- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmış..cefbir plus verdi kulananınız var mı bu antibiyotiği bulantı ve halsizlik yapıyo bende...idrar yolu enf. geçirenler varsa nasıl atlattı yardımcı olur musunuz_??
İdrar yolu enfeksiyonu bende var hamile kalmadan oncede vardi o kadar ilacta verdi doktorum geciremedik bir turlu.... Ama ayaklari sicak tutmak ve usutmemek cok onemli. Kokten bi cozum bulan varsa banada yardimci olsun lutfn.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
epiduralde bas agrisi yapiomis canim bence geneldede sikinti olur eltim spinal oldu ikici bebisi belimde ağrı kaldı sezeyan olursan genel ol diyo ilk bebeği genelmis.. Bende panik olurum die genel düşünüyorum ama oğlumu ilk ben görmek istiyorum
canim arkadasim bi sakin ol once agri bi kez mi cikti bi kez ciktiysa önemli değil önemli olan duzenli araliklarla agri gelmesi benimde 28. Haftada 30lari gecen 5dk bir gelen agrilar vardi ilac başladık... Bir hafta sonra tekrar baglandim 60larda bi tane agri cikti dr normal dedi panik yapma önemli olan düzenli olup olmadığı arada yalancı ağrılar oluyormuş artık
Kızlar oğlum 35+3 haftalik doğdu 2600 gr doğum sonrası solunum alakali sıkıntı olursa başka donanımlı bir hastaneye gecıcektık şükür öyle bi sıkıntı yok dün sabah ezandan bu yana uyanamadım belim ağrı yo kasıklarıma agri giriyodu eşime yarın ki kontolle bugün gitsek dedim sancı var allahtan geldik şikayetim soyleyince hemen nts ve alttan muayeneye gönderdi alttan muayenede 3cm acilma var dedi bakarkende zaten nisan geldi sonra suyumu patlatıp sancı verdiler 2saat onu çektim sonra şükür oğlum kucagımda tek önerim suni sancı mümkün olduğunca almayın
maşallah subhanallahh!!!!
Eki Görüntüle 1144024
hu hu sesimi duyan yok mu?
hiç öyle ıslaklık hisseden oldu mu?
kızlar nolur biri bana bişey desin bu baş dönmesi blantı halsizlik normal mi kendimi hiç iyi hissetmiyorum tansiyonuma bakıyorum 11 6 oda iyi ama ben neden böyleyim sanki ilk hamilekaldığım zamanlardayım
Kizlar ben ciktim bebegim hala donmemis. Suyumuzda biraz azalma var baska bi problem yok. Beklicez donmesini 38-39 a kadar dedi doktor. Haftaya tekrar gitcez.
Meraba kızlar bugün itibariyla 33+3 üm ilçede yaşıyorum burda özel hastane yok özel doktoruma ulaşmam için 2 saatlik yol gitmem lazım telefonunada ulaşamıyorum o yüzden size soruyum dedim. Bugün nst için devlet hastanesine gittim. Hiç bi sancı hissetmediğim halde nst de sancım 57 çıktı sonucu doktora gösterdim haftaya tekrar gel çekelim dedi. Başka hiçbişey söylemedi. Çok huzursuz oldum kızlar ne olur cevap verin sizinki kaç çıktı ve doktorunuz nededi
kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmış..cefbir plus verdi kulananınız var mı bu antibiyotiği bulantı ve halsizlik yapıyo bende...idrar yolu enf. geçirenler varsa nasıl atlattı yardımcı olur musunuz_??
canım hadi gozun aydın iyiymiş ya napalım dönmek isterse döner dönmezse sende sezeryanla alırsın bebisini kuacgını sağlıklı olsunlarda önemli olan o
kac kilo olmuş boyu nasıl annesi
selam canlar,08.07 ye kadar çalışabilir aldık,dr,10 temmuzdan sonra istediği tarihte doğsun,(hamdolsun )boy ve kilosu seyrinde doğurursun deyince beni bi sıcaklık bastı,:18: doğum stersine girdim zaten dedim,epidural yaparız sıkıntı yaşamazsın dedi,eşim kesinlikle hayır diyo,kendisi epidural anest.diz ameliyatı olmuştu,bel ağrısı yaşadı o sebepten istemiyo sakatlanırsın diyo,gerçi daha çatı muayenesi vs.durumlar görüşülmedi ancak ben istiyorum ama korkuyom da nasıl olcakk bilmiyom:18::18:
Papaaaatyaaamm :) napiyosn kuzu nasil boy kilo nasil buyumusmu...kiz eskiden bebekler 40gun gozlerini acmazlarms simdide erken bile gelseler gozlrri acik doguyolar :)) ben gece dogum yapmisim kizim kucucuk optum kokladim esime diyorumki azcik daha sevelim tekrar karnima koyariz :) oglum gibi kara bi kizceydi saclari uzundu sari bi takim giydirmsm aksine hicte sari takimi yok :)
benim 24ten beri hep kafa asagida bir haftadır sağ kaburgamin altinda bi sertlik vardi herhalde kafasi bu dondu dedim... Dun kontrolumde onun sirti oldugunu söyledi dr
yani kızceler öyle değişik hareketler oluyo ki içerde,bir dalgalanma,bir yaslanma,o yaslanmada neresi olduğu belli değil ki,sağolsun bize de yüzünü değil ensesini gösterdi cadııı,omurgasına bakıyom da Rabbim ne büyük yaaaValla ben hala poposu nerde ayakları nerde tam anlayamıyorum hareketleri sabit değil ki :) Ultrasonda doktor bi anlatıyor bildigin iki kat duruyo bizim kız nasıl duruyorsa öyle
coook tatlı Masallahhhh
ay ne güzel yaaa
sağlık sıhhat içinde hepimiz yavrularımıza kavuşuruz İnsallah
yaaaa,doğurasın geldi demiiiiii,tahmin etmiştim,kuşum ya sabah 6 da wc ye kaltım daha da uyuyamadım sersem gibiyim,öğle yemeğinde de 2 bardak ayran,göbüş engel olmasa kaayı masaya koyup uyuycam nası etsem kii?sen kayıplardasın nasılsın bu arada ,bebişe gelince 1800 küsür bişeydedi boyu da 42 cm sanırım,haftasına göre normal ,dr 3600 olsa doğurursun dedi,e ben yusf yusuf oldummm:18::18::18:ayy gozunaydın canım benim ne güzel bak hersey yolundaymış eee bebişin boyu kilosu neymiş meraklı anne papatya
Valla ben dönünce epey rahatlamıştım tekrar dönerse şok olurum heralde :) haftası ilerledikçe dönmesi daha zor olur zaten..
Cnm kilosu icin ne diyor
selam canlar,08.07 ye kadar çalışabilir aldık,dr,10 temmuzdan sonra istediği tarihte doğsun,(hamdolsun )boy ve kilosu seyrinde doğurursun deyince beni bi sıcaklık bastı,:18: doğum stersine girdim zaten dedim,epidural yaparız sıkıntı yaşamazsın dedi,eşim kesinlikle hayır diyo,kendisi epidural anest.diz ameliyatı olmuştu,bel ağrısı yaşadı o sebepten istemiyo sakatlanırsın diyo,gerçi daha çatı muayenesi vs.durumlar görüşülmedi ancak ben istiyorum ama korkuyom da nasıl olcakk bilmiyom:18::18:
ahh canım birkaç gundur rahatsızdım o yüzden gelmedim buralarada bugun daha iyiceyim
bende bu gece normal doğum yapıyordum daha doğrusu sancılarım başlamıştı birde diyorumki oburleri sezeryan olurmuki
bu cumartesi dr. randevum var acep ne diyecek bakalım bende merak ediyorum
sende durumlar nasıl bu arada benim mide yine bana birseyler yedirmemek için uğraşıyor yaaa ama yemezler deyip accık accık yemeye çalışıyorum
hayırlı günler kızlar
anam bir bebişimiz daha olmuş kaç haftalıkmış acaba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inş...
yani kızceler öyle değişik hareketler oluyo ki içerde,bir dalgalanma,bir yaslanma,o yaslanmada neresi olduğu belli değil ki,sağolsun bize de yüzünü değil ensesini gösterdi cadııı,omurgasına bakıyom da Rabbim ne büyük yaaa
yaaaa,doğurasın geldi demiiiiii,tahmin etmiştim,kuşum ya sabah 6 da wc ye kaltım daha da uyuyamadım sersem gibiyim,öğle yemeğinde de 2 bardak ayran,göbüş engel olmasa kaayı masaya koyup uyuycam nası etsem kii?sen kayıplardasın nasılsın bu arada ,bebişe gelince 1800 küsür bişeydedi boyu da 42 cm sanırım,haftasına göre normal ,dr 3600 olsa doğurursun dedi,e ben yusf yusuf oldummm:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?