2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

olmaz mı dayımız öyle koca kafa:)

Selam hanı lar nasılsknız bakalım bakıyorum bi bebişimiz daha olmuş maşallahh süphalallah ona çok tatlı ya cin gibi bakıyo
Bende dün nstye girdim sancım % 100e vurdu bi kere dr dediki haftaya yine gel ama bu rada kanaman olursa suyu gelirse ağrın çoğalırsa hemen gel dedi bende tırstım daha bugün çıkıp bebişin hastane çıkışını alt açmasını ıvırını zıvırını aldım inşallahh erken doğmaz oğlumda böyl eolmuştu ama o 36 haftalıktı bu daha çok küçük az daha dursa iyi olacak

merhaba kızlar az önce doktordan geldim bebişim iyi çok şükür 32+3 de 1900 gr biraz zayıfcaymış ama ben takmıyorum harekli oluşuna veriyorum

bide biraz kansızlık varmış kan hapını iki iç dedi ama ben hangisi kan hapı anlaymadım gyno ferro sanol dan bahsetti draje şeklinde dedi ama benim kullandıklarım öyle degil ferro sanolu ben demir hapı sanıyordum kan hapımı o bilgisi olan bilgilendirirmi

Benimde 32 de 1900du oğlum :) ferrum fort kullanıyorum bende demir hapi diye de kan hapi da diyor ona doktor bence onu kastetmistir.. Başka neler kullaniyosun? Genelde şüphe kalmasin diye arayabilirsen sor istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aklımda sürekli doğum yapacagım zaman varr..

7/24 nasıl olcak acaba diye düsünüyorum ...

normal dogum istiyorum ama korkuyorum ,sezeryanda olmak istemiyorum .

tek tesellim : '' pompişko ,dünyada kadınların %80 i normal dogum yapıyor ,onlardan ne farkın var '' oluyor .

bende korkuyorm ama düşünmemeye karar verdim sonuçta bi şekilde çıkacaklar:) tam bir teslimiyet içindeyim

Cnm sen o sancilari hissedebiliyormusun ? Yoksa nst de mi cikti

Cnm sen o sancilari hissedebiliyormusun ? Yoksa nst de mi cikti

Dr sordu nasıö bi ağrın var belinden kasığına vuruyomu dedi bende hayır dedim öyle değil çünkü sadece karnımın heryeri taş gibi kesiliyo nefesim gidiyo daralıyorum biraz sonra geçiyo pamuk gibi oluyorum yani galiba asıl sa cı ağrı yani korkulması gereken ağrı belden kasığa vuran

benimde kac kere 100e wurdu ama duzenli olmuyo karin sertlestimi artiyo hareket edersen artiyo benim 2bebek oldugundan cok uzun suruyo nst artik sonunda uzun sure yatmaktan karnim sertlesiyo o zmanda sanci warmis gbi oluyo ama duzenli sanci cikmadikca sorun dgl diolar

Hayirlisi olsun canim stres yapma sen genede.. Kac haftaliksin.. ? Bende korkuyorm erkn dogurmaktan
Hiii canim sen amasyalimisin? Merkezmi?

aynı durumdayım, normal istiyorum ama hiçbir fikrim de yok, sadece rahat ve sağlıklı olduğu için. korkmamak için öncelikle annemi düşünüyorum, ne epidural ne sezeryan öylece doğuruvermiş 4 tane :) bir de kimseyle doğum zorluğu hakkkında konuşmuytorum, konuşturmuyorum, yaşayıp göreceğim zaten diyip geçiyorum. "cehalet mutluluktur" diyip, kimsenin deneyimlerini dinlemeyerek, kendi deneyimimle öğreneceğim normal doğumu. (Tabii ben her ne kadar normal doğum desem de son kararı karnımdaki paşa verecek, o b,r aksilik çıkarmazsa normal doğum diyeyim )

benim basıma gelmediği için birsey diyemicem canım benim

sesimi duyan biri olmuş

gittim doktora canım içim rahat etmedi, zaten tahlil sonuçlarımı da alıp göstercektim

su geldi deyince sonuçlara bile bakmadı nst'ye gir, normal muayeneye alalım seni dedi

nst normal çıktı sancım falan yok, kalp atışları iyi

amnisure testi mi ne o testten istedi ama heryerde de bulunan bişey değilmiş

eşim aradı kaç yeri bulamadı , o testin yerini tutmaz kesin sonuç vermez ama turnusol kağıdıyla bakayım dedi

alttan muayeneyle o testi yaptı,, amniyon sıvısı gibi durmuyor ama kesin olarak da suyun gelmemiş diyemem dedi

açıklığıma da baktı yokmuş şükür

sonra ultrasonla kontrol etti suyu falan yeterli gözüküyor bişey yok dedi, rahim ağzında açıklık da gözükmedi

kan tahlili istedi, yarın sonuç göstercem, cuma testi tekrarlıcak

buarada bebiş perşembe 2300 grdı, bugün 2600gr olmuş çok hızlı gidiyoruz

bu arada son birkaç gündür el bileklerim ve parmaklarımın eklemlerinde sızı var, hiçbir nesneyi kavrayamayacakmışım gibi hissediyorum. sizlerde de oluyor mu?

Hayirlisi olsun canim stres yapma sen genede.. Kac haftaliksin.. ? Bende korkuyorm erkn dogurmaktan
Hiii canim sen amasyalimisin? Merkezmi?

34 haftalık canım şuan bebişte 2400gr civarı dedi dr inşallahh zamanında doğar hepimizin minişleri
Evet canım amasyalıyım ilçesindenim ama şuan eşimin işi dolayısıyla geçici olark manisadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…