum ütü yaptim kocamla oynastim.dusundukce cildircak gibi oluyorum.ya bisey olsaydi napaRdim ben.annem herkese tembihlemis sakin soylemeyin erken doguruverir diye.isin kotusu suan da gidemiyorum yanina.ankara gbi bi yerde Allahin dag koyunde ogretmenlik yapiyorum.saat 3 bucuk olmadan ankaraya ulasma sansim da yok.daha 1 bucuk saatte yol gidicem.su an herkese herseye cok sinirliyim.

geçmiş olsun Allah şifa versin

dur telaşe yapma, korkmuşlardır senin için

Seni cok iyi anliyorum bende daha 3 aylik hamileyken.annem ameliyat olmuş hemde burnumun dibinde kolu gidiyormus nerdeyse.bana soylememisler esimde dahil.o gunler hastaliktan kalkip gitmiyordum bile 3 ay bana bakti gitti ben gidememistim haberim bile yoktu tesadif gittigimde şoka girmistim bayilmisim.aglamaktan öldüm. Bide tek kiziyim yaninda olamadim hastayin die bana soyletmemis.uzulme cnm anne yüreği işte. Allah sifa versin cnm.

Senin yazdigini okurkende agladim.Allah tum anneleri korusun esirgesin

Masallah pasa cok sirin..:nazar
Benim oglumda boyle muzur bakisli olsun ins:)

Gecmis olsun canim uzulme desekte bos biliyorum ama sakjn olmaya calis. Bisicigi yoktur annenin..

Findik ceviz badem zaten tuketiyorum da doğru dedin sarimsakli yoğurda salatasinida yapariz cigden doğru soyledin bi dahaki sefere de öyle yemek lazim :) semizotunu her turlu severim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…