2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

sorma ya biz bu gdisle sonuncu olcaz:) bende bugun bekledim bebeklerim bize supriz yapar gelir belki diede yok hc niyetleri:)

bilmiyrmki cnim bidaa kntrle ne zaman cagardi kotu bi durum olsa bilqilendirirdi

Cnm dustukten sonra ne kadar suruyomus gelmesi :-( of ya ben daha hazir degilim agdaya gitmem lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sancin tutarsa agdaya gtmem lazim oglum gelme de:) napcan cnim sancin tutarsa hemen jilet yapck bise yok ins gununu bekler

Cnm dustka sonra ne kadar suruyomus gelmesi :-( of ya ben daha hazir degilim agdaya gitmem lazim

Hic bilmiyorum ki canim sen agdayi aradan cikar en yakin zamanda ne olur ne olmazz
sorma ya biz bu gdisle sonuncu olcaz:) bende bugun bekledim bebeklerim bize supriz yapar gelir belki diede yok hc niyetleri:)

Cok rahat bizim pasalar yagmur, ne kadar icerde kalsak kar diyolar heralde

Kizlar dogurunca yazin hee, oyle sessiz sessiz dogurup kacmayinn

bilmiyrmki cnim bidaa kntrle ne zaman cagardi kotu bi durum olsa bilqilendirirdi

Artik 10 gunde gidecekmisiz nst giricem her gidisimde.. Aslinda cok ilgilidir doktorum dedigin gibi kotu bisey olsa kesin soylerdi.

kizlar kac bebek dusunysnz

2...3 ,bile olabilirbo zamnki yipranilmisligima bagli :)

Hic bilmiyorum ki canim sen agdayi aradan cikar en yakin zamanda ne olur ne olmazz

Benimki cok aceleci babasina cekiyor sanirim yaa dursun haziran sonuna kadar

aynen hcmi hic niyeti yok benimkilerin dun doktor 36mucize olur ddi 35+2yiz doktor hafta ici heran bekliyo hele bi hayirlisiyla dogriyim ne kcmasi hemen yazicm size tek dusundugum annem bursadaya doguma yakin gelcek bianda olursa anemi istiyom die bagririm

Aslinda numaralarimizi alsaydik kolay kolay haber verirdik
Kiz annen artik gelse yaa, ne zaman olacagi belli degilki az kaldiii

korkma cnim bise olsa solerdi bende 3cuyu istiyrm kismetse tbi once bunlari buytmem lazim

Ben bunu bi dogurayim eger iyi birseyse 2.yi düşünüyorum kiz olsam keşke:#)

Aslinda numaralarimizi alsaydik kolay kolay haber verirdik
Kiz annen artik gelse yaa, ne zaman olacagi belli degilki az kaldiii

annem abimin kizina bakiyo yengem clisyo oda hamile bide izine cikmasina cok az kaldi gelse idare ederlerde ben kiyamiyrm yiqenime annesi izine ciksin ole gelsin die gel demiyorum gel dememi bekliyo ozeldn msj atamiyrm glba ben sen atabiliyosan at numarani cnim

korkma cnim bise olsa solerdi bende 3cuyu istiyrm kismetse tbi once bunlari buytmem lazim

Ayy onlarin sunnet dugunu de ne guzel olur yagmurr iki sehzadee.
Ya ben dogunca topartoparlandktan sonra sunnet ettirelim diyorum, cemiyet kismini da 5-6 yasinda yapariz. Benim pimpirik kocam kabul etmiyoo.

Ben bunu bi dogurayim eger iyi birseyse 2.yi düşünüyorum kiz olsam keşke:#)

Eger iyi biseysee memnun kalirsan yine bekleriz ebruuuu

Yaa ilk dogumun canim, birden panik olursun bence artik gel de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…