2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Az kaldi kizlarrrr haziran 4 bugun yakinda burda memislerdn gazlardan kaka renginden kusmuklardan bahsetcz :) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallaaahhhhh ben dayanamıyorum artık son günler geçmek bilmiyorr futbolcu oğlum karnımı parçalıcak uyutmuyor beni artık

O nefesi alamiyorum işteee ya sanirsin 100 kilo oldum.deriiin nefes almak istiyorum.

hayatım bende de nefes darlığı var ama en buyuk etken bendeki kansızlık yüzündenmis cok daralıyorum camlar acıkda olsa yok yetmiyorda yetmiyor seni coook iyi amlıyorum bacım

hayatım bende de nefes darlığı var ama en buyuk etken bendeki kansızlık yüzündenmis cok daralıyorum camlar acıkda olsa yok yetmiyorda yetmiyor seni coook iyi amlıyorum bacım

Nefesi sadece burnumdan aliyorum sanki cigerime inmiyor yaa daraliyom bunaliyom.akssama misafirim var yemek yapcam daha.evi toparlarken tikandim.ayaklarim ellerimdeki ateste cabasii :-( allah yardim etsin bize cnm

iyiyiz hamdolsun zor geçiyor tabi napalım ama alıştık bizde bu cumartesi Dr.a gidicez bakalım ne diyecek
hazırlıklara yogunlasmaya çalışıyorum zira daha bitmedi sende bitti mi bacım
canım banyo ürünlerimiz kaldı bitti sayılır mobilyamızda gelirse herşey tamam...sende nasıl durumlar_??

balım çok yorma kendini bari prtik yemekler yap bi de evi ceryanlandır içeri temiz hava girsin...

canım banyo ürünlerimiz kaldı bitti sayılır mobilyamızda gelirse herşey tamam...sende nasıl durumlar_??

balım çok yorma kendini bari prtik yemekler yap bi de evi ceryanlandır içeri temiz hava girsin...

Bi bilsen nasil ceryanda benim ev balkon acik camlar açık. Yetmiyor bacim.ayakalrim ciplak enfeksiyonum azacak die tirsiyorum

benim çanta hazır değil hediyelikler hazır değil mobilyayı bekliyorum ve pijama geceliklerim duruyor yanim daha var

Kızlar face de grubu nasil buluyoruz? Temmuz anneleri diye kapali grup var ama bilemedim o mu

Bi bilsen nasil ceryanda benim ev balkon acik camlar açık. Yetmiyor bacim.ayakalrim ciplak enfeksiyonum azacak die tirsiyorum

tabi onada dikkat etmek gerek sora benim gibi miden bulanana kadar antibiyotik içmek zorunda kalma...
bizim mobilyacı da 2 haftadır oyalıyor bizi,bi gönderemediler
20 gün içind dedik bakalım daha 10 gün oldu çantam hazır çok şükür...
benim çanta hazır değil hediyelikler hazır değil mobilyayı bekliyorum ve pijama geceliklerim duruyor yanim daha var

hediyelik henüz düşüünmedik belkim bu hafta sonu bakrız kocişlen...1 takım pijama ben aldım 1 takımda annem almış yeterli bence...1 gece kalacağız çünkü hastanede..

sana katılıyorum ancak yaa ben dışarı çıkıp gezemediğimden kolay olmuyor ama artık gecelik pijama isini cözimde çantamı hazır edim demi

bende çalıştıgım icin ,ögle aralarında yada is cıkısı 3 ,5 biseyler ala ala bitirdim çok şükür .

cantanı hazırla yaa, nolur nolmaaaz.

ya benim bebegimin cikolataları bile hazır düsün

canım gecelikde almalısın zira sezeryana dönerse pijama giydrmiyorlar gecelik istiyorlar benden söylemesi

Senin almadığın ne kaldı,ablacığın sağolsunnn,hem 4.bebiş artık vardır evda sağı solu iyi ara

kız gerçek diyorum yangurumuz vardı kalan o kadar

bebiş alışverişi tamam sadece çanta kaldı bir tane aldımda beyenmedim başka alıcam
pijama gecelik
hediyelikler süsler
ped , bebek bezi,ıslak mendil
sonra tamam demektir bunlardan gecelik pijama alimde diyorum çantamı hazırlım artık dimi

Cnm benim enfeksiyon basladimi antibiyotik kar etmiyor direk hastaneye yatiriyolar serum tedavisi :-( o illet beni birakmadi hamileleikten oncede vardi ilk ay tadavi gördüm. Her an tetikteyim :-( allah dusmanima vermesin bende yuksek ates ve bulantiyla basliyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…