Bebelerin kilo alma zamani azda olsa hrrsydn vitamin al.bende az az yiyorum esim gecen yemege goturdu azbisi yedim tabak oldugu gibi duruyo kizdi niye yemiyosun diye ama napim az az yiyebiliyorm..insallah hayirli haberlrle donrsn benim kizin suyu fazlaymis 32+0da 2050gr olmus 37yi doldursun alalim dedi oncedende 39dolsn diyodu simdi suyu fazla diye fikir degistrdi oglanin dogum kilosunu sordu 3000gr dedim bu ondan biraz farkli olcak dedi hayirlisi artik bende diyodumki 2800dogsa bile yeter diyodum ama insallah dktrn dedigi gibi 3kiloyu gecer
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben anlamalıydım aslında son 15 gündür mide bulantılarım tekrar başa dönmüştü ama hiç bebeğimin tekrar dönebileceği aklıma gelmedi :44:
kilosu için bişey demedi heryeri yani tüm ölçümler 37+1 sadece bir bölge olsa endişelenecektim böyle olunca kesin cihaz yanlıştır diyorum
hadi hayırlısı ayşem ben bu hafta pes ediyorum artık kızçem karnımda büyüyüp yeri daraldıkça benimde oturmam yürümem zorlaştı,arabada desen karnım direksiyona değmeye başladı :26: amir kal bir hafta daha idare ederiz diyo,eşim ayrıl ücretsiz alırsın ben sana bakarım diyoevdede yapılacak iş çok henüz sadece kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim bohçaladım o kadar
ik yı aradım sen izne ayrıl ne zaman döneceğini doğum raporun gelince hesaplıcaz izne ayrılıp 1 gün sonra doğum yapanlar var dedi adam
canım ben ilaç alamıyorum ya vitaminde alamıyorum
ben diğer sezeryanlarımın ikisinide 37 haftalık oldum o yüzden sankim diyorum buda oyle olurtabi Dr.a sormadan benim tahminim
kız 3kg yeter yeter sağlıklı olsunlarda önemli olan o
maşallah kilosu iyiymiş en azından.sağlıkla doğmuş çok şükür ay ne oluyor millet erken doğuruyor ben kızımda beklemekten yorulmuştum artık dedim bu kız doğmayacak galiba şimdi gözüm korktu inş erken doğmaz benimki çünkü biraz zayıfız bir hafta geri dedi doktor...biraz günümüze yakın olur inş.
Bende hic vitamin almadim bugune kadar hayirlisi artk evt saglikli olsnlarda biz buyuturz onlari kocamaaan yaparz
maşallah kilosu iyiymiş en azından.sağlıkla doğmuş çok şükür ay ne oluyor millet erken doğuruyor ben kızımda beklemekten yorulmuştum artık dedim bu kız doğmayacak galiba şimdi gözüm korktu inş erken doğmaz benimki çünkü biraz zayıfız bir hafta geri dedi doktor...biraz günümüze yakın olur inş.
Evt darisi basimiza kiz kucuk dogan bebekler daha cabuk buyuyolar sknti yapma sadece ilk gunlr bakmasi biraz zor oluyor giydirirken korkuyo insan
he bacım ya sağlıkla kucağımıza alıp eve gelelim nasıl bakarız biz onlara
ama laf aramızda duymasın bebisim dogsun totosuna vuracam bir kere sonra vurdum diye vicdan yapıp dünyanın en sımarık cocugu yapıcam sonra oda totosuna vurdum diye sevinecekkk
yani kızceler öyle değişik hareketler oluyo ki içerde,bir dalgalanma,bir yaslanma,o yaslanmada neresi olduğu belli değil ki,sağolsun bize de yüzünü değil ensesini gösterdi cadııı,omurgasına bakıyom da Rabbim ne büyük yaaa
yaaaa,doğurasın geldi demiiiiii,tahmin etmiştim,kuşum ya sabah 6 da wc ye kaltım daha da uyuyamadım sersem gibiyim,öğle yemeğinde de 2 bardak ayran,göbüş engel olmasa kaayı masaya koyup uyuycam nası etsem kii?sen kayıplardasın nasılsın bu arada ,bebişe gelince 1800 küsür bişeydedi boyu da 42 cm sanırım,haftasına göre normal ,dr 3600 olsa doğurursun dedi,e ben yusf yusuf oldummm:18::18::18:
ben anlamalıydım aslında son 15 gündür mide bulantılarım tekrar başa dönmüştü ama hiç bebeğimin tekrar dönebileceği aklıma gelmedi :44:
kilosu için bişey demedi heryeri yani tüm ölçümler 37+1 sadece bir bölge olsa endişelenecektim böyle olunca kesin cihaz yanlıştır diyorum
hadi hayırlısı ayşem ben bu hafta pes ediyorum artık kızçem karnımda büyüyüp yeri daraldıkça benimde oturmam yürümem zorlaştı,arabada desen karnım direksiyona değmeye başladı :26: amir kal bir hafta daha idare ederiz diyo,eşim ayrıl ücretsiz alırsın ben sana bakarım diyoevdede yapılacak iş çok henüz sadece kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim bohçaladım o kadar
ik yı aradım sen izne ayrıl ne zaman döneceğini doğum raporun gelince hesaplıcaz izne ayrılıp 1 gün sonra doğum yapanlar var dedi adam
Hahahahaa bende dogumdan cikinca annem demisti bak seher iste 9ay bunun icin cektin al simdi kucagina naparsan yap demisti hrrkes gulmustu dedimki anneme herseyi unuttum anne kus gibi hafifledim :)
kızımda 2800 doğmuştu inş buda öyle olur 2800 olsa yine iyi daha düşük olur diye korkuyorum tutamam diye.şimdi 33+6da gittim 1980gr dedi acaba alırmı 800 gr daha inş büyür oğluşum...
canım kucuk bebekten korkma zayıf olanlar inan daha hızlı kilo alıyorlar ve inan cabuk buyuyup güçleniyorlar insan sasiriryor bilem
aslında bu zamana kadar hep iyi gidiyordu haftasıyla uyumluydu bu gitmemde gerilemiş işte hayırlısı artık sağlıkla doğsunda inş zayıf olsun
ktombiş bebeklerede çok özeniyordum sütümde yaramıyor benim kızımda yağlı değildi sütüm bakalım belki değişirmi bunda acaba.
kızım 2800 doğdu ama dinçdi kemik olarak kırkı çıkmadan ayaklarının üzerine basardı dik dururdu maşallah
ilacı bilmiyorum İnsallah en kısa surede iylesirsin geçmiş olsun canım benim
Massallah olur olur sikinti ypma simdiden sonra sen kilo almasan bile o alacak rahat ol 2kilo olmus en az 1kilo daha alir
saol balım sen nasılsın miniş nasıl__??bizim yaramaz yerinde durmadığından dr foto veremediböyleydi resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?