2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

İdrar yolu enfeksiyonu bende var hamile kalmadan oncede vardi o kadar ilacta verdi doktorum geciremedik bir turlu.... Ama ayaklari sicak tutmak ve usutmemek cok onemli. Kokten bi cozum bulan varsa banada yardimci olsun lutfn.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay bilemedim şimdi..bitkisel çaylara bakcam mısır pükülü ve kiraz sapı iyi diyebiliyordum ama hamilelikte içilebilir mi onu araştırmak gerek_?

ben de sırf o anı görmek için spinal istiyorum cnm bebeğimi hemen kucaklamak istiyorumm

canim arkadasim bi sakin ol once agri bi kez mi cikti bi kez ciktiysa önemli değil önemli olan duzenli araliklarla agri gelmesi benimde 28. Haftada 30lari gecen 5dk bir gelen agrilar vardi ilac başladık... Bir hafta sonra tekrar baglandim 60larda bi tane agri cikti dr normal dedi panik yapma önemli olan düzenli olup olmadığı arada yalancı ağrılar oluyormuş artık

coook tatlı Masallahhhh

ay ne güzel yaaa
sağlık sıhhat içinde hepimiz yavrularımıza kavuşuruz İnsallah

kızlar nolur biri bana bişey desin bu baş dönmesi blantı halsizlik normal mi kendimi hiç iyi hissetmiyorum tansiyonuma bakıyorum 11 6 oda iyi ama ben neden böyleyim sanki ilk hamilekaldığım zamanlardayım

canım tansiyonun iyi canım acep sekerin mi dustu ne zaman en son mama yedin yorgunmusun eger istersen Dr.unu ara sor için rahat eder

Kizlar ben ciktim bebegim hala donmemis. Suyumuzda biraz azalma var baska bi problem yok. Beklicez donmesini 38-39 a kadar dedi doktor. Haftaya tekrar gitcez.

canım hadi gozun aydın iyiymiş ya napalım dönmek isterse döner dönmezse sende sezeryanla alırsın bebisini kuacgını sağlıklı olsunlarda önemli olan o
kac kilo olmuş boyu nasıl annesi

canım bilemicem hatırlamıyorum bilem ben henüz nst ye de bağlanmadım gerçi digerlerindede bir kere bağlanmıştım sonra zaten sezeryan olmuştum o yüzden hic bilmiyorum

ilacı bilmiyorum İnsallah en kısa surede iylesirsin geçmiş olsun canım benim

canım hadi gozun aydın iyiymiş ya napalım dönmek isterse döner dönmezse sende sezeryanla alırsın bebisini kuacgını sağlıklı olsunlarda önemli olan o
kac kilo olmuş boyu nasıl annesi

Papaaaatyaaamm :) napiyosn kuzu nasil boy kilo nasil buyumusmu...kiz eskiden bebekler 40gun gozlerini acmazlarms simdide erken bile gelseler gozlrri acik doguyolar :)) ben gece dogum yapmisim kizim kucucuk optum kokladim esime diyorumki azcik daha sevelim tekrar karnima koyariz :) oglum gibi kara bi kizceydi saclari uzundu sari bi takim giydirmsm aksine hicte sari takimi yok :)

ayy gozunaydın canım benim ne güzel bak hersey yolundaymış eee bebişin boyu kilosu neymiş meraklı anne papatya

ahh canım birkaç gundur rahatsızdım o yüzden gelmedim buralarada bugun daha iyiceyim
bende bu gece normal doğum yapıyordum daha doğrusu sancılarım başlamıştı birde diyorumki oburleri sezeryan olurmuki
bu cumartesi dr. randevum var acep ne diyecek bakalım bende merak ediyorum

sende durumlar nasıl bu arada benim mide yine bana birseyler yedirmemek için uğraşıyor yaaa ama yemezler deyip accık accık yemeye çalışıyorum

hayırlı günler kızlar
anam bir bebişimiz daha olmuş kaç haftalıkmış acaba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inş...

benim 24ten beri hep kafa asagida bir haftadır sağ kaburgamin altinda bi sertlik vardi herhalde kafasi bu dondu dedim... Dun kontrolumde onun sirti oldugunu söyledi dr

Valla ben hala poposu nerde ayakları nerde tam anlayamıyorum hareketleri sabit değil ki :) Ultrasonda doktor bi anlatıyor bildigin iki kat duruyo bizim kız nasıl duruyorsa öyle
yani kızceler öyle değişik hareketler oluyo ki içerde,bir dalgalanma,bir yaslanma,o yaslanmada neresi olduğu belli değil ki,sağolsun bize de yüzünü değil ensesini gösterdi cadııı,omurgasına bakıyom da Rabbim ne büyük yaaa
coook tatlı Masallahhhh

ay ne güzel yaaa
sağlık sıhhat içinde hepimiz yavrularımıza kavuşuruz İnsallah

ayy gozunaydın canım benim ne güzel bak hersey yolundaymış eee bebişin boyu kilosu neymiş meraklı anne papatya
yaaaa,doğurasın geldi demiiiiii,tahmin etmiştim,kuşum ya sabah 6 da wc ye kaltım daha da uyuyamadım sersem gibiyim,öğle yemeğinde de 2 bardak ayran,göbüş engel olmasa kaayı masaya koyup uyuycam nası etsem kii?sen kayıplardasın nasılsın bu arada ,bebişe gelince 1800 küsür bişeydedi boyu da 42 cm sanırım,haftasına göre normal ,dr 3600 olsa doğurursun dedi,e ben yusf yusuf oldummm:18::18::18:

Valla ben dönünce epey rahatlamıştım tekrar dönerse şok olurum heralde :) haftası ilerledikçe dönmesi daha zor olur zaten..

ben anlamalıydım aslında son 15 gündür mide bulantılarım tekrar başa dönmüştü ama hiç bebeğimin tekrar dönebileceği aklıma gelmedi :44:

Cnm kilosu icin ne diyor

kilosu için bişey demedi heryeri yani tüm ölçümler 37+1 sadece bir bölge olsa endişelenecektim böyle olunca kesin cihaz yanlıştır diyorum

hadi hayırlısı ayşem ben bu hafta pes ediyorum artık kızçem karnımda büyüyüp yeri daraldıkça benimde oturmam yürümem zorlaştı,arabada desen karnım direksiyona değmeye başladı :26: amir kal bir hafta daha idare ederiz diyo,eşim ayrıl ücretsiz alırsın ben sana bakarım diyo evdede yapılacak iş çok henüz sadece kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim bohçaladım o kadar

ik yı aradım sen izne ayrıl ne zaman döneceğini doğum raporun gelince hesaplıcaz izne ayrılıp 1 gün sonra doğum yapanlar var dedi adam

Bebelerin kilo alma zamani azda olsa hrrsydn vitamin al.bende az az yiyorum esim gecen yemege goturdu azbisi yedim tabak oldugu gibi duruyo kizdi niye yemiyosun diye ama napim az az yiyebiliyorm..insallah hayirli haberlrle donrsn benim kizin suyu fazlaymis 32+0da 2050gr olmus 37yi doldursun alalim dedi oncedende 39dolsn diyodu simdi suyu fazla diye fikir degistrdi oglanin dogum kilosunu sordu 3000gr dedim bu ondan biraz farkli olcak dedi hayirlisi artik bende diyodumki 2800dogsa bile yeter diyodum ama insallah dktrn dedigi gibi 3kiloyu gecer

ben rahatsızdım birkaç gundur o yüzden yoktum bugun daha iyiceyim hemen geleyim dedim eee alışkanlık yapıyorsunuz napimmm

oy Masallah kilosuna boyuna bende bu cumartesi gidicem bakalım ne diyecek dr.
aman ben gunduz uyuyabiliyorum accık gece gezenti oluyorum o yüzden gunduz uyumim diyorum gece yine gezenti oluyorum ve uyuyamıyorum yani netice gece uykusu yok doğru durust eee birde tam uykuya dalsak wc molası geliyor oda ayrı bir durum oluyor
bizden böyle iste sekercim
hazırlıklarda bitmedi yaa hala pijama gecelik almadım hediyeliklerde duruyor cantamıda hazırlamadım ne kadar becerikliyim dimi bak hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…