2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
maşallah kilosu iyiymiş en azından.sağlıkla doğmuş çok şükür ay ne oluyor millet erken doğuruyor ben kızımda beklemekten yorulmuştum artık dedim bu kız doğmayacak galiba şimdi gözüm korktu inş erken doğmaz benimki çünkü biraz zayıfız bir hafta geri dedi doktor...biraz günümüze yakın olur inş.

canım ben ilaç alamıyorum ya vitaminde alamıyorum
ben diğer sezeryanlarımın ikisinide 37 haftalık oldum o yüzden sankim diyorum buda oyle olur tabi Dr.a sormadan benim tahminim

kız 3kg yeter yeter sağlıklı olsunlarda önemli olan o

Acaba dedim kilosudami ilerde oyuzdnmi ileride cikiyor benimkininde olcusu 35hafta cikti ama kilosu cok degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende hic vitamin almadim bugune kadar hayirlisi artk evt saglikli olsnlarda biz buyuturz onlari kocamaaan yaparz

Evt darisi basimiza kiz kucuk dogan bebekler daha cabuk buyuyolar sknti yapma sadece ilk gunlr bakmasi biraz zor oluyor giydirirken korkuyo insan

Bende hic vitamin almadim bugune kadar hayirlisi artk evt saglikli olsnlarda biz buyuturz onlari kocamaaan yaparz

he bacım ya sağlıkla kucağımıza alıp eve gelelim nasıl bakarız biz onlara
ama laf aramızda duymasın bebisim dogsun totosuna vuracam bir kere sonra vurdum diye vicdan yapıp dünyanın en sımarık cocugu yapıcam sonra oda totosuna vurdum diye sevinecekkk

canım kucuk bebekten korkma zayıf olanlar inan daha hızlı kilo alıyorlar ve inan cabuk buyuyup güçleniyorlar insan sasiriryor bilem

Evt darisi basimiza kiz kucuk dogan bebekler daha cabuk buyuyolar sknti yapma sadece ilk gunlr bakmasi biraz zor oluyor giydirirken korkuyo insan

kızımda 2800 doğmuştu inş buda öyle olur 2800 olsa yine iyi daha düşük olur diye korkuyorum tutamam diye.şimdi 33+6da gittim 1980gr dedi acaba alırmı 800 gr daha inş büyür oğluşum...

Hahahahaa bende dogumdan cikinca annem demisti bak seher iste 9ay bunun icin cektin al simdi kucagina naparsan yap demisti hrrkes gulmustu dedimki anneme herseyi unuttum anne kus gibi hafifledim :)

Aynen canım neresi ben de hiç anlamıyorum sağlı sollu vuruyo dalgalanıyor falan :) Biz yüzünü görüyoruz çok şükür de dört boyutluda net değil siyah beyazda daha net gözüküyor ne hikmetse..

Döndüğü zamanı ben de hissettim sanki mide bulantısı değil de aşırı hareketliydi canım Baya acimisti bilmiyorum doğru mu hissettim ama bi gariplik vardı o akşam ertesi gün de kontrolum vardı doktor dönmüş dedi..

Son düzenleme:
kızımda 2800 doğmuştu inş buda öyle olur 2800 olsa yine iyi daha düşük olur diye korkuyorum tutamam diye.şimdi 33+6da gittim 1980gr dedi acaba alırmı 800 gr daha inş büyür oğluşum...

Massallah olur olur sikinti ypma simdiden sonra sen kilo almasan bile o alacak rahat ol 2kilo olmus en az 1kilo daha alir

canım kucuk bebekten korkma zayıf olanlar inan daha hızlı kilo alıyorlar ve inan cabuk buyuyup güçleniyorlar insan sasiriryor bilem

aslında bu zamana kadar hep iyi gidiyordu haftasıyla uyumluydu bu gitmemde gerilemiş işte hayırlısı artık sağlıkla doğsunda inş zayıf olsun
ktombiş bebeklerede çok özeniyordum sütümde yaramıyor benim kızımda yağlı değildi sütüm bakalım belki değişirmi bunda acaba.
kızım 2800 doğdu ama dinçdi kemik olarak kırkı çıkmadan ayaklarının üzerine basardı dik dururdu maşallah

Az kaldi kizlarrrr haziran 4 bugun yakinda burda memislerdn gazlardan kaka renginden kusmuklardan bahsetcz :) :) :)

Masallah kız bak kendinde tecrübe etmişsin zayıf olanlar daha atik oluyorlar gelişimde
bence bu defa sutun daha iyi olur sadece buna inan ve dikkat edileceklere dikkat et yeter

Nefess istiyoruum nefeeesssss :-(((

Son düzenleme:
Massallah olur olur sikinti ypma simdiden sonra sen kilo almasan bile o alacak rahat ol 2kilo olmus en az 1kilo daha alir

inş canım inş sağlıkla doğsunda ne yapalım minyon tipli benim veletlerde işte:))
annesine babasına çekmişler bizde zayıfız çünkü..

bugun sözde mobilyamız gelecek ama henüz gelen giden yoook bekliyoruz oyleee bakalım ne vakit gelir

yada gelir mi mobilyacıların isi belli olmuyor cunku

saol balım sen nasılsın miniş nasıl__??bizim yaramaz yerinde durmadığından dr foto veremedi böyleydi resmen...

iyiyiz hamdolsun zor geçiyor tabi napalım ama alıştık bizde bu cumartesi Dr.a gidicez bakalım ne diyecek
hazırlıklara yogunlasmaya çalışıyorum zira daha bitmedi sende bitti mi bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…