- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
:)) sonradan gördüm çözmüşsün işi ama ben anlamadım hangi proğram ne iş yapar?
şeker tablosu genede yüksek çıktı o kadar dikkat ediyorum ama nafile3 aylık şeker tahlili istedi sabah onu vereceğim bakalım ne olacak??
36. hafatda rutinmiş evet benimde bu gün kontrolüm vardı israra tahlilini 36 da yaparız dedi benimde aynen 12-8 çıkan tansiyorum 13-8 çıktı normal dedi ama kilo işi bozdu 15 günde 1 kg 800 gr fazlalık çıktı dr dedi ödem de olabilir ayaklarım şiş tuza dikkat et bol su iç dedi.. ayrıca 1 hafta ileriden gidiyormuşum baş büyüklüğü durumu yok ama onuda bir arkadaşımdan biliyorum ailede herkesin kafası büyüktü bebek doğduğunda dr. norma dedi.. :) sizde nasıl koca kafalı kimse varmı
benim 33 hafta ben halen normal kılabiliyorum ama sol dizimde bir sorun var sabah çok kötü oldu yamuk yumuk oturuyorum dr. dedim sakıncası olurmu olmaz ama seni zorladığını düşündüğün an oturarak kılabilirsin dedi.. sende zorlanıyorsan bence hiç bir sakıncası yok neden olsun ki zaten..
merhaba kızlar az önce doktordan geldim bebişim iyi çok şükür 32+3 de 1900 gr biraz zayıfcaymış ama ben takmıyorum harekli oluşuna veriyorum
bide biraz kansızlık varmış kan hapını iki iç dedi ama ben hangisi kan hapı anlaymadım gyno ferro sanol dan bahsetti draje şeklinde dedi ama benim kullandıklarım öyle degil ferro sanolu ben demir hapı sanıyordum kan hapımı o bilgisi olan bilgilendirirmi
canım hadi gozun aydın iyiymiş ya napalım dönmek isterse döner dönmezse sende sezeryanla alırsın bebisini kuacgını sağlıklı olsunlarda önemli olan o
kac kilo olmuş boyu nasıl annesi
Selam hanı lar nasılsknız bakalım bakıyorum bi bebişimiz daha olmuş maşallahh süphalallah ona çok tatlı ya cin gibi bakıyo
Bende dün nstye girdim sancım % 100e vurdu bi kere dr dediki haftaya yine gel ama bu rada kanaman olursa suyu gelirse ağrın çoğalırsa hemen gel dedi bende tırstım daha bugün çıkıp bebişin hastane çıkışını alt açmasını ıvırını zıvırını aldım inşallahh erken doğmaz oğlumda böyl eolmuştu ama o 36 haftalıktı bu daha çok küçük az daha dursa iyi olacak
Cnm sen o sancilari hissedebiliyormusun ? Yoksa nst de mi cikti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dr sordu nasıö bi ağrın var belinden kasığına vuruyomu dedi bende hayır dedim öyle değil çünkü sadece karnımın heryeri taş gibi kesiliyo nefesim gidiyo daralıyorum biraz sonra geçiyo pamuk gibi oluyorum yani galiba asıl sa cı ağrı yani korkulması gereken ağrı belden kasığa vuran
Selam hanı lar nasılsknız bakalım bakıyorum bi bebişimiz daha olmuş maşallahh süphalallah ona çok tatlı ya cin gibi bakıyo
Bende dün nstye girdim sancım % 100e vurdu bi kere dr dediki haftaya yine gel ama bu rada kanaman olursa suyu gelirse ağrın çoğalırsa hemen gel dedi bende tırstım daha bugün çıkıp bebişin hastane çıkışını alt açmasını ıvırını zıvırını aldım inşallahh erken doğmaz oğlumda böyl eolmuştu ama o 36 haftalıktı bu daha çok küçük az daha dursa iyi olacak
aklımda sürekli doğum yapacagım zaman varr..
7/24 nasıl olcak acaba diye düsünüyorum ...
normal dogum istiyorum ama korkuyorum ,sezeryanda olmak istemiyorum .
tek tesellim : '' pompişko ,dünyada kadınların %80 i normal dogum yapıyor ,onlardan ne farkın var '' oluyor .
benim basıma gelmediği için birsey diyemicem canım benim
bu arada son birkaç gündür el bileklerim ve parmaklarımın eklemlerinde sızı var, hiçbir nesneyi kavrayamayacakmışım gibi hissediyorum. sizlerde de oluyor mu?
Hayirlisi olsun canim stres yapma sen genede.. Kac haftaliksin.. ? Bende korkuyorm erkn dogurmaktan
Hiii canim sen amasyalimisin? Merkezmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doktorun magnezyum hapı mı verdi
cuma kontrolğm var, olmazsa ben de söyleyteyim
bu arada son birkaç gündür el bileklerim ve parmaklarımın eklemlerinde sızı var, hiçbir nesneyi kavrayamayacakmışım gibi hissediyorum. sizlerde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?