- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Nefess istiyoruum nefeeesssss :-(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evetttt nefes almak iyidir
Az kaldi kizlarrrr haziran 4 bugun yakinda burda memislerdn gazlardan kaka renginden kusmuklardan bahsetcz :) :) :)
O nefesi alamiyorum işteee ya sanirsin 100 kilo oldum.deriiin nefes almak istiyorum.
hayatım bende de nefes darlığı var ama en buyuk etken bendeki kansızlık yüzündenmis cok daralıyorum camlar acıkda olsa yok yetmiyorda yetmiyor seni coook iyi amlıyorum bacım
Nefesi sadece burnumdan aliyorum sanki cigerime inmiyor yaa daraliyom bunaliyom.akssama misafirim var yemek yapcam daha.evi toparlarken tikandim.ayaklarim ellerimdeki ateste cabasii :-( allah yardim etsin bize cnm
canım banyo ürünlerimiz kaldı bitti sayılır mobilyamızda gelirse herşey tamam...sende nasıl durumlar_??iyiyiz hamdolsun zor geçiyor tabi napalım ama alıştık bizde bu cumartesi Dr.a gidicez bakalım ne diyecek
hazırlıklara yogunlasmaya çalışıyorum zira daha bitmedi sende bitti mi bacım
Nefesi sadece burnumdan aliyorum sanki cigerime inmiyor yaa daraliyom bunaliyom.akssama misafirim var yemek yapcam daha.evi toparlarken tikandim.ayaklarim ellerimdeki ateste cabasii :-( allah yardim etsin bize cnm
canım banyo ürünlerimiz kaldı bitti sayılır mobilyamızda gelirse herşey tamam...sende nasıl durumlar_??
balım çok yorma kendini bari prtik yemekler yap bi de evi ceryanlandır içeri temiz hava girsin...
canım banyo ürünlerimiz kaldı bitti sayılır mobilyamızda gelirse herşey tamam...sende nasıl durumlar_??
:
balım çok yorma kendini bari prtik yemekler yap bi de evi ceryanlandır içeri temiz hava girsin...
benim çanta hazır değil hediyelikler hazır değil mobilyayı bekliyorum ve pijama geceliklerim duruyor yanim daha var
neyi bekliyorsun bunları yapmak icin ,bebegin dogmasını mı
hazırlıklı olmak gerekir ,özellikle cantasının yani .
tabi onada dikkat etmek gerek sora benim gibi miden bulanana kadar antibiyotik içmek zorunda kalma...Bi bilsen nasil ceryanda benim ev balkon acik camlar açık. Yetmiyor bacim.ayakalrim ciplak enfeksiyonum azacak die tirsiyorum
20 gün içind dedik bakalım daha 10 gün oldu çantam hazır çok şükür...bizim mobilyacı da 2 haftadır oyalıyor bizi,bi gönderemediler
benim çanta hazır değil hediyelikler hazır değil mobilyayı bekliyorum ve pijama geceliklerim duruyor yanim daha var
sana katılıyorumancak yaa ben dışarı çıkıp gezemediğimden kolay olmuyor ama artık gecelik pijama isini cözimde çantamı hazır edim demi
tabi onada dikkat etmek gerek sora benim gibi miden bulanana kadar antibiyotik içmek zorunda kalma...
20 gün içind dedik bakalım daha 10 gün oldu çantam hazır çok şükür...
hediyelik henüz düşüünmedik belkim bu hafta sonu bakrız kocişlen...1 takım pijama ben aldım 1 takımda annem almış yeterli bence...1 gece kalacağız çünkü hastanede..
Senin almadığın ne kaldı,ablacığın sağolsunnn,hem 4.bebiş artık vardır evda sağı solu iyi arasana katılıyorumancak yaa ben dışarı çıkıp gezemediğimden kolay olmuyor ama artık gecelik pijama isini cözimde çantamı hazır edim demi
Senin almadığın ne kaldı,ablacığın sağolsunnn,hem 4.bebiş artık vardır evda sağı solu iyi ara
Senin almadığın ne kaldı,ablacığın sağolsunnn,hem 4.bebiş artık vardır evda sağı solu iyi ara
tabi onada dikkat etmek gerek sora benim gibi miden bulanana kadar antibiyotik içmek zorunda kalma...
20 gün içind dedik bakalım daha 10 gün oldu çantam hazır çok şükür...
hediyelik henüz düşüünmedik belkim bu hafta sonu bakrız kocişlen...1 takım pijama ben aldım 1 takımda annem almış yeterli bence...1 gece kalacağız çünkü hastanede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?